• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مدل v502 asus با پردازنده i5 چه نظری دارید ؟
اگر اولویت بازی باشه , لپ تاپ خوبیه. اما اگر اولویت سرعت پردازش پردازنده اصلی باشه مورد زیر که پردازنده سری MQ داره به مراتب بهتره:
http://www.digikala.com/Product/DKP-70806/Lenovo-ThinkPad-Edge-E440-B/لپ-تاپ-تينک-پد-اج-E440
قیمتشم حدود 2400000 تومانه.

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان یه ایسوس n56j هست با مشخصات زیر:
I7 4700hq
12 Gb ram
1T
Geforce gtx 760 3gig ddr5
گارانتی نداره ولی درحد آکه،به نظرتون چند میارزه؟
واسه اینکه سبکترش کنم(برای خواهرم میخوام) به نظرتون هاردشو با یه ssd تعویض کنم فکرخوبیه؟حدود 350 گرم کمتر میشه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان یه ایسوس n56j هست با مشخصات زیر:
I7 4700hq
12 Gb ram
1T
Geforce gtx 760 3gig ddr5
گارانتی نداره ولی درحد آکه،به نظرتون چند میارزه؟
واسه اینکه سبکترش کنم(برای خواهرم میخوام) به نظرتون هاردشو با یه ssd تعویض کنم فکرخوبیه؟حدود 350 گرم کمتر میشه

سلام. لپ تاپ بسیار خوبیه. به نظر من اگر در حد آک هستش حدود 2600000 تا 2800000 تومان میارزه. اگر SSD بندازید روش علاوه بر اینکه سبک تر میشه , سرعتشم خیلی خیلی بالاتر میره و کار بسیار خوبیه. از سری SSD Samsung EVO 850 یا SSD Samsung 850 Pro بسته به پولتون ظرفیت مناسب رو تهیه کنید. اینم لینک مدلها و قیمتها و حتی خرید:
http://lioncomputer.ir/category/214/S.S.D/#/filter588_Samsung

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
سلام. لپ تاپ بسیار خوبیه. به نظر من اگر در حد آک هستش حدود 2600000 تا 2800000 تومان میارزه. اگر SSD بندازید روش علاوه بر اینکه سبک تر میشه , سرعتشم خیلی خیلی بالاتر میره و کار بسیار خوبیه. از سری SSD Samsung EVO 850 یا SSD Samsung 850 Pro بسته به پولتون ظرفیت مناسب رو تهیه کنید. اینم لینک مدلها و قیمتها و حتی خرید:
http://lioncomputer.ir/category/214/S.S.D/#/filter588_Samsung
رضاجان لپتاپ رو رفتم دیدم از نظر ظاهری خیلی تمیز و بدون خط و خش،کارکرد هاردش هم 61 روز کارکرده بود.
لپتاپ کلا بدون گارانتی بودش و پشتش هلوگرام نداشت و روی جعبه هم اثری از هلوگرام نبود ولی شماره سریال مشکلی نداشت.یه چیزی که هست از اول تو جعبش ساب و کیف و موس رو نداشته.پایینترین قیمتی که تونستم راضیش کنم 2350 هست.به نظرتون مناسبه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
رضاجان لپتاپ رو رفتم دیدم از نظر ظاهری خیلی تمیز و بدون خط و خش،کارکرد هاردش هم 61 روز کارکرده بود.
لپتاپ کلا بدون گارانتی بودش و پشتش هلوگرام نداشت و روی جعبه هم اثری از هلوگرام نبود ولی شماره سریال مشکلی نداشت.یه چیزی که هست از اول تو جعبش ساب و کیف و موس رو نداشته.پایینترین قیمتی که تونستم راضیش کنم 2350 هست.به نظرتون مناسبه؟
آره عزیز. خرید بسیار خوبیه. نگران هولوگرام و ... نباشید. فقط بنده ندیدمش از نزدیک و طرف رو هم نمیشناسم و صرفا بر اساس اظهارات شما دارم نظرم رو میگم.

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
آره عزیز. خرید بسیار خوبیه. نگران هولوگرام و ... نباشید. فقط بنده ندیدمش از نزدیک و طرف رو هم نمیشناسم و صرفا بر اساس اظهارات شما دارم نظرم رو میگم.
لپتاپ رو گرفتم،2330 آخرش دادم و خداروشکر مشکلی نداره.
رضا جان ممنون از راهنماییات

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
لپتاپ رو گرفتم،2330 آخرش دادم و خداروشکر مشکلی نداره.
رضا جان ممنون از راهنماییات

آقا مبارکه خیلی خوب گرفتید.
اگه مغازه بوده معرفی کنید ما هم بریم بخریم.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
می نی لپ تاپ دو هسته ای کسی سراغ نداره?

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
آقا مبارکه خیلی خوب گرفتید.
اگه مغازه بوده معرفی کنید ما هم بریم بخریم.
ممنون قابلتون رو نداره
اینو تو سایتای دست دوم فروشی پیدا کردم و رفتم لپتاپو دیدم.

imi75

Registered User
لایک‌ها
197
سلام دوستان
به لپ تاپ میخوام زیر 3 تومن
بهترین کانفینگ که میتونه تو این رنج وجود داشته باشه چیه؟؟؟
پیشنهاد ها تون رو بفرایید با ذکر توضیح لطفا
ترجیحا ایسوس یا اچ پی باشه برندش برند دیگه هم بود بفرمایید

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
اگه برا بازی میخای فقط gx70 3cc شده ۲۶۷۵
کسی نمیدونه منتها این لپ تاپ ویچر ۳ رو الترا ۳۰ فریم میده ...میشه بایوس انلاک کنی و اپدیت کنی
افزایش پیدا میکنه ...
منتها سنگینه ۴ کیلو خودم فردا میخام یکیشو وردا رم ..
این لپ تاپ الان نسبت به قیمتش خداست ..
gtx 970 pc که ۱۲۰۰ چوق پولش هست ..
رو‌۴۰ فریم اجرا میکنه ..
کیفیت صفحه خوبه رو ب عالی و ۱۷ اینچ منتها چون amd ایرانی جماعت طرفش نمیره...
خلاصه این دستگاه من چن وقتهدارم تو شو msi کار میکنم عالیه ...فیلم اجرا کردن تو یوتیوب هست ...سایت ماتریس تازگی با رم ۸ گیگشو اف زده...
صفحه نمایش ۱۷ فول اچ‌دی

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
به لپ تاپ میخوام زیر 3 تومن
بهترین کانفینگ که میتونه تو این رنج وجود داشته باشه چیه؟؟؟
پیشنهاد ها تون رو بفرایید با ذکر توضیح لطفا
ترجیحا ایسوس یا اچ پی باشه برندش برند دیگه هم بود بفرمایید
سلام. اگر دنبال با کیفیت ترین لپ تاپ با این مبلغ هستید اپل بهترینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...r-2015-MJVM2/اپل-مک-بوک-اير-11-اينچي-مدل-2015

اگر دنبال بالاترین کانفیگ با هر مبلغی هستید معمولا بهترین انتخاب لنوو هستش. همه چیز به کاربری شما بر میگرده. اما پیشنهاد می کنم یه 300000 تومان دیگه جور کنید تا بتونید بهترین انتخابها رو داشته باشید. چون پردازنده های سری U نسبت به سری HQ کارآییشون کمتر از یک پنجمه. پس تمام تلاشتوت رو بکنید تا لپ تاپی بگیرید که پردازندش سری Intel Core i7-xxxxHQ باشه. پیشنهاد بنده:
http://www.digikala.com/Product/DKP...ch-Laptop/لپ-تاپ-ASUS-مدل-N551JQ-پانزده-اينچي
HP پیشهاد نمی کنم(با این مبلغ پردازنده سری U از سری Envy (تنها سری بدرد بخور HP) می تونید تهیه کنید که سرعتش کمه).
سوالی بود در خدمتم.

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
قصد دارم یه لپ تاپ برای کارم تهیه کنم

انتظارات من
ترجیحا هارد ssd یا هاردی که سرعتش خوب باشه مقدار هارد اصلا مهم نیست 10 گیگ ولی ssd!!!
اگه زیر کیبورد نور داشته باشه خیلی خوبه و کلیدها از هم فاصله داشته باشن و تایپ با اون راحت باشه
صفحه تو نور و نور خورشید واضح باشه
و ویندوز 10 نصب میشه
دنبال بهترین گزینه هستم تا چند سال خیالم راحت باشه و برام کار کنه و کم نیاره
قصد ندارم باهاش بازی کنم
این لپ تاپ برای وبگردی و برنامه نویسی تهیه میشه و شاید ساعتها روشن باشه ( به طور مثال پی سی من تا یک هفته هم روشن بوده ) فکر نمیکنم با لپ تاپ بشه اینکار کرد ولی اگه تا 12 13 ساعت روشن بود زود داغ نکنه به طوری که بشه روش تخم مرغ نیمرو کرد
برنامه هایی که نصب میشه و باید روان باشه فتوشاپ و آفیس و ویژوال هست

پیشاپیس مچکرم از راهنمایتون

imi75

Registered User
لایک‌ها
197
سلام. اگر دنبال با کیفیت ترین لپ تاپ با این مبلغ هستید اپل بهترینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-71015/Apple-MacBook-Air-2015-MJVM2/اپل-مک-بوک-اير-11-اينچي-مدل-2015

اگر دنبال بالاترین کانفیگ با هر مبلغی هستید معمولا بهترین انتخاب لنوو هستش. همه چیز به کاربری شما بر میگرده. اما پیشنهاد می کنم یه 300000 تومان دیگه جور کنید تا بتونید بهترین انتخابها رو داشته باشید. چون پردازنده های سری U نسبت به سری HQ کارآییشون کمتر از یک پنجمه. پس تمام تلاشتوت رو بکنید تا لپ تاپی بگیرید که پردازندش سری Intel Core i7-xxxxHQ باشه. پیشنهاد بنده:
http://www.digikala.com/Product/DKP-72224/ASUS-N551JQ-A-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-ASUS-مدل-N551JQ-پانزده-اينچي
HP پیشهاد نمی کنم(با این مبلغ پردازنده سری U از سری Envy (تنها سری بدرد بخور HP) می تونید تهیه کنید که سرعتش کمه).
سوالی بود در خدمتم.
اقا رضا زیر همون 3 تومن چی پیشنهاد میدی هم سبک باشه هم کانفینگ قوی باشه چون زیاد حمل و نقل میکنم
این مدل ها چطوره؟
asus k451ln-c
asus k555ln-e

imi75

Registered User
لایک‌ها
197
اگه برا بازی میخای فقط gx70 3cc شده ۲۶۷۵
کسی نمیدونه منتها این لپ تاپ ویچر ۳ رو الترا ۳۰ فریم میده ...میشه بایوس انلاک کنی و اپدیت کنی
افزایش پیدا میکنه ...
منتها سنگینه ۴ کیلو خودم فردا میخام یکیشو وردا رم ..
این لپ تاپ الان نسبت به قیمتش خداست ..
gtx 970 pc که ۱۲۰۰ چوق پولش هست ..
رو‌۴۰ فریم اجرا میکنه ..
کیفیت صفحه خوبه رو ب عالی و ۱۷ اینچ منتها چون amd ایرانی جماعت طرفش نمیره...
خلاصه این دستگاه من چن وقتهدارم تو شو msi کار میکنم عالیه ...فیلم اجرا کردن تو یوتیوب هست ...سایت ماتریس تازگی با رم ۸ گیگشو اف زده...
صفحه نمایش ۱۷ فول اچ‌دی
نه زیاد برای بازی نیمخوام

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اقا رضا زیر همون 3 تومن چی پیشنهاد میدی هم سبک باشه هم کانفینگ قوی باشه چون زیاد حمل و نقل میکنم
این مدل ها چطوره؟
asus k451ln-c
asus k555ln-e
سخت افزار قوی نیاز به مهارد دمای قوی داره و معمولا در ابن حالن لپ تاپها بین 2 تا 3 کیلو هستند. مپر در مدلهای خاص که قیمت بالایی دارن. شما دقیقا قراره از چه نرم افزارهایی استفاده کنید؟

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
نظرتون درباره کیفیت لپ تاپ های اچ پی چیه؟
میگن خرابی زیاد داره

بالا