• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

abomoslem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

balaban25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام حدود 2300 تومن یه ذره بالا پایین مهم نیس میخوام یه چیزی باشه که تا چند سال دیگه لپ تاپ نخرم برای کارای اداری میخوام ولی بشه بازی هم کرد ومعمولا هم چندتا کارو باهم انجام میدم ینی ممکنه چنتا برنامه با هم باز باشه .....لطفا راهنمایی کنید

mohammad00000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من یه لپ تاپ میخوام حدود 2300 تومن یه ذره بالا پایین مهم نیس میخوام یه چیزی باشه که تا چند سال دیگه لپ تاپ نخرم برای کارای اداری میخوام ولی بشه بازی هم کرد ومعمولا هم چندتا کارو باهم انجام میدم ینی ممکنه چنتا برنامه با هم باز باشه .....لطفا راهنمایی کنید
سلام
لپ تاپ ASUS X555LI واقعا خوبه حتی یکی از دوستام هم داره این لپ تاپ رو ازش کاملا راضیه
اگه دوست داری یه نگاهی بنداز از نظر قیمتی هم خوبه
لپ تاپ ایسوس

mind

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان
قصد خرید لپ تاپ معمولی دارم بررسی که داشتم دیدم قیمت لپتاپ ایسر نسبت به کانفیگ شون خیلی مناسبه (علتش رو اگه میدونید لطفا توصیح دهید )
این مدل رو انتخاب کردم لطفآ نظر کارشناسی خودتون را بفرمایید و اگه مناسبتر از این گزینه هم سراغ دارید بفرمایید. متشکرم
http://www.digikala.com/Product/DKP.../لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-Aspire-E5-575g-35UP

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
قصد خرید لپ تاپ معمولی دارم بررسی که داشتم دیدم قیمت لپتاپ ایسر نسبت به کانفیگ شون خیلی مناسبه (علتش رو اگه میدونید لطفا توصیح دهید )
این مدل رو انتخاب کردم لطفآ نظر کارشناسی خودتون را بفرمایید و اگه مناسبتر از این گزینه هم سراغ دارید بفرمایید. متشکرم
http://www.digikala.com/Product/DKP-151622/Acer-Aspire-E5-575G-35UP-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-ايسر-مدل-Aspire-E5-575g-35UP
سلام
ایسر یک مقدار در بازار داخلی مورد کم لطفی قرار گرفته . من خودم هم ایسر دارم و بسیار راضی هستم .
این دستگاه هم مشخصات خوبی داره و مشکلی نمیبینم .

mind

Registered User
لایک‌ها
28
متشکرم از اعلام نظرتون البته با یه اختلاف اندک مورد ذیل هم هست که cup قوی تری داره والبته رمش Ddr3 هستش و پورتvgaنداره البته صفحه نمایش هم دیگه مات نیست(نمیدونم این مات بودن صفحه یه مزیت محسوب میشه یا خیر )لطفآ نظر کارشناسی خودتون رو بفرمایید تا بهترین گزینه رو برای خرید انتخاب کنم.
http://www.digikala.com/Product/DKP...پ-تاپ-15-اينچي-اچ-پي-مدل-Pavilion-15-ac189nia

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
متشکرم از اعلام نظرتون البته با یه اختلاف اندک مورد ذیل هم هست که cup قوی تری داره والبته رمش Ddr3 هستش و پورتvgaنداره البته صفحه نمایش هم دیگه مات نیست(نمیدونم این مات بودن صفحه یه مزیت محسوب میشه یا خیر )لطفآ نظر کارشناسی خودتون رو بفرمایید تا بهترین گزینه رو برای خرید انتخاب کنم.
http://www.digikala.com/Product/DKP-123551/HP-Pavilion-15-ac189nia-15-inch-Laptop/لپ-تاپ-15-اينچي-اچ-پي-مدل-Pavilion-15-ac189nia
صفحه مات در محیط باز بهتر عمل میکنه . در مجموع ایسر را بیشتر میپسندم . از نظر گارانتی هم وضعیت بهتری داره شرکت سازگار

mind

Registered User
لایک‌ها
28
صفحه مات در محیط باز بهتر عمل میکنه . در مجموع ایسر را بیشتر میپسندم . از نظر گارانتی هم وضعیت بهتری داره شرکت سازگار
اما آیا مات بودن صفحه در محیط بسته مشکلی ایجاد نمیکنه؟
وهمینطور رم ddr4 نسبت به Ddr3 چقدر در عملکرد سیستم تاثیر داره .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه تاثیری نداره .
رم DDR4 مناسبتره برای پردازنده های اسکای لیک . مموری کنترلر این پردازنده ها با DDR4 سازگارترن

balaban25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
دوستان دیگه نظری ندارند؟

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان تفاوت کارایی Asus N552 VX و Asus N552 vw خیلی زیاده؟مخصوصا در گرافیک ؟ارزش 500 تومن اضافه خرج کردن رو داره ؟
نظرتون در مورد K550 VX چطوره ؟

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان تفاوت کارایی Asus N552 VX و Asus N552 vw خیلی زیاده؟مخصوصا در گرافیک ؟ارزش 500 تومن اضافه خرج کردن رو داره ؟
نظرتون در مورد K550 VX چطوره ؟
اگر برای گیم میخواهید این تفاوت گرافیک ها ارزش داره . حدود 20% قویتره چیپ گرافیکی 960m

mohammad00000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا نوت بوكهاي زيادي توي بازار هست هم از لحاظ مدل هم از حيث مارك حال چه ماركي با چه مدلي خوب بيده البته تونخ قيمت نباشيد
من بیشتر با مدل ایسوس موافقم
چون تا بحال هم باهاش کار کردم و خیلی از دوستام هم ایسوس دارن و راضین از لپ تاپ هاشون
البته این نظر منه و روی تجربه با کار کردن با این لپ تاپ ها دارم میگم
لپ تاپ ایسوس

Last edited by a moderator:

mohammad00000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر من لپ تاپ ایسوس خوبه
با بیشتر مدلاشم کار کردم مخصوصا tp301uj
لپ تاپ ایسوس

mind

Registered User
لایک‌ها
28
با تشکر لپتاپ ایسر خریداری شد .
سلام
ایسر یک مقدار در بازار داخلی مورد کم لطفی قرار گرفته . من خودم هم ایسر دارم و بسیار راضی هستم .
این دستگاه هم مشخصات خوبی داره و مشکلی نمیبینم .

Mr Frodo

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
من لب تاب بین قیمت 1.5 تا 2 تومن میخوام بگیرم و نیاز به مشاوره دقیق دارم.
بین برند های لنوو و ایسوس و اچ پی که لب تابی هست که تو این رنج قیمت باشه و امکاناتش متناسب با قیمتش باشه.در ضمن من ظاهر لب تاب برام خیلی مهمه و همچنین گرافیکش چون دوس دارم اکثر بازی ها رو نصب کنه.
ممنون میشم اگه مدل خوبی و با کیفیتی از بین این برند ها سراغ دارین معرفی کنین.

بالا