• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
amd چه مشکلی !؟
cpu _بصورت ۳۵ نانو‌ هست
مصرف بالاست اما از ای۷ سری u بهتره و بنچمارک بالاتری و قیمت معقولانه
اینها از نظر تئوری هستش. دمای بالای پردازنده , تغییر بسیار زیاد دما در اثر یک پروسس ساده , سرعت پروسس خطی نبوده و یک دفعه به اوج رسیده و یک دفعه کم می شه , مصرف بالا , قیمت بالا به نسبت کارآیی , خریدار بسیار کم و محدود و به همین دلیل خرید و فروش مشکله و ... . شما این لپ ناپ رو قراره چند بخرید؟
نهایتا اینا تجارب بنده بود. امیدوارم بعد از خرید پشیمون نشید. دیگه هر جور صلاح می دونید.

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
به نظر من فعلا دست نگه دارید. با این توقعاتی که دارید بیش از 2600000 تومان و در حالت خوب باید حدود 3200000 تومان هزینه کنید!

واقعا؟؟ آخه نه کار گرافیکی می‌کنم نه بازی، چطور اینقدر باید هزینه کنم؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
واقعا؟؟ آخه نه کار گرافیکی می‌کنم نه بازی، چطور اینقدر باید هزینه کنم؟
عزیز . باز کردن فایلهای سنگین Office و PDF ها فکر نکنید که پروسس کمی می خواد. مسلمه که تمام پردزانده ها حتی سری haswell U هم از پسش برمیان اما اگر می خواین توی سرعت باز شدن و کارها اذیت نشید باید لپ تاپی بخرید که پردزاندش حداقل Intel Core i7 سری MQ یا HQ باشه که قیمتش از 2600000 شروع میشه.

safacity

Registered User
لایک‌ها
26
من همون esseien 3
هستم متاسفانه بن شدم
دوباره دارم میرم ی لپ تاپ استوک بگیرم
اونم این مدل
m6400 dell
مانیتورش رویایی !
۵۴۰ تومن

sherloook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دانشجوی مهندسی پزشکی هستم.یه لپتاپ میخوام بگیرم تا 1600 که اذیتم نکنه حالا از لحاظ نرم افزاری یا سخت افزاری.از لحاظ پورت ها مشکلی نداشته باشه و پورت های پایه و اساسی رو داشته باشه.اگه درگاه سیمکارتم داشته باشه عالیه چون از خونه و زندگی دورم از اینترنت سیمکارت استفاده کنم(درگاه سیمکارت ترجیحا و وجودش بایدی نداره).باطریش هم چیز درست درمونی باشه.
===
سوال:آیا لپتاپ ها هم کارت گرافیک دارند یا اینکه تنها از گرافیک تعبیه شده داخل cpu استفاده میکنند؟ آیا خریدار حق انتخاب دارد که انتخاب کند از پردازنده گرافیکی cpu استفاده کند و یا لپتاپ دارای vga هم باشد؟ آیا در قیمت تاثیر دارد؟

===
نیازی نیست صفحه لمسی باشه.لزومی نداره بنظرم و فقط موجب افزایش قیمت میشه.از لحاظ ساپورت درایور خوب باشه.برای نصب ویندوز 10 بشه روش حساب کرد. هاردش هم یک ترا باشه(حتما نباید یک ترا باشه ولی ترجیحا یک ترا).تو این قیمت حالا اگه کمه یا زیاد بهر حال میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم،شاید نشه بهترین رو با این هزینه خرید ولی با این هزینه بهترین رو میخوام بگیرم.ابته با کمک شما اساتید.
===
گارانتی هم داشته باشه.

دیگه همینا خودتون بهتر میدونید.
خیلی ممنونم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
دانشجوی مهندسی پزشکی هستم.یه لپتاپ میخوام بگیرم تا 1600 که اذیتم نکنه حالا از لحاظ نرم افزاری یا سخت افزاری.از لحاظ پورت ها مشکلی نداشته باشه و پورت های پایه و اساسی رو داشته باشه.اگه درگاه سیمکارتم داشته باشه عالیه چون از خونه و زندگی دورم از اینترنت سیمکارت استفاده کنم(درگاه سیمکارت ترجیحا و وجودش بایدی نداره).باطریش هم چیز درست درمونی باشه.
===
سوال:آیا لپتاپ ها هم کارت گرافیک دارند یا اینکه تنها از گرافیک تعبیه شده داخل cpu استفاده میکنند؟ آیا خریدار حق انتخاب دارد که انتخاب کند از پردازنده گرافیکی cpu استفاده کند و یا لپتاپ دارای vga هم باشد؟ آیا در قیمت تاثیر دارد؟

===
نیازی نیست صفحه لمسی باشه.لزومی نداره بنظرم و فقط موجب افزایش قیمت میشه.از لحاظ ساپورت درایور خوب باشه.برای نصب ویندوز 10 بشه روش حساب کرد. هاردش هم یک ترا باشه(حتما نباید یک ترا باشه ولی ترجیحا یک ترا).تو این قیمت حالا اگه کمه یا زیاد بهر حال میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم،شاید نشه بهترین رو با این هزینه خرید ولی با این هزینه بهترین رو میخوام بگیرم.ابته با کمک شما اساتید.
===
گارانتی هم داشته باشه.

دیگه همینا خودتون بهتر میدونید.
خیلی ممنونم
سلام مبلغ شما واسه یه لپ تاپ متوسط نه چندان قوی مناسبه. از نظر اینکه همه پورتهای ارتباطی جدید رو داشته باشه یا اصطلاحا Full Port باشه تقریبا تمام لپ تاپهای فعلی دارند و از این بابت جای نگرانی نیست.
در خصوص سوالتون دیگه تقریبا اگثر لپ تاپها غیر از کارت گرافیک داخل CPU یا اصطلاخا Onboard که Intel هستند , کارت گرافیکی مجزا هم دارند که شما به راحتی می تونید بینشون سوئیچ کنید و هر کدام رو که لازم می دونید فعال کنید. هم اکنون بر عکس گذشته ها وجود یا عدم وجودش در قیمت تاثیر چندانی نداره , چون اکثرشون کارت گرافیک مجزا دارند اما چون لپ تاپ تمام قطعاتش یکپارچه بوده و از روز اول قطعاتش متناسب با هم و توسط کمپانی سرهم شده و کارت گرافیکش غیرقابل تعویضه و اینکه عموما اگر لپ تاپی کارت گرافیکش قدرتمند باشه طبعا پردازنده اصلیشو هم کمپانی قدرتمند گذاشته و قیمت بالایی خواهد داشت.
وجود صفحه نمایش مخصوصا در ویندوزهای 8 به بالا حسن بزرگی محسوب میشه اما به مبلغ شما در یک لپ تاپ مرغوب نمی خوره. با این اوصاف به نظر من بهترین انتخاب اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسوس-مدل-X555LP
در نظر داشته باشید که این برند خیلی خوبیه و با همین مبلغ میتونید از برندهایی که از نظر کیفی پایین تر هستند کانفیگهای بالاتری تهیه کنید که به نظر من ارزش ندارهو ضمنا بعدا می تونید رمش رو هم با مبلغی اندک افزایش بدید.

ardj75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوستان بین این مدل ها کدوم بهتره :

ASUS N551JX With Leap Motion
ASUS N551JX B With Leap Motion
Lenovo Y5070
MSI GE62 Apache(با کارت 960 2 گیگ و 1 ترا هارد و 8 گیگ رم و قیمت 3800)

کاربرد رو اینطوری بگم که برای مسافرت میخوام تقریبا چون خونه سیستم قوی دارم! میخوام صدای خوبی داشته باشه و تصویرش برای استفاده طولانی چشم رو اذیت نکنه و کاربرد هم برای بیشتر فیلم شاید و یه مقدار بازی و برنامه نویسی...
اصلا این 4 تا انتخاب های خوبی هستن؟ از نظر کیفیت و قدرت و کلا برای کاربردای بالا که گفتم کدومش بهتره؟ کدومش بعد از 1 ساعت استفاده چشمتو درد نمیاره؟ یا حسابی داغ نمیکنه؟ در کل میخواستم سری گیمینگ بگیرم ولی چون قیمتاش بالاس و کانفیگا پایین و بیشتر برای گیم هست بیخیال شدم ولی خب الان کاربردم برنامه نویسی و فیلم و گیم هست یه مقدار! تو این رنج قیمت چیز بهتری هم هست اصلا؟ اون Leap Motion که لپتاپ های ASUS دارن بیشتر بدرد نمیخوره؟ نظر خودم بیشتر رو مدل دوم هست! یعنی ASUS N551JX B فقط یه مقدار شَکَّم برای قدرت کارت گرافیک هست و سرعت هارد که میگن کمه!ممنون میشم در کل راهنماییم بکنین و واسه این کاربرد هام اگه پیشنهاد دیگه ای هست با قیمت به صرفه تر با توجه به اینکه فقط برای سفر میخوام ممنون میشم اونم معرفی کنین! مرسی

( جدیدا دیدم یه سری لپتاپ های MSI هستن سری گیم که یه مدل آخر هست که بعد از ویرایش اضافه کردم و با توجه به قیمتش کارت گرافیک خیلی قوی و سرعت هارد خوبی داره اگرم کسی از اون اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه...)

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان بین این مدل ها کدوم بهتره :

ASUS N551JX With Leap Motion
ASUS N551JX B With Leap Motion
Lenovo Y5070
MSI GE62 Apache(با کارت 960 2 گیگ و 1 ترا هارد و 8 گیگ رم و قیمت 3800)

کاربرد رو اینطوری بگم که برای مسافرت میخوام تقریبا چون خونه سیستم قوی دارم! میخوام صدای خوبی داشته باشه و تصویرش برای استفاده طولانی چشم رو اذیت نکنه و کاربرد هم برای بیشتر فیلم شاید و یه مقدار بازی و برنامه نویسی...
اصلا این 4 تا انتخاب های خوبی هستن؟ از نظر کیفیت و قدرت و کلا برای کاربردای بالا که گفتم کدومش بهتره؟ کدومش بعد از 1 ساعت استفاده چشمتو درد نمیاره؟ یا حسابی داغ نمیکنه؟ در کل میخواستم سری گیمینگ بگیرم ولی چون قیمتاش بالاس و کانفیگا پایین و بیشتر برای گیم هست بیخیال شدم ولی خب الان کاربردم برنامه نویسی و فیلم و گیم هست یه مقدار! تو این رنج قیمت چیز بهتری هم هست اصلا؟ اون Leap Motion که لپتاپ های ASUS دارن بیشتر بدرد نمیخوره؟ نظر خودم بیشتر رو مدل دوم هست! یعنی ASUS N551JX B فقط یه مقدار شَکَّم برای قدرت کارت گرافیک هست و سرعت هارد که میگن کمه!ممنون میشم در کل راهنماییم بکنین و واسه این کاربرد هام اگه پیشنهاد دیگه ای هست با قیمت به صرفه تر با توجه به اینکه فقط برای سفر میخوام ممنون میشم اونم معرفی کنین! مرسی

( جدیدا دیدم یه سری لپتاپ های MSI هستن سری گیم که یه مدل آخر هست که بعد از ویرایش اضافه کردم و با توجه به قیمتش کارت گرافیک خیلی قوی و سرعت هارد خوبی داره اگرم کسی از اون اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه...)
سلام. منم باهاتون هم نظرم. فقط توی بازار بدون Leap Motion گیر بیارید که ارزونتر باشه و به جاش یک عدد SSD Samsung Evo850-240GB حدود 410000 تومان تهی هکنید. ظرفیتش کمه اما سرعت لپ تاپ رو بسیار بالا میبره. البته دیگه هارددیسک اصلی سیستم باید باز بشه. با MSI , Lenovo در این مدل مواقفق نیستم. والا کانفیگ y5070 یلی خفنه.

ardj75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام. منم باهاتون هم نظرم. فقط توی بازار بدون Leap Motion گیر بیارید که ارزونتر باشه و به جاش یک عدد SSD Samsung Evo850-240GB حدود 410000 تومان تهی هکنید. ظرفیتش کمه اما سرعت لپ تاپ رو بسیار بالا میبره. البته دیگه هارددیسک اصلی سیستم باید باز بشه. با MSI , Lenovo در این مدل مواقفق نیستم. والا کانفیگ y5070 یلی خفنه.

خب یعنی اصلا Leap Motion به درد نمیخوره؟ آره کانفیگ Y5070 خیلی خوبه ولی کیفیت تصویر 4K هست که کارت گرافیک حتما کم میاره! ولی اون MSI تقریبا همین کانفیگ هست ولی تصویر مات داره و 1080 هست که با اون کارت حتما بهترین بازیا رو با بهترین کیفیتت اجرا میکنه و سرعت هاردش هم بهتر از ASUS هست! حالا من نظرم رو MSI هم هست چون قیمتش خیلی پایینه...! دلیل خاصی داره؟ که قیمت پایینه؟ ضعف داره؟ مشکلش چیه؟ چون ASUS با همین کانفیگ حدود 5 تومن فک کنم در بیاد حتی خود MSI هم سری GE60 با کانفیک پایین تر همین قیمتو دارن!ولی این یه مدل خیلی قیمت خوبی داره! قیمتش عادیه یا یک چیزی نداره این لپتاپ ما خبر نداریم؟ :دی

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خب یعنی اصلا Leap Motion به درد نمیخوره؟ آره کانفیگ Y5070 خیلی خوبه ولی کیفیت تصویر 4K هست که کارت گرافیک حتما کم میاره! ولی اون MSI تقریبا همین کانفیگ هست ولی تصویر مات داره و 1080 هست که با اون کارت حتما بهترین بازیا رو با بهترین کیفیتت اجرا میکنه و سرعت هاردش هم بهتر از ASUS هست! حالا من نظرم رو MSI هم هست چون قیمتش خیلی پایینه...! دلیل خاصی داره؟ که قیمت پایینه؟ ضعف داره؟ مشکلش چیه؟ چون ASUS با همین کانفیگ حدود 5 تومن فک کنم در بیاد حتی خود MSI هم سری GE60 با کانفیک پایین تر همین قیمتو دارن!ولی این یه مدل خیلی قیمت خوبی داره! قیمتش عادیه یا یک چیزی نداره این لپتاپ ما خبر نداریم؟ :دی
بنده نفگتم Leap Motion بدرد نمی خوره اما ارزشش در کارآیی سیستم به مراتب پایینتر از نصب SSD هستش. ضمنا وقتی رزولوشن صفحه نمایش 4K باشه شما اجباری ندارید که بازیها رو حتما روی رزولوشن 4K اجرا کنید که بخواد کم بیاره. شما می تونید روی Full HD یا پایینتر تنظیم کنید تا مشکلی پیدا نکنید. به هر حال نظر بنده کماکان روی ایسوسه.

ardj75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بنده نفگتم Leap Motion بدرد نمی خوره اما ارزشش در کارآیی سیستم به مراتب پایینتر از نصب SSD هستش. ضمنا وقتی رزولوشن صفحه نمایش 4K باشه شما اجباری ندارید که بازیها رو حتما روی رزولوشن 4K اجرا کنید که بخواد کم بیاره. شما می تونید روی Full HD یا پایینتر تنظیم کنید تا مشکلی پیدا نکنید. به هر جال مظر بنده کماکان روی ایسوسه.

یه مقدار واسه ایسوس واسه کارت گرافیکش شک داشتم که ضعیف باشه و سرعت هاردش و اگرم بخوام SSD بذارم بجای هارد 2 ترا واقعا کمه واسم اون مقدار هارد SSD و برای همین 2 مورد توی ایسوس رفتم سراغ مدل های دیگه! مرسی از راهنمایی ^_^

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
یه مقدار واسه ایسوس واسه کارت گرافیکش شک داشتم که ضعیف باشه و سرعت هاردش و اگرم بخوام SSD بذارم بجای هارد 2 ترا واقعا کمه واسم اون مقدار هارد SSD و برای همین 2 مورد توی ایسوس رفتم سراغ مدل های دیگه! مرسی از راهنمایی ^_^
هر جور صلاح می دونید. بین اون دو مدل دیگه پیشنهاد من Y5070 هساش.

ardj75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
سلام...دوستان یک سوال فنی دارم>>>>لپ تاپ لنوو y5070 دارم>>>>یک مدتی بازی میکردم بازی ها بدون لک اجرا میشد>>>ولی حالا جدیدا با لگ و ریپ زدن هست>>>مشکل چیه به نظرتون؟
ویندوز عوض کردم درایورهای گرافیک رو آپدیت کردم ولی بازم مکل حل نشد.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام...دوستان یک سوال فنی دارم>>>>لپ تاپ لنوو y5070 دارم>>>>یک مدتی بازی میکردم بازی ها بدون لک اجرا میشد>>>ولی حالا جدیدا با لگ و ریپ زدن هست>>>مشکل چیه به نظرتون؟
ویندوز عوض کردم درایورهای گرافیک رو آپدیت کردم ولی بازم مکل حل نشد.
روی باطری تست کردید یا اداپتور ؟
باطری رو خارج کنید مستقیم با اداپتور تست کنید
اگر بازم مشکل پا برجا بود مشکل از خمیر سیلیکون و سیستم کولینگ دستگاه هست (به فرض یکسان بودن تنظیمات)
هنگام بازی یه شات از نرم افزار SpeedFan بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
روی باطری تست کردید یا اداپتور ؟
باطری رو خارج کنید مستقیم با اداپتور تست کنید
اگر بازم مشکل پا برجا بود مشکل از خمیر سیلیکون و سیستم کولینگ دستگاه هست (به فرض یکسان بودن تنظیمات)
هنگام بازی یه شات از نرم افزار SpeedFan بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد
اول بازی ها رو حالت high اجرا میشد الان توی حالت ریپ میزنه>>>>روی medium میزارم مشکل حل میشه.....با آداپتور بازی میکنم ..

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اول بازی ها رو حالت high اجرا میشد الان توی حالت ریپ میزنه>>>>روی medium میزارم مشکل حل میشه.....با آداپتور بازی میکنم ..
به نظر من امکانش هست که ایراد از سیستم عامل یا درایورهاتونم باشه یا اینکه سیستم هم ویروسی شده باشه. یعنی اینکه ایراد سخت افزاریه قطعیت نداره و همیشه سعی کنید اول دنبال ایراد نرم افزاری بگردید و تا مطمئن نشدید دست به سخت افزار نزنید.

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
به نظر من امکانش هست که ایراد از سیستم عامل یا درایورهاتونم باشه یا اینکه سیستم هم ویروسی شده باشه. یعنی اینکه ایراد سخت افزاریه قطعیت نداره و همیشه سعی کنید اول دنبال ایراد نرم افزاری بگردید و تا مطمئن نشدید دست به سخت افزار نزنید.

ویندوز دوباره نصب کردم>>>درایورها رو هم دوباره نصب کردم>>>ولی تاثیر نداشت

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ویندوز دوباره نصب کردم>>>درایورها رو هم دوباره نصب کردم>>>ولی تاثیر نداشت
منظورم درایورهای جدید اگر برای اون سیستم عامل براش اومده باشه دانلود و نصب کنید. ضمنا ببینید بایاس جدید براش توی سایت لنوو نیومده که آپدیت کنید.

بالا