reza.ntg
Registered User
به نظرتون ارزشش رو داره یکم بیشتر هزینه کنم و ASUS N552VW - A رو بگیرم ؟مناسبترین گزینه این لپتاپ با قیمت 3.600 هست
ASUS N552VX - A
به نظرتون ارزشش رو داره یکم بیشتر هزینه کنم و ASUS N552VW - A رو بگیرم ؟مناسبترین گزینه این لپتاپ با قیمت 3.600 هست
ASUS N552VX - A
بله ارزش داره .به نظرتون ارزشش رو داره یکم بیشتر هزینه کنم و ASUS N552VW - A رو بگیرم ؟
همون چیپ میتونه باعث افزایش قیمت باشه .فرق بین مدل k556ub با k556uf در برند ایسوس در چیه ؟ البته میدونم که کارت گرافیک مدل Asus k556ub کمی مدلش جدیدتر هستش و GT 940 هست ولی بقیه کانفیگ ها تقریبا یکی هستند ولی چرا ub کمی گرونتر از uf هستش مگه کارت گرافیک GT930 در مدل k556uf چقدر تاثیر گذار این تفاوت قیمت بوده؟ یا این تفاوت قیمت در چیز دیگه ای هم شامل میشه؟
همون چیپ میتونه باعث افزایش قیمت باشه .
بله چیپ گرافیکی منظورم بود .چیپ گرافیکی رو میگین ؟
راستش خیلی امکان افایش بودجه نیس نظرتون در مورد تبلت ها چیه؟بودجت رو بالا ببر و این مدل رو بگیر .
ASUS N550JX - F
قیمتش خیلی مناسبه . کانفیگش نسبت به قیمتش مناسبهhttp://www.sazgaronline.com/laptop/362-notebook-acer-aspire-e5-575g-73e3-black.html
ACER ASPIRE E5-575G-73E3
دوستان این لب تاپ ایسر چرا انقدر خوش قیمته؟؟ پردازنده i7 و 8 گیگ رم DDR4 و... فقط 2 میلیون و 80 هزار تومن؟!!!
کسی در مورد کیفیت صفحه اش چیزی میدونه؟
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
فقط نمی دونم کیفیت صفحه اش چطوره؟ خیلی ناجوره یا معمولیه؟!قیمتش خیلی مناسبه . کانفیگش نسبت به قیمتش مناسبه
معمولیه . ..فقط نمی دونم کیفیت صفحه اش چطوره؟ خیلی ناجوره یا معمولیه؟!
وگرنه کانفیگش عالیه...
جالبه که توی سایت خود ایسر و سایت های خارجی اصلا این مدل لب تاپ وجود خارجی نداره!!!معمولیه . ..
الان اسوس هم مدلهای سفارش ایران هم وجود داره . امری متداول شده در یکسال اخیرجالبه که توی سایت خود ایسر و سایت های خارجی اصلا این مدل لب تاپ وجود خارجی نداره!!!
فقط سازگار ایران اینو داره... عجیب نیست؟
ممنون از راهنماییتونLenovo ThinkPad E550 - B
صفحه نمایشش ماته . نسبتا مناسبه . با این پول نمیشه IPS خرید .