با سلام دوستان خواهرم برای دانشگاهش دنباله یه لپتاپ برای خریده متاسفانه مدلای لپتاپ تو بازار خیلی زیادن منم زیاد سر در نمیارم گفتم مشخصاته مورد نیاز لپتاپ رو بگم ممنون میشم کمک کنید و مدل معرفی کنید
۱ رنج قیمتش ۱۳ الی ۱۵ میلیون تومن باشه
۲ مارکش hp یا acer یا asus باشه
۳گارانتی معتبر داشته باشه و خرابی براش زیاد گزارش نشده باشه و قطعاتش گیر بیاد
۴ نو باشه و دست دوم و استوک نباشه
۵ حتما حتما حتما کارت گرافیک مجزا داشته باشه و کارت گرافیک و cpu مشترک نباشن
۶ اندازه صفحه نمایشش ۱۴ الی ۱۵.۶ اینچ باشه
۷ بدون درایو نوری یا همون dvd rom باشه
۸ پورت hdmi داشته باشه ( اگر جوری باشه که هم بشه لپتاپو وصل کرد به مانیتور و tv و هم کنسولو وصل کرد به صفحه لپتاپ که خیلی عالی میشه ولی اگر همون حالت اول هم ساپورت کنه خوبه)
۹ وبکم نیاز نیست داشته باشه ( البته خواهرم وبکم لازمش میشه ولی من خودم دو تا دوربین eyetoy پلی استیشن دارم میخوام یکیشو بدم بهش فکر کنم با کامپیوتر کار میکنن عین وبکم میشن)
۱۰ بازی های حداقل ps2 و نهایتا ps3 رو به راحتی بتونه اجرا کنه
۱۱ حداقل ۳ تا پورت usb داشته باشه
۱۲ هاردشم ۵۰۰ الی ۱tb از نوع hdd باشه ترجیحا ۱tb باشه
در ضمن دیدم بعضی لپتاپا بلوتوث و جای سیم کارت دارن بی زحمت یکی توضیح بده به چه دردی میخورن این دو تا خیلی ممنون میشم که نظر بدید چند تا سوالم دارم ایا به لپتاپ میشه رم اضافه کرد مثلا رم 4 گیگش رو کرد 8 گیگ ؟ و بین سه cpu رایزن 3 و core i3 1005 و core i3 1005g1 کدوم بهتره؟ ایا تفاوت خاصی دارن اصلا؟ بین سه کارت گرافیکه nvidiaGeforce MX330 و amd vega 3 و nvidia GeForce MX130 GDDR5 کدوم بهتره
۱ رنج قیمتش ۱۳ الی ۱۵ میلیون تومن باشه
۲ مارکش hp یا acer یا asus باشه
۳گارانتی معتبر داشته باشه و خرابی براش زیاد گزارش نشده باشه و قطعاتش گیر بیاد
۴ نو باشه و دست دوم و استوک نباشه
۵ حتما حتما حتما کارت گرافیک مجزا داشته باشه و کارت گرافیک و cpu مشترک نباشن
۶ اندازه صفحه نمایشش ۱۴ الی ۱۵.۶ اینچ باشه
۷ بدون درایو نوری یا همون dvd rom باشه
۸ پورت hdmi داشته باشه ( اگر جوری باشه که هم بشه لپتاپو وصل کرد به مانیتور و tv و هم کنسولو وصل کرد به صفحه لپتاپ که خیلی عالی میشه ولی اگر همون حالت اول هم ساپورت کنه خوبه)
۹ وبکم نیاز نیست داشته باشه ( البته خواهرم وبکم لازمش میشه ولی من خودم دو تا دوربین eyetoy پلی استیشن دارم میخوام یکیشو بدم بهش فکر کنم با کامپیوتر کار میکنن عین وبکم میشن)
۱۰ بازی های حداقل ps2 و نهایتا ps3 رو به راحتی بتونه اجرا کنه
۱۱ حداقل ۳ تا پورت usb داشته باشه
۱۲ هاردشم ۵۰۰ الی ۱tb از نوع hdd باشه ترجیحا ۱tb باشه
در ضمن دیدم بعضی لپتاپا بلوتوث و جای سیم کارت دارن بی زحمت یکی توضیح بده به چه دردی میخورن این دو تا خیلی ممنون میشم که نظر بدید چند تا سوالم دارم ایا به لپتاپ میشه رم اضافه کرد مثلا رم 4 گیگش رو کرد 8 گیگ ؟ و بین سه cpu رایزن 3 و core i3 1005 و core i3 1005g1 کدوم بهتره؟ ایا تفاوت خاصی دارن اصلا؟ بین سه کارت گرافیکه nvidiaGeforce MX330 و amd vega 3 و nvidia GeForce MX130 GDDR5 کدوم بهتره