من تو خصوصی میتونم بهتون پیغام بدم؟این هم خوبه
ASUS ASUSPRO ESSENTIAL P2520LJ - I
ASUS K550JX - B
مشکلی نیست . فقط اگر کوتاه باشه . چون از 5 صبح سرکار بودم .من تو خصوصی میتونم بهتون پیغام بدم؟
درودمشکلی نیست . فقط اگر کوتاه باشه . چون از 5 صبح سرکار بودم .
من مشاور چند تا شرکت دولتی و خصوصی هستم . وقت مغازه زدن ندارم . چون تخصصم منبع تغذیه های سویچینگ صنعتی و سرور هست .درود
داداش مغازه داری یا کارمندی؟
آقا کوچیکتیممن مشاور چند تا شرکت دولتی و خصوصی هستم . وقت مغازه زدن ندارم . چون تخصصم منبع تغذیه های سویچینگ صنعتی و سرور هست .
همه قطعات . پاور هم هست .آقا کوچیکتیم
پاور تخصصتونه؟
سری گیمینگ لنوو و سری گیمینگ ایسوس برای شما مناسبهسلام دوستان
من یه لب تاپ میخوام بخرم و از شما راهنمایی میخواستم.
من کاری که میخوام باهاش انجام بدم طراحی هست با نرم افزار 3dmax که گرافیکی هست و همینطور گیم هم بتونم بازی کنم.
برندش رو میخواستم شما راهنمایی کنید ولی نظر خودم تو ایسوس و لنوو و سونی هست
محدوده قیمت هم تا 4 تومن فکر کنم مناسب باشه واسه کار طراحی درسته ؟ یا زیاده؟
گرافیک و رمش حتمی خوب باشه.
و سی پی یو هم i7 باشه.
-------
یه سوال دیگه آیا لب تاپ لمسی خوبه؟؟؟ کاربردش چیه؟؟
بعدا کاربری مالتی مدیا یعنی چی؟؟ کاربری صنعتی یعنی چی؟
با تشکر
خوب دوست عزیز رو همه نوتبوک های موجود و نو توی بازار میشهssd انداخت تونم از هر حجمیسلام
دوستان ارزونترین لپ تاپی که هارد ssd 256GB داشته باشه چیه و چقدره؟
این دستگاهبسیار خوبیهسلام لپ تاپ تا 2.5 با این مشخصات هست؟
1 - بدنه المینیومی
2 - core i7
3- ram : 8G
4 - صفحه نمایش مات و فول اچ دی
5 - گرافیک هم مجزا باشه در حد 2گیگ کافیه
اگه با این قیمت نیست ، ارزونترین مدل با این مشخصات چیه؟
یه سوال دیگه ، توی thinkpad های lenovo مدل فول اچ دی نیست؟
ممنون
مرسیاین دستگاهبسیار خوبیه
ASUS V502UX - A
Acer Aspire E5-574G-76MVبا سلام یکعدد لپتاپ میخام تا قیمت 2.5 بدرد گیم هم بخوره ممنون
dvd ویندوز عموما نیست . شما باید با true image بکاپ بگیرید . تا بتونید بعد ریکاور کنید .سلام
آقا ما دلو به دریا زدیم همینو گرفتیم:
Acer Aspire V3-772G-7616
چون تخفیف 300 هزار تومنی داشت اونشب ، دیگه خیلی فرصت تحقیق در موردش نداشتم که اصلا ایسر خوب هست یا نه ، حالا به هرحال امیدوارم که انتخاب خوبی بوده باشه
یه سوال :
این دستگاه توی مشخصاتی که توی دیجی کالا عنوان کرده ، نوشته : " مجهز به درایو نوری بلو-ری و ویندوز 8.1 اوریجینال "
و من هم دستگاه رو روشن کردم ، ویندوز روش نصب بود ، ولی دی وی دی ویندوز توی جعبه اش نیست ،
حالا سوالم اینه که:
1 - من باید چکار کنم که بعدا هم اگه خواستم مجدد ویندوز رو نصب کنم بتونم؟ یعنی باید بکاپ بگیرم از ویندوز ؟ چجوری از ویندوز بکاپ بگیرم ؟ روی فلش باید بکاپ بگیرم یا دی وی دی ؟ چون حجم درایو ویندوز الان که هیچ نرم افزار دیگه ای نصب نکردم 30گیگا بایت اشغال شده
2 - توی ایران که حقوق کپی رایت نیست ، اصن نگه داشتن ویندوز ارجینال فایده ای داره؟ من یه سری پروگرمر و دستگاه دارم که درایورشون واسه ویندوز 7 به بعد موجود نیست ، میخوام کلا روش ویندوز 7 غیر ارجینال نصب کنم ، فرق خاصی داره این دو تا؟
3 - سرعت بالا اومدن این از لحظه ای که دکمه پاور رو زدم تا لحظه ای که صفحه دسکتاپ رو دیدم حدود 6 ثانیه بود ، من چجوری باید برم توی صفحه بایاس؟ خیلی سریع میره...
ممنون میشم کامل جواب بدین ، چون 7 روز مهلت تست داره میخوام اگه مشکلی داره زودتر بفهمم
آقا الان زیر لپ تاپ رو نگاه کردم ، میبینم یدونه از پیچاش بازه کاملا ، یعنی لپ تاپ نو دستکاری شده؟؟؟dvd ویندوز عموما نیست . شما باید با true image بکاپ بگیرید . تا بتونید بعد ریکاور کنید .
یکسری از لپتاپ های جدید سون روشون نصب نمیشه . باید سازنده لپتاپ رو چک کنی بابت این مسئله
کلید های f1 یا f2 را تست کنید .