سلام ، خسته نباشید
دامنه کوتاه برای سیستم وبلاگدهی و ترجیحا اسم خاص باشه .
ممنون
یه دامنه مناسب سایت فروشگاهی . پ.خ بشه لطفا
خدمتتون پ خ شدFunParty.ir
Madblog.ir
IranNik.ir
SharjKadeh.ir
Shopestan.ir
همه چند؟ فارسی شاپ رو نمیخوام
ارسال شدسلام
ممنون بابت تاپیک
یک دامنه ای لازم دارم برای سایتی مثل ebay
مرتبط هم نباشه مشکلی نداره فقط قابلیت برند شدن و اینکه تو یاد بمونه رو داشته باشه
شیرینی شما هم محفوظ
ممنون
دوستان شما که کارتون همین دومین اینا هستش میشه یه توضیح مختصری بدید که اگه من قرار باشه از یکی دیگه دامنه بخرم روند کار چطوریه؟ انتقال اینا رو میگم. بعدشم عیبی داره مگه دامنه به اسم همون شخص باشه؟ بعدا میاد ادعا مالکیت میکنه مثلا؟ در ضمن بعد از انتقال مشخصات هویز هم عوض میشه؟میشه همه رو به faraso.org منتقل کرد؟
هزینه انتقال با کیه؟ از طریق faraso.org ثبت بشه هزینه انتقالش کم نمیشه؟
فرستاده شدسلام ممنون از تاپیک کاربردیتون
یه دامنه مناسب برای سایت موزیک میخواستم
شما پول رو به حساب فروشنده می ریزی، فروشنده رمز انتقال رو بهتون میده، شما از طریق یکی از شرکت های انتقال دهنده اقدام می کنی و مبلغ انتقال رو واریز می کنی، خریدار هم باید مدارک لازم رو برای ایرنیک بفرستهدوستان شما که کارتون همین دومین اینا هستش میشه یه توضیح مختصری بدید که اگه من قرار باشه از یکی دیگه دامنه بخرم روند کار چطوریه؟ انتقال اینا رو میگم. بعدشم عیبی داره مگه دامنه به اسم همون شخص باشه؟ بعدا میاد ادعا مالکیت میکنه مثلا؟ در ضمن بعد از انتقال مشخصات هویز هم عوض میشه؟
نه دامنه .com هستش کاری به ایرنیک اینا نداره اصلاشما پول رو به حساب فروشنده می ریزی، فروشنده رمز انتقال رو بهتون میده، شما از طریق یکی از شرکت های انتقال دهنده اقدام می کنی و مبلغ انتقال رو واریز می کنی، خریدار هم باید مدارک لازم رو برای ایرنیک بفرسته
عیبش اینه که میتونه ادعای مالکیت کنه، یا اینکه تو اون دامنه مطالبی سیاسی یا هر چی بذاره و اونوقت پای شما گیره، بله هویز عوض میشه
یک مورد پ خ شدسلام
یه دامنه واسه سایت دانلود و یکی هم برای تفریحی
net باشه بهتره
ارسال شدسلام
با تشکر از استاتر محترم.
یه دامنه میخواستم مناسب برای سایت افزایش اد لیست یاهو
ممنون
با تشکرارسال شد