• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشتریان عجیب سایت دیوار

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
به نظر من بهتره چت دیوار رو غیر فعال کنیم تا از شر پیام های اعصاب خرد کن خلاص شیم کسی هم که مشتری واقعی باشه زنگ میزنه این دیوونه های مزاحم حاضر نیستن صد تومن هزینه کنن ده ثانیه تماس برقرار کنن

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
دوستان یه سوال توی قسمت چت دیوار میشه شماره فرستنده پیام رو دید؟

یه پیام دادم قیمت یه چیزی رو بپرسم یارو ول نمیکنه میگه قیمت مدنظر خودت چقدره بیا فلان جا و این حرفا o_O :D

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان یه سوال توی قسمت چت دیوار میشه شماره فرستنده پیام رو دید؟

نمیشه

یه پیام دادم قیمت یه چیزی رو بپرسم یارو ول نمیکنه میگه قیمت مدنظر خودت چقدره بیا فلان جا و این حرف

مکالمه رو حذف کن خلاص میشی

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
هر بار آگهی کار میزنم روی دیوار و شیپور
روزی 10 بار زنگ میزنن برای کار تهران !
دیالوگ همشون هم تکراریه
از یکیشون اسم شرکت رو پرسیدم
یه سایت متروکه داشت بدون کد ثبت شرکت و مجوز هاش
همینجا کسی منو آدم حساب نمیکنه حالا چطوری این همه تماس از دو هزار کیلومتر دورتر میاد؟؟
چطوری از شر این کلاهبردار ها میشه راحت شد؟ یک نفر نیست که شمارش رو مسدود کنم . چت دیوار هم بدرد این آگهی نمیخوره
داخل متن هم بنویسم باز تماس میگیرن :mad: :mad:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
هر بار آگهی کار میزنم روی دیوار و شیپور
روزی 10 بار زنگ میزنن برای کار تهران !
دیالوگ همشون هم تکراریه
از یکیشون اسم شرکت رو پرسیدم
یه سایت متروکه داشت بدون کد ثبت شرکت و مجوز هاش
همینجا کسی منو آدم حساب نمیکنه حالا چطوری این همه تماس از دو هزار کیلومتر دورتر میاد؟؟
چطوری از شر این کلاهبردار ها میشه راحت شد؟ یک نفر نیست که شمارش رو مسدود کنم . چت دیوار هم بدرد این آگهی نمیخوره
داخل متن هم بنویسم باز تماس میگیرن :mad: :mad:
اگهی جویای کار یعنی؟
کارم گرفتی تا حالا ؟

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
دیوار که خیلی خنده دار هست.
میزنه نیاز به سئوکار داریم و بعد که صحبت می کنی مثلا میگی ماهی 2 تومن (دورکار) به مدت 7 ماه میاد میگه همکارانتون خیلی بهتر قیمت دادن! انگار داره کتاب میخره که قیمت ثابت داشته باشه

خب اونی که میاد میگه ماهی 800 تومن به مدت 3 ماه قشنگ معلومه داستانش چیه,کلا ما فقط به قیمت نگاه می کنیم و کیفیت هیچ اهمیتی نداره متاسفانه D: همشونم میگن ما خودمون آشنایی کامل به طراحی سایت و سئو داریم نگران نباشید :confused:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226

turbo_boy2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از عجیب ترین مشکلات جدیدا این هست که یه آگهی با قیمت خیلی تخیلی میزارن، تا یه سری قربانی و بی خبر، از سر زرنگی سریع میخوان جنس رو تو هوا بخرن، گول میخورن.
شگردشونم اینه که میگن یه 50 تومن بریز واست نگهش دارم. چون خیلی ها الان زنگ زدن میخوانش !

شمام فک میکنی 50 تومن در مقابل 5 میلیون تومن چیزی نیست که بریزم تا واسم نگهش داره

----
مجله سرگرمی خرید لایسنس نود 32 سایت تخصصی کودک طراحی سایت رشت آموزش میکاپ خرید روغن زیتون فرابکر رودبار

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
اگهی گذاشتن روی دیوار جدیدا شده فقط دردسر، طرف اصلا متن اگهی رو نمیخونه، فقط شماره میبینه، میزنم مقطوعه، معاوضه ندارم، پیامک ندید باز یارو پیام میده تخفیف داره
چت دیوارو یک زمانی فعال میکردم، الان اصلا، گوشی اگهی کرده بودم یارو ما.. در... اومده فحش داده ک قیمتت بالاست بعدم حذف کرده من نتونم جواب بدم، پشتیبانی دیوارم ب یک ورشه کلا
من قبلا خیلی از دیوار استفاده می‌کردم و معامله زیاد میکردم، شده طرف از دزفول و اهواز زنگ زده واریز کرده منم جنسو براش ارسال کردم اما الان همش شده اعصاب خردی

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
اینم یادم رفت بگم چند وقت پیش یارو اگهی زده بود عکس پای شکسته هم گذاشته بود، نوشته بود کارگرم از پله افتادم چیزی ندارم بخورم گوشت برام بیارین یا پول بریزین ب کارتم، رفتم گوگل کردم پای شکسته در گچ دقیقا عکس یارو رو اورد، ب پشتیبانی اطلاع دادم اما کاری نکردن

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
آخرش هم نفرستاد پس همونطور که گفتم عکسش رو میزارم

مشاهده پیوست 1184139

مهریار برادر شقایق دهقان که اسم اصلی تو شانسنامه دهقانی بردبار هست
مشاهده پیوست 1184140
بالاخره بعد از قریب به یک سال لنز رو ازش گرفتم :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: با یه بدبختی لنز رو داده به سرایدار ساختمون منم یه پیک فرستادم ازش گرفت فرستاد واسه من حالا خونه طرف کجاست تو اقدسیه o_O
DSC_04129.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
چرا تاپیک های پاتوق رو پخش و پلا کردین تو کل فروم ؟ @Mazi بزن تو گوش مدیریت جعلی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من والا شب میخوابم صبح میام میبینم هرکدوم یه ور رفتن...من کاری ندارم باهاشون!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
نشون از بی فرهنگی ملت داره
بله برخورد داشتم
معامله زیاد داشتم تو دیوار ولی بدترین چیزی که دیدم این بود که پشت تلفن تخفیف میگیرن و معامله رو تمام میکنی میگی هم دیگه یه ریال کمتر نمیدم
بعد حضوریم که میان بازم یه تخفیف دیگه میخوان o_O انگار جنگه تا اخرین لحظه میخوان شده هزار تومن هم کم کنن
مورد بعدی این بود یه تعداد محدودی میگفتن جنسو بیار دم خونم:general304: بهشون میگفتم آسمون تو میخوای ماست بگیری ماسته پا میشه میاد پیش تو؟ یا تو باید بری مغازه ماست بگیری؟ خلاصه یه بروکی حوالش میکردم

مورد بعدی یک جوانک موقشنگ بود میخواست یه چیزی ازم بخره اومد پسندید
موقع پول دادن گفت از طریق موبایل پرداخت کردم یه sms ساختگی اماده کرده بود اونو نشونم داد :general304:
منم حسابم به پیام وصله پول بیاد sms میاد هر چند که بعضی موقعها ممکنه تاخیر داشته باشه اما ان جوونک گفت پرداخت کردم بیا اینم sms ش
خیال کرد هندی هستم :D
یه لحظه به سرم زد تو انباری حبسش کنم زنگ بزنم 110 بی خیال شدم
خلاصه یارو دید کلکش نگرفته یه دفعه گفت مادرم حالش بده پیام دادن باید برم بعدا میام فلنگو بست

یا یارو میگه جنسو نگه دار من من میخوامش اینجا تو توش می مونی ایا واقعا میخوادش؟ ایا کسی دیگه زنگ زد چی بهش بگم؟
بارها بوده یارو گفته جنسو میخوام اما نیومده مشتریهای بعدی رو بخاطر همون عوضی اول هم پروندی
بهترین کار اینه که شماره مشتریهای بعدی رو یاداشت کنی بگی اگر مشتری اولیم نیومد باهاتون تماس میگیرم

کلا معامله تو دیوار یه سری اعصاب خردیا داره
والبته یه سری قلقها هم داره

یه چیزی هم تجربه کردم نمیدونم چرا ادمهای پولدارتر بیشتر چونه میزدن بیشتر فک میزدن و بیشتر حال بهم زن تر بودن
یارو اومده بود اره من فلانم طلا فروشی دارم طلا خواستی در خدمتم حالا میخواست یه psp بگیره
خب به من چه طلافروشی داری
اینقدرم چونه زد حالمون رو بهم زد سر 150 هزار تومن

برعکس ادمهای فقیرو دیدم جنسی میخریدن کمتر چونه میزدن کمتر ریا میکردن ادم دوست داشت خودش بهشون تخفیف بده

برای مشکل تخفیف گرفتن هم ببین مشتریت چقدر طالب جنسته
زیاد طالب بود میتونی تخفیف خیلی کمی بهش بدی
کلا یه مقدار روانشناسی میطلبه سر کله زدن با این مردم که هر روز بی فرهنگ تر میشن
دقیقا یه یارو طلا فروشی هم اومد گوشی بگیره همین اراجیف رو میبافت

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
میگفتن طلا فروش و خرازی چون چیز ریز ،دونه یی میفروشن اخلاق های خاص و عجیبی دارن،باور نمیکردم..

بالا