نشون از بی فرهنگی ملت داره
بله برخورد داشتم
معامله زیاد داشتم تو دیوار ولی بدترین چیزی که دیدم این بود که پشت تلفن تخفیف میگیرن و معامله رو تمام میکنی میگی هم دیگه یه ریال کمتر نمیدم
بعد حضوریم که میان بازم یه تخفیف دیگه میخوان
انگار جنگه تا اخرین لحظه میخوان شده هزار تومن هم کم کنن
مورد بعدی این بود یه تعداد محدودی میگفتن جنسو بیار دم خونم:general304: بهشون میگفتم آسمون تو میخوای ماست بگیری ماسته پا میشه میاد پیش تو؟ یا تو باید بری مغازه ماست بگیری؟ خلاصه یه بروکی حوالش میکردم
مورد بعدی یک جوانک موقشنگ بود میخواست یه چیزی ازم بخره اومد پسندید
موقع پول دادن گفت از طریق موبایل پرداخت کردم یه sms ساختگی اماده کرده بود اونو نشونم داد :general304:
منم حسابم به پیام وصله پول بیاد sms میاد هر چند که بعضی موقعها ممکنه تاخیر داشته باشه اما ان جوونک گفت پرداخت کردم بیا اینم sms ش
خیال کرد هندی هستم
یه لحظه به سرم زد تو انباری حبسش کنم زنگ بزنم 110 بی خیال شدم
خلاصه یارو دید کلکش نگرفته یه دفعه گفت مادرم حالش بده پیام دادن باید برم بعدا میام فلنگو بست
یا یارو میگه جنسو نگه دار من من میخوامش اینجا تو توش می مونی ایا واقعا میخوادش؟ ایا کسی دیگه زنگ زد چی بهش بگم؟
بارها بوده یارو گفته جنسو میخوام اما نیومده مشتریهای بعدی رو بخاطر همون عوضی اول هم پروندی
بهترین کار اینه که شماره مشتریهای بعدی رو یاداشت کنی بگی اگر مشتری اولیم نیومد باهاتون تماس میگیرم
کلا معامله تو دیوار یه سری اعصاب خردیا داره
والبته یه سری قلقها هم داره
یه چیزی هم تجربه کردم نمیدونم چرا ادمهای پولدارتر بیشتر چونه میزدن بیشتر فک میزدن و بیشتر حال بهم زن تر بودن
یارو اومده بود اره من فلانم طلا فروشی دارم طلا خواستی در خدمتم حالا میخواست یه psp بگیره
خب به من چه طلافروشی داری
اینقدرم چونه زد حالمون رو بهم زد سر 150 هزار تومن
برعکس ادمهای فقیرو دیدم جنسی میخریدن کمتر چونه میزدن کمتر ریا میکردن ادم دوست داشت خودش بهشون تخفیف بده
برای مشکل تخفیف گرفتن هم ببین مشتریت چقدر طالب جنسته
زیاد طالب بود میتونی تخفیف خیلی کمی بهش بدی
کلا یه مقدار روانشناسی میطلبه سر کله زدن با این مردم که هر روز بی فرهنگ تر میشن