reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
خواهش می کنم. مبارک باشه.نه گرافیکش 940 m هست ، دیگه مدل K رو سفارش دادم، امیدوارم خیر باشه، ممنون لطف کردید دوست گرامی.
Sent from my iphone 6
خواهش می کنم. مبارک باشه.نه گرافیکش 940 m هست ، دیگه مدل K رو سفارش دادم، امیدوارم خیر باشه، ممنون لطف کردید دوست گرامی.
Sent from my iphone 6
دوست عزیز . به نظرتون اینکه می فرمائید Acer از اپل بهتره یه کم ...هرچی میخری فقط ایسر بخر ... بهترین تولیدکننده ی لبتاب شده هم از لحاظ کیفیت ساخت و کارایی و دوام ، بالاتر از اپل ف انوو و ایسوس ، خودمم یه وی3 دارم ک ماشالا اخ نگفته حدود 4 5 ساله ک دارمش مدامم هر روز روشنه تا شب ، چشم حسود کور چشم نخوره انشالا !!! :دی
دوست عزیز . به نظرتون اینکه می فرمائید Acer از اپل بهتره یه کم ...
یعنی شما تمام مدلهای اپل و Asus و لنوو , HP و دل و ... رو باهاشون کار کردید یا بر اساس مستندات معتبر اینترنتی دارید پیشنهاد Acer میدید و میگید برترین برند هستش؟ ممنون میشم دلیل یا سندی برای این فرمایش کلیتون بفرمائید.
دوست عزیز این نظر شخصی شماست و هیچ سندیت علمی نداره. والا کسی که چند سال با انواع لپ تاپهایی مثل Sony و Apple و همچنین سایر برندها مثل HP Envy , Asus Zenbook ,Acer , Lenovo , Dell , Gateway , Toshiba کار کرده باشه تفاوت طراحی , کیفیت , جنس وظرافت رو کاملا متوجه میشه(حتی اگر متخصص نباشه). اینکه تصور میشه اپل بخاطر تبلیغاتش و اسمش داره بیشترین فروش رو می کنه کاملا اشتباهه و مردم دنیا رو با ایرانیها مقایسه نکنید و اونا برای جنس بی کیفیت بخاطر کلاسش پول نمیدن. اونجا اگر چیزی کیفیت نداشته باشه شکست می خوره. بنده خودم HP Pavilion و Sony Vaio و Apple Macbook Pro و Acer و Lenovo و Dell Inspironداشتم و تست کردم. هیچکدامش به گرد Apple و Sony Vaio نمیرسه. حتی اگر متخصص باشید جنس شارژرش و پکیج بسته بندیش و کیفیت صفحه نمایشش واقعا متفاوته. نمی گم خدای ناکرده Acer بده! Acer یک برند آمریکاییه. اینکه سایتهای معتبری مثل laptopmag و تامز و آناند و ... که در سطح جهان مطرح هستند رده بندی رو بر اساس منافعشون انجام میدن رو هم کاملا رد می کنم. چون تستهاشون دیگه به تمام اهل فن ثابت شدست.چندوقت پیش خبر شبکه ی ج*م لیست کمپانی های برتر تولیدکننده ی لبتاب رو نشون میداد که یکی از کمپانی های معتبر این لیست رو منتشر کرده بود و منم به نقد از اون دارم نقل قول خبر میکنم ، این لیست هایی ک تو اینترنت میبینید رو من به هیچ عنوان معبتر نمیدونم ، هرکی به سلیقه ی خودش یه مطلب گزاشته و برند مورد علاقه ی خودشو برده بالا !!! اپل هم فقط بخواطر برندش مورد علاقس و همه جا در صدرجدوله وگرنه بخواید مهندسی بررسی کنید اصلا حقش اول جدول نیست و برندهای دیگه هم هستن ک کیفیت ساخت لپتاپاشون بالاتر از اپله مثال MSI
دوست عزیز این نظر شخصی شماست و هیچ سندیت علمی نداره. والا کسی که چند سال با انواع لپ تاپهایی مثل Sony و Apple و همچنین سایر برندها مثل HP Envy , Asus Zenbook ,Acer , Lenovo , Dell , Gateway , Toshiba کار کرده باشه تفاوت طراحی , کیفیت , جنس وظرافت رو کاملا متوجه میشه(حتی اگر متخصص نباشه). اینکه تصور میشه اپل بخاطر تبلیغاتش و اسمش داره بیشترین فروش رو می کنه کاملا اشتباهه و مردم دنیا رو با ایرانیها مقایسه نکنید و اونا برای جنس بی کیفیت بخاطر کلاسش پول نمیدن. اونجا اگر چیزی کیفیت نداشته باشه شکست می خوره. بنده خودم HP Pavilion و Sony Vaio و Apple Macbook Pro و Acer و Lenovo و Dell Inspironداشتم و تست کردم. هیچکدامش به گرد Apple و Sony Vaio نمیرسه. حتی اگر متخصص باشید جنس شارژرش و پکیج بسته بندیش و کیفیت صفحه نمایشش واقعا متفاوته. نمی گم خدای ناکرده Acer بده! Acer یک برند آمریکاییه. اینکه سایتهای معتبری مثل laptopmag و تامز و آناند و ... که در سطح جهان مطرح هستند رده بندی رو بر اساس منافعشون انجام میدن رو هم کاملا رد می کنم. چون تستهاشون دیگه به تمام اهل فن ثابت شدست.
به هر حال امیدوارم لپ تاپتون سالها بخوبی براتون کار کنه.
عزیز بنده متخصص هستم. به اندازه کافی هم تجربه سخت افزار دارم. به هر حال اگر یه روزی با لپ تاپهای اپل و در اولویت بعدی سونی واسه یه مدت مناسب(مثلا حداثل چندین ماه) کار کردید اون موقع متوجه میشید که چرا می گن اپل. بنده از نظر سخت افزاری هم همه برندهای لپ تاپها رو رو باز کردم و باطری , مادربورد , نحوه طراحی , جنس Flat Cable ها و ... رو بررسی کردم.خب شما الان دارید ظاهر لبتابو میبینید و باطن رو ندیدید !!! باید متخصص باشید تا متوجه بشید کیفیت ساخت کدوم بهتره ! متاسفانه منم متخصص نیستم اما قطعا اونایی ک برندهای مختلف رو مقایسه کردن بخواطر بدنه ی الومنیومی و ظرافتش نبوده و قطعا بخواطر چیزای دیگه ای بوده ک ما نمیبینیم ، بلاخره خودتونم عرض کردید ایسر یه برند امریکاییه و خیلی بیشتر قدمت داره تا برندای دیگه ی آمریکایی پس نباید تعجب کرد ک این برند این جایگاه رو داشته باشه ! نظر شخصی بنده نیست ک کدوم مارک بهتره و عرض کردم نقل شده از این شبکه و مطمینم رو هوا خبر نمیزارن ، موفق باشید
هرچی میخری فقط ایسر بخر ... بهترین تولیدکننده ی لبتاب شده هم از لحاظ کیفیت ساخت و کارایی و دوام ، بالاتر از اپل ف انوو و ایسوس ، خودمم یه وی3 دارم ک ماشالا اخ نگفته حدود 4 5 ساله ک دارمش مدامم هر روز روشنه تا شب ، چشم حسود کور چشم نخوره انشالا !!! :دی
سوالی داشتم
لپ تاپ مک بوک رتینا باشه
تا 4500 دو سه مدل خوب و واقعا منتخب میشه بهم مدل معرفی کنید
mgxa2 و mgxc2 در صورت دست دوم بودن و سیکل باتری های زیر 20 رو پیشنهاد میدین خریداری کنم؟ حدودا500 تومان زیر قیمت نوپیشنهادم MF840 هست که هاردش ۲۵۶ اس اس دی هست مدل MF839 ولی هاردش ۱۲۸ گیگ هست که یکم کمه اگه بخوای ویندوز بزنی.
منتخب ترین ها همین ۲ تا مدل هستن که مال امسال هستن و هر دوتا پرو و رتینا.
فعلا مک بوک جدید رو هم پیشنهاد نمی دم.
سلام.
دوستان چی معرفی می کنید؟تا 2100
نظر خودم:Lenovo IdeaPad Z5070 - A - 15 inch Laptop
mgxa2 و mgxc2 در صورت دست دوم بودن و سیکل باتری های زیر 20 رو پیشنهاد میدین خریداری کنم؟ حدودا500 تومان زیر قیمت نو
ممنون از کمک شما و دوستان.دوست عزیز Lenovo IdeaPad Z5070 دستگاه خوبیه
منتها سری جدید LENOVO IDEAPAD Z5170 تهیه کنید مزایای بیشتری داره و شکلیل تره/
البته تنها نقطه ضعف لنو بحث زاویه دید و کیفیت پایین lcd هستش.
اگه lcd براتون خیلی مهمه باید سراغ asus برید که باید قیمت بیشتری پرداخت کنید مسلما
موفق باشید