• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود
داداش مغازه داری یا کارمندی؟
من مشاور چند تا شرکت دولتی و خصوصی هستم . وقت مغازه زدن ندارم . چون تخصصم منبع تغذیه های سویچینگ صنعتی و سرور هست .

Parsicoola

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوستان
من یه لب تاپ میخوام بخرم و از شما راهنمایی میخواستم.
من کاری که میخوام باهاش انجام بدم طراحی هست با نرم افزار 3dmax که گرافیکی هست و همینطور گیم هم بتونم بازی کنم.

برندش رو میخواستم شما راهنمایی کنید ولی نظر خودم تو ایسوس و لنوو و سونی هست

محدوده قیمت هم تا 4 تومن فکر کنم مناسب باشه واسه کار طراحی درسته ؟ یا زیاده؟

گرافیک و رمش حتمی خوب باشه.
و سی پی یو هم i7 باشه.

-------
یه سوال دیگه آیا لب تاپ لمسی خوبه؟؟؟ کاربردش چیه؟؟

بعدا کاربری مالتی مدیا یعنی چی؟؟ کاربری صنعتی یعنی چی؟
با تشکر
سری گیمینگ لنوو و سری گیمینگ ایسوس برای شما مناسبه
سری ورک استیشن مخصوص کارهای صنعتی مهندسیه که شامل گیم نمیشه و از همه رده های لپتاپ گرون تره. ولی سری گیم مخصوص بازی هست و حتی میتوان برای کارهای سه بعدی استفاده کرد ولی قدرت رندرینگ سری ورک استیشن و لپتاپ های صنعتی رو نداره.

Sent from my GT-I9502 using Tapatalk

amin khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان ارزونترین لپ تاپی که هارد ssd 256GB داشته باشه چیه و چقدره؟

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
سلام
دوستان ارزونترین لپ تاپی که هارد ssd 256GB داشته باشه چیه و چقدره؟
خوب دوست عزیز رو همه نوتبوک های موجود و نو توی بازار میشهssd انداخت تونم از هر حجمی

amin khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام لپ تاپ تا 2.5 با این مشخصات هست؟
1 - بدنه المینیومی
2 - core i7
3- ram : 8G
4 - صفحه نمایش مات و فول اچ دی
5 - گرافیک هم مجزا باشه در حد 2گیگ کافیه

اگه با این قیمت نیست ، ارزونترین مدل با این مشخصات چیه؟

یه سوال دیگه ، توی thinkpad های lenovo مدل فول اچ دی نیست؟

ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام لپ تاپ تا 2.5 با این مشخصات هست؟
1 - بدنه المینیومی
2 - core i7
3- ram : 8G
4 - صفحه نمایش مات و فول اچ دی
5 - گرافیک هم مجزا باشه در حد 2گیگ کافیه

اگه با این قیمت نیست ، ارزونترین مدل با این مشخصات چیه؟

یه سوال دیگه ، توی thinkpad های lenovo مدل فول اچ دی نیست؟

ممنون
این دستگاهبسیار خوبیه
ASUS V502UX - A

amin khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دستگاهبسیار خوبیه
ASUS V502UX - A
مرسی
1 - این مدلی که معرفی کردین بدنه اش آلمینیومیه؟
2 - اگه قید صفحه نمایش فول اچ دی رو بزنم چه مدلهایی رو پیشنهاد میدین با قیمت کمتر؟؟؟
3 - اگه بیخیال بدنه آلمینیومی بشم چه مدلهایی رو پیشنهاد میدین که فول اچ دی باشه با مشخصات بالا و قیمت کمتر؟؟؟

ممنون از راهنماییاتون

Vahidmod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من قصد خرید یک لب تاپ برای کار با نرم افزارهای معماری و رندر گرفتن دارم. بین دو لب تاپ N552vw و G501vw شک دارم. صرف نظر از قیمت و اکسسوری شما کدام یک را پیشنهاد می کنید؟
مسائلی که ذهنمو مشغول کرده
۱. آیا n552 با توجه به قطر بیشتر، کمتر از g501 داغ میکنه؟ یا به دلیل فن دو گانه g501 عملکرد بهتری دارد؟
۲. صفحه براق که تاچ هم هست چه مقدار چشم را اذیت می‌کند و آیا قابل چشم پوشی است؟
۳. با توجه به اینکه n552 جدیدتر می باشد آیا مادر برد استفاده شده در آن پردازنده نسل ۶ اینتل و رم جدید ddr4 را بهتر ساپورت می کند یا فرقی در این دو نیست؟
با تشکر

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
با سلام یکعدد لپتاپ میخام تا قیمت 2.5 بدرد گیم هم بخوره ممنون

amin khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
آقا ما دلو به دریا زدیم همینو گرفتیم:
Acer Aspire V3-772G-7616
چون تخفیف 300 هزار تومنی داشت اونشب ، دیگه خیلی فرصت تحقیق در موردش نداشتم که اصلا ایسر خوب هست یا نه ، حالا به هرحال امیدوارم که انتخاب خوبی بوده باشه

یه سوال :
این دستگاه توی مشخصاتی که توی دیجی کالا عنوان کرده ، نوشته : " مجهز به درایو نوری بلو-ری و ویندوز 8.1 اوریجینال "
و من هم دستگاه رو روشن کردم ، ویندوز روش نصب بود ، ولی دی وی دی ویندوز توی جعبه اش نیست ،
حالا سوالم اینه که:
1 - من باید چکار کنم که بعدا هم اگه خواستم مجدد ویندوز رو نصب کنم بتونم؟ یعنی باید بکاپ بگیرم از ویندوز ؟ چجوری از ویندوز بکاپ بگیرم ؟ روی فلش باید بکاپ بگیرم یا دی وی دی ؟ چون حجم درایو ویندوز الان که هیچ نرم افزار دیگه ای نصب نکردم 30گیگا بایت اشغال شده

2 - توی ایران که حقوق کپی رایت نیست ، اصن نگه داشتن ویندوز ارجینال فایده ای داره؟ من یه سری پروگرمر و دستگاه دارم که درایورشون واسه ویندوز 7 به بعد موجود نیست ، میخوام کلا روش ویندوز 7 غیر ارجینال نصب کنم ، فرق خاصی داره این دو تا؟

3 - سرعت بالا اومدن این از لحظه ای که دکمه پاور رو زدم تا لحظه ای که صفحه دسکتاپ رو دیدم حدود 6 ثانیه بود ، من چجوری باید برم توی صفحه بایاس؟ خیلی سریع میره...

ممنون میشم کامل جواب بدین ، چون 7 روز مهلت تست داره میخوام اگه مشکلی داره زودتر بفهمم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
آقا ما دلو به دریا زدیم همینو گرفتیم:
Acer Aspire V3-772G-7616
چون تخفیف 300 هزار تومنی داشت اونشب ، دیگه خیلی فرصت تحقیق در موردش نداشتم که اصلا ایسر خوب هست یا نه ، حالا به هرحال امیدوارم که انتخاب خوبی بوده باشه

یه سوال :
این دستگاه توی مشخصاتی که توی دیجی کالا عنوان کرده ، نوشته : " مجهز به درایو نوری بلو-ری و ویندوز 8.1 اوریجینال "
و من هم دستگاه رو روشن کردم ، ویندوز روش نصب بود ، ولی دی وی دی ویندوز توی جعبه اش نیست ،
حالا سوالم اینه که:
1 - من باید چکار کنم که بعدا هم اگه خواستم مجدد ویندوز رو نصب کنم بتونم؟ یعنی باید بکاپ بگیرم از ویندوز ؟ چجوری از ویندوز بکاپ بگیرم ؟ روی فلش باید بکاپ بگیرم یا دی وی دی ؟ چون حجم درایو ویندوز الان که هیچ نرم افزار دیگه ای نصب نکردم 30گیگا بایت اشغال شده

2 - توی ایران که حقوق کپی رایت نیست ، اصن نگه داشتن ویندوز ارجینال فایده ای داره؟ من یه سری پروگرمر و دستگاه دارم که درایورشون واسه ویندوز 7 به بعد موجود نیست ، میخوام کلا روش ویندوز 7 غیر ارجینال نصب کنم ، فرق خاصی داره این دو تا؟

3 - سرعت بالا اومدن این از لحظه ای که دکمه پاور رو زدم تا لحظه ای که صفحه دسکتاپ رو دیدم حدود 6 ثانیه بود ، من چجوری باید برم توی صفحه بایاس؟ خیلی سریع میره...

ممنون میشم کامل جواب بدین ، چون 7 روز مهلت تست داره میخوام اگه مشکلی داره زودتر بفهمم
dvd ویندوز عموما نیست . شما باید با true image بکاپ بگیرید . تا بتونید بعد ریکاور کنید .
یکسری از لپتاپ های جدید سون روشون نصب نمیشه . باید سازنده لپتاپ رو چک کنی بابت این مسئله
کلید های f1 یا f2 را تست کنید .

amin khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
dvd ویندوز عموما نیست . شما باید با true image بکاپ بگیرید . تا بتونید بعد ریکاور کنید .
یکسری از لپتاپ های جدید سون روشون نصب نمیشه . باید سازنده لپتاپ رو چک کنی بابت این مسئله
کلید های f1 یا f2 را تست کنید .
آقا الان زیر لپ تاپ رو نگاه کردم ، میبینم یدونه از پیچاش بازه کاملا ، یعنی لپ تاپ نو دستکاری شده؟؟؟
چجوریاست به نظرتون ، پیگیر شم لپ تاپ رو پس بفرستم؟
زنگ بزنم بهشون؟

یه سوال دیگه ، یه جا خوندم نوشته اگه ویندوز لپ تاپ اورجینال باشه باید یه برچسب شبیه این زیرش باشه
ولی من همچین برچسبی که کلمه microsoft توش باشه نمیبینم و فقط یه برچسب که مدل لپ تاپ و MFG Date و s/n و SNID توش هست میبیبنم
این یعنی اینکه ویندوز ارجینال نیست؟ یعنی دیجی کالا الکی نوشته ویندوز ارجینال؟
2760656666_e7f1b17246_z.jpg

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
asus 552vw A
یا
asus 552vw B
؟
اصولا مانیتور 4k رو برای لپتاپ پیشنهاد میکنید؟

بالا