AMD.POWER
مدیر بازنشسته
خواهش میکنم .ممنونم امیدجان بابت راهنمایی هات که همیشه عالی و کامل هستش.
سپاس
خواهش میکنم .ممنونم امیدجان بابت راهنمایی هات که همیشه عالی و کامل هستش.
سپاس
سلامسلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام حدود 2300 تومن یه ذره بالا پایین مهم نیس میخوام یه چیزی باشه که تا چند سال دیگه لپ تاپ نخرم برای کارای اداری میخوام ولی بشه بازی هم کرد ومعمولا هم چندتا کارو باهم انجام میدم ینی ممکنه چنتا برنامه با هم باز باشه .....لطفا راهنمایی کنید
سلامسلام دوستان
قصد خرید لپ تاپ معمولی دارم بررسی که داشتم دیدم قیمت لپتاپ ایسر نسبت به کانفیگ شون خیلی مناسبه (علتش رو اگه میدونید لطفا توصیح دهید )
این مدل رو انتخاب کردم لطفآ نظر کارشناسی خودتون را بفرمایید و اگه مناسبتر از این گزینه هم سراغ دارید بفرمایید. متشکرم
http://www.digikala.com/Product/DKP-151622/Acer-Aspire-E5-575G-35UP-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-Aspire-E5-575g-35UP
صفحه مات در محیط باز بهتر عمل میکنه . در مجموع ایسر را بیشتر میپسندم . از نظر گارانتی هم وضعیت بهتری داره شرکت سازگارمتشکرم از اعلام نظرتون البته با یه اختلاف اندک مورد ذیل هم هست که cup قوی تری داره والبته رمش Ddr3 هستش و پورتvgaنداره البته صفحه نمایش هم دیگه مات نیست(نمیدونم این مات بودن صفحه یه مزیت محسوب میشه یا خیر )لطفآ نظر کارشناسی خودتون رو بفرمایید تا بهترین گزینه رو برای خرید انتخاب کنم.
http://www.digikala.com/Product/DKP-123551/HP-Pavilion-15-ac189nia-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-اچ-پي-مدل-Pavilion-15-ac189nia
اما آیا مات بودن صفحه در محیط بسته مشکلی ایجاد نمیکنه؟صفحه مات در محیط باز بهتر عمل میکنه . در مجموع ایسر را بیشتر میپسندم . از نظر گارانتی هم وضعیت بهتری داره شرکت سازگار
نه تاثیری نداره .اما آیا مات بودن صفحه در محیط بسته مشکلی ایجاد نمیکنه؟
وهمینطور رم ddr4 نسبت به Ddr3 چقدر در عملکرد سیستم تاثیر داره .
دوستان دیگه نظری ندارند؟سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام حدود 2300 تومن یه ذره بالا پایین مهم نیس میخوام یه چیزی باشه که تا چند سال دیگه لپ تاپ نخرم برای کارای اداری میخوام ولی بشه بازی هم کرد ومعمولا هم چندتا کارو باهم انجام میدم ینی ممکنه چنتا برنامه با هم باز باشه .....لطفا راهنمایی کنید
اگر برای گیم میخواهید این تفاوت گرافیک ها ارزش داره . حدود 20% قویتره چیپ گرافیکی 960mدوستان تفاوت کارایی Asus N552 VX و Asus N552 vw خیلی زیاده؟مخصوصا در گرافیک ؟ارزش 500 تومن اضافه خرج کردن رو داره ؟
نظرتون در مورد K550 VX چطوره ؟
من بیشتر با مدل ایسوس موافقماقا نوت بوكهاي زيادي توي بازار هست هم از لحاظ مدل هم از حيث مارك حال چه ماركي با چه مدلي خوب بيده البته تونخ قيمت نباشيد
سلام
ایسر یک مقدار در بازار داخلی مورد کم لطفی قرار گرفته . من خودم هم ایسر دارم و بسیار راضی هستم .
این دستگاه هم مشخصات خوبی داره و مشکلی نمیبینم .
اما آیا مات بودن صفحه در محیط بسته مشکلی ایجاد نمیکنه؟
وهمینطور رم ddr4 نسبت به Ddr3 چقدر در عملکرد سیستم تاثیر داره .
مبارکتون باشه .با تشکر لپتاپ ایسر خریداری شد .
من این مدل رو هم مدنظر دارم msi pe60 6qeاگر برای گیم میخواهید این تفاوت گرافیک ها ارزش داره . حدود 20% قویتره چیپ گرافیکی 960m
انتخاب خوبیه- کانفیگش هم خوبهمن این مدل رو هم مدنظر دارم msi pe60 6qe
چطوره این؟