• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

gba

Registered User
لایک‌ها
25
خوب این نظر شماست نه نظر تولید کننده:D

همه سریهای FZ290 خروجی HDMI دارند.
کلا علاقه ای به کل کل ندارم ولی خوب:
اینم نظر notebookreview
I'd like to focus a little more on graphics performance. Aside from the XPS M140, which I never considered part of the XPS family (rebranded Inspiron 630m), the XPS M1330 is the first XPS not to focus on gaming performance​
.

در مورد دومی هم حق با شماست.

onyx360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ در حدود 600 و 800 هزار تومان چي بخرم؟؟؟

ميشه با 600هزار تومان لپ تاپي خريد كه از كامپيوتر خودم قويتر باشه... مشخصات كامپيوتر من:::
M.B: abit KN8-ultra
RAM: 512MB DDR400
VGA:GeForce 6200TC
HDD: Maxtor 80GB sata
CPU: athlon64 3500 s939​

mostafa_1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كمك براي انتخاب بين Dell Xps 1380 و Pavilion Tx1350

--------------------------------------------------------------------------------

سلام
من ميخام يك نوت بوك حدود يك ميلون و پانصد يا ششصد بخرم
دو تا گزينه الان دارم
كدوم رو پيش نهاد ميكنيد
اگر مدل بهتريم سراغ داريد بگيد
ممنون
براي وزن كم
قدرت سي پي يو و گرافيك و ابعاد متوسط به پايين مهمه
اگر عيب يا نقصي از اين دو مدل سراغ داريد لصفا بگيد
خيلي خيلي ممنو

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
سلام دوستان، از اونجایی که خودم وسترو 1500 دارم و الان با همین وسترو دارم توی فروم مطلب می نویسم خواستم کسانی رو که قصد خرید لپ تاپ دارند رو راهنمایی کنم.
مشخصات سیستم من:
CPU:2.0
2Gig ram
Graphic 8600GT

من تا حالا باهاش مایا ، فوتوشاپ و انواع برنامه های گرافیکی رو نصب کردم.
مشکلی پیش نیومده...
حتی توی رندر های نسبتا سنگین...

ولی در مورد بازی...
Need For speed:UnderGround2 رو نصب کردم از نظر گرافیک اصلا کم نمیاره اما فن CPU شدید کار می کنه...
NeedFor speed Carbon رو نصب کردم باز هم از نظر گرافیک کم نیاورد اما فن CPU باز شدیدا شروع به کار کرد و ایندفه بعد از30 دقیقه قفل کرد!:blink:
------------------------------------------
به نظر میاد در لپ تاپ های وسترو1500 و1520 مساله گرافیک نیست بلکه دمای CPU هست که هنگام بازی کردن خیلی بالا میره...
بنابراین به شخصه پیشنهاد می کنم اگر برای بازی لپ تاپ می خرید زیاد به بالا یا پایین بودن کانفیگ مدلهای مختلف حساسیت قائل نشید و به توصیه شرکت سازنده توجه کنید...
مثلا اگر گیمر هستید دور vostro یا inspiron1520 رو خط بکشید و به سراغ XPS برید...
اون بابایی که XPS رو ساخته یه چی می دونسته که گفته XPS برای بازی ساخته شده...
به قول میلاد :از توجه شما ممنون!:p

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من كارم استفاده از نرم افزارهاي cad,3dsmax,corel هستش........
ميخواستم نظرتوونو راجع به اين دو مدل لپ تاپ بدوونم:
latitude d830
vaio.fz 290 N4

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
من كارم استفاده از نرم افزارهاي cad,3dsmax,corel هستش........
ميخواستم نظرتوونو راجع به اين دو مدل لپ تاپ بدوونم:
latitude d830
vaio.fz 290 N4

من بشخصه SONY FZ290 را به DELL D830 ترجیح می دهم.
هم به لحاظ کیفیت بالای مانیتور برای وضوح بهتر تصاویر گرافیکی و هم به لحاظ دمای پایین سیستم در هنگام رندرهای سنگین.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
كمك براي انتخاب بين Dell Xps 1380 و Pavilion Tx1350

--------------------------------------------------------------------------------

سلام
من ميخام يك نوت بوك حدود يك ميلون و پانصد يا ششصد بخرم
دو تا گزينه الان دارم
كدوم رو پيش نهاد ميكنيد
اگر مدل بهتريم سراغ داريد بگيد
ممنون
براي وزن كم
قدرت سي پي يو و گرافيك و ابعاد متوسط به پايين مهمه
اگر عيب يا نقصي از اين دو مدل سراغ داريد لصفا بگيد
خيلي خيلي ممنو
خوب این دوتا اصلا با هم فرق دارند. xps لپتاپه در حالی که 1350 تبلته. اگه تاچ اسکرین بودن مهمه 1350 و گرنه بی برو برگرد 1330
سلام دوستان، از اونجایی که خودم وسترو 1500 دارم و الان با همین وسترو دارم توی فروم مطلب می نویسم خواستم کسانی رو که قصد خرید لپ تاپ دارند رو راهنمایی کنم.
مشخصات سیستم من:
CPU:2.0
2Gig ram
Graphic 8600GT

من تا حالا باهاش مایا ، فوتوشاپ و انواع برنامه های گرافیکی رو نصب کردم.
مشکلی پیش نیومده...
حتی توی رندر های نسبتا سنگین...

ولی در مورد بازی...
Need For speed:UnderGround2 رو نصب کردم از نظر گرافیک اصلا کم نمیاره اما فن CPU شدید کار می کنه...
NeedFor speed Carbon رو نصب کردم باز هم از نظر گرافیک کم نیاورد اما فن CPU باز شدیدا شروع به کار کرد و ایندفه بعد از30 دقیقه قفل کرد!:blink:
------------------------------------------
به نظر میاد در لپ تاپ های وسترو1500 و1520 مساله گرافیک نیست بلکه دمای CPU هست که هنگام بازی کردن خیلی بالا میره...
بنابراین به شخصه پیشنهاد می کنم اگر برای بازی لپ تاپ می خرید زیاد به بالا یا پایین بودن کانفیگ مدلهای مختلف حساسیت قائل نشید و به توصیه شرکت سازنده توجه کنید...
مثلا اگر گیمر هستید دور vostro یا inspiron1520 رو خط بکشید و به سراغ XPS برید...
اون بابایی که XPS رو ساخته یه چی می دونسته که گفته XPS برای بازی ساخته شده...
به قول میلاد :از توجه شما ممنون!:p
اولا تشکر بابت ریویو چه تون. دوما آیا درایور کارت گرافیکی و چیپ ست شما آپدیت هست یا نه؟

و بابت قسمت دوم عرض کنم که که نزدیک ترین کانفیگ به 1520 ، xps 1530 هستش که من هنوز در ایران ندیدم و به احتمال خیلی زیاد خیلی گرونتره. پس فعلا همون 1520 توصیه میشه.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
اولا تشکر بابت ریویو چه تون. دوما آیا درایور کارت گرافیکی و چیپ ست شما آپدیت هست یا نه؟

فکر نکنم نیازی به آپدیت باشه...
همونطور که گفتم از نظر گرافیکی کم نمیاره حتی اگه با بالاترین ریزیولوشن باشه.این دمای سی پی یو هست که بالا میره.و فقل میکنه.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
فکر نکنم نیازی به آپدیت باشه...
همونطور که گفتم از نظر گرافیکی کم نمیاره حتی اگه با بالاترین ریزیولوشن باشه.این دمای سی پی یو هست که بالا میره.و فقل میکنه.

والا من هم نگفتم که به خاطر کم آوردن آپدیدت کن، بلکه به خاطر اینکه ققل می کنه. تازه دمای cpu که همیشه بالا هست پس شاید مشکل از یک جای دیگه باشه.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
والا من هم نگفتم که به خاطر کم آوردن آپدیدت کن، بلکه به خاطر اینکه ققل می کنه. تازه دمای cpu که همیشه بالا هست پس شاید مشکل از یک جای دیگه باشه.

بهتره اینجوری توضیح بدم که وقتی Carbon رو باز می کنم به طور فجیعی فنش کار می کنه.
طوری که من تا به حال ندیدم به این تندی کار کنه...
احساس می کنم از بالا رفتن دمای CPU یا GPU کارت گرافیک باشه که باعث میشه سیستم Freeze کنه.
یعنی شما میگی که اگه آپدیت کنم دیگه فنش فجیع به کار نمیوفته؟

یه سوال دیگه ، یه تلق بالای کیبرد هست ،قسمت راست یه خرده بالا اومده هر چی هلش می دم به سمت پایین به طور کامل چفت نمیشه،توی Menual نوشته از سمت چپ به راست هل بدید درست میشه!
Vostro 1500

amir.anasori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من میخواستم یه لپ تاپ بخرم با حدود قیمت بین 1100000 تا 1400000 (به همراه کیف و لوازم جانبی لازم دیگه) در ضمن من برنامه نویس هستم و با دات نت 2005 فعلا کار میکنم، توی اینترنت گشتم انقدر لپتاپ های جورواجور هست که گیج شدم، دوستام هم که هرکدوم یه چیزی میگن، یکی میگه Dell، یکی میگه Compaq، یکی میگه hp، یکی میگه Fugitso Ziemens، خلاصه گیج گیج شدم! چیزایی که واسم مهمه کارآیی لپتاپ و رم (حداقل 1.5gig) و هارد (حداقل دیگه 160 باشه) و بزرگ بودن LCD لپ تاپ و وزنشه (چون ماشین ندارم و اینور اونور رفتن با لپتاپ سنگین واسم مشکله).
سرتونم درد آوردم، خلاصه ممنون میشم به من کمک کنین و منو راهنمایی کنین. :)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان من میخواستم یه لپ تاپ بخرم با حدود قیمت بین 1100000 تا 1400000 (به همراه کیف و لوازم جانبی لازم دیگه) در ضمن من برنامه نویس هستم و با دات نت 2005 فعلا کار میکنم، توی اینترنت گشتم انقدر لپتاپ های جورواجور هست که گیج شدم، دوستام هم که هرکدوم یه چیزی میگن، یکی میگه Dell، یکی میگه Compaq، یکی میگه hp، یکی میگه Fugitso Ziemens، خلاصه گیج گیج شدم! چیزایی که واسم مهمه کارآیی لپتاپ و رم (حداقل 1.5gig) و هارد (حداقل دیگه 160 باشه) و بزرگ بودن LCD لپ تاپ و وزنشه (چون ماشین ندارم و اینور اونور رفتن با لپتاپ سنگین واسم مشکله).
سرتونم درد آوردم، خلاصه ممنون میشم به من کمک کنین و منو راهنمایی کنین. :)

نون اضافه نمی خواید؟!!:D
خوب اولا این دو تا با هم منافات دارند: صفحه بزرگ و حمل و نقل. اگه صفحه بزرگ باشه وزن زیاد میشه. تازه اگه وزن رو هم ثابت بگیریم دردسر های حمل و نقل داره.
نظر من روی xps ۱۳۳۰ هستش ولی خوب هاردش اونقدر نیست ولی جزو سبکترین های ۱۳و۳ اینچ هستش و کارش خیلی خوبه.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
سرتونم درد آوردم، خلاصه ممنون میشم به من کمک کنین و منو راهنمایی کنین.

از برند ها DELL
اگر خیلی جابه جا می شید و دنبال خرکاری هستید سری Lattitude مناسب کار شماست.

amir.anasori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نون اضافه نمی خواید؟!!:D
خوب اولا این دو تا با هم منافات دارند: صفحه بزرگ و حمل و نقل. اگه صفحه بزرگ باشه وزن زیاد میشه. تازه اگه وزن رو هم ثابت بگیریم دردسر های حمل و نقل داره.
نظر من روی xps ۱۳۳۰ هستش ولی خوب هاردش اونقدر نیست ولی جزو سبکترین های ۱۳و۳ اینچ هستش و کارش خیلی خوبه.

از برند ها DELL
اگر خیلی جابه جا می شید و دنبال خرکاری هستید سری Lattitude مناسب کار شماست.

بچه ها خیلی ممنون :) برم ببینم چیکار میکنم! ;)

laptopforoshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من به خاطرکارم که معرفی یک نرم افزارهستش وبه مکان های مختلف باید برم نیاز به نوت بوک

دارم.پول من حول حوش 800تومن هستش .دوست دارم تا4ساب آینده این نوت بوک دستم باشه.البته گاهی

هم شاید بخوام بااون کارهای معماری انجام بدم .شما ازبین برندهای مختلف چی راپیشنهاد می دهید.

با سلام
شما می توانید از IBM Lenovo استفاده کنین عکس هاش اینجاس
http://www.laptopforoshi.com/product_info.php?cPath=23&products_id=101

pouria_pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من بین دو برند Sony و Asus موندم. 1.5 میتونم هزینه کنم و باهاش میخوام کارهای محاسباتی سنگین بکنم...
بازی و این چیزها هم نمیخوام...
میشه راهنماییم کنید کدوم یکی از این دو برند رو انتخاب کنم؟ (با دلیل منطقی باشه حتما..)

یک سوال دیگه اینکه بهترین و منصف ترین لپ تاپ فروشی در تهران و اصفهان رو اگر میشه معرفی کنید. جایی که هم قیمتش خیلی مناسب باشه هم گارانتی معتبر داشته باشه و هم این دو برندی که من بینشون موندم رو داشته باشه.

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
من بین دو برند Sony و Asus موندم. 1.5 میتونم هزینه کنم و باهاش میخوام کارهای محاسباتی سنگین بکنم...
بازی و این چیزها هم نمیخوام...[/
QUOTE]

هر دو برند خوب هستند اما شما مدلی که انتخاب کردید از هر کدوم رو معرفی کنید تا بتونیم کمکتون کنیم...

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام دوستان
من دنبال يه لپ تاپ براي كارهاي خيلي سنگين ميگشتم كه در ضمن سبك وزن هم باشه
بعد از كلي گشتن تونستم اين مدل از سوني رو پيدا كنم كه قيمتش حدودا 2.5 ميليون تومن ميشه:
http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-SZ691N/X
(در سربرگ specification ميتونيد مشخصات كامل رو ببينيد)
من كه هر چي گشتم نتونستم ايرادي ازش پيدا كنم ميخواستم بدونم نظر شما چيه اگر مشكلات فني مثل گرم شدن يا هر مشكل ديگه اي به ذهنتون ميرسه بگيد.
در ضمن اگه پيشنهاد خاصي داريد ممنون ميشم بگيد چون اين مدل يه كم گرونه و اگه پولم رفت ديگه برنميگرده

بالا