• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خواهش. این لپ تاپ به نسبت قیمتش کم نظیره. پردازندش یه نسل قدیمی تر از اونیه که خدمتون معرفی کردم اما از اون سریعتر و کارآمد تره. اگر این لپ تاپ رو با گارانتی معتبر نظیر سازگار یا آواژنگ گیر بیارید خیلی خوبه. اما از نظر جنسی به پای Asus نمیرسه. ولی به نسبت قیمتش میشه گفت عالیه.

hamed9004

Registered User
لایک‌ها
23
سلام و خسته نباشید...

واسه کارهای گرافیکی و رندرگیری و پردازش میگن کارت های گرافیکی nvidia quadro مخصوص این کارها هستش نسبت به nvidia geforce که مخصوص گیم هست...

حالا میشه لپ تاپ هایی که از کارت گرافیک quadro رو دارن نمونه مدل های جدید رو بگین حالا هر برندی باشه>>>>چون بنده لپ تاپی با این کارت گرافیک توی سایت های فروش پیدا نکردم مدلی رو !!!!!!!!!!!!!!!!
سپاسگزارم.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام و خسته نباشید...

واسه کارهای گرافیکی و رندرگیری و پردازش میگن کارت های گرافیکی nvidia quadro مخصوص این کارها هستش نسبت به nvidia geforce که مخصوص گیم هست...

حالا میشه لپ تاپ هایی که از کارت گرافیک quadro رو دارن نمونه مدل های جدید رو بگین حالا هر برندی باشه>>>>چون بنده لپ تاپی با این کارت گرافیک توی سایت های فروش پیدا نکردم مدلی رو !!!!!!!!!!!!!!!!
سپاسگزارم.
سلام عزیز. کلا پیشنهاد می کنم برای کارهای سنگین رندر از PC استفاده کنید. لپ تاپ به سبب ماهیت فیزیکی محدودیتهای زیادی داره. شما لپ تاپ با کارتهای گرافیکی nVidia Quadro یا AMD FirePro توی بازار ایران پیدا نمی کنید. این لیست رو ببینید:
http://www.notebookcheck.net/Notebookcheck-s-Top-10-Workstation-Notebooks.65537.0.html
اگر مجبورید که حتما از لپ تاپ استفاده کنید , هر کدام از اینها رو بتونید سفارشی وارد کنید براتون مناسبه. اما در رده های پایین تر این لپ تاپ هم اگر یه SSD یک ترابایتی یا دوترابایتی Samsung EVo 850 یا Samsung 850 Pro جایگزین هارددیسک اصلی این لپ تاپی که در زیر لینکشو میدم کنید تا حد زیادی کار شما رو راه میندازه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-91045/ASUS-G550JX-A-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-ايسوس-مدل-G550JX-پانزده-اينچي

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان اگه ممکنه یه لپ تاپ حدود قیمت بین 2500 تا 3 میلیون به بنده معرفی کنید که مناسبه گیمهای روز باشه، لطفا کیفیت صفحه اشم خوب باشه، برای مثال از کیفیت صفحه مجموعه لنوو z50 باهاشون حال نکردم.
لطفا مشکل تاچ و غیره هم نداشته باشن یعنی از کار دراومده باشن. ظاهرش هم زیبا باشه.
نظر دوستان درباره این لپ تابهای تازه به بازار اومده Gigabyte چیه?
آیا خوب هستن و ارزش خرید دارن?
نظرتون راجع به مدل Asus k550 ze چیه و آیا گرافیک و سی پی یوش برای گیم مناسبه? این مدل سی پی یو AMD هست و من تو عمرم با AMD کار نکردم و آیا برام مشکل ساز میشه?
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوستان اگه ممکنه یه لپ تاپ حدود قیمت بین 2500 تا 3 میلیون به بنده معرفی کنید که مناسبه گیمهای روز باشه، لطفا کیفیت صفحه اشم خوب باشه، برای مثال از کیفیت صفحه مجموعه لنوو z50 باهاشون حال نکردم.
لطفا مشکل تاچ و غیره هم نداشته باشن یعنی از کار دراومده باشن. ظاهرش هم زیبا باشه.
نظر دوستان درباره این لپ تابهای تازه به بازار اومده Gigabyte چیه?
آیا خوب هستن و ارزش خرید دارن?
نظرتون راجع به مدل Asus k550 ze چیه و آیا گرافیک و سی پی یوش برای گیم مناسبه? این مدل سی پی یو AMD هست و من تو عمرم با AMD کار نکردم و آیا برام مشکل ساز میشه?
ممنون
سلام. اگر لپ تاپ بدرد بخور از جنس خوب , صفحه نمایش خوب , کارت گرافیک خوب و برند خوب می خواین Asus N551JX بدون Leap mption حدود 3500000 تومانه. پایین تر از این باید برید سراغ برند لنوو که پیشنهاد نمی کنم. Gigabyte برند خوبیه اما تخصصش لپ تاپ نیست و پیشنهاد نمی کنم.
Asus K550 ZE به سبب پردازنده کمپانی AMD دمای بالا و مصرف بالا داره و کلا از خرید لپ تاپ با پردازنده AMD پشیمون خواهید شد. این مشخصات N551JX هستش:
http://www.digikala.com/Product/DKP-87221/ASUS-N551JX-With-Leap-Motion/لپ-تاپ-ايسوس-N551JX-همراه-با-Leap-Motion/keyword-N551jx
این لپ تاپ واقعا یه لپ تاپ کامل هستش که اگر یه SSD هم بعدها روش بندازید(جایگزین هارد اصلیش کنید) دیگه پرواز می کنه.پایین تر از این کیفیت رو از دست خواهید داد. پس پیشنهاد می کنم یه کم دیگه پول جمع کنید و همینو تهیه کنید.

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
سلام. اگر لپ تاپ بدرد بخور از جنس خوب , صفحه نمایش خوب , کارت گرافیک خوب و برند خوب می خواین Asus N551JX بدون Leap mption حدود 3500000 تومانه. پایین تر از این باید برید سراغ برند لنوو که پیشنهاد نمی کنم. Gigabyte برند خوبیه اما تخصصش لپ تاپ نیست و پیشنهاد نمی کنم.
Asus K550 ZE به سبب پردازنده کمپانی AMD دمای بالا و مصرف بالا داره و کلا از خرید لپ تاپ با پردازنده AMD پشیمون خواهید شد. این مشخصات N551JX هستش:
http://www.digikala.com/Product/DKP-87221/ASUS-N551JX-With-Leap-Motion/لپ-تاپ-ايسوس-N551JX-همراه-با-Leap-Motion/keyword-N551jx
این لپ تاپ واقعا یه لپ تاپ کامل هستش که اگر یه SSD هم بعدها روش بندازید(جایگزین هارد اصلیش کنید) دیگه پرواز می کنه.پایین تر از این کیفیت رو از دست خواهید داد. پس پیشنهاد می کنم یه کم دیگه پول جمع کنید و همینو تهیه کنید.
ممنونم به سختی بودجمو تا این حد رسوندم، اما بودجم نمیرسه حالا شما یا دوستان دیگه تو این رنج قیمت یه مدل خوب معرفی کنید از Asus
برای یکی از دوستانم هم بین 2 تا 2500 هم یه مدل ایسوس ترجیحا 14 اینچ معرفی کنید با سپاس.

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنونم به سختی بودجمو تا این حد رسوندم، اما بودجم نمیرسه حالا شما یا دوستان دیگه تو این رنج قیمت یه مدل خوب معرفی کنید از Asus
برای یکی از دوستانم هم بین 2 تا 2500 هم یه مدل ایسوس ترجیحا 14 اینچ معرفی کنید با سپاس.
خواهش می کنم. پیشنهاد می کنم قید صفحه نمایش 14 اینچ رو بزنید و این لپ تاپ رو تهیه کنید:
http://www.markazi.co/shop/asus-x555li-i7.html
مطمئن باشید لپ تاپ از برند Asus با قیمت نهایتا حول و حوش 2500000 تومان بهتر از این پیدا نمی کنید. 14 اینچی هم هست اما کانفیگش خیلی از این پایینتره و به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه.

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
خواهش می کنم. پیشنهاد می کنم قید صفحه نمایش 14 اینچ رو بزنید و این لپ تاپ رو تهیه کنید:
http://www.markazi.co/shop/asus-x555li-i7.html
مطمئن باشید لپ تاپ از برند Asus با قیمت نهایتا حول و حوش 2500000 تومان بهتر از این پیدا نمی کنید. 14 اینچی هم هست اما کانفیگش خیلی از این پایینتره و به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه.
مدل بالا که فرمودید گرافیکش پایینه نظرتون راجع به Asus k550LB یا k555LB چیه?
گرافیکشون GT-940 هست این مدل. بین این دو تا یکی رو بگید تا بخرم
با سپاس. صفحه اش چطوره بنظرتون?

Sent from my iphone 6

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مدل بالا که فرمودید گرافیکش پایینه نظرتون راجع به Asus k550LB چیه?
گرافیکش GT-940 هست این مدل.
با سپاس. صفحه اش چطوره بنظرتون?

Sent from my iphone 6
عزیز زیاد به مشخصاتی که سایتهای مختلف ایرانی(به جز دیجیکالا و چند سایت معتبر دیگه) می دن اعتماد نکنید. این لینک مشخصات Asus K550LB هستش از خود سایت سازنده یعنی Asus :
https://www.asus.com/Notebooks/X550LB/specifications
کارت گرافیکش Geforce GT740 هستش و پردازنده هم از سری 4000 یعنی نسل Haswell 2014 که تا چندی دیگه از رده خارج محسوب میشه. پردازنده لپ تاپی که بنده خدمتتون عرض کردم از سری 5000 یعنی Broadwell 2015 هستش و کاملا برتره. صفحه نمایش هر دو نسبتا خوبه و مثل همه.

Last edited:

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
عزیز زیاد به مشخصاتی که سایتهای مختلف ایرانی(به جز دیجیکالا و چند سایت معتبر دیگه) می دن اعتماد نکنید. این لینک مشخصات Asus K550LB هستش از خود سایت سازنده یعنی Asus :
https://www.asus.com/Notebooks/X550LB/specifications
کارت گرافیکش Geforce GT740 هستش و پردازنده هم از سری 4000 یعنی نسل Haswell 2014 که تا چندی دیگه از رده خارج محسوب میشه. پردازنده لپ تاپی که بنده خدمتتون عرض کردم از سری 5000 یعنی Broadwell 2015 هستش و کاملا برتره. صفحه نمایش هر دو نسبتا خوبه و مثل همه.
ممنون اما لینکتون مال x550 هست.
نظرتون راجع به k555 lb چیه? اگه اوکیه تا اینو بگیرم چون گرافیکش برام مهمه

Sent from my iphone 6

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
فکر کنم دومی، قیمت2200 دارم فک کنم با cpu: i5

Sent from my iphone 6
اگر بین بازی و سایر امور , یه کم اولویت بازی براتون بیشتره انتخاب خوبیه و منم تاییدش می کنم.

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
خواهش میکنم. موفق باشید. سوالی بود در خدمتم.
داداش باز مزاحم شدم ظاهرا اون دوستم موجود نداشته آخه منم قرار قسطی ور دارم، بین این دو مدل کدومو پیشنهاد میدید?
گیم بیشتر مدنظرمه کیفیت و زاویه دید صفحه.
Asus x555lf-A
Asus k555lf-A

جفتشون گرافیکشون gt 930m هست و آیا از GT840m قویترن یا نه? اگه 840 قوی تره یه مدل Asus , با گرافیک 840 بهم معرفی کنید تو همون رنج قیمت یا ایسوس که بغیر از مدلی که ناموجود بود تو همین رنج قیمت 940M لپت تابی داره با همون کیفیت و کانفیگ. دوستم تو سری K فقط اون مدلی رو که ذکر کردم داره.
ممنون.

Sent from my iphone 6

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
داداش باز مزاحم شدم ظاهرا اون دوستم موجود نداشته آخه منم قرار قسطی ور دارم، بین این دو مدل کدومو پیشنهاد میدید?
گیم بیشتر مدنظرمه کیفیت و زاویه دید صفحه.
Asus x555lf-A
Asus k555lf-A

جفتشون گرافیکشون gt 930m هست و آیا از GT840m قویترن یا نه? اگه 840 قوی تره یه مدل Asus , با گرافیک 840 بهم معرفی کنید تو همون رنج قیمت یا ایسوس که بغیر از مدلی که ناموجود بود تو همین رنج قیمت 940M لپت تابی داره با همون کیفیت و کانفیگ. دوستم تو سری K فقط اون مدلی رو که ذکر کردم داره.
ممنون.

Sent from my iphone 6
خواهش می کنم. در این لینک می تونید کارتهای گرافیکی لپ تاپها رو با هم مقایسه کنید:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
همونطور که میبینید 840 رتیه 146 و 930 رتبه 157 رو داره. تفات بسیار جزئی هستش. 940 هم رتبه 142 رو داره. پس کلا تفاوت چندانی بیا اینها از نظر قدرت پردازش گرافیکی نیستش. پس هر کدام رو از همون سری K555 دوست داشید تهیه کنید.

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
خواهش می کنم. در این لینک می تونید کارتهای گرافیکی لپ تاپها رو با هم مقایسه کنید:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
همونطور که میبینید 840 رتیه 146 و 930 رتبه 157 رو داره. تفات بسیار جزئی هستش. 940 هم رتبه 142 رو داره. پس کلا تفاوت چندانی بیا اینها از نظر قدرت پردازش گرافیکی نیستش. پس هر کدام رو از همون سری K555 دوست داشید تهیه کنید.
نظرتون راجع به ایم مدل چیه و آیا قیمتی ازش دارید?
Asus x555 LB

Sent from my iphone 6

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
اگر مشخصاتش اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...-ايسوس-مدل-X555LD-پانزده-اينچي/keyword-x555ld
نسبت به قبلیها هم پردازنده و هم کارت گرافیک ضعیفتری داره و پیشنهادش نمی کنم.
نه گرافیکش 940 m هست ، دیگه مدل K رو سفارش دادم، امیدوارم خیر باشه، ممنون لطف کردید دوست گرامی.

Sent from my iphone 6

بالا