HP Pavilion 15-p213neسلام دوستان
لپتاپ زیر 2.5
با کانفیگ خوب
کیفیت ساخت بالا و بادوام و عمر خوب چی پیشنهاد میدید؟
ممنون
ماکزیمم 500سلام دوستان
این لب تاپ چند بگیرم خوبه؟
Hp 8460p 14inch
i5 2540m
ram 4GB 10700
Hdd 320 GB 5200
Graphic intel
باتری 9 سلولی
ظاهرشم کم خط و خش نداره ولی با 6 ماه گارانتی
ممنون از راهنماییتونASUS N551JX - C
انتخاب خوبیه . سخت افزار قدرتمندی دارد هم برای کارهای مهندسی و هم برای گیمینگ
--------
لمسی هم بستگی به سلیقه خود شخص دارد .
صنعتی عموما لپتاپ هایی که دارای استحکام و مقاومت بیشتری هستند میگویند .
ASUS N552VW-Bممنون از راهنماییتون
ولی میخواستم بپرسم ایسوس مدل های گیمینگش که مشکی هستااا اونا خوب نیست مگه؟؟ چرا اونا رو پیشنهاد نمیکنین؟؟
الان داشتم نگاه میکردم گیمینگ ها خیلی بالاتر از این هستن و در همین رنج قیمت.
الان این رمش DDR3 هست !!!
قیمت پایه این لپ تاپ لطفا
سلاگر تعمیر شده . قیمتش افت میکنه چون احتمال برگشت خرابی بسیار زیاده .
حدود 500-550
قسمت پرسش و پاسخ مشکلات لپتاپ مطرح کنید . متوجه منطورتون نشدم . دقیقتر توضیح بدید .سلام
اگر بعد از مدتی روشن ماندن لپتاپ،نمیشه از تمام قدرت پردازنده استفاده کرد و فقط ۲۵٪ استفاده شه مشکل از چی میتونه باشه؟
ماکزیمم 500
چی رو از کجا میتونید این قیمت گیر بیارید . من با توجه به تعمیری بودن دستگاه یک قیمت گذاشتم . این که از کجا گیر میتونید بیارید رو نمیدونم .کجا میتونم با این قیمت گیر بیارم؟
چی رو از کجا میتونید این قیمت گیر بیارید . من با توجه به تعمیری بودن دستگاه یک قیمت گذاشتم . این که از کجا گیر میتونید بیارید رو نمیدونم .
شما هم نگید . این لپتاپ ها همه ریفربیش هست . یعنی بازسازی شده و فروش میرسه . قیمت ها این سری های استوک خیلی مشخص نیست . برمیگرده به انصاف فروشنده . بعضی ها همین لپتاپ ها ریفربیش را به اسم صنعتی و ... به خلق الله میفروشنمن نگفتم دستگاه تعمیریه، منتها چون قیمتی که شما گفتید خیلی برام عجیب بود. گفتم شاید جایی رو سراغ داشته باشید با این قیمت.
من که ارزونتر از 700 جایی پیدا نکردم، به هر حال ممنون
ASUS K556UF - Cای جان، این تایپیک از سال 2003 بوده!!
دوستان تا سقف 2500 چه مدلی بگیرم خوب هست؟
و اینکه چرا لنوو دیگه صفحه نماش مات نمیزنه برای مدل هاش؟
متاسفانه با این قیمت نور پس زمینه کیبورد نداره و فول اچ دی هم نیستASUS K556UF - C
LENOVO خیر . ولی HP مدلهای ENVY خوب هستند .متاسفانه با این قیمت نور پس زمینه کیبورد نداره و فول اچ دی هم نیست
لنوو چطوره دوست عزیز؟ پیشنهاد میکنید؟