• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام،

من امروز یه HP dv6670en هدیه گرفتم.!. مشکلم اینه که الان تو سایت HP و خیلی از سایت های دیگه نمی تونم پیداش کنم! روی جعبه یه جای دیگش هم نوشته که dv6000 که این مدل (شاید باید بگم این سری) تو سایت HP و سایت های دیگه راحت تر از dv6670 پیدا میشه...

می خواستم اگه میشه برام توضیح بدید ماجرای این مدل چیه؟! ایا زیر مجموعه dv6000 هست؟! خود dv6000 هم 2 مدل t , z داره....

بسیار ممنون:)

سلام
شما باید روی گزینه DV6000 کلیک کنید و در ادامه مدل DV6670en را انتخاب کنید.

دوسی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان من بامطالبی که ازاین سایت یادگرفنم وباتوجه به جیبم یک DELL1501گرفتم .

ازنمایندگی دل ایران دراستان فارس به قیمت 900تومن .اگه نظر بدید راجع به گارانتی

و.......ممنون می شم .

hiv+

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من کارم طراحی و برنامه نویسی وبه به نظرتون با 1.5

لپ تاپ بگیرم یا pc

خودم که لپ تاپ دوست دارم چه برندی پیشنهاد میدید

ممنون

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

snail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم بدونم که : عددی که برای FSB سی پی یو ارائه می شود نشان دهنده چه خصوصیتی از سی پی یو است؟
وحداقل آن چقدر باشه بهتره؟
با تشکر:)

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
مشاوره در مورد خريد mac mini (apple
دوستان من شديد گير کردم که يه mac mini بگيرم يا نه . کسی از دوستان در ضمينيه اپل ميتونه منو راهنميی کنه ؟

forcex

Registered User
لایک‌ها
0
شما کدام یک رو برای گیمینگ مناسبتر میبینید Vostro 1500 T7500 یاXPS 1330 البته در هر دومدل منظور حالت فول و آپگرید شده واسه مد نظرم هست سنگینی برام مهم نیست هزینه برام مهمه اگه من رو از این دودلی در بیارید ممنون میشم

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان و اساتید . من یک نوت بوک میخوام برای کارهای برنامه نویسی و گرافیکی ترجیحاً وزن کمی داشته باشه . یکی از دوستان این سیستم را به قیمت 1350000 به من معرفی کرده نظرتون را در مورد این سیستم بگید ممنون میشیم .
hp 6710B
cpu 2.2 duo 2
Ram 2 GB
VGA intel 358MB
LCD 15.4
HDD 160 GB

و اینکه از بین مدلهای HP و DELL Vostro کدام یک بهترن از لحاظ کیفیت نه کمیت . مدل پیشنهادی و قیمت .

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال :
من می خواستم لپ تاپ بخرم و نیاز دارم با نرم افزارهایی مثل spss کار کنم که با ویستا اجرا نمی شوند طبق اطلاعات من فقط چند مدل از لپ تاپ توشیبا ویندوز xp دارند . حالا می خواستم منو راهنمایی کنید که توشیبا بخرم یا مثلا del بخرم و روی اون xp نصب کنم.
طبق پیشنهاد دوستان del 1330 خوب بنظر میاد ولی روی اون ویستا نصب هست.

ممنون میشم که لطف کنید و اطلاعات خود رو در اختیار من قرار دهید(پیشاپیش ممنون از لطف و توجه شما عزیزان)
بابهترین آرزوها موفق باشید

babak-online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال :
من می خواستم لپ تاپ بخرم و نیاز دارم با نرم افزارهایی مثل spss کار کنم که با ویستا اجرا نمی شوند طبق اطلاعات من فقط چند مدل از لپ تاپ توشیبا ویندوز xp دارند . حالا می خواستم منو راهنمایی کنید که توشیبا بخرم یا مثلا del بخرم و روی اون xp نصب کنم.

ممنون میشم که لطف کنید و اطلاعات خود رو در اختیار من قرار دهید(پیشاپیش ممنون از لطف و توجه شما عزیزان)

http://forum.persiantools.com/t100012.html

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون ;)

دوستان من دارم قات میزنم میشه یکی به من بگه که روی del1330 سیستم xp نصبه یا ویستا ؟
الان داشتم چندتا سایت خرید لپ تاپ رو چک می کردم یکی نوشته بود ویستا نصبه و یکی هم نوشته بود که روی این لپ تاپ XP Home Premium نصب است !

ممنون از لطف شما عزیزان

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
شما کدام یک رو برای گیمینگ مناسبتر میبینید Vostro 1500 T7500 یاXPS 1330 البته در هر دومدل منظور حالت فول و آپگرید شده واسه مد نظرم هست سنگینی برام مهم نیست هزینه برام مهمه اگه من رو از این دودلی در بیارید ممنون میشم

سلام
DELL XPS 1330 برای گیم مناسبتر است.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان
یه سوال :

سلام
شما هر لپ تاپی که خریداری کنید قابلیت نصب ویندوز XP همراه با درایورهای آن را خواهید داشت.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
ممنون ;)

دوستان من دارم قات میزنم میشه یکی به من بگه که روی del1330 سیستم xp نصبه یا ویستا ؟
الان داشتم چندتا سایت خرید لپ تاپ رو چک می کردم یکی نوشته بود ویستا نصبه و یکی هم نوشته بود که روی این لپ تاپ XP Home Premium نصب است !

ممنون از لطف شما عزیزان
شما کافیه یه ۱۳۳۰ که داس داره (برای اینکه الکی هزینه ای برای ویستا ندید) بخرید و روش xp بریزید. درایور هاش هم از توی سایتش گیر میاد.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام بر همه دوستان و اساتید . من یک نوت بوک میخوام برای کارهای برنامه نویسی و گرافیکی ترجیحاً وزن کمی داشته باشه . یکی از دوستان این سیستم را به قیمت 1350000 به من معرفی کرده نظرتون را در مورد این سیستم بگید ممنون میشیم .
hp 6710B
cpu 2.2 duo 2
Ram 2 GB
VGA intel 358MB
LCD 15.4
HDD 160 GB

و اینکه از بین مدلهای HP و DELL Vostro کدام یک بهترن از لحاظ کیفیت نه کمیت . مدل پیشنهادی و قیمت .

یه ۱۰۰ تومن بزار روش 1330 بخر چون اگه وزن برات مهم باشه باید به ۱۳ اینچ و کمتر فکر کنی. هر دو خوبند. hp رو به خاطر دیزاین بهتر و سبکی و lcd بهتر و vestro به خاطر قیمتش

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از راهنمایی دوستان
کسی در مورد سونی fz250 اطلاعاتی داره !

gba

Registered User
لایک‌ها
25
مشاوره در مورد خريد mac mini (apple
دوستان من شديد گير کردم که يه mac mini بگيرم يا نه . کسی از دوستان در ضمينيه اپل ميتونه منو راهنميی کنه ؟
اگه دوست داری با mac osx کار کنی یا قیافشو دوست داری خوبه ولی اگه با همین قیمت بخوای لپتاپ بخری (ویندوز بخوره) ارزونتر برات در میاد. راستی قیمت الانش چنده؟
سلام
ممنون از راهنمایی دوستان
کسی در مورد سونی fz250 اطلاعاتی داره !

صفجه بهتر، دیزاین بهتر، سبک تر ولی کارت گرافیکی ضعیف تر و احتمالا قیمت بیشتر نسبت به 1520.

بالا