• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و خرید و فروش حیوانات

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
درود بر شما

آقا یوسف چوب کاری میفرمایید من انگشت کوچیکیه شما هم نمیشم. لطف بسیار دارید نسبت به بنده.
در خصوص مشاوره بعد از شما و دیگر دوستان بنده در خدمت همگی عزیزان هستم.
چشم با کمال میل تلاش میکنم نهایت همکاری رو داشته باشم.

تمجید بیهوده ای نکردم استاد
یک دنیا ممنون از محبت و سخاوتتون برای همکاری هاتون

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان بنده در فکر خرید کاملیون یمنی هستم (همون افتاب پرست خودمون)

کسی تجربه ی این نگه داریشو داره چه جوریه ؟

والا یکی از دوستان من ایگوانا و آفتاب پرست نگه می داشت اما ظاهرا توانایی نگهداریشون رو از دست داد
اونجوری که می گفت سخت بوده براش و اینکه ترس و توحش اطرافیانش رو بر انگیخته بودن رو این حساب یه فروشگاه فک کنم آقای نوذری تو خیابان سازمان آب صادقیه(جنب خیابان مترو) فروختشون

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
سلام عزیزان
منم مرغ عشف هامو گذاشتم برا فروش(تاپیکش تو امضامه) و قصد خرید کاسکو دارم٬البته جوجش
میگن که نژاد کنگو و تیمنه از لحاظ هوش فرقی ندارن و فقط تو ظاهرشون تفاوت وجود داره درسته ؟
پس دلیل این همه تفاوت قیمت چیه ؟؟

و اینکه تو تهران کاسکو از کجا بگیرم ؟ انقد گشتمو قیمت های متفاوت بهم دادن گیچ شدم !!

سلام
والا در مورد طوطی کاسکو هویداست که از دست بخرید خیلی بهتره چون دیگه فروشگاه فردی معروف تو مولوی دیگه سالهاست که جمع شده و همه از آزادگان میخرن و میفروشن
در مورد نژاد هم سوال کردم گفتن که خیلی خیلی فرق می کنه چه نژادی بگیرید
به من گفتن که نژادی که به دم قرمز تو تهران مشهور شده از لحاظ فراگیری و پاسخگویی به مهارت آموزی بسیار بالاتر از دم خاکستری و دم قهوه ای هست
قیمت هم پرسیدم جوحش رو گفتن 1.200 و این حدود ها... میبخشید که اطلاعاتم راجع به پرندگان سطح بالایی نداره و مجبور میشم براتون از دوستان و همکاران سوال بپرسم
امیدوارم مفید بوده باشه

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان گرگ خوب برای مناطق گرم سیر مثل جنوب کشور چی گیر میاد؟
یه گرگ میخوام که فوقالعاده خشن باشه و جسه بزرگی هم داشته باشه.
اصلا اجازه داشتن همچین حیواناتی رو میدن؟

سلام برادرم
اول اینکه گرگ دیگه برا چی می خواید نگه دارید؟
دوم اینکه این حیوون تو جنوب زنده نخواهد ماند مگر در شرایط گلخانه ای و قرنطینه ای مثلا اگر برای نمایشگاه و باغ وحش بخواید که اونم تهیش مراحل استخوان خرد کنی داره
سوم اینکه در شرایط عادی خیر محاله کسی بفروشه مگر اینکه به شکارچیان چربی سیبیل بدید براتون بیارن و هزینش سر به فلک خواهد کشید
اجازه نگهداریش رو هم حتی به فکرتون خطور ندید چون مث این میمونه که اجازه بدن تو خونتون بمب اتمی نگه دارید و اگر بفهمن همچین چیزی نگه می دارید بازداشت و به حبس محکوم خواهید شد و پرداخت جریمه نقدی
حیواناتی که جریمه های سنگین در بر خواهد داشت نگهداریشن از قبیل : شیر، گرگ، عقاب، ببر، کرکس، کفتار، خرس، گوریلو ... و از همه سنگین تر تو این مملکت پلنگ خواهد بود
تنها به بعضی حیوانات وحشی و خطرناک در شرایط آزماشی و تحقیقات حیاتی اجازه خواهید داشت مثل مارهای سمی و تمساح و ...
ممنون از سوالتون

ASHK2

Registered User
لایک‌ها
65
سلام برادرم
اول اینکه گرگ دیگه برا چی می خواید نگه دارید؟
دوم اینکه این حیوون تو جنوب زنده نخواهد ماند مگر در شرایط گلخانه ای و قرنطینه ای مثلا اگر برای نمایشگاه و باغ وحش بخواید که اونم تهیش مراحل استخوان خرد کنی داره
سوم اینکه در شرایط عادی خیر محاله کسی بفروشه مگر اینکه به شکارچیان چربی سیبیل بدید براتون بیارن و هزینش سر به فلک خواهد کشید
اجازه نگهداریش رو هم حتی به فکرتون خطور ندید چون مث این میمونه که اجازه بدن تو خونتون بمب اتمی نگه دارید و اگر بفهمن همچین چیزی نگه می دارید بازداشت و به حبس محکوم خواهید شد و پرداخت جریمه نقدی
حیواناتی که جریمه های سنگین در بر خواهد داشت نگهداریشن از قبیل : شیر، گرگ، عقاب، ببر، کرکس، کفتار، خرس، گوریلو ... و از همه سنگین تر تو این مملکت پلنگ خواهد بود
تنها به بعضی حیوانات وحشی و خطرناک در شرایط آزماشی و تحقیقات حیاتی اجازه خواهید داشت مثل مارهای سمی و تمساح و ...
ممنون از سوالتون

100% تایید.
بنده به جبر روزگار نزدیک به 2 ماه از یه توله گرگ که در حال مرگ بود مراقبت کردم ولی متاسفانه چندان موفق نبودم و نتونستم زنده نگهشدارم و از دنیا رفت.
اساسا نگهداری گرگ در شرایط غیر طبیعی بزرگترین ظلم به حیوان محسوب میشه و جدا از بحث ممنوع بودنش کار انسانی و پسندیده ای نیست.
شما میتونید هایبرید سگ گرگ تهیه کنید ولی باز هم اصلا پیشنهاد نمیکنم چون بعد از 2 سالگی دوچار تغییرات شدید رفتاری میشه و متاسفانه فروشنده ها و همکاران همیشه این موضوع رو پنهان میکنن.
پیروز باشید

Sent from my GT-I9152 using Tapatalk 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
والا در مورد طوطی کاسکو هویداست که از دست بخرید خیلی بهتره چون دیگه فروشگاه فردی معروف تو مولوی دیگه سالهاست که جمع شده و همه از آزادگان میخرن و میفروشن
در مورد نژاد هم سوال کردم گفتن که خیلی خیلی فرق می کنه چه نژادی بگیرید
به من گفتن که نژادی که به دم قرمز تو تهران مشهور شده از لحاظ فراگیری و پاسخگویی به مهارت آموزی بسیار بالاتر از دم خاکستری و دم قهوه ای هست
قیمت هم پرسیدم جوحش رو گفتن 1.200 و این حدود ها... میبخشید که اطلاعاتم راجع به پرندگان سطح بالایی نداره و مجبور میشم براتون از دوستان و همکاران سوال بپرسم
امیدوارم مفید بوده باشه

در مورد نژاد که گیج شدم واقعا
منابع انگلیسی زبان و سایت های تخصصی طوطی سانان میگن که از نظر هوش و یادگیری،تفاوتی بین تیمنه(دم شکلاتی) و کنگو(دم شرابی) موجود نیست
اما یکی دو نفرم این حرف سما رو زدن

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

farhad1234

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه دونه کاسکو دارم چند کلمه حرف میزنه( ب علت کار نکردن باهاش..)
کاملا دستیه (میشه بقلش کرد)
سنشم حدود 5 6 سال هست
کسی خواست بهم پیام بده
علت فروش هم: عدم رسیدگی

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
والا یکی از دوستان من ایگوانا و آفتاب پرست نگه می داشت اما ظاهرا توانایی نگهداریشون رو از دست داد
اونجوری که می گفت سخت بوده براش و اینکه ترس و توحش اطرافیانش رو بر انگیخته بودن رو این حساب یه فروشگاه فک کنم آقای نوذری تو خیابان سازمان آب صادقیه(جنب خیابان مترو) فروختشون

نه داداش ایگوانا خیلی زشته اینو نگاه کن

Veiled chameleon - Wikipedia, the free encyclopedia

اونی که من دنبالشم 10 سانت بیشتر نیست :D جونور به این نازییییی

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
اگه کسی سگ یا پرنده ای جهت واگذاری داشت بنده در خدمتم

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
100% تایید.
بنده به جبر روزگار نزدیک به 2 ماه از یه توله گرگ که در حال مرگ بود مراقبت کردم ولی متاسفانه چندان موفق نبودم و نتونستم زنده نگهشدارم و از دنیا رفت.
اساسا نگهداری گرگ در شرایط غیر طبیعی بزرگترین ظلم به حیوان محسوب میشه و جدا از بحث ممنوع بودنش کار انسانی و پسندیده ای نیست.
شما میتونید هایبرید سگ گرگ تهیه کنید ولی باز هم اصلا پیشنهاد نمیکنم چون بعد از 2 سالگی دوچار تغییرات شدید رفتاری میشه و متاسفانه فروشنده ها و همکاران همیشه این موضوع رو پنهان میکنن.
پیروز باشید

دقیقا
هایبرید بنا به گزارشات دچار فراموشی و حمله های پراکنده میشه

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
در مورد نژاد که گیج شدم واقعا
منابع انگلیسی زبان و سایت های تخصصی طوطی سانان میگن که از نظر هوش و یادگیری،تفاوتی بین تیمنه(دم شکلاتی) و کنگو(دم شرابی) موجود نیست
اما یکی دو نفرم این حرف سما رو زدن

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

من دوست خودم دم خاکستری داره با هوش هست اما حرف بندرت و اینکه یجورایی وحشیه اصلا دم خاکستری رو پیشنهاد نمی کنم خصوصا برای افرادی که کودک تو منزل دارند

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29

واقعا به نظر هر بریدری و کارشناسی این نازنین ها استثنایی محض هستند
شدیدا پیشنهاد من به دوستانی هست که مدام سوال راجع به پیشنهاد برای نگهداری در شریاط نرمال آب هوایی و یا سختی های تابستان و زمستان هستند این موجود زیبا هست

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان یه دونه کاسکو دارم چند کلمه حرف میزنه( ب علت کار نکردن باهاش..)
کاملا دستیه (میشه بقلش کرد)
سنشم حدود 5 6 سال هست
کسی خواست بهم پیام بده
علت فروش هم: عدم رسیدگی

امیدوارم صاحب خوب و مهربانی پیدا کنه دوست عزیز
هرچند نباید خودم نظر بدم اما ای کاش نگهش داری دوستت رو

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
نه داداش ایگوانا خیلی زشته اینو نگاه کن

Veiled chameleon - Wikipedia, the free encyclopedia

اونی که من دنبالشم 10 سانت بیشتر نیست :D جونور به این نازییییی

دقیقا همین شکلی بود و رنگش رو هم تغییر میداد به هر رنگی : قرمز، آبی، سبز و ...
اما خب خانم ها و کودکان وحشت می کنند دیگه که تقریبا قابل درک هم هست دیگه

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
اگه کسی سگ یا پرنده ای جهت واگذاری داشت بنده در خدمتم

کامران عزیز محل سکونت شما کجاست؟ من یک سری از دوستان قبلا به من پیام داده بودند اما متاصفانه صندوق دریافتم رو خالی کردم یوزر هاشون پریدند
در حال حاضر در حال مذاکره با پناهگاه پردیس در آذربایجان غربی هستیم که به احتمال بسیار بالایی به توافق می رسیم
شما اگه براتون مقدوره بری یه سر اونجا بفرستم آدرس رو براتون که برید و سگ های مورد نظرتون رو شخصا انتخاب و به سرپرستی بگیرید
اما دوستان که تقاضای سرپرستی فرستادید اولا سر تعظیم جلوتون فرود میارم به دلیل انسانیتتون و دوم پیشنهاد شخصی من هست که حتما اگه در آموزش سررشته ای ندارید از مربی استفاده کنید لطفا تا ببینید این سگ ها چگونه پاسخگو و قدردان محبت شما خواهند بود

ASHK2

Registered User
لایک‌ها
65
واقعا به نظر هر بریدری و کارشناسی این نازنین ها استثنایی محض هستند
شدیدا پیشنهاد من به دوستانی هست که مدام سوال راجع به پیشنهاد برای نگهداری در شریاط نرمال آب هوایی و یا سختی های تابستان و زمستان هستند این موجود زیبا هست

لطف دارید.
دستور بدید تقدیم میکنم.

yosefmoterassed

Registered User
لایک‌ها
29
نه بابا توان مالی چندانی ندارم به شخصه وگرنه آرزوست آرزو

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بالا