• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد پوشاک فروشی (از اول تا آخرش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ollg

Registered User
لایک‌ها
11
لباس زنونه بيار و فقط مانتو و زيورالات يه جند تا كفش اس هم بزار كنارش مانتو رو از توليديءهاي داخلي بردار من خودم توليدي دارم تو كيش 4سال بيش با 6 تومن اغاز كردم كه واسه اون موقع خيلي كم بود ولي با يكم توكلجواب داد
حالا شما سوالي داشتي بخخخ بده من مانتو و لباس شب و زيور الات دارم سوالي بود در خدمتم

hamid_feri

Registered User
لایک‌ها
2
اگر کمتر از 4-5 سال تجربه داری اصن فکرشم نکن. اگه داری که همه چیش ریسکه. بسته با جا و مکانت داره. جا بهتر فروش بیشتر. زنونه هم بهتر از مزدونس، ولی اعصاب میخواد.
اگه پول گنده نداری که یه جای حسابی بگیری و خرج دکور بکنی از فکرش بیا بیرون. این خرجاییم که حساب میکنی رو کاغذه داداش. ما هم قبلن از این کارا میکردیم! بری تو کار حداقل دو برابر این باید خرج کنی!
بشین تا ریز خرجارو در بیار. طبقه سوم به درد نمیخوره. معمولا متفرقس. اگه پاساژ فقط پوشاک باشه معمولن عمده فروشا و خیاطا میرن بالارو میگیرن....بقیه هم کاسبی درستی ندارن. فقط همکفو بچسب...
راستی داداش اینا حداقل 5 تومن واست آب میخوره! خرج قفسه و چندتا مانکن (بزرگ نیست مغازه و نهایت سه تا آدم !!) و اتاق پرو !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا