لپ تاپ Acer Aspire E5-571-34wp باطری شش سلولی داره با پردازنده i3 4005u و بدون كارت گرافیك. باطری این چطوره؟تعداد سولها و کوچک تر بودن صفحه نمایش توی میزان شارژدهی تاثیر داره. اینکه با لپتاپ چکار میکنید و مثلا اینکه wifi روشن یا خاموش باشه و چقدر پروسس داشته باشید و اینکه بازی می کنید یا خیر(کارت گرافیک توی بازی خودش مصرف بالایی داره) همه و همه در میزان شارژ دهی تاثیر داره.اما در این رنج قیمتی واسه لپ تاپهایی که صفحه نمایششون 15.6inch و بالاتر هست تعداد سلولها و کلا شارژ دهی تفاوت چندانی ایجاد نمی کنه و معمولا تا 2:30 بیشتر نمی تونید روش حساب کنید. مگر اینکه شرایط استفاده خیلی خاص باشه.
در خصوص زمان شارژ شدن بین 2:30 تا سه 3:30 ساعت بسته به نوع باطری روش حساب کنید. ضمنا با این مبالغ بعید می دونم لپ تاپی با باطری 6 سلولی گیرتون بیاد.
جالب بود. این موردرو ندیده بودم. شارژ دهی خوبی داره! اگر اینقدر زمان شارژ دهی براتون مهمه گزینه خوبیه.فکر کنم تا 4 ساعتی بتونید باهاش فیلم ببینید.لپ تاپ Acer Aspire E5-571-34wp باطری شش سلولی داره با پردازنده i3 4005u و بدون كارت گرافیك. باطری این چطوره؟
سلام. پیشنهاد بنده:سلام
دوستان میشه راهنمایی بفرمایید به صرفه ترین لپتاپی که تا حدود قیمتی 1.5 میلیون میتونم بخرم چه مدلی هست؟
مورد استفاده هم برای بچه های کم سن و ساله، صرفا برای رفع نیازهایی که الان تو مدارس دارن.
می تونید یه باطری دیگه بخرید. البته عیبش اینه که وقتی باطری اصلی رو به اتمامه باید لپتاپ رو خاموشش کنید و باطری رو تعویض کنید. در خصوص باطری اکسترنال البته آگهی هایی در این زمینه دیدم:آیا باطری اكسترنال برا لپ تاپ وجود داره؟؟ مثل باطری موبایل كه وقتی تموم شد بذاریم جاش. یا مثلا با usb وصل كنیم ب لپ تاپ و وقتی باطری لپ تاپ تموم شد از اون استفاده كنه
سلام عزیز. آیتم مهم در کار شما پردازده اصلی سیستم هستش. ضعیفترین پردازنده ها ابتدا سری U هستند و بعدش M و نهایتا HQ . اما لپ تاپهای دارای پردازنده سری HQ که کیفیت خوبی داشته باشن حدود 3400000 تومان به بالا هستند و سایر قطعاتشون هم بالاست. لپ تاپ مثل PC نیست که شما بتونید بر اساس نیازهاتون قطعه هارو بالا و پایین کنید و لپ تاپهای که پردازنده قوی دارند عموما کارت کرافیگ , رم و سایر مشخصاتشونم بالاست. با این اوصاف انتخاب بسیار خوب:سلام مجدد
دوستان من یک لپ تاپ میخوام برای کار های دانشگاهیم
برنامه هایی مثل ایتبز و سیف کار کنم در حد ارائه پروژه که راحت باشم باهاش
کاربری مولتی مدیا و کارهای سبک عمومی هم انجام میدم فیلم هم تماشا میکنم
کیفیت صفحه نمایشش خوب باشه خیلی عالیه
و خوب نمیخوام گیم پلی کنم نمیدونم واقعا فرق بین سی پی یو ها چیه وقتی میبینم یکی سری m هست یکی u و ...
بودجمم تا سقف 3 میلیونه ولی واقعا هر چه کمتر بهتر ( نظرم حول و حوش 2 میلیون تا 2.5 هست اگر چیز مناسبی هست )
اگر قابلیت ارتقاء رم و هارد رو هم داشته باشه عالیه . کلا سیستم خیلی قوی دارم و اینو برای قابلیت قابل حملش میخوام تو دانشگاه و مسافرت و ...
عزیز Core i7 حدود ۷ نسل داره. مشخصات این لپتاپی که الان دارید رو پیدا نکردم! لطفا لینک مشخصاتش رو بدید تا بررسیش کنم.والا من یدونه n64jq دو سه سال پیش خریدم ایا این لپ تام ها از نظر پردازنده از اون بهترن؟
اونم cori7 بود ولی واقعا اذیتم میکنه جدیدا
این لینکشهعزیز Core i7 حدود ۷ نسل داره. مشخصات این لپتاپی که الان دارید رو پیدا نکردم! لطفا لینک مشخصاتش رو بدید تا بررسیش کنم.
پس N621 هستش و نه N64 که در پست قبلیتون نوشتید. چون هر چی گشتم پیدا نکردم. خیلی هم خوب. عزیز پردازنده لپ تاپ شما یکی از قدیمی ترین سریهای Core i7 هستش و برای امور فعلی تقریبا ناکارآمد محسوب میشه. حتی در قعر جدول مقایسه پردازنده ها هم لیست نشده:
این ایسوز سی پی یو و صفحه نمایش خوبی داره نسبت به هم رده ها؟پس N621 هستش و نه N64 که در پست قبلیتون نوشتید. چون هر چی گشتم پیدا نکردم. خیلی هم خوب. عزیز پردازنده لپ تاپ شما یکی از قدیمی ترین سریهای Core i7 هستش و برای امور فعلی تقریبا ناکارآمد محسوب میشه. حتی در قعر جدول مقایسه پردازنده ها هم لیست نشده:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
به هر حال الان لپ تاپ بروز با پردازنده قدرتمند اگر کیفیت طراحی بسیار خوب با سرعت و کارآیی بالا می خواین پیشنهاد بنده :
http://www.digikala.com/Product/DKP-45484/ASUS-G56JK-A-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-ايسوس-مدل-G56JK-پانزده-اينچي/keyword-G56j
قیمتش حدود 3600000 تومانه.
اما اگر ارزونتر می خواین با سرعت و کارآیی نسبتا بالا و کیفیت طراحی متوسط پیشنهاد بنده اینه که قیمتش حدود 2500000 تومانه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-24335/Lenovo-IdeaPad-Z510-D/لپ-تاپ-لنوو-آيدياپد-Z510/keyword-z510
آره عزیز جنس بسیار خوبی داره. لپ تاپ یه هارد بیشتر بهش وصل نمیشه(تقریبا عموم لپ تاپها). پس اگر می خواین SSD روش بندازید مجبورید که هارد خودش رو در بیارید و SSD جایگزینش کنید. تاثیر بسیار محسوس و خیره کننده ای در سرعت کار هنگام Read/Write که اکثر اوقات سیستم درگیرشه خواهد داشت. اما مثلا SSD 1TB قیمتی بالاتر از یک میلیون تومان داره. می تونید یه SSD Samsung Evo85025GB حدود 400000 تومان بخرید و جایگزین هارد اصلی لپ تاپ کنید و هارد اصلی لپ تاپ رو با باکس تبدیل Sata III to USB 3.0 به عنوان هارددیسک اکسترنال استفاده کنید.این ایسوز سی پی یو و صفحه نمایش خوبی داره نسبت به هم رده ها؟
میشه هارد ssd بهم اضافه کرد چون فکر میکنم خیلی عالیه بشه
http://www.digikala.com/Product/DKP-40923/Lenovo-Y5070-B/لپ-تاپ-لنوو-Y5070-B/keyword-lenovo y5070آره عزیز جنس بسیار خوبی داره. لپ تاپ یه هارد بیشتر بهش وصل نمیشه(تقریبا عموم لپ تاپها). پس اگر می خواین SSD روش بندازید مجبورید که هارد خودش رو در بیارید و SSD جایگزینش کنید. تاثیر بسیار محسوس و خیره کننده ای در سرعت کار هنگام Read/Write که اکثر اوقات سیستم درگیرشه خواهد داشت. اما مثلا SSD 1TB قیمتی بالاتر از یک میلیون تومان داره. می تونید یه SSD Samsung Evo85025GB حدود 400000 تومان بخرید و جایگزین هارد اصلی لپ تاپ کنید و هارد اصلی لپ تاپ رو با باکس تبدیل Sata III to USB 3.0 به عنوان هارددیسک اکسترنال استفاده کنید.
لپ تاپ زیر رو توی بازار اگر بگردید بدون وسیله جانبی Leap Motion قیمتش حدود 3400000 تومانه:سلام لپ تاپ در محدوده 3 تا 3.5 با صفحه FHD مات و گرافیك سری 40M یا 50M چی پیشنهاد میكنید؟
نه عزیز. کارت گرافیکش بدرد نمی خوره.http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4400.91979.0.html
یه نگاه به فهرست بالا بندازيد لطفا. یك سری بازی ها رو زده مثلا در حالت low یا medium درحال اجرا هستن. همینطوره؟ مثلا بازی CoD: Modern Warfare 3 رو زده درحال medium 55 فریم گرفته واقعا درسته؟ كارت گرافیك آنبورد 4400 با پردازنده i3 سری U میتونه این بازی رو اجرا كنه؟