سلام
دانشجوی مهندسی پزشکی هستم.یه لپتاپ میخوام بگیرم تا 1600 که اذیتم نکنه حالا از لحاظ نرم افزاری یا سخت افزاری.از لحاظ پورت ها مشکلی نداشته باشه و پورت های پایه و اساسی رو داشته باشه.اگه درگاه سیمکارتم داشته باشه عالیه چون از خونه و زندگی دورم از اینترنت سیمکارت استفاده کنم(درگاه سیمکارت ترجیحا و وجودش بایدی نداره).باطریش هم چیز درست درمونی باشه.
===
سوال:آیا لپتاپ ها هم کارت گرافیک دارند یا اینکه تنها از گرافیک تعبیه شده داخل cpu استفاده میکنند؟ آیا خریدار حق انتخاب دارد که انتخاب کند از پردازنده گرافیکی cpu استفاده کند و یا لپتاپ دارای vga هم باشد؟ آیا در قیمت تاثیر دارد؟
===
نیازی نیست صفحه لمسی باشه.لزومی نداره بنظرم و فقط موجب افزایش قیمت میشه.از لحاظ ساپورت درایور خوب باشه.برای نصب ویندوز 10 بشه روش حساب کرد. هاردش هم یک ترا باشه(حتما نباید یک ترا باشه ولی ترجیحا یک ترا).تو این قیمت حالا اگه کمه یا زیاد بهر حال میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم،شاید نشه بهترین رو با این هزینه خرید ولی با این هزینه بهترین رو میخوام بگیرم.ابته با کمک شما اساتید.
===
گارانتی هم داشته باشه.
دیگه همینا خودتون بهتر میدونید.
خیلی ممنونم
سلام مبلغ شما واسه یه لپ تاپ متوسط نه چندان قوی مناسبه. از نظر اینکه همه پورتهای ارتباطی جدید رو داشته باشه یا اصطلاحا Full Port باشه تقریبا تمام لپ تاپهای فعلی دارند و از این بابت جای نگرانی نیست.
در خصوص سوالتون دیگه تقریبا اگثر لپ تاپها غیر از کارت گرافیک داخل CPU یا اصطلاخا Onboard که Intel هستند , کارت گرافیکی مجزا هم دارند که شما به راحتی می تونید بینشون سوئیچ کنید و هر کدام رو که لازم می دونید فعال کنید. هم اکنون بر عکس گذشته ها وجود یا عدم وجودش در قیمت تاثیر چندانی نداره , چون اکثرشون کارت گرافیک مجزا دارند اما چون لپ تاپ تمام قطعاتش یکپارچه بوده و از روز اول قطعاتش متناسب با هم و توسط کمپانی سرهم شده و کارت گرافیکش غیرقابل تعویضه و اینکه عموما اگر لپ تاپی کارت گرافیکش قدرتمند باشه طبعا پردازنده اصلیشو هم کمپانی قدرتمند گذاشته و قیمت بالایی خواهد داشت.
وجود صفحه نمایش مخصوصا در ویندوزهای 8 به بالا حسن بزرگی محسوب میشه اما به مبلغ شما در یک لپ تاپ مرغوب نمی خوره. با این اوصاف به نظر من بهترین انتخاب اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسوس-مدل-X555LP
در نظر داشته باشید که این برند خیلی خوبیه و با همین مبلغ میتونید از برندهایی که از نظر کیفی پایین تر هستند کانفیگهای بالاتری تهیه کنید که به نظر من ارزش ندارهو ضمنا بعدا می تونید رمش رو هم با مبلغی اندک افزایش بدید.