• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز در حال حاضر این محصول جای خودش رو به Toshiba A100 912 داده

با این مشخصاتی که گفتید . ولی کارت گرافیک این محصول (912) ATI نیست . ATI کارت گرافیکی است که از RAM دستگاهتون Share می کنه . ولی Geforce اینگونه نیست . کارت گرافیک این محصول Geforce 256 هست که Real می باشد . و توی دستگاه های توشیبا جزء بهترین محصولات می باشد.

يعنی مشکلش فقط کارت گرافيک ش هست؟
ارزش خريد داره؟

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعنی مشکلش فقط کارت گرافيک ش هست؟
ارزش خريد داره؟

مدلی که شما فرمودید الان توی بازار خیلی کم هست ... مدلی که من گفتم (912) از همه لحاظ مثل مدلی که شما گفتید هست - فقط کارت گرافیکی مدل 912 بالاتر هستش ...:happy:

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان !
راستش من می خوام ی لپ تاپ بخرم خیلی وقته که دارم تحقیق می کنم خیلی از صفحات این تایپیک رو هم خوندم . واقعا اطلاعات زیادی بدست اوردم و چیزای زیادی هم یاد گرفتم منتها از ی طرف بحث ها خیلی گسترست و گاهی هم تخصصی می شه از ی طرفم فرصت زیادی برای انتخاب لپ تاپ مناسب ندارم ... می خواستم ازتون خواهش کنم راهنماییم کنین چون فقط دو هفته وقت دارم :(
من مهندسی IT می خونم بیشترین کاری که با لپتاپ می خوام انجام بدم کار با شبکه ، برنامه نویسی و طراحی وب هست .
سرعت cpu هم خیلی برام مهمه ...در ضمن صفحه کوچتر رو ترحیح می دم
بودجه ای که اختصاص دادم 5/1 میلیونه .
لطفا راهنماییم کنین :worried:

دوست خوبم . شما هم هم رشته ای با من هستی:happy:

بهترین گزینه برای شما Sony FZ 140 E/B هست . مشخصاتش رو خدمتتون می گم :

CPU : Core 2 Duo 2.0 4mg cache
RAM:2048
H.D.D:200 sata
LCD:15.4"
VGA:IntelX 358
Modem - Lan - WiFi - iLink - Card Reader - VGA - S Video Out - USB 2.0 - Camera
O.S:Vista Premium​

دوست عزیز شما با ما تماس بگیرید تا از قیمت این محصول پرطرفدار مطلع شوید :)

توضیح : به علت متغیر بودن قیمت ها از اعلام قیمت خودداری می کنم.:blink:

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحتون!من هنوزم مصمم که dv2500 بگیرم

اما دوستان ، توی لینک اگر دقت کنید بالاترین CPU 2 یاد شده!اما تنها شرکتی که توی پایتخت این لپتاپ رو میفروشه، مدلی به نام dv2550 داره که با cpu 2.2 عرضه می کند!

این قسمت قضیه دوباره برای من سوال شد!!اگر Hp این مدل رو اصلا تولید نکرده،پس...
اگرم تولید کرده چرا من هرچی search می کنم؟!!..

دوستان در این مورد توضیح یا راهنمائی ندارند؟؟

((این دومین باریه که به این مشکل می خورم!یه بار دیگه هم کسی تبلت fujitso با ram 512 می خواست بهم بده!که توی سایتش اصلا همجین جیزی موجود نبود!!))

browse.php

من سوالاتی که از همکاران داشتم ، این مدل dv2550se هست که مشخصاتش رو خدمتتون می گم:happy:

cpu اون 1.5 گیگاهرتز هست!! - دارای مانیتور "14.1 و 2 گیگابایت رم و هارد دیسک 160 ...

دوست عزیز لطفا اسم اون شرکته رو بگید تا من بدونم جریان چیه!;)

saniakrobot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می خوام یه مدل نوت بوک بگیرم. از بین مدلهای sony fz 180 e/b و dell latidute d820 2.33 و dell precision m65 به نظر شما کدوم بهتره ؟
dell latidute قیافه خوبی نداره واسه همین ازش خوشم نمیاد.
این سه مدل تقریباً اجزا یه جوری دارن اما قیمتهاشون متفاوته این به خاطر چیه ؟

در ضمن این نوت بوک باید حدوداً 5 تا 6 روز ، روزانه 7 تا 8 ساعت جای یه سرور کار کنه . اینو گفتم تا بهتر راهنمایی کنید.

از شما ممنون میشم اگه کمک کنید و اگه مدل بهتری تو همین حدود قیمت هست بهم بگید ممنون میشم. راستی دل و سونی این مدلهاش فینگرپرینت ندارن ؟

یا حق

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
browse.php

من سوالاتی که از همکاران داشتم ، این مدل dv2550se هست که مشخصاتش رو خدمتتون می گم:happy:

cpu اون 1.5 گیگاهرتز هست!! - دارای مانیتور "14.1 و 2 گیگابایت رم و هارد دیسک 160 ...

دوست عزیز لطفا اسم اون شرکته رو بگید تا من بدونم جریان چیه!;)

شرکت همپارد
تلفن : 88784695

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام
من می خوام یه مدل نوت بوک بگیرم. از بین مدلهای sony fz 180 e/b و dell latidute d820 2.33 و dell precision m65 به نظر شما کدوم بهتره ؟

در ضمن این نوت بوک باید حدوداً 5 تا 6 روز ، روزانه 7 تا 8 ساعت جای یه سرور کار کنه . اینو گفتم تا بهتر راهنمایی کنید.

از شما ممنون میشم اگه کمک کنید و اگه مدل بهتری تو همین حدود قیمت هست بهم بگید ممنون میشم. راستی دل و سونی این مدلهاش فینگرپرینت ندارن ؟

یا حق

1. DELL Precision بهترین گزینه هست .
2. دل فینگرپرینت نداره . سونی رو نمیدونم.

به قول سایر دوستان > خرکار تر از دل نیست !
113.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام مجدد

چند سوال داشتم:

اولی اینکه نظرتون راجع به sony n250 e/w چیه مشکلی چیزی نداره؟!!! منظورم اینه: http://www.notebookreview.com/price...097&productFamilyID=889&display=opinionDetail

دوم اینکه آیا با دل 1501 با cpu سمپرون با کش 512 و رم 512 ویندوز ویستا اجرا میشه؟!!!...اگر آره مشکلی نداره و زور نمیزنه؟ برای استفاده معمولی میخوایم!!!!...و اینکه داغ شدن این cpu در چه حده؟!!!...مشکلی ایجاد نمیکنه؟!!!

ممنون از دوستان!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یک سوال دیگه یادم رفت بپرسم!!!!...گرافیک 128 share برای استفاده های معمولی و روزمره مناسبه؟...آیا کم نیست و با ویستا مشکلی نداره؟!!!به طور کلی برای استفاده خانگی و معمولی تا چند سال آینده جوابگو هست؟...آیا ممکنه در سیستم عاملهای آینده بعد از ویستا که گرافیکهای بالاتری میطلبه useless بشه؟(چه سوالی پرسیدم خوب معلومه میشه)...آیا با توجه به این موضوع و دیدگاه انتخاب لپ تاپ با گرافیک 256 share یا dedicated بهتر نیست....ببخشید احتمالا سوالم یک کم عجیب غریب بود ولی لطف کنید راهنمایی کنید!!!!...بین دو تا لپ تاپی هم که بالا گفتم با توجه به استفاده های روزمره و با توجه به اینکه در بلند مدت نمیخوام عوضش کنم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!!!

htgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد

چند سوال داشتم:

اولی اینکه نظرتون راجع به sony n250 e/w چیه مشکلی چیزی نداره؟!!! منظورم اینه: http://www.notebookreview.com/price...097&productFamilyID=889&display=opinionDetail

دوم اینکه آیا با دل 1501 با cpu سمپرون با کش 512 و رم 512 ویندوز ویستا اجرا میشه؟!!!...اگر آره مشکلی نداره و زور نمیزنه؟ برای استفاده معمولی میخوایم!!!!...و اینکه داغ شدن این cpu در چه حده؟!!!...مشکلی ایجاد نمیکنه؟!!!

ممنون از دوستان!!!

دوست من ... دل 1501 الان دیگه توی بازار نیست (خیلی کم پیدا میشه)... ارزش خریدن رو هم نداره ..

به نظرم Sony N350 E/W رو بگیری بهتره (Sony N250 E/W دیگر موجود نیست)

مشخصات 350 مثل 250 هست با این تفاوت که CPU اون به جای 1.7 ، 108 هستش ... هارد اون هم 120 هست و ویندوز ویستا پرمیوم اورجینال داره ...

قیمت این محصول با گارانتی یکساله ارتاک (1 ماه تعویض+1 سال تعمیر+5 سال خدمات پس از فروش) 1.020.000 تومان می باشد ...

heaven20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته ای از htgroup
دوست خوبم . شما هم هم رشته ای با من هستی

بهترین گزینه برای شما Sony FZ 140 E/B هست . مشخصاتش رو خدمتتون می گم :

CPU : Core 2 Duo 2.0 4mg cache
RAM:2048
H.D.D:200 sata
LCD:15.4"
VGA:IntelX 358
Modem - Lan - WiFi - iLink - Card Reader - VGA - S Video Out - USB 2.0 - Camera
O.S:Vista Premium

دوست عزیز شما با ما تماس بگیرید تا از قیمت این محصول پرطرفدار مطلع شوید

توضیح : به علت متغیر بودن قیمت ها از اعلام قیمت خودداری می کنم.

کلاْ هارد ۲۰۰ رو توصیه نمی کنم
چون ۴۲۰۰ هست
vga هم ممکنه برای کار ایشون کافی باشه ولی در کل مناسب نیست
البته ۳۱۰۰ جزو بهترین های اینتل هست ولی در کل خوب نیست
تو سایت سونی VGN-FZ160E/B رو با cpu 2g معرفی کرده

:confused:
میشه بیشتر راهنماییم کنید ؟

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان با 1.5 میلیون یه نت بوک خیلی قوی محاسباتی میخوام اینها رو بهم پیشنهاد دادن تا نظر شما چی باشه؟
1-HP6570 - CPU2ghz AMD FSB 1600- 2GB RAM - 200GB HARD
2-HP6580 - CPU2ghz intel FSB 800 - 2GB RAM - 200GB HARD
3- VAIO FZ180 - CPU2ghz intel FSB 800-2GB RAM - 200GB HARD
و بقیه رو که میدونین
و یه نکته اینکه سیستم عامل ویستا هم که مشکل سازه!
من شنیدم Autocad 2007 در ویستای HOME نصب نمیشه!
از این سیستمها هم HP ها Home هستن و وایو Business .
آیا Business هم مثل Home هست؟

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
دوستان با 1.5 میلیون یه نت بوک خیلی قوی محاسباتی میخوام اینها رو بهم پیشنهاد دادن تا نظر شما چی باشه؟
1-HP6570 - CPU2ghz AMD FSB 800- 2GB RAM - 200GB HARD
2-HP6580 - CPU2ghz intel FSB 1600 - 2GB RAM - 200GB HARD
و بقیه رو که میدونین

پیشنهاد من : Sony VAIO FZ180
301.gif

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
1-HP6570 - CPU2ghz AMD FSB 800- 2GB RAM - 200GB HARD
2-HP6580 - CPU2ghz intel FSB 1600 - 2GB RAM - 200GB HARD
و بقیه رو که میدونین

دومی و سومی خوبه و دومی از سومی 100 برابر بهتر:) (hp6580)

Krum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یا حق
به نظر من dell precision m65
توی دل تا اونجا که من می دونم xps ها و تو سونی هم سری sz فینگر پرینت دارن .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام مجدد

چند سوال داشتم:

ممنون از دوستان!!!

بله مشکل کشش رم هست و مشکل پیش میاد
dell 6400 بهترینه

در ضمن گول بعضی فروشگاه ها نخورید که میگن dell 6400 دیگه تولید نمیشه چون میخوان واسه گرون شدن و گرون

کردن جنس رو انبار کنن.بیشتر عربا این کارو میکنن که تو ایران کم شده و حلا فروشندگان کشور عزیزمان هم یاد گرفتن:lol::lol:

وگرنه dell 6400 و 1501 تا سال آگوست 2009 تولید و قرارداد فروش دارن.(جنس خوب انبارش میکنن واسه گرونی بعد

میگن توبازار نیست گرون شده :lol:)

بالا