• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و خرید و فروش حیوانات

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
یه حرنج قیمت بگیرید واسم از هر نژادی که داره
چون 5-6 میلیون میخواد هزینه کنه
اگه این دوستتون عروسای خوبی داشته باشه به نفع دو طرفه

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
درود بر شما

بنده هنوز نتونستم سگ تهیه کنم ! لطفا شرایط واگذاری سگ ژرمن شپرد را بفرمایید .

سلام دوست من
برای شما که اصفهان هستید فکر کنم مقدور نباشه چون واگذاری در شرایطی انجام میشه که شما تهران یا کرج باشید و ایشون هر چند وقت یکبار شرایط نگهداریتون رو بررسی کنند
اون ژرمن ایشون هم یه مقدار پرخاشگر شده و به من گفتن راه حل من هم با یه دامپزشک در میون گذاشتم که ایشون اگه اقدام کنند مشکل پرخاشگریش حل میشه

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
یه حرنج قیمت بگیرید واسم از هر نژادی که داره
چون 5-6 میلیون میخواد هزینه کنه
اگه این دوستتون عروسای خوبی داشته باشه به نفع دو طرفه

باشه یه سوال برات میپرسم ازشون که اصن از کجا میارن اگه داشت بره دوستت از مبدأ خرید کنه که ارزون تر هم تموم شه براش
بزار ببینم داره و قیمت و اینا خبرش رو برات پیام میکنم تو همین روزها

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان این سگا که اندازه خرسن یه خورده خسته به نظر میرسن نژادشون چیه؟پیدا میشه تو ایران؟

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام من میخواستم عروس هلندی بگیرم شما کجا رو برای خرید پیشنهاد میدید که هم قیمتش مناسب باشه هم کیفیتش. ضمنا این آزادگان که میگن کجاست.

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان این سگا که اندازه خرسن یه خورده خسته به نظر میرسن نژادشون چیه؟پیدا میشه تو ایران؟

اندازه ی خرررررررررررس؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا یه همچین سگی وجود نداره !!!
بزرگترین سگی که تا امروز شناخته شده تو کتاب گینس از نژاد گریت دین هست
اما سگ های قفقازی هم از لحاظ جثه و هم از لحاظ قیافه بسیار بزرگ و دهشتناک هستند سرابی هم همینطور

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
سلام من میخواستم عروس هلندی بگیرم شما کجا رو برای خرید پیشنهاد میدید که هم قیمتش مناسب باشه هم کیفیتش. ضمنا این آزادگان که میگن کجاست.

سلام
آزادگان که اصلا بیخیال اگه پرنده ی گرون میخواید به ریسکش نمی ارزه چون هیچ تضمینی براش نیست اون ها همون بچه های کوچه مرغی مولوی هستند که خودمم یه مدت توش کار کردم...پرنده خوب هم هست اما وقتی خریدید دیگه خریدید...فرضا فنچ و مرغ عشق و قناری همونجا هم میشه خرید هرچند که من اصلا نرفتم اونجا اما همون بچه های قدیمی هستند
اگه جای مطمئن می خواید بهترین راه حل خرید از کسانی هست که پرندشون رو توی خونه نگه می داشتن و جوجه کشیدن ازش و یا مراکز breed

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
درود

تو تهران مرکز فروش سگ هست ؟

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
اندازه ی خرررررررررررس؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا یه همچین سگی وجود نداره !!!
بزرگترین سگی که تا امروز شناخته شده تو کتاب گینس از نژاد گریت دین هست
اما سگ های قفقازی هم از لحاظ جثه و هم از لحاظ قیافه بسیار بزرگ و دهشتناک هستند سرابی هم همینطور

باو سگای امداد گر رو میگه که به سرما زده ها کمک میکنن
تو تام و جری هم بود :دی

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام ، دنبال عروس هلندی لوتینو حدود 2 سال ترجیحاً دستی هستم.
موردی بود پیام کنید ، متشکر.

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
درود

تو تهران مرکز فروش سگ هست ؟

البته که هست اما بستگی داره شما در طلب چی باشید؟
اگه خواهان ژرمن شپرد یا دوبرمن ، شیانلو و گریت دین هستید میتونم جایی رو بهتون بگم که برید فرم پر کنید و با پرداخت یورو از کشور مبدأ یعنی آلمان بیارن براتون

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
باو سگای امداد گر رو میگه که به سرما زده ها کمک میکنن
تو تام و جری هم بود :دی

سلام داداش
ببین اگه منظور امدادگر، زنده یاب، مواد یاب، کشف بمب، عملیات ضربت، عملیات ویژه و این ها باشه پس قطعا مقصود ژرمن شپرد موکوتاه هست- قیمت نژاد آلمانی اصیل و آموزش دیده در ایتالیا 200000$
اما اگه مقصود سگ تام و جری باشه مقصود نژاد بولداگ هست و یا همخانواده هاش یعنی نژاد پاگ و پیت بول که قیمت بولداگ اصیل که یه جورایی نایاب هست تو ایران و فقط از طریق سفارش از کانادا و امریکا مقدوره در حدود 1200~2500 $ هست که هزینه گمرکات و حمل و نقل هوایی رو به علاوه تایید و شناسنامه و ... در نظر بگیرید دیگه...

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
سلام ، دنبال عروس هلندی لوتینو حدود 2 سال ترجیحاً دستی هستم.
موردی بود پیام کنید ، متشکر.

سلام برادر
والا یه همچین چیزی که کم به پست ما میخوره اینجا اما چشم رو چشمم اگه دیدم کسی داره حتما لینک میکنم به شما

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
سلام داداش
ببین اگه منظور امدادگر، زنده یاب، مواد یاب، کشف بمب، عملیات ضربت، عملیات ویژه و این ها باشه پس قطعا مقصود ژرمن شپرد موکوتاه هست- قیمت نژاد آلمانی اصیل و آموزش دیده در ایتالیا 200000$
اما اگه مقصود سگ تام و جری باشه مقصود نژاد بولداگ هست و یا همخانواده هاش یعنی نژاد پاگ و پیت بول که قیمت بولداگ اصیل که یه جورایی نایاب هست تو ایران و فقط از طریق سفارش از کانادا و امریکا مقدوره در حدود 1200~2500 $ هست که هزینه گمرکات و حمل و نقل هوایی رو به علاوه تایید و شناسنامه و ... در نظر بگیرید دیگه...
نه باو
خودم میشناسم اونارو
t0abykrnm6in45r3wfr5.jpg

ASHK2

Registered User
لایک‌ها
65
سلام به همگی.
تاپیک خوبیه موفق باشید.
در کل خانواده ماستیف ها بزرگترین و سنگین ترین نژاد های ثبت شده هستند در AKC
ناپولین ماستیف و تبتین ماستیف و انگلیش ماستیف جزو بزرگترین ها هستند. در این بین یه ماستیف تبتی سنگین ترین سگ دنیا شده و رکورد داره.
از نظر بلندی قد هم همونطور که آقا یوسف فرمودند یه گریت دین فکر کنم تو اسکاتلند رکورد دار هست.

بالا