• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوست گرامی ویستا.

با ویستا برید جلو......

این روزا دیگه شده وبستا................................

از توجه شما ممنون

شرمنده که یه مدت نبودم

ممنون از شما که جواب می دید به کاربران ، مدلی که من دیده بودم در صفحه قبل متاسفانه توسط یکی از شرکتها مشخصاتش اشتباه نوشته شده بود که من رو هم به اشتباه انداخت core due که به اشتباه core2 due نوشته شده ، با توجه به این موضوع گزینه های دیگری وجود خواهند داشت که از نظر قیمت به مدلی که معرفی کردم خیلی سرتره ، شما چه مدلی از لپ تاب ها (هر شرکتی باشه ) رو می تونید معرفی کنید که core2 due حتما باشه با قیمتی تا حدود یک و دویست با امکاناتی همچون دوربین و کارت گرافیکی خوب (نه خیلی عالی) برای استفاده عمومی ، زیبایی !! و کارت دی وی بی ! و گارانتی معتبر !
ممنون از شما

این ایدی ماله برادرمه که دارم باهاش کار می کنم .
در هر حال من EhSaN هستم مدیر تالار اخبار کانالها و فرکانسها وسیستمهای کدگذاری یک از فرومهای تخصصی ماهواره ، دوستان اگر سوالی در این موارد داشتند درخدمتشون هستم.

Lord_Mehrdad

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان لپ تاپ چی!
قیمت های ما رو ببینید و مقایسه کنید : :eek:
-------------------------------------------------------
توشیبا A135-S2266 قیمت: 645.000 تومان

1.73GHz CeleronM , 512MB RAM , 80 GB HDD , DVD-RW Drive, Vista , 15.4" , Wi-Fi , 128 MB ATI
----------------------------------
سونی N220EB قیمت: 760.000 تومان

1.6GHz Core Duo, 1GB RAM , 80 GB HDD ,DVD-RW Drive , Vista , 15.4" XBRITE ,Wi-Fi , 224MB share
-----------------------------------
سونی N230EB قیمت: 790.000 تومان

1.73GHz Core Duo, 1GB RAM , 100 GB HDD ,DVD-RW Drive , Vista , 15.4" XBRITE ,Wi-Fi , 224MB share
سونی N250EW قیمت: 815.000 تومان

1.73GHz Core Duo, 1GB RAM , 120 GB HDD ,DVD-RW Drive , Vista , 15.4" XBRITE ,Wi-Fi , 224MB share
سونی N250EB قیمت: 825.000 تومان

1.73GHz Core Duo, 1GB RAM , 120 GB HDD , DVD-RW Drive , Vista , 15.4" XBRITE ,Wi-Fi , 224MB share
سونی N320EB قیمت: 828.000 تومان

1.8GHz Core Duo, 1GB RAM , 120 GB HDD ,DVD-RW Drive , Vista , 15.4" XBRITE ,Wi-Fi , 224MB share + camera
دل Inspiron 6400 قیمت: 855.000 تومان

2GHz Core2 Duo, 1GB RAM , 120 GB HDD ,DVD-RW Drive + DL , Dos , 15.4" ,Wi-Fi , 256MB ATI
سونی FE880 قیمت: 1.080.000 تومان

1.66GHz Core2 Duo, 2GB RAM , 160 GB HDD ,DVD-RW Drive , Vista , 15.4" XBRITE ,Wi-Fi , 224MB share + camera
سونی FZ190N2 قیمت: 1.225.000 تومان

1.86GHz Core2 Duo, 1GB RAM , 100 GB HDD ,DVD-RW Drive , Vista , 15.4" XBRITE ,Wi-Fi , 256MB nVIDIA
دل Inspiron 1520 قیمت: 1.285.000 تومان

2GHz Core Duo, 1GB RAM , 160 GB HDD ,DVD-RW Drive DL , Vista , 15.4" , Wi-Fi , 256MB nVIDIA
سونی UX380 قیمت: 1.440.000 تومان

1.33GHz Core Solo , 1GB RAM , 40 GB HDD , Vista , 4.5" XBRITE ,Wi-Fi , 224MB share + camera
سونی FZ180EB قیمت: 1.700.000 تومان

2GHz Core2 Duo, 2GB RAM , 200 GB HDD ,DVD-RW Drive , Vista , 15.4" XBRITE ,Wi-Fi , 512MB nVIDIA

کامپیوتر صدرا
مشهد - احمد آباد - بین نشاط و ابونصر - احمدآباد 11 - ساختمان 141 - طبقه 1

05118449219

[email protected]
----------------------

در خدمتتون هستم :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

سلام گارانتی هم دارن؟
مدل کامپک یا اچ پی نداری من می خوام؟؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون از شما که جواب می دید به کاربران ، مدلی که من دیده بودم در صفحه قبل متاسفانه توسط یکی از شرکتها مشخصاتش اشتباه نوشته شده بود که من رو هم به اشتباه انداخت core due که به اشتباه core2 due نوشته شده ، با توجه به این موضوع گزینه های دیگری وجود خواهند داشت که از نظر قیمت به مدلی که معرفی کردم خیلی سرتره ، شما چه مدلی از لپ تاب ها (هر شرکتی باشه ) رو می تونید معرفی کنید که core2 due حتما باشه با قیمتی تا حدود یک و دویست با امکاناتی همچون دوربین و کارت گرافیکی خوب (نه خیلی عالی) برای استفاده عمومی ، زیبایی !! و کارت دی وی بی ! و گارانتی معتبر !
ممنون از شما

این ایدی ماله برادرمه که دارم باهاش کار می کنم .
در هر حال من EhSaN هستم مدیر تالار اخبار کانالها و فرکانسها وسیستمهای کدگذاری یک از فرومهای تخصصی ماهواره ، دوستان اگر سوالی در این موارد داشتند درخدمتشون هستم.

سلام احسان جان خوبی

100% من به تخصص شما در زمینه ماهواره نیاز دارم و به زودی باید با شما تماس بگیرم.

لپ تاپهای dell 1520// hp 6500 // dell 6400 ispiron بهترینه . ولی 6400 دوربین نداره.

این id و email من هست حتما باهام تماس بگیر
ID: milad_ninja2008
EMAIL: [email protected]
بعدا هم باید با شما تلفنی صحبت کنم ممنون.
بعدا هم شماره تماسم رو میدم.
شما هم همینطور:)

از توجه شما ممنون

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
در نظر دارم که یه نوت بوک بخرم ...

مبلغی هم که براش در کنار گذاشتم ...در حدود 1.5 میلیون هستش ...

مدلی رو هم که انتخاب کردم : ...

Sony VGN-FZ180E/B VAIO

Intel® Core™ 2 Duo T7300 2GHZ 2048MB (4096MB max) 200GB 15.4" WXGA LCD with XBRITE (1280 x 800) CD-R/RW DVD-R/RW Microsoft® Windows® Vista Home Premium WiFi
قیمتی که بهم گفته شده ... در حدود 1.4 میلیونه ! ...

نظرتون چیه ؟ ... مدل خوبی هست ... برند دیگه ای مد نظرتون هست ؟ ...

یکی از دوستان یه مدل hp هم بهم پیشنهاد داده .... با همون مشخصات بالا ...

خوشحال می شم , اگه نظری دارین !! ...

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در نظر دارم که یه نوت بوک بخرم ...

مبلغی هم که براش در کنار گذاشتم ...در حدود 1.5 میلیون هستش ...

مدلی رو هم که انتخاب کردم : ...

Sony VGN-FZ180E/B VAIO

Intel® Core™ 2 Duo T7300 2GHZ 2048MB (4096MB max) 200GB 15.4" WXGA LCD with XBRITE (1280 x 800) CD-R/RW DVD-R/RW Microsoft® Windows® Vista Home Premium WiFi
قیمتی که بهم گفته شده ... در حدود 1.4 میلیونه ! ...

نظرتون چیه ؟ ... مدل خوبی هست ... برند دیگه ای مد نظرتون هست ؟ ...

یکی از دوستان یه مدل hp هم بهم پیشنهاد داده .... با همون مشخصات بالا ...

خوشحال می شم , اگه نظری دارین !! ...

بله مدل خوبی هست.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام....... یکی از دوستان سوال کرده بود به همراه dell 6400 و dell های دیگر چه چیزایی هست؟

1. شامل پنج عدد dvd که شامل dvd: vista basic/ dvd: software/ dvd:mediaDirect/ dvd:roxio/ dvd:utilited

و یکی هم راجب این که از کجا سرمون کلاه نره : 1.از شکل و نحوه بسته بندی (شرکت dell از چسب های ریشه دار مخصوص خودش واسه پلوم جعبه استفاده میکنه که اگه یبار چسب رو بکنی دیگه نمی چسبه و جعبه هم از ظاهر میفته

2. پلوم کائچو که system توش هست و به وسیله برچسب و service TAG دستگاه پلوم شده

3. همخونی service TAG پشت دستگاه با روی جعبه و روی پلوم کائچو محافظ system و همخونی service TAG

پشت دستگاه با service TAG درون BIOSE دستگاه

4. چک کردن حرفه ای دستگاه که دوست خوبم رادیان بارها توضیح دادن اونم به این صورته که service TAG دستگاه رو

به سایت DELL بدی وتمام مشخصات system رو از شرکت بگیری

5. dvd: windows اکثرا دودر میکنن مراقب باشید چون بالای 100 تومن قیمت داره.(ارجینال)

خرکار تر از dell نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت......

.................................................. .................................................. ...........................

یک نکته خیلی جالب دیگه که چنتا تو پست قبلی گفتم....................................این یکی توپه........

شرکرت dell سیستم ها را طوری طراحی کرده با وزن دقیق میده بیرون...

ببینید DELL INSPIRON 6400 با رم یک گیگ و..... که خودتون میدونید وزن خالص خود system دقیق سه کیلوگرم هست

حتی 1/0 هم نه کمتره نه بیشتر اگر اینطور بود به قطعاهت system حتما شک کنید. شرکت dell واقا دقیقه

من خودم با ترازوی دجیتال وزن کردم دقیق 3 کیلو حتی 1/0 زیاد یا کم نبود.

این تست واسه حرفه ای هاست (این نشانه کیفیت کالاس)

اینو از یکی از اسیستانت های ایتالیایی dell یاد گرفتم

من چندین بار این پست رو واسه اونا که ندیدن دادم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مواردی هنگام توجه و خرید نوت بوک: (آگاهی از قطعات)

pc card vs.mini-pci :قطعه ای شبیه کارت اعتباری که بر روی slot laptop شما نصب است(lan,usb,....)

modem and etherenet port : سیستمی انتخواب کنید که به صورت mini-pci باشد وگرنه به صورت pc card slot هست.(اکثرا 56kbps بوده)

wirless antennae and radios: که در بسیاری لپ تاپ ها به صورت داخلی یعنی mini-pci هست.یادتان باشد تفاوت بین 802.11g و 802.11b به خوبی درک کنید چرا که ممکن است هر دو نوع ممکن وجود نداشته باشد.

باطری:
battery cell : بخش های استوانه ای که برق تولید میکنند.
capacity:به میزان انرژی ذخیره شده در لپ تاپ میگویند.
charge cycle:مدت زمان شارژ میگویند.
انواع باطری: نیکل کادمیوم. نیکل-متال-هیدرید. لیتیوم-یون.(لپ تاپ) لیتیوم-یون-پولیمر. سوخت سلولی(لپ تاپ)

باطریهای fuel cell دارای li-ion بوده که دوبرابر نیکل کادمیوم قدرت دارد.

برای داشتن باطری خوب اجازه دهید برای اولین بار به خوبی خالی شود.(توجه: دوبار انجام دهید)
cpu:
intel>amd intel celeron m<mobile intel celeron

تنظیم برق مصرفی:
start>contorol panel>performane and maintenace> power options

گارانتی:
dead-in-arrival guarrantee: به معنی این که لپ تاپ شما هنگام باز کردن جعبه خراب از آب در آید که میتوان پس داد . که شامل نمایندگی میشه که تو ایران نیست
unlimited warranty: مدت تعیین شده نمایندگی
onsite service: شرکت سازنده از طرف نمایندگی آدرس میگیره اشخصی میفرسته در خونتون واسه تعمیر که تو ایران نیست
return to depot: ارسال به نمایندگی واسه تعمیر .
این اصتلاح ها تو دفترچه خرید نوشته

memory: دارای دو اسلات simm/dimm که هنگام ارتقا باید قبلی ها رو بردارید.

hard:
هاردهایی که دارای مشخصه rpm هست مصرف انرژی کمتری دارند.(توجه هنگام خرید)

وای خستم شد بسته دیگه تا آموزش بعدی که روش ضد حال زدن به فروشنده واسه گول نخوردن....... منتظر باشید

از توجه شما ممنون........................

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از اونجا که من باید تا یکشنبه یه لپ تاپ بخرم از شما دوستان تقاضا دارم که منو راهنمایی کنید.

من الان نظرم بیشتر به hp dv6560 هست. آیا این مدل نقص خاصی داره که قیمتش اینقدر پایینه؟ لطفا یه مدل رم مناسب برای ارتقا رم این لپ تاپ به 2گیگ معرفی کنید.

توی جعبه این مدل باید چه CD یا DVD هایی باشه؟

بهترین مکان برای خرید لپتاپ توی تهران کجاست؟

Lord_Mehrdad

Registered User
لایک‌ها
1
نوتبوکه خوبی هست وطراحی خوبی هم داره مخصوصا CPU Santa Rosa
فروشگاه همپارد طبقه همکفه پایتخت قیمتش همینه

miscreant_ghost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان،اول از همه میخواستم از این انجمن قویتون تشکر کنم و به همتون خدا قوت بگم و بعدش میخواستم از شما دوستان راهنمایی بطلبم...
1-من میخوام یک لپ تاپ بخرم،چون خیلی از کامپیوتر کار میکشم و به مدت طولانی هم کار میکنم،دنبال یک لپ تاپ قوی میگردم،اون طور که من فهمیدم لپ تاپ های dell نسبت به سایر برندها بهتر این دو خاصته اولیه من رو جواب میده و با توجه به سقف خریدی که دارم(حدود 1300000تومان)،مدل inspiron 1520 رو انتخاب کردم(البته هنوز نخریدم)،میخواستم بدونم آیا انتخاب خوبی انجام داده ام یا شما مدل بهتری رو پیشنهاد میکنید؟
2-در ضمن من از کجا باید بفهمم که لپ تاپ من اوریجینال و آکبند است(البته پستهای شما رو خوندم و کمی اطلاعات بدست آوردم،ولی میخواستم بدونم اطلاعات بیشتری لازم نیست؟چون راستش رو بخواین دفعه اوله که دارم لپتاپ میخرم و اصلا pack های اونارو تا حالا ندیدم ونمیدونم آیا فیلم یا عکسی هست که من آشنایی نسبی پیدا کنم؟؟)...
3-همچنین میخواستم بدونم در پک inspiron 1520 چه چیزایی وجود داره؟؟(چه CD هایی و چه قطعاتی...)
4-این مطلبی که درچند پست قبل درمورد صدا دادن لپتاپ های 1520 بود درسته؟(که یکی از دوستان گفته بود این لپتاپ ها صدایی ایجاد میکنه که موجب سردرد میشه...!)این آذرس یکی از پست های خارجی دراین مورد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=143015&highlight=Dell+Xps+Problem
5-لپتاپ های 1520 به صورت defaultچه کارت گرافیکی روش نصبه؟(منظورمV-Ramاوناست...البته Realش)واینکه اگر من موقع خرید مقدار Ram اون رو به 2Gb برسونم برای گارانتی وسایر مسایل مشکلی پیش نمیاد؟...)
6-ومطلب آخر اینکه من میخوام از ADSLم به طور بیسیم استفاده کنم،البته میدونم نیازبه یک مودم ADSL مخصوص دارم که به عنوان فرستنده عمل کنه،اما آیا بعد از تهیه اون مودم ،این لپتاپ میتونه به عنوان گیرنده اینترنت رو باهمون سرعت اصلیش دریافت کنه یا نیاز به قطعات اضافه برای دریافت داره؟؟...
.
.
.
ببخشید که طولانی شد،ولی هیچ مرجعی بهتر از اینجا برای کسب اطلاعات صحیح دریافت نکردم...یاعلی:D;):blush:

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوتبوکه خوبی هست وطراحی خوبی هم داره مخصوصا CPU Santa Rosa
فروشگاه همپارد طبقه همکفه پایتخت قیمتش همینه

متشکرم دوست من. لطفا اگه بگی موقع خرید این لپ تاپ باید به چه نکاتی توجه کنم هم ممنون میشم. راستی قیمت hp dv 6599 رو نداری؟

Lord_Mehrdad

Registered User
لایک‌ها
1
والا من دقیقا در مورد قطعاته داخل جعبهHp اطلاعات دقیقی ندارم
قیمت6599 هم 1440000 تومان هست البته رنگش هم سفیده

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام

از اونجا که من باید تا یکشنبه یه لپ تاپ بخرم از شما دوستان تقاضا دارم که منو راهنمایی کنید.

من الان نظرم بیشتر به hp dv6560 هست. آیا این مدل نقص خاصی داره که قیمتش اینقدر پایینه؟ لطفا یه مدل رم مناسب برای ارتقا رم این لپ تاپ به 2گیگ معرفی کنید.

توی جعبه این مدل باید چه CD یا DVD هایی باشه؟

بهترین مکان برای خرید لپتاپ توی تهران کجاست؟

گرافیکش بد نیست ولی سرعت سیستم با توجه به کانفیگ دستگاه پایین است.
البته از قدیم گفته اند هیچ ارزانی بی دلیل نیست.

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گرافیکش بد نیست ولی سرعت سیستم با توجه به کانفیگ دستگاه پایین است.
البته از قدیم گفته اند هیچ ارزانی بی دلیل نیست.

ببخشید دوست من. یعنی منظورتون اینه که سرعت این لپتاپ نسبت به لپتاپهای با همین قطعات اصلی کمتره؟ مثلا sony fz190 با همین قطعات اصلی سرعت پردازش بیشتری داره؟

یا نسبت به dell vostro1400 چطوره؟ یعنی واقعا hp dv6560 سرعتش کمتره؟

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان.
من مي خواستم يه نوت بوك بگيرم كه هم خيلي قوي باشه و هم تا حدامكان ظاهرش هم قشنگ باشه با LCD 17 اينچ:D
خودم كه گشتم چند مدل از Alienware،Dell،Hpو Toshiba ديدم.
Alienware 9750
Dell XPS M1710
Dell XPS M1730
Toshiba X205
HP Pavillion HDX
از بين اينا كدوم رو ميتونم تو ايران پيدا كنم؟ شما نظر ديگه اي ندارين؟
خودم بيشتر 1710‌رو دوست دارم، ولي همشون خوب بودن.
لطفا بگين اينارو از كجا و با چه قيمتي مي تونم تهيه كنم؟
ممنون از زحماتتون:)

arya67

Registered User
لایک‌ها
48
سلام مجدد:D
با تشكر دوستان ميخواستم دو مطلب ديگه هم بگم.
يكي اينكه من مي خوام از نوب بوكم بجاي PC استفاده كنم. از نظر قدرت نبايد زياد كم بيارن، ولي استفاده زياد ممكنه مشكل براش ايجاد كنه؟ در مورد باطريش چطور؟ چه مدل هايي هستن كه به قول معروف خركار باشن؟:D از اينا هيچكدوم اينطور هست؟

و موضوع ديگه اينكه من امروز كه با يه شركت تماس گرفتم و در مورد XPS M1710 پرسيدم، گفتن دارن و قيمتش هم 2320000 هست. ولي چيزي كه برام عجيب بود اين بود كه گفتن CPU از نو Santa Roza با 800... هست
!!! ولي من تو سايت فقط 667... ديده بودم!! ميشه بگين چطور ممكنه؟
همينطور گفتن با يك سال گارانتي ايران، دو ماه تعويض، 3 ماه تعمير، 3 سال خدمات!!
گفتن شماره سريالم ميتونم تو سايت دل چك كنم!
ممنون
ببخشين كه پستام طولاني شدن ولي نميدونستم كجا بايد سوالمو مطرح ميكردم:D
ممنون
:)

igw.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ خوبیه من خیلی تحقیق کردم حتی یه گالری از عکساش توی هاردم هست.

گرافیکش geforce 8600 با حافظه گرافیکی 256 هستش.

در مورد بقیه سولات هم یه زنگ به شرکت زیگورات بزن.

www.zigorat.com

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام مجدد:D
با تشكر دوستان ميخواستم دو مطلب ديگه هم بگم.
يكي اينكه من مي خوام از نوب بوكم بجاي PC استفاده كنم. از نظر قدرت نبايد زياد كم بيارن، ولي استفاده زياد ممكنه مشكل براش ايجاد كنه؟ در مورد باطريش چطور؟ چه مدل هايي هستن كه به قول معروف خركار باشن؟:D از اينا هيچكدوم اينطور هست؟

و موضوع ديگه اينكه من امروز كه با يه شركت تماس گرفتم و در مورد XPS M1710 پرسيدم، گفتن دارن و قيمتش هم 2320000 هست. ولي چيزي كه برام عجيب بود اين بود كه گفتن CPU از نو Santa Roza با 800... هست
!!! ولي من تو سايت فقط 667... ديده بودم!! ميشه بگين چطور ممكنه؟
همينطور گفتن با يك سال گارانتي ايران، دو ماه تعويض، 3 ماه تعمير، 3 سال خدمات!!
گفتن شماره سريالم ميتونم تو سايت دل چك كنم!
ممنون
ببخشين كه پستام طولاني شدن ولي نميدونستم كجا بايد سوالمو مطرح ميكردم:D
ممنون
:)
بهترین گزینه برای شما لپتاپ های دل هستند . چون میخواید بیشترین استفاده رو از لپتاپ داشته باشید و به قولی خرکار باشه . لپتاپ من هر 72 ساعت یکبار به مدت نیم ساعت خاموش میشه !

بالا