سلام به همگی
میشه یه لپتاپ تو رنج 800 تومن به ما معرفی کنید.
کارام بیشتر اینترنت آفیس ..موزیک هستش.اصلا هم اهل بازی نیستم.
میسی:happy:
ببینم نمیتونی بیشتر رنج قیمت رو بالا ببری؟؟؟؟؟
سلام به همگی
میشه یه لپتاپ تو رنج 800 تومن به ما معرفی کنید.
کارام بیشتر اینترنت آفیس ..موزیک هستش.اصلا هم اهل بازی نیستم.
میسی:happy:
سلام
1520 بد نیستولی من hp 6500 و dell 1330 و dell 6400 بیشتر میپسندم
از توجه شما ممنون
سلام به همه دوستان
من میخوام یه لپتاپ بخرم که 2 ماه کارکرده ولی خداییش خیلی تمیزه.
مشخصات رو میگم اساتید یه قیمت بذارند
vostro 1400
cpu: t5470 1.6GHz 2MB cache
ram: 2GB 667
vga: 8400gs
hard: 120GB
screen: wxga true life
Dell Wireless 1390 802.11g Wi-Fi Mini Card
8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability
bluetooth,webcam
ببینم نمیتونی بیشتر رنج قیمت رو بالا ببری؟؟؟؟؟
سلام
من به شخص دورو بر دسته دوم نمیرم ولی بهت گفته چند؟؟؟؟؟
قیمت ؟؟؟؟؟
900 البته يه عيب داره روي صفحه مايتورش بعضي وقتها نويز ميافته .مثل وقتي كه موبايل كنار مانيتور زنگ ميخوره. ميدونيد مال چيه ؟
خیلی ممنون که جواب دادید.هنگامی که wi-fi روشن باشه noise میده که اصلا در لپ تاپ طبیعی نیست ولی نباید اینطور باشه اگر بازهم با خاموش بودن wi-fi نویز داد از خریدش صرف نظر کن
چون پس از مدتی به سیگنال ورودی pin 1 در lcd فشار میاره وممکنه بسوزه ......
برو دنبال یک نو.
از توجه شما ممنون
خیلی ممنون که جواب دادید.
خب پس یه نو میخرم.حالا
یکی از آشناهامون قراره تو دی و اونوقتا(تو ژانویه) از آمریکا بیاد خودم میگم شاید بهتر باشه بگم از اونجا یکی برام بیارن . خودم نظرم رو یکی از این سه تاست. من چیزهایی که خودم فکر میکنم درسته رو مینویسم بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی یا تجربه ای دارند خوشحال میشم بدونم:
1-Lenovo T61p :به نظر میرسه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه .کارت گرافیک حرفه ای داره که کم و بیش به کارم میاد ولی قیمتش بالاست .نمیذونم قطعاتش تو ایران هست یا نه.
2-Dell D830:این هم فکر کنم مثل بالایه فقط کارت گرافیکش بدتره قیمتش هم بالاتره ولی میگن خوب سختجونه پورت سریال هم داره.
3-Dell Vostro 1500:قیمت مناسبی داره امکاناتشم بد نیست
config همه هم تقریبا یه جور در نظر میگیریم:
CPU T7300
RAM 2GB
HDD ~ 100GB
VGA 8600gt ,fx570M, NVS 140
خیلی ممنون که جواب دادید.
خب پس یه نو میخرم.حالا
یکی از آشناهامون قراره تو دی و اونوقتا(تو ژانویه) از آمریکا بیاد خودم میگم شاید بهتر باشه بگم از اونجا یکی برام بیارن . خودم نظرم رو یکی از این سه تاست. من چیزهایی که خودم فکر میکنم درسته رو مینویسم بقیه دوستان هم اگه اطلاعاتی یا تجربه ای دارند خوشحال میشم بدونم:
1-Lenovo T61p :به نظر میرسه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه .کارت گرافیک حرفه ای داره که کم و بیش به کارم میاد ولی قیمتش بالاست .نمیذونم قطعاتش تو ایران هست یا نه.
2-Dell D830:این هم فکر کنم مثل بالایه فقط کارت گرافیکش بدتره قیمتش هم بالاتره ولی میگن خوب سختجونه پورت سریال هم داره.
3-Dell Vostro 1500:قیمت مناسبی داره امکاناتشم بد نیست
config همه هم تقریبا یه جور در نظر میگیریم:
CPU T7300
RAM 2GB
HDD ~ 100GB
VGA 8600gt ,fx570M, NVS 140
سلامضمنا" بدليل آشنايي نزديك با سازگار ارقام lenovo رو توصيه نميكنم
dell 830 خوبه
ولی یکم صبر کن تا اون زمان پول بیشتری جمع کن یک 6400 جور کون یا 1330
از توجه شما ممنون
کسی لپتاپی با این ایده آل های من میشناسه؟:wacko: چند روزه دنبال لپتاپم تو پایتخت و ایران (و جهان و ... شوخی کردم. بازار پایتخت و پاساژ ایران!) ولی پیدا نمی کنم. لپتاپای جدید دیگه بیخود شده. تروبرایت و صفحه شفاف و واید و ...
از همه بیخودتر این کیبوردای عجیب غریبه با این جاهای مسخره کلیدها! مثلا تو notebookreview.com یه ریویو دیدم از کیبورد یه لپتاپی که تو همون صفحه داشت ریویو شو می نوشت، زده بود "این لپتاپ کیبورد خوبی داره، ولی نه به اندازه lenovo" یا یه جای دیگش دیدم گفته بود "اگه کیبوردای لپتاپ ها مثل مال lenovo بود، دیگه نیازی به کیبوردهای یو اس بی نبود"! ما هم رفتیم دنبال lenovo که بگیریم (v200 البته) دیدیم ای بابا، این که خیلی بیخوده. مثلا برای home و end لازم اه از fn استفاده کنید!!!
یا در مورد مونیتور لازمه توضیح بدم که LCD های جدید لپتاپ ها برای تکست optimum نیستن زیاد. منظورم اینه که تکستی رو که ضخامت حروفش تک پیکسل اه، تو دو یا سه تا پیکسل با حالت مثلا فید (Anti-alias؟) نشون میده که خیلی چشم رو (لا اقل چشم من رو) اذیت می کنه.
خلاصه اینکه من روزی مجبورم 4 تا 6 ساعت با لپتاپ کار برنامه نویسی انجام بدم و متاسفانه باید لپتاپم هم وزنش زیاد نباشه. بنا بر این، این 3 - 4 تا چیز لپتاپ برام مهمه:
-12 اینچ غیر واید باشه و LCD معمولی (اگه واید باشه ارتفاع صفحه و فونت ها کم میشه و سخت. 12 اینچ غیر واید واقعا برام ایده آل اه.)
-کیبوردش آدم-وار باشه و حرفه ای
-هاردش حتما SATA باشه. (به نظر من مهمترین چیز کامپیوتر هاردشه)
شد 3 تا!
بنابر این زیاد CPU و چیزای دیگه برام مهم نیست.
برای مثال یه HP Compaq nc4200 دیدم که مال دو سال پیش بود و تنها مشکلش هارش بود که IDE بود ولی با مثلا حتی Optical Driveاش که External بود مشکلی ندارم.
خلاصه هرکی مورد اینجوری میشناسه ممنونش میشم کمکم کنه. من که نا امید شدم. تا 1600000 می خوام پول خرج کنم. ولی هرچه کمتر بهتر دیگه!
ممنونم.
سلام
میشه یکم بیشتر توضیح بدید من که از امریکا میخرم چیکار دارم به سازگار ارقام؟
حال بین vostro1500 , inspiron 1520 کدوم بهتره؟
ممنون
یه سوال از دوستان دارم می خواستم لپتاپ بخرم ولی گیر کردم! می خواستم بدونم لپتاپ HP F550، "کارد ریدر" و بلوتوث رو داره باهم؟ و می ارزه که 100 تومن ارزونتر از سونی N220 بگیرم؟
ممنون.