• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد خريد لپتاپ

?

• ?

Votes: 3 100.0%
  • ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
  • Poll closed .

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
سلام دوستان
من دنبال يه لپ تاپ براي كارهاي خيلي سنگين ميگشتم كه در ضمن سبك وزن هم باشه
بعد از كلي گشتن تونستم اين مدل از سوني رو پيدا كنم كه قيمتش حدودا 2.5 ميليون تومن ميشه:
http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-SZ691N/X
(در سربرگ specification ميتونيد مشخصات كامل رو ببينيد)
من كه هر چي گشتم نتونستم ايرادي ازش پيدا كنم ميخواستم بدونم نظر شما چيه اگر مشكلات فني مثل گرم شدن يا هر مشكل ديگه اي به ذهنتون ميرسه بگيد.
در ضمن اگه پيشنهاد خاصي داريد ممنون ميشم بگيد چون اين مدل يه كم گرونه و اگه پولم رفت ديگه برنميگرده

اگر قیمتش واقعا اینه که به لعنت خدا هم نمی ارزه!
البته من تو کاره سونی نیستم با توجه به مشخصاتش گفتم...
و تنها حسنش نسبت به بقیه سرعتش CPU هست...
در ضمن کار خیلی سنگین منظورتون چیه؟
اگر مشکل مالی ندارید من این سری از لپ تاپهای شرکت دل رو پیشنهاد میکنم :
DELL Precision
http://dev.zigorat.com/catalog/category/view/cat/29/s/Precision/id/11/
نکته جالب در مورد این لپ تاپ ها اینه که نیازی به خاموش کردن ندارند!!!
یعنی می تونید به عنوان سرور هم ازش استفاده کنید!
قدرت خدا رو می بینی؟؟!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
با سلام خدمت اساتید !
بنده میخوام 1 تومن هزینه کنم !
کار هایی که بنده میخوام انجام بدم اصلا نیازی به نوت بوک نداره ، یعنی همین جور که با کامپیوترم کار میکنم ، اونم میذاترم روی میز و کار میکنم !
حالا میخواستم ببینم به نظر شما لپ تاپ بهتره یا پی سی ؟ ( با بودجه من ! )
چون یکی از دوستان گفت اگه به لپ تاپ احتیاج نداری نگیر چون پی سی بهتره ،
یه چیز دیگه ، واسه بازی ( نه آنچنان سنگین ) مشکلی نداره ؟ تو همین تاپیک خونده بودم یکی از دوستان گفته بود موقع بازی سیستمش هنگ میکنه .
نظر شما ؟!

pouria_pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بین دو برند Sony و Asus موندم. 1.5 میتونم هزینه کنم و باهاش میخوام کارهای محاسباتی سنگین بکنم...
بازی و این چیزها هم نمیخوام...[/
QUOTE]

هر دو برند خوب هستند اما شما مدلی که انتخاب کردید از هر کدوم رو معرفی کنید تا بتونیم کمکتون کنیم...

مدل خاصی مد نظرم نیست. مشخصاتش مهمی که مد نظرم هست میخوام اینجوری باشه:
CPU: INTEL Core 2 Duo T7300 2.0G ( Santa Rosa ) CACHE: 4.0 MB
FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer

سونی یه مدل VGN-FZ180E/B داره که این مشخصات رو داره
ایسوس هم W5Fe ش همینیه که میخوام اما موندم کدوم یکی از این دو برند رو انتخاب کنم...

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290

ایسوس هم W5Fe ش همینیه که میخوام اما موندم کدوم یکی از این دو برند رو انتخاب کنم...

راستش من فقط مدلهای DELL رو میشناسم...
با این مشخصات من 3 مدل رو پیشنهاد می کنم:
DELL inspiron1520
DELL Vostro 1500
DELL XPS 1330
که این آخری وزنش کمتره و مانیتور 13 اینچ...

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
با سلام خدمت اساتید !
بنده میخوام 1 تومن هزینه کنم !
کار هایی که بنده میخوام انجام بدم اصلا نیازی به نوت بوک نداره ، یعنی همین جور که با کامپیوترم کار میکنم ، اونم میذاترم روی میز و کار میکنم !
حالا میخواستم ببینم به نظر شما لپ تاپ بهتره یا پی سی ؟ ( با بودجه من ! )
چون یکی از دوستان گفت اگه به لپ تاپ احتیاج نداری نگیر چون پی سی بهتره ،
یه چیز دیگه ، واسه بازی ( نه آنچنان سنگین ) مشکلی نداره ؟ تو همین تاپیک خونده بودم یکی از دوستان گفته بود موقع بازی سیستمش هنگ میکنه .
نظر شما ؟!

اگر زیاد جا به جا نمیشی همون PC واست ارزونتر در میاد...
و بهتر بهت جواب میده...

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان
من دنبال يه لپ تاپ براي كارهاي خيلي سنگين ميگشتم كه در ضمن سبك وزن هم باشه
بعد از كلي گشتن تونستم اين مدل از سوني رو پيدا كنم كه قيمتش حدودا 2.5 ميليون تومن ميشه:
http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-SZ691N/X
(در سربرگ specification ميتونيد مشخصات كامل رو ببينيد)
من كه هر چي گشتم نتونستم ايرادي ازش پيدا كنم ميخواستم بدونم نظر شما چيه اگر مشكلات فني مثل گرم شدن يا هر مشكل ديگه اي به ذهنتون ميرسه بگيد.
در ضمن اگه پيشنهاد خاصي داريد ممنون ميشم بگيد چون اين مدل يه كم گرونه و اگه پولم رفت ديگه برنميگرده

اگر برای کارهای سنگین (گرافیک و ...) می خواهید سری FZ290N6 برای این کار در مقایسه با سری SZ691 مناسبتر است

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
من یه نوت بوک برای همکارمون می خوام بگیرم که گفته می خواد وزنش زیر 2 کیلو باشه تا 3-4 سال براش کار کنه . cpu 2.0GHZ باشه وقیمتش هم تا حداکثر 1900000. من سونی SZ55 رو از ایران رهجو پیشنهاد گرفتم با قیمت 1970000 و SZ640 N04 رو با مشخصات بالاتر و قیمت 1830000 از امرتات. ایران رهجو گفت این مدل 640 رو چون تو لیست ما نیست نداریم کلا و آمریکایی هستش. با این حال بین گارانتی هاشون موندیم که واقعا بدرد می خوره یا نه. می ترسم یه موقع از شانس بدمون بگیریم و بعد نیاز به گارانتی هم پیدا کنیم. با این نوت بوک کارهای محاسباتی یا بازی قرار نیست انجام بشه بیشتر کارهای آفیس هستش و کنترل پروژه. از بین مدل های سونی و dell کدوم ها رو با چه گارانتی پیشنهاد می کنید؟ ایران رهجو ارزش گارانتی رو داره یا امرتات؟ برای Dell هم معرفی کنید . نمی خوام بعدها شرمنده این همکارمون بشم. آمریکایی بودن مدل های امرتات چی معایبی داره؟ آدم تو بازار نوت بوک واقعا سرگیجه میگیره:wacko: برند های دیگه چطور هستن؟

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
سلام. شاید اینجا جاش نباشه اما راستش من 8 ماه پیش یه xps1210 خریدم با گارانتی زیگورات! واقعا به نظرم سنگینه (وزن کردیم روز اول با باتری 2.350) همه چیش خوبه اما وزنش اذیت میکنه به میخواسم بجاش یه مدل sz بگیرم به نظرتون اینو الان چند میخرن یا الان اصلا وقتش هست یا اگه دو ماه دیگه صبر کنم با توجه به اینکه گارانتیش تموم نمیشه چفدر قیمتش میفته؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25

شما این asus رو جایی دیدید؟
من یه نوت بوک برای همکارمون می خوام بگیرم که گفته می خواد وزنش زیر 2 کیلو باشه تا 3-4 سال براش کار کنه . cpu 2.0GHZ باشه وقیمتش هم تا حداکثر 1900000. من سونی SZ55 رو از ایران رهجو پیشنهاد گرفتم با قیمت 1970000 و SZ640 N04 رو با مشخصات بالاتر و قیمت 1830000 از امرتات. ایران رهجو گفت این مدل 640 رو چون تو لیست ما نیست نداریم کلا و آمریکایی هستش. با این حال بین گارانتی هاشون موندیم که واقعا بدرد می خوره یا نه. می ترسم یه موقع از شانس بدمون بگیریم و بعد نیاز به گارانتی هم پیدا کنیم. با این نوت بوک کارهای محاسباتی یا بازی قرار نیست انجام بشه بیشتر کارهای آفیس هستش و کنترل پروژه. از بین مدل های سونی و dell کدوم ها رو با چه گارانتی پیشنهاد می کنید؟ ایران رهجو ارزش گارانتی رو داره یا امرتات؟ برای Dell هم معرفی کنید . نمی خوام بعدها شرمنده این همکارمون بشم. آمریکایی بودن مدل های امرتات چی معایبی داره؟ آدم تو بازار نوت بوک واقعا سرگیجه میگیره:wacko: برند های دیگه چطور هستن؟
ایران رهجو معتبره 3 سال هم گارانتی داره
سلام. شاید اینجا جاش نباشه اما راستش من 8 ماه پیش یه xps1210 خریدم با گارانتی زیگورات! واقعا به نظرم سنگینه (وزن کردیم روز اول با باتری 2.350) همه چیش خوبه اما وزنش اذیت میکنه به میخواسم بجاش یه مدل sz بگیرم به نظرتون اینو الان چند میخرن یا الان اصلا وقتش هست یا اگه دو ماه دیگه صبر کنم با توجه به اینکه گارانتیش تموم نمیشه چفدر قیمتش میفته؟

بهترین موقع برای فروش قبل از پایان گرانتیه چون خریدار مطمئنه که اگه مشکلی داشته باشه، گارانتی داره.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اگر زیاد جا به جا نمیشی همون PC واست ارزونتر در میاد...
و بهتر بهت جواب میده...

خود شما فکر کنم با بازی مشکل داشتید
گفتین که بعد از نیم ساعت فریز میشه
آخه علاقه عجیبی به لپ تاپ دارم !
اگه خیالم از لحاظ بازی راحت باشه لپ تاپ میگیرم !

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

سلام
ایران رهجو نماینده رسمی شرکت سونی در ایران است و بالطبع محصولات منطقه ای و خاورمیانه ای سونی را عرضه می کند و گارانتی می نماید.
شرکت امرتات محصولات سفارش آمریکا و ژاپن را وارد کرده و گارانتی می کند.
از نحوه خدمات پس از فروش و پشتیبانی ایران رهجو اطلاع چندانی ندارم اما شرکت امرتات در خدمات پس از فروش محصولاتش بسیار خوب عمل می کند و گارانتی اش به معنای واقعی گارانتی است.
سری SZ سونی برای کارهای OFFICE ایده آل است و انتخابتان انتخاب خوبی است.

pouria_pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من فقط مدلهای DELL رو میشناسم...
با این مشخصات من 3 مدل رو پیشنهاد می کنم:
DELL inspiron1520
DELL Vostro 1500
DELL XPS 1330
که این آخری وزنش کمتره و مانیتور 13 اینچ...

دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من یکی از اون دو برندی که عرض کردم رو میخواهم...
کسی نیست راهنماییم کنه؟:eek: یکی از دوستان میگفت اگر اینجا سوالت رو مطرج کنی بی جواب نمیمونی...:(
من سبکی و کوچکی واسم مطرح نیست فقط قیمت مناسب و قدرت فوق العاده باشه مانیتور هم 15 کافیه...
اینم یکبار دیگه مشخصاتی که میخوام:
برند هم سونی یا ایسوس موندم.. کسی هم نیست بگه کدوم بهتره...:(:(
سوال دومم رو هم کسی نمیدونه؟ کجا قیمتش مناسب تره و با گارانتی معتبر میفروشه و هر دو برندی که عرض کردم رو داره؟؟ (اصفهان و تهران یه جایی رو معرفی کنید بابا راه دوری نمیره..)

خدمت اون دوستی هم که فرمودن این مدل ایسوس رو دیدین بگم نه من سررشته ای ندارم بین مدل ها فقظ مشخصاتی که میخوام رو میدونم...

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
خود شما فکر کنم با بازی مشکل داشتید
گفتین که بعد از نیم ساعت فریز میشه
آخه علاقه عجیبی به لپ تاپ دارم !
اگه خیالم از لحاظ بازی راحت باشه لپ تاپ میگیرم !
با بازی که نه،
با NFS Carbon فقط مشکل داشتم...
دیگه هم دنبالش رو نگرفتم چون اهل بازی نیستم/
اگه واسه بازی می خوای باید بودجت بالای 1.5 باشه...
یهDELL XPS بگیر...البته اگه می خوای بازی کنی و خوب بهت جواب بده.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
کسی نیست راهنماییم کنه؟:eek: یکی از دوستان میگفت اگر اینجا سوالت رو مطرج کنی بی جواب نمیمونی...:(
من سبکی و کوچکی واسم مطرح نیست فقط قیمت مناسب و قدرت فوق العاده باشه مانیتور هم 15 کافیه...
سوال دومم رو هم کسی نمیدونه؟ کجا قیمتش مناسب تره و با گارانتی معتبر میفروشه و هر دو برندی که عرض کردم رو داره؟؟ (اصفهان و تهران یه جایی رو معرفی کنید بابا راه دوری نمیره..)

خدمت اون دوستی هم که فرمودن این مدل ایسوس رو دیدین بگم نه من سررشته ای ندارم بین مدل ها فقظ مشخصاتی که میخوام رو میدونم...

خدمتتون عرض کنم که اگه ملاکتون ارزونی با حداکثر کارایی هست، باید بگم بهتر از dell 1520 پیدا نمی کنید.

pouria_pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لپ تاپ های سونی ساخت کجا هستن؟
TruBrite با ایکس برایت از نظر کیفیت ال سی دی چه فرقی دارن؟ ایکس خیلی بهتره؟
ممنون

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52

سلام
بین دو مدل ASUS و SONY از لحاظ کارایی تفاوت چندانی وجود ندارد. اگر به کیفیت تصاویر اهمیت می دهید در این حالت SONY به ASUS ترجیح داده می شود.
در خصوص گارانتی برای لپ تاپهای ASUS گارانتی دیجیتال و برای لپ تاپهای SONY گارانتی امرتات توصیه می شود.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
لپ تاپ های سونی ساخت کجا هستن؟
TruBrite با ایکس برایت از نظر کیفیت ال سی دی چه فرقی دارن؟ ایکس خیلی بهتره؟
ممنون

سلام
لپتاپهای سونی عموما ساخت چین و ژاپن و یا سفارش آمریکا می باشند.
TRUEBRITE تکنولوژی کیفیت تصاویر مربوط به لپتاپهای TOSHIBA و XBRITE تکنولوژی کیفیت تصاویر مربوط به لپتاپهای SONY می باشد.

pouria_pt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بین دو مدل ASUS و SONY از لحاظ کارایی تفاوت چندانی وجود ندارد. اگر به کیفیت تصاویر اهمیت می دهید در این حالت SONY به ASUS ترجیح داده می شود.
در خصوص گارانتی برای لپ تاپهای ASUS گارانتی دیجیتال و برای لپ تاپهای SONY گارانتی امرتات توصیه می شود.

:blush:سلام استاد.
اگر مشخصات رو یکسان در نظر بگیریم از نظر قیمت سونی گرون تر هست یا ایسوس؟
مرکز فروش برای ایسوس با قیمت مناسب سراغ ندارید؟ ممنون.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
آقای فاضلی این دیجیتال آدرسی یا سایتی داره یا نه؟
سلام
لپتاپهای سونی عموما ساخت چین و ژاپن و یا سفارش آمریکا می باشند.
TRUEBRITE تکنولوژی کیفیت تصاویر مربوط به لپتاپهای TOSHIBA و XBRITE تکنولوژی کیفیت تصاویر مربوط به لپتاپهای SONY می باشد.

در تکمیل فرمایشاتشون باید بگم که این یک تکنولوژی anti reflect هستش که باعث جلوگیری از نور های مزاحم میشه.

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
:blush:سلام استاد.
اگر مشخصات رو یکسان در نظر بگیریم از نظر قیمت سونی گرون تر هست یا ایسوس؟
مرکز فروش برای ایسوس با قیمت مناسب سراغ ندارید؟ ممنون.

مسلما SONY در حالت فوق گرانتر است.
اینهم نشانی فروشگاه دیجیتال وارد کننده لپ تاپهای ASUS:
آدرس : تهران - خيابان ميرداماد - مجتمع پايتخت - طبقه اول - واحد 101
تلفن : 88662027
88778657
متاسفانه نشانی وب سایتی از شرکت دیجیتال ندارم.

بالا