reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
سلام. شما مبلغتون واسه خرید بهینه مناسب نیست و اگر بتونید به 3300000 تومان برسونید انتخابهای بهتری دارید. اما اگر حداکثر مبلغتون همینه پیشنهاد بنده اینه:سلام
دوستان بنده میخوام یه لپ تاپ مناسب برای رشته معماری که از نرم افزارهایی مثل 3d max و revit و autocad استفاده می کنم بخرم ؛ ضمنا از فتوشاپ و بعضا از نرم افزارهای ویرایش فیلم هم زیاد استفاده میکنم. با بودجه حداکثر تا حدود 2.5 میلیون تومن، چه لپ تاپی رو پیشنهاد می کنید؟
*** کیفیت ساخت و قطعات و دما و ... مدنظر قرار گیرد.
*** همه لپ تاپ ها i7 و حداقل 6 GB رم داشته باشند.
HP 450 G2
ASUS K555
LENOVO Z5170
ASUS X555
و یا لپ تاپ پیشنهادی خودتان ...
ممنون
http://www.digikala.com/Product/DKP...-E540-F/لپ-تاپ-لنوو-تينک-پد-E540/keyword-E540
قیمتش حدود 2400000 تومانه.
توضیح اینکه نرم افزارهای بروز اتوکد و 3DS Max و ... نرم افزارهای سنگینی هستند و پردازش بالایی می خوان. لپ تاپهای که شما معرفی کردید همگی پردازندشون از سری U هستند که کم مصرف هستند اما برای نرم افزارهای ذکر شده کند عمل می کنند و کارآمد نیستند. شما باید لپ تاپی تهیه کنید که پردزانده اون از سری HQ یا MQ باشه تا خوب براتون کار کنه(سرعت پردازش در بدبینانه ترین حالت بیش از 4 برابر پردازنده های سری U هستش). معادل این لپ تاپ در برند Asus حدود 800000 تومان گرونتره.
پس اگر همین پیشنهاد بنده رو با گارانتی معتبر تهیه کنید به نظر من انتخاب بهینه هستش.