از تمامی تحلیل هایتان در مورد اچ پی و خرابی حرفی واسه گفتن نداره و ... بسیار خندمان گرفت
عزیزان دل بهتره یک مقدار با لپتاپ های اچ پی کار کنن در حد یک هفته ده روز بعد مقایسه کنن نه اینکه هرکی از اینور اومد نظرات خودشو بصورت غیر فنی ثبت کنه
درحال حاضر هیچ مدل لپتاپ جدیدی از اچ پی که مثال میزنم مثلا با کانفیگ مشابه سریای جدید n ایسوس مثل n550 و n551 و یا سریy لنوو که با پردازنده های HQ و گرافیک های اغلب ddr5 و پنل های فول اچ دی و... تو بازار ایران وجود نداره
از بروز ترین لپتاپ های عرضه شده اچپی تو ایران با کانفیگ بالا میشه به envy k009اشاره کرد که ساخت ۲۰۱۴ با کانفیگ پردازنده سری u پنل tn اچ دی و رم های لاو ولتاژ و... هستش
اینو با مدلای جدید مقایسه میکنن میگن بابا اچ پی حرفی واسه گفتن نداره
با اینکه از لحاظ کیفیت ساخت و طراحی و ارگونومیک همچنان یه سر و گردن از تمامی مدلهای جدید برندهای مذکور برتره اما ناگفته پیداس که از لحاظ سخت افزاری مقداری عقبه
پس هروقت مدلهای بروز اچ پی وارد شد مثل سری slim quad وارد شد که هرچند اونم قدیمی داره میشه اونوقت باید مقایسه کرد.در این مورد کاربر
@esseien 3 بخوبی اشاره کردن که کانفیگ های موجود در ایران از این برند همیشه به نسبت زمان های وارد شدن به بازار ایران مقداری دیر وارد میشن
گفتن این حرف که اچ پی در مقابل لنوو و ایسوس حرفی واسه گفتن نداره خیلی حرفه بخدا
بزرگترین کامپیوتر ساز دنیا با ۷۶ سال سابقه رو کم دونستن از رقبای آسیایی خیلی حرفه
در مورد حرف کاربر
@mohamad elx که میگه این کاربر تعجب بی جا داره:
ایشون هروقت لپتاپی میخره بمن پیام میده این لپتاپ خداس رو دست نداره. ایسوس بخره تا زمانی که ایسوس داشته باشه ایسوس خدا اما همونی فروخت سونی خرید از اونروز سونی خدا س. روز بعد لنوو خداس
چند روز بعدم فوجیتسو وتوشیبا ته لپتاپن و آخر سر هم رو دست N E C وجود نداره
من تعصبی روی اسم برند ندارم تعصب من روی کیفیت محصولاته و احساس میکنم ادم باید بهترین کیفیت ممکن رو همیشه انتخاب کنه
اچ پی نیازهای منو کاملا پاسخ میده
یک برند خوشنام با محصولاتی اعلا و با کیفیت ساخت بسیار بالا طراحی بسیار زیبا استفاده از بهترین مواد اولیه برای ساخت
خودکفایی تا حد بسیار زیاد برای قطعات و ساخت اغلب قطعات داخل خود شرکت و عدم سفارش به این شرکت و اون شرکت ( سوای قطعاتی مانند پردازنده و گرافیک و... که فقط شرکتهای خاصی تو این زمینه فعالیت میکنن)
و در نهایت حس استفاده از یک محصول رده بالا و اعیانی
نه مثل اون لپتاپی که چند روز پیش واسه یکی از دوستان خریدم ( اسم برند رو نمیگم)
که موقع تایپ و قرار گرفتن مچ و رگ ها روی لبه لپتاپ دچار برق گرفتگی هایی هرچند خفیف بشم