raneli
Registered User
- نوشتهها
- 470
- لایکها
- 109
مبارک باشهبا تشکر
شیرینی شما هم محفوظه
مبارک باشهبا تشکر
شیرینی شما هم محفوظه
دوست عزیز دامنه پیشنهادیم برای دانلود ثبت شده، از رسم معرفت به دوره که وقتی نیازتون حل شد دیگه به پشت سرتون نگاه نکنینسلام
یه دامنه واسه سایت دانلود و یکی هم برای تفریحی
net باشه بهتره
ای کاش یک درصد احتمال میدادید که من اون دامنه رو ثبت نکردم!!دوست عزیز دامنه پیشنهادیم برای دانلود ثبت شده، از رسم معرفت به دوره که وقتی نیازتون حل شد دیگه به پشت سرتون نگاه نکنین
لطفا من رو قانع نکنین که مرام رو باید گذاشت دم کوزه آبشو خورد
برام جالب بود اینکه من چند ماه این دامنه رو زیر نظر داشتم و فقط چند روز بعد پیشنهادم به کسی ثبت میشه! به هر حال، عذرای کاش یک درصد احتمال میدادید که من اون دامنه رو ثبت نکردم!!
نباید این همه قاطع صحبت کنید چون واقعا من اون دامنه رو به خاطر طولانی بودنش ثبت نکردم!!
میتونی بری whois دامنه رو بگیری و مشخصات رو ببینی
واقعا ناراحت شدم وقتی حرفتونو خوندم
من هنوز دامنه ای خرید نکردم برای دانلودبرام جالب بود اینکه من چند ماه این دامنه رو زیر نظر داشتم و فقط چند روز بعد پیشنهادم به کسی ثبت میشه! به هر حال، عذر
سلام آقا من یه دامنه واسه انجمن میگردم انجمن تفریحی باحال باشه.....همچنین دامنه یه سایت تفریحی توپ + دامنه چتروم ممنون میشم راهنماییم کنید..مرسی
داش شرمنده ها اما اگه میشه یه چندتا دیگه بدین اونا خوب نبودنخوشحالم که اولین پستتون رو تو تاپیک من نوشتین
ارسال شد خدمتت
متاسفانه چیزی به ذهنم نرسیددامنه دات کام یا ای ار برای اخبار فناوری پ خ کن ممنون
نه منظورم دامین پیشنهادی هست که داخلش از shop یا buy یا market یا store استفادع شده باشه
باتشکر
نمیخوام ناامیدتون کنما، ولی اگه پیدا کردین خبرمون کنینسلام دوست خوبم
یه دامنه میخوام فروشگاهی تاپ باشه.
آینده دار خواهد بود اگه خدا بخواد
شیرینی شما هم محفوظ و خاص البته بعد از سود دهی دامنه که حدود 3-4 ماه میشه.