• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
درود
دوستان عزیز بنده برای خرید لپتاپ بین دو مدل مردد هستم:
Lenovo Y5070 2015
Asus G550jx
Cpu هر دوتاش i7 -4720hq
گرافیک هردو GeForce GTX ولی لنوو 960 و ایسوس 950
هارد و رم هم که مهم نیست اما رم ایسوس 8 و لنوو 16
هارد دوتاشم 1ترا
قیمت دوتاشم یکسانه تقریبا توی رنج 3800 تا 3900

بنده لپتاپ رو برای کار پردازش عکس میخوام (فتوشاپ و لایت روم) و به مانیتور IPS نیاز دارم که ظاهرا جفتش همینطوره.

ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن کدومش برای بنده بهتر هست؟

دوست عزیز از نظر گرافیک لنو 960 حدود درصد 3% 4% بهتر از گرافیک 950 هست ولی تفاوتشون محسوس نیست
رم که تفاوتش محسوسه و برتری با لنو هستش
ولی LCD لنو شفاف و براقه که براشما که کار گرافیک انجام میدید 1 نکته منفی داره و اونن اینکه انعکاس نور وسایه اشیا رو تو مانیتورتون دارید ، این برا شما که گرافیست هستید ممکنه تاثیر گذار باشه

ولی در کل به نسبت پنل و تصویر از کیفیت ایسوس پایینتره
البته RESULATION دستگاه لنو 4K هست
در کل انتخاب بینشون میشه گفت سلیقه ای هست هرکدوم نقاط مثبت و منفی خودشون رو دارند و بحث شانه به شانه پیش میره و سلیقه ای میشه.
در کل من طبق ایسوس رو توصیه میکنم و بیشتر میسپندم ولی این چیزی از ارزشهای لنو کم نمیکنه

این مدل هم میتونید نگاهی بهش بندازید ، دستگاه فوق العاده ای هستش
ASUS N550JX - As/

از همه بابت اکیه و 2 مدل مانیتور داره 1 مدل تاچ داره که با انگشت میتونید با ویندوز 8 و ویندوز 10 کامل کار کنید منتها اون بحث براق بودن رو داره
یا مدل صحفه مات رو انتخاب میکنید که دیگه پنلتون تاچ نیست ولی بحث سایه اجسام و... تو پنلتون ندارید.
هرکدوم که براتون بهتره انتخاب کنید
ولی از خریدتون پشیمون نمیشید

http://www.digikala.com/Product/DKP-101158/ASUS-N550JX-A-With-Leap-Motion-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اینچی-ایسوس-مدل-N550JX#!/tab-technicalspecs/

موفق باشید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درود
دوستان عزیز بنده برای خرید لپتاپ بین دو مدل مردد هستم:
Lenovo Y5070 2015
Asus G550jx
Cpu هر دوتاش i7 -4720hq
گرافیک هردو GeForce GTX ولی لنوو 960 و ایسوس 950
هارد و رم هم که مهم نیست اما رم ایسوس 8 و لنوو 16
هارد دوتاشم 1ترا
قیمت دوتاشم یکسانه تقریبا توی رنج 3800 تا 3900

بنده لپتاپ رو برای کار پردازش عکس میخوام (فتوشاپ و لایت روم) و به مانیتور IPS نیاز دارم که ظاهرا جفتش همینطوره.

ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن کدومش برای بنده بهتر هست؟
سلام. اگر دنبال کیفیت طراحی و مانیتور با کیفیت هستید Asus ی که معرفی کردید انتخاب بسیار خوبیه. اما اگر صرفا دنبال سرعت و کانفیگ بالا اما کیفیت پایین مانیتور و کیفیت متوسط طراحی و مواد بکار رفته هستید y5070 پیشنهاد میشه. در کل من اگر باشم Asus رو انتخاب می کنم.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام نظرتون راجع به لپ تاپ زیر چیه؟
http://www.digikala.com/Product/DKP...A/لپ-تاپ-ایسوس-EeeBook-یازده-اینچی-مدل-X205TA
فقط برا فیلم دیدن و آفیس میخوامش. از هارد اكسترنال پشتیبانی میكنه؟
سلام. واسه دیدن فیلمهای معمولی(نه اونهایی که پردازش گرافیکی بالایی می خوان (تعداد این فیلمها کمه)) و Office نسبتا مناسبه. البته جالبه بدونید که روی مدل مشابهش نصب Office 2013 حدود 50 دقیقه طول کشید!!! اما سرعت اجرا و کارکردن باهاش قابل تحمل بود.
هارد اکسترنال هم به راحتی پشتیبانی می کنه. اینکه HDMI هم داره یه حسن بزرگیه.
اما یه نکته مهمی که خدمتتون می خواستم عرض کنم اینه که اگر کوچک بودنش واقعا براتون حسن بزرگی محسوب میشه ارزش خریدن داره. والا با همین مبلغ یا یه مقدار جزئی بیشتر می تونید خرید به مراتب بهتر از این داشته باشید. اینا نمونشه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-48393/ASUS-X553MA-B/لپ-تاپ-ايسوس-X553M#!/tab-technicalspecs

http://www.digikala.com/Product/DKP-87129/Acer-Aspire-E5-571-34wp-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-ايسر-مدل-اسپاير-E5-571-پانزده-اينچي#!/tab-technicalspecs/

http://www.digikala.com/Product/DKP-62360/Acer-Aspire-E5-511G-A-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-اسپاير-E5-511G#!/tab-technicalspecs/

توجه داشته باشید که حتی بدبخترین پردازنده های اینتل یعنی سری Celeron هم کارآییش چندین برابر پردازنده های Atom (همونی که روی این Eebook هست(در اصطلاح به این لپ تاپهای کوچک که پردازنده اتم دارن میگن netbook)) هستش.
پس اگر کوچک بودنش براتون زیاد مهم نیست به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم که این نت بوک رو بخرید و پیشنهاد می کنم از مدلهایی که مثال زدم یکی رو انتخاب کنید. بین این سه تا , این یکی کارت گرافیکشم قویه و به نظر من خیلی برای کار شما مناسبه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-62360/Acer-Aspire-E5-511G-A-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-اسپاير-E5-511G#!/tab-technicalspecs/

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون از پیشنهاد تون
من اولویتم باطری بود كه این لپ تاپ بهترین باتری رو داره و فقط مك بوك های سه میلیونی باطری شون مثل اینه ولی متاسفانه متاسفانه متاسفانه این لپ تاپ dvd rom نداره و من حواسم به این نبود و منصرف شدم از خریدش. Acer Aspire E5-571-34wp لپ تاپ خوبیه و انتخاب اولم اینه. سایت دیجی كالا زده 5 ساعت شارژدهی وبگردی داره و تو كامنت ها هم گفتن باطریش خوبه. حالا من سؤالم اینه Acer Aspire E5-571-34wp میتونه 4 ساعت برا فیلم دیدن شارژ نگه داره؟ بعد برا كارهای سبك با فتوشاپ هنگ نداره؟ چون كارت گرافیك مجزا نداره. حالا اگه من بودجه رو تا 1.5 زیاد كنم لپ تاپی پیدا میشه كه برا فتوشاپ مناسب باشه؟ یا همین خوبه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از پیشنهاد تون
من اولویتم باطری بود كه این لپ تاپ بهترین باتری رو داره و فقط مك بوك های سه میلیونی باطری شون مثل اینه ولی متاسفانه متاسفانه متاسفانه این لپ تاپ dvd rom نداره و من حواسم به این نبود و منصرف شدم از خریدش. Acer Aspire E5-571-34wp لپ تاپ خوبیه و انتخاب اولم اینه. سایت دیجی كالا زده 5 ساعت شارژدهی وبگردی داره و تو كامنت ها هم گفتن باطریش خوبه. حالا من سؤالم اینه Acer Aspire E5-571-34wp میتونه 4 ساعت برا فیلم دیدن شارژ نگه داره؟ بعد برا كارهای سبك با فتوشاپ هنگ نداره؟ چون كارت گرافیك مجزا نداره. حالا اگه من بودجه رو تا 1.5 زیاد كنم لپ تاپی پیدا میشه كه برا فتوشاپ مناسب باشه؟ یا همین خوبه؟
خواهش. اما اینو بدونید که دلیل نگه داشتن شارژ زیاد اون نت بوک , صفحه نمایش کوچک در اولویت بسیار مهمتر و بعد از اون پردازنده بسیار کم مصرف(به دلیل بازدهی بسیار پایینه) هستش.اینکه دیجی کالا زده 5 ساعت شما کلا واسه صفحه نمایشهای 15 اینچی به بالا و حتی تقریبا 14 اینچی با کارت گرافیکی بدرد بخور , بیش از 2:30 در حالت معمول حساب نکنید. همین ایسر معرفی شده هم فکر نکنم بیش از همین زمان شارژ بده. برای کارهای فتو شاپ سبک درحد خودش خوب و اینکه زیاد هنگ کنه نیست(به هر حال شما رم دستگاهتون محدوده و وقتی پر بشه سیستم مجبوره کم بود رم رو از هارددیسک تغذیه کنه(اصطلاحا رم مجازی یا Virtual Memory))که باعث میشه سیستم در این هنگام یه کم هنگ کنه تا رم ساخته بشه و مجددا کارو ادامه میده و کلا این هنگها لحظه ایه. اگر بتونید تا 1500000 تومان هزینه رو بالا ببرید این دو انتخاب زیر قطعا بهترن واسه هر کاری از جمله فتوشاپ:
http://www.digikala.com/Product/DKP...ير-V5-561G-پانزده-اينچي#!/tab-technicalspecs/

http://www.digikala.com/Product/DKP...15-اينچي-لنوو-مدل-B5080#!/tab-technicalspecs/

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
از بین این 2 كدوم رو پیشنهاد میدید؟ لنوو پردازنده اش 5200U هست و ایسر 4200U ولی درعوض ایسر گرافیكش 2GB و قویتر هست و لنوو 1GB
البته لنوو كیبوردش عربیه مشكل ایجاد نمیشه؟

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
تا 1.3 چطور لپ تاپی هست مناسب فتوشاپ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
از بین این 2 كدوم رو پیشنهاد میدید؟ لنوو پردازنده اش 5200U هست و ایسر 4200U ولی درعوض ایسر گرافیكش 2GB و قویتر هست و لنوو 1GB
البته لنوو كیبوردش عربیه مشكل ایجاد نمیشه؟
متاسفانه باور و برداشت اشتباهی که فروشندگان سودجو توی بازار سالهاست که راه انداختند شامل شما هم شده عزیز. پس برای شما هم توضیح میدم. قدرت پردازش گرافیکی یک کارت گرافیک صرفا به پردازشگر گرافیکی اون بستگی داره و مساله رم کارت گرافیک بسیار بسیار کم اهمیته در قبال اون. اما متاسفانه عوام کارتهای گرافیک رو به رم میشناسن نه به پردازشگر گرافیکی که این مساله رو فروشندگان سودجو برای فریب مردم سالهاست توی بازار راه انداختند و حسابی از این مساله سوئ استفاده می کنن. مثلا میگن کارت گرافیک این لپتاپ 4 گیگه یا فلان لپ تاپ با کارت گرافیک 2 گیگ!!!
دوستان عزیز کارت گرافیک مهم پردازندشه. برای مثال یک کارت گرافیک Geforce GTX950M با رم گرافیکی 2 گیگ کارآیی شاید 10 برابر بیشتر از کارت گرافیکی Geforce GT740 با رم گرافیکی 4 گیگ داشته باشه و قیمتشم چند برابره. پس تاکید می کنم هر وقت خواستید لپ تاپ بخرید و قدرت پردازش گرافیکی براتون مهم بود و خواستید مقایسه انجام بدید , پردازنده های کارت گرافیکی رو مقایسه کنید و به هیچ وجه روی رم گرافیکی زوم نکنید که کلاه سرتون میره! توی این لینک می تونید بر اساس پردازنده های گرافیکی دو کارت گرافیکی لپتاپها رو با هم مقایسه کنید:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
پس اینکه بگوییم کارت گرافیک لپ تاپ ایسر یاد شده که R7 Radeon M265 هستش بخاطر رم بالاتر از کارت گرافیکی لپ تاپ لنوو که R5 Radeon M230 قوی تره اشتباهه. بلکه باید از لینکی که دادم رتبه های کارآییشونو مقایسه کنید که البته در این مقایسه نه به دلیل رم بالاتر بلکه بخاطر پردازنده گرافیکی قوی تر ایسر یاد شده بهتره.
برای کار شما پردازنده مهمه و یه حداقلی کارت گرافیک. من به سبب کیفیت طراحی بهتر و مواد بکار رفته ایسر رو پیشنهاد میدم.

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
به نظرتون كارت گرافیك مجزا خیلی لازمه؟ چون این لپ تاپ با اون ایسر كه كارت گرافیك نداشت 220 تومن اختلاف قیمت داره. من كارم با فتوشاپ طراحی پوستر های ساده اس

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
به نظرتون كارت گرافیك مجزا خیلی لازمه؟ چون این لپ تاپ با اون ایسر كه كارت گرافیك نداشت 220 تومن اختلاف قیمت داره. من كارم با فتوشاپ طراحی پوستر های ساده اس
نه عزیز. مشکلی نخواهید داشت. همون ارزونتره رو تهیه کنید با گارانتی معتبر(مثل گارانتی آواژنگ یا سازگار ارقام). البته رمشون هم فکر کنم فرق می کرد و این رمش 6 گیگ بود و اون یکی 4 گیگ. اگه 200000 تومانم براتون مهمه همون ارزونتره رو بخرید.
البته من فرض رو بر این گذاشتم که واقعا کار سبکی می خواین با فتوشاپ انجام بدید. چون پوستر اگر سایزش بزرگ باشه و تراکم پیکسلی بالا و به تبع اون حجم فایلش زیاد باشه پردازش بالا و رم بالا می خواد و با این لپتاپها شاید یکم اذیت بشید(منظور از اذیت شدن کند کار کردنه والا از اجراش و کار کردن به هر سختی باشه برمیاد)

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
كند اجرا شه كه مهم نیست. فقط اجرا شه! بعد روتوش عكس های 13 مگاپيكسل رو سریع اجرا میكنه؟

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
یه سؤال دیگه هم دارم اینكه من میخوام ویندوز 10 روش نصب كنم و از اونجا كه این آخرین ویندوز مایكروسافته و بعدش فقط برا این آپدیت میده، میخوام بدونم ویندوزم باید original باشه تا بتونم آپدیت ها رو بگیرم؟ از تاپیك زیر لایسنسش رو بگیرم حله؟
http://forum.persiantools.com/threa...و-office-کمترین-قیمت-در-ایران-▅-▆-▇-█.646868/

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
كند اجرا شه كه مهم نیست. فقط اجرا شه! بعد روتوش عكس های 13 مگاپيكسل رو سریع اجرا میكنه؟
عزیز شما ارزانترین سیستم رو هم بخرید توی اجرا و کار نمی مونه. اما یه دفعه میبینید حدود 5 دقیقه (در بدترین حالت) شما رو معطل می کنه. عکس 13 مگاپیکسلی که همچین کمم نیست عزیز. اگر کار شما با فتوشاپ زیاده و حرفه شما محسوب میشه قاعدتا باید با آخرین نسخه های فتوشاپ کار کنید و به نظر من باید خیلی بیشتر از اینها خرج کنید تا اذیت نشید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
یه سؤال دیگه هم دارم اینكه من میخوام ویندوز 10 روش نصب كنم و از اونجا كه این آخرین ویندوز مایكروسافته و بعدش فقط برا این آپدیت میده، میخوام بدونم ویندوزم باید original باشه تا بتونم آپدیت ها رو بگیرم؟ از تاپیك زیر لایسنسش رو بگیرم حله؟
http://forum.persiantools.com/threa...و-office-کمترین-قیمت-در-ایران-▅-▆-▇-█.646868/
نگران نصب ویندوز 10 روی لپ تاپتون نباشید. اینقدر نسخه های Crack شده میاد تو بازار که مشکلتون حل میشه. فعلا پیشنهاد می کنم که ویندوز 10 نصب نکنید تا نسخه های کرک شده خوبش بیاد به بازار. ضمنا وقتی شما دارید خرید اقتصادی می کنید توی ایران , به نظر من پول اضافه تر دادن برای ویندوز ارژینال منطقی نیست.

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
نه من حرفه ام فتوشاپ نیست. اصلا كار تخصصی ندارم باهاش. فقط برا این میخوامش كه عكس هایی كه با گوشى از چهره میگیرم رو روتوش كنم و بذارم اینستاگرام. پس همون ویندوز 8.1 خودم رو روی لپ تاپ هم نصب كنم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
نه من حرفه ام فتوشاپ نیست. اصلا كار تخصصی ندارم باهاش. فقط برا این میخوامش كه عكس هایی كه با گوشى از چهره میگیرم رو روتوش كنم و بذارم اینستاگرام. پس همون ویندوز 8.1 خودم رو روی لپ تاپ هم نصب كنم
پس لپ تاپهای معرفی شده کارتون رو بالاخره راه میندازه حالا یکم سرعت کم و زیاد شاید بشه. ولی لنگ نمی زاره کارتونو.

Last edited:

dlbartar

Registered User
لایک‌ها
14
بعد شما گفتید لپ تاپ های رنج 1 میلیون همه نهایتا 2.5 ساعت شارژدهی دارن یعنی تعداد سلول ها تو شارژدهی نقشی نداره ولی سلول های بیشتر یعنی طولانی تر شارژ شدن درسته؟ مثلا یه لپ تاپ 6 سلولی سه ساعت طول میكشه شارژ شه ولی لپ تاپ 2 سلولی یك ساعت. ایى شارژدهی جفت شون یكسان هست؟ اگه یكسان باشه كه مورد دومی گزینه مناسبی نیست كه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بعد شما گفتید لپ تاپ های رنج 1 میلیون همه نهایتا 2.5 ساعت شارژدهی دارن یعنی تعداد سلول ها تو شارژدهی نقشی نداره ولی سلول های بیشتر یعنی طولانی تر شارژ شدن درسته؟ مثلا یه لپ تاپ 6 سلولی سه ساعت طول میكشه شارژ شه ولی لپ تاپ 2 سلولی یك ساعت. ایى شارژدهی جفت شون یكسان هست؟ اگه یكسان باشه كه مورد دومی گزینه مناسبی نیست كه
تعداد سولها و کوچک تر بودن صفحه نمایش توی میزان شارژدهی تاثیر داره. اینکه با لپتاپ چکار میکنید و مثلا اینکه wifi روشن یا خاموش باشه و چقدر پروسس داشته باشید و اینکه بازی می کنید یا خیر(کارت گرافیک توی بازی خودش مصرف بالایی داره) همه و همه در میزان شارژ دهی تاثیر داره.اما در این رنج قیمتی واسه لپ تاپهایی که صفحه نمایششون 15.6inch و بالاتر هست تعداد سلولها و کلا شارژ دهی تفاوت چندانی ایجاد نمی کنه و معمولا تا 2:30 بیشتر نمی تونید روش حساب کنید. مگر اینکه شرایط استفاده خیلی خاص باشه.
در خصوص زمان شارژ شدن بین 2:30 تا سه 3:30 ساعت بسته به نوع باطری روش حساب کنید. ضمنا با این مبالغ بعید می دونم لپ تاپی با باطری 6 سلولی گیرتون بیاد.

بالا