• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همگی
میشه یه لپتاپ تو رنج 800 تومن به ما معرفی کنید.
کارام بیشتر اینترنت آفیس ..موزیک هستش.اصلا هم اهل بازی نیستم.
میسی:happy:

ببینم نمیتونی بیشتر رنج قیمت رو بالا ببری؟؟؟؟؟

ShirAli-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من میخوام یه لپتاپ بخرم که 2 ماه کارکرده ولی خداییش خیلی تمیزه.
مشخصات رو میگم اساتید یه قیمت بذارند
vostro 1400
cpu: t5470 1.6GHz 2MB cache
ram: 2GB 667
vga: 8400gs
hard: 120GB
screen: wxga true life

Dell Wireless 1390 802.11g Wi-Fi Mini Card
8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability
bluetooth,webcam

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوست من خوبی
دلیل زیاد مهمی نیست
ولی این چند مورد کمی بهتره

و من hp 6500 و اگر هم پول داری dell 1330

از توجه شما ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه دوستان
من میخوام یه لپتاپ بخرم که 2 ماه کارکرده ولی خداییش خیلی تمیزه.
مشخصات رو میگم اساتید یه قیمت بذارند
vostro 1400
cpu: t5470 1.6GHz 2MB cache
ram: 2GB 667
vga: 8400gs
hard: 120GB
screen: wxga true life

Dell Wireless 1390 802.11g Wi-Fi Mini Card
8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability
bluetooth,webcam

سلام

من به شخص دورو بر دسته دوم نمیرم ولی بهت گفته چند؟؟؟؟؟

قیمت ؟؟؟؟؟

ShirAli-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من به شخص دورو بر دسته دوم نمیرم ولی بهت گفته چند؟؟؟؟؟

قیمت ؟؟؟؟؟

900 البته يه عيب داره روي صفحه مايتورش بعضي وقتها نويز ميافته .مثل وقتي كه موبايل كنار مانيتور زنگ ميخوره. ميدونيد مال چيه ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
900 البته يه عيب داره روي صفحه مايتورش بعضي وقتها نويز ميافته .مثل وقتي كه موبايل كنار مانيتور زنگ ميخوره. ميدونيد مال چيه ؟

هنگامی که wi-fi روشن باشه noise میده که اصلا در لپ تاپ طبیعی نیست ولی نباید اینطور باشه اگر بازهم با خاموش بودن wi-fi نویز داد از خریدش صرف نظر کن

چون پس از مدتی به سیگنال ورودی pin 1 در lcd فشار میاره وممکنه بسوزه ......:(

برو دنبال یک نو.

از توجه شما ممنون

ShirAli-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنگامی که wi-fi روشن باشه noise میده که اصلا در لپ تاپ طبیعی نیست ولی نباید اینطور باشه اگر بازهم با خاموش بودن wi-fi نویز داد از خریدش صرف نظر کن

چون پس از مدتی به سیگنال ورودی pin 1 در lcd فشار میاره وممکنه بسوزه ......:(

برو دنبال یک نو.

از توجه شما ممنون
خیلی ممنون که جواب دادید.
خب پس یه نو میخرم.حالا
یکی از آشناهامون قراره تو دی و اونوقتا(تو ژانویه) از آمریکا بیاد خودم میگم شاید بهتر باشه بگم از اونجا یکی برام بیارن . خودم نظرم رو یکی از این سه تاست. من چیزهایی که خودم فکر میکنم درسته رو مینویسم بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی یا تجربه ای دارند خوشحال میشم بدونم:
1-Lenovo T61p :به نظر میرسه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه .کارت گرافیک حرفه ای داره که کم و بیش به کارم میاد ولی قیمتش بالاست .نمیذونم قطعاتش تو ایران هست یا نه.
2-Dell D830:این هم فکر کنم مثل بالایه فقط کارت گرافیکش بدتره قیمتش هم بالاتره ولی میگن خوب سختجونه پورت سریال هم داره.
3-Dell Vostro 1500:قیمت مناسبی داره امکاناتشم بد نیست
config همه هم تقریبا یه جور در نظر میگیریم:
CPU T7300
RAM 2GB
HDD ~ 100GB
VGA 8600gt ,fx570M, NVS 140

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
خب پس یه نو میخرم.حالا
یکی از آشناهامون قراره تو دی و اونوقتا(تو ژانویه) از آمریکا بیاد خودم میگم شاید بهتر باشه بگم از اونجا یکی برام بیارن . خودم نظرم رو یکی از این سه تاست. من چیزهایی که خودم فکر میکنم درسته رو مینویسم بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی یا تجربه ای دارند خوشحال میشم بدونم:
1-Lenovo T61p :به نظر میرسه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه .کارت گرافیک حرفه ای داره که کم و بیش به کارم میاد ولی قیمتش بالاست .نمیذونم قطعاتش تو ایران هست یا نه.
2-Dell D830:این هم فکر کنم مثل بالایه فقط کارت گرافیکش بدتره قیمتش هم بالاتره ولی میگن خوب سختجونه پورت سریال هم داره.
CPU T7300
RAM 2GB
HDD ~ 100GB

من يه d830 گرفتم واقعا" خوش ساخت و سخت جان هست

ضمنا" بدليل آشنايي نزديك با سازگار ارقام lenovo رو توصيه نميكنم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خب پس یه نو میخرم.حالا
CPU T7300
RAM 2GB
HDD ~ 100GB

dell 830 خوبه

ولی یکم صبر کن تا اون زمان پول بیشتری جمع کن یک 6400 جور کون یا 1330

از توجه شما ممنون

ShirAli-Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا" بدليل آشنايي نزديك با سازگار ارقام lenovo رو توصيه نميكنم
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدید من که از امریکا میخرم چیکار دارم به سازگار ارقام؟
حال بین vostro1500 , inspiron 1520 کدوم بهتره؟
ممنون

zoro21750

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی لپتاپی با این ایده آل های من میشناسه؟:wacko: چند روزه دنبال لپتاپم تو پایتخت و ایران (و جهان و ... شوخی کردم. بازار پایتخت و پاساژ ایران!) ولی پیدا نمی کنم. لپتاپای جدید دیگه بیخود شده. تروبرایت و صفحه شفاف و واید و ...
از همه بیخودتر این کیبوردای عجیب غریبه با این جاهای مسخره کلیدها! مثلا تو notebookreview.com یه ریویو دیدم از کیبورد یه لپتاپی که تو همون صفحه داشت ریویو شو می نوشت، زده بود "این لپتاپ کیبورد خوبی داره، ولی نه به اندازه lenovo" یا یه جای دیگش دیدم گفته بود "اگه کیبوردای لپتاپ ها مثل مال lenovo بود، دیگه نیازی به کیبوردهای یو اس بی نبود"! ما هم رفتیم دنبال lenovo که بگیریم (v200 البته) دیدیم ای بابا، این که خیلی بیخوده. مثلا برای home و end لازم اه از fn استفاده کنید!!!

یا در مورد مونیتور لازمه توضیح بدم که LCD های جدید لپتاپ ها برای تکست optimum نیستن زیاد. منظورم اینه که تکستی رو که ضخامت حروفش تک پیکسل اه، تو دو یا سه تا پیکسل با حالت مثلا فید (Anti-alias؟) نشون میده که خیلی چشم رو (لا اقل چشم من رو) اذیت می کنه.

خلاصه اینکه من روزی مجبورم 4 تا 6 ساعت با لپتاپ کار برنامه نویسی انجام بدم و متاسفانه باید لپتاپم هم وزنش زیاد نباشه. بنا بر این، این 3 - 4 تا چیز لپتاپ برام مهمه:

-12 اینچ غیر واید باشه و LCD معمولی (اگه واید باشه ارتفاع صفحه و فونت ها کم میشه و سخت. 12 اینچ غیر واید واقعا برام ایده آل اه.)
-کیبوردش آدم-وار باشه و حرفه ای
-هاردش حتما SATA باشه. (به نظر من مهمترین چیز کامپیوتر هاردشه)

شد 3 تا!

بنابر این زیاد CPU و چیزای دیگه برام مهم نیست.

برای مثال یه HP Compaq nc4200 دیدم که مال دو سال پیش بود و تنها مشکلش هارش بود که IDE بود ولی با مثلا حتی Optical Driveاش که External بود مشکلی ندارم.

خلاصه هرکی مورد اینجوری میشناسه ممنونش میشم کمکم کنه. من که نا امید شدم. تا 1600000 می خوام پول خرج کنم. ولی هرچه کمتر بهتر دیگه!

ممنونم.​

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کسی لپتاپی با این ایده آل های من میشناسه؟:wacko: چند روزه دنبال لپتاپم تو پایتخت و ایران (و جهان و ... شوخی کردم. بازار پایتخت و پاساژ ایران!) ولی پیدا نمی کنم. لپتاپای جدید دیگه بیخود شده. تروبرایت و صفحه شفاف و واید و ...
از همه بیخودتر این کیبوردای عجیب غریبه با این جاهای مسخره کلیدها! مثلا تو notebookreview.com یه ریویو دیدم از کیبورد یه لپتاپی که تو همون صفحه داشت ریویو شو می نوشت، زده بود "این لپتاپ کیبورد خوبی داره، ولی نه به اندازه lenovo" یا یه جای دیگش دیدم گفته بود "اگه کیبوردای لپتاپ ها مثل مال lenovo بود، دیگه نیازی به کیبوردهای یو اس بی نبود"! ما هم رفتیم دنبال lenovo که بگیریم (v200 البته) دیدیم ای بابا، این که خیلی بیخوده. مثلا برای home و end لازم اه از fn استفاده کنید!!!

یا در مورد مونیتور لازمه توضیح بدم که LCD های جدید لپتاپ ها برای تکست optimum نیستن زیاد. منظورم اینه که تکستی رو که ضخامت حروفش تک پیکسل اه، تو دو یا سه تا پیکسل با حالت مثلا فید (Anti-alias؟) نشون میده که خیلی چشم رو (لا اقل چشم من رو) اذیت می کنه.

خلاصه اینکه من روزی مجبورم 4 تا 6 ساعت با لپتاپ کار برنامه نویسی انجام بدم و متاسفانه باید لپتاپم هم وزنش زیاد نباشه. بنا بر این، این 3 - 4 تا چیز لپتاپ برام مهمه:

-12 اینچ غیر واید باشه و LCD معمولی (اگه واید باشه ارتفاع صفحه و فونت ها کم میشه و سخت. 12 اینچ غیر واید واقعا برام ایده آل اه.)
-کیبوردش آدم-وار باشه و حرفه ای
-هاردش حتما SATA باشه. (به نظر من مهمترین چیز کامپیوتر هاردشه)

شد 3 تا!

بنابر این زیاد CPU و چیزای دیگه برام مهم نیست.

برای مثال یه HP Compaq nc4200 دیدم که مال دو سال پیش بود و تنها مشکلش هارش بود که IDE بود ولی با مثلا حتی Optical Driveاش که External بود مشکلی ندارم.

خلاصه هرکی مورد اینجوری میشناسه ممنونش میشم کمکم کنه. من که نا امید شدم. تا 1600000 می خوام پول خرج کنم. ولی هرچه کمتر بهتر دیگه!

ممنونم.​

سلام چون موارد وزن و lcd و...... گفتید نظر شخصی من پیشنهاد میکنم..... مدل (Sony VAIO SZ491N/X)

14029.jpg

Intel Core Duo T2600 -- @ 2.16Ghz per core
1GB DDR2 RAM
120Gb 54000RPM hard drive
13.3" LCD with LED backlight, running at 1280 x 800 resolution
Dual Layer DVD +/- RW optical drive
Switchable Intel GMA 950/nVidia GeForce 7400 graphics

از توجه شما ممنون.

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدید من که از امریکا میخرم چیکار دارم به سازگار ارقام؟
حال بین vostro1500 , inspiron 1520 کدوم بهتره؟
ممنون

lenovo همون ibm چینیه و در ایران توسط سازگار گارانتی میشه

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
من قبلا یه پست زدم که پیشنهاد نوت بوک 800 تومنی میخواستم
الان پولم شده 1 میلیون حالا چی پیشنهاد میکنید ؟! dell 1520 یا چیز دیگه ؟!
در ضمن کجا میشه نوت بوک خوب و سالم رو ارزونتر خرید ؟!

راستی ! چرا هیچ صحبتی در مورد مارکهای مثل amilio--- fujitsu نمیشه !؟

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
آقا من تا یه هفته دیگه لپ تاپ 1520 یا Vostro 1500 بخرم.
از دوستانی که این لپ تاپ ها یا شبیه این رو خریدند.
بفرمایید که اقلام همراه این نوت بوک چیه؟
آیا همراهش یه هدست بی سیم هست؟
چند تا سی دی و دی وی ذی؟
من در جایی خوندم برچسب شرکت دل که روی کارتن لپ تاپ هست نباید کنده شده یا مخدوش شده باشه.آیا این درسته؟
ممنون

demon_da

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال از دوستان دارم می خواستم لپتاپ بخرم ولی گیر کردم! می خواستم بدونم لپتاپ HP F550، "کارد ریدر" و بلوتوث رو داره باهم؟ و می ارزه که 100 تومن ارزونتر از سونی N220 بگیرم؟

ممنون.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یه سوال از دوستان دارم می خواستم لپتاپ بخرم ولی گیر کردم! می خواستم بدونم لپتاپ HP F550، "کارد ریدر" و بلوتوث رو داره باهم؟ و می ارزه که 100 تومن ارزونتر از سونی N220 بگیرم؟

ممنون.

در مورد اینکه میارزه یا نه نمیدونم ولی نه کارت ریدر داره نه بلوتوث...تازه پورت PCMCIA هم نداره!!!!...البته من دارم و ازش راضیم لپ تاپ hp هم نیست مدل f550 کامپک هست!!!!

بالا