هرچی دارید دو دستی بچسبید که با دلار بیست و یه تومنی و سکه ۱۰ تومنی دیگه تازه داستان شروع شده
دادا چه یادت مونده! دمت گرمچقدر گفتم لپ تاپتو نفروش
دادا چه یادت مونده! دمت گرم
خدا رو شکر خریدم یدونه همون موقع...اگه نه که هیچی دیگه/
سس شعره, تو اینستا طرف خیلی مستقیم بروشور گذاشته همراه با عکس و قیمت و ریزه خدماتی که ارائه میده, دیگه نیازی نداره عکس کفش بگذاره و این مسخره بازی ها رو دربیاره . اینارو یه عده شل مغز می سازند پخش می کنن تو اینترنت. تو هم که هرچی پیدا می کنی شیر میکنی.
آگهی های جنسی سایت دیوار... ...
( کلیپ اینجا ببین)
جنجال افزایش آگهیهای تن فروشی در سایت دیوار +عکس
کاربران ایرانی به نمونههای مختلف آگهی برای درخواست روابط جنسی در سایتهای خرید و فروش واکنش نشان میدهند.ir.sputniknews.com
تازه داشتم با اصطلاحات نون و کره آشنا میشدم حالا چکمه و دمپایی و جاکفشی هم اضافه شدمن همین چند روزپیش بیکار بودم سرکار .دیوار هر اگهی میدیدم مشکوک بود پیغام دادم .2-3 تاش گرفت.150-200 هم بودن قشنگ یادمه -نوعش اینطوری .دو ساعت پوشیده شده یعنی تایمشه .عقب و جلشو باز یعنی داستان .چکمه یعنی روزی یه چیز تو این مایه ها .سر کنجکاوری بود .چون قبلا رفیقام خونه تیمی داشتن تو قسمت بهداشتی پرستاری اگهی میزدن
قوطی کبریت: گروهی همراه جای دنج و کوچیک... ...تازه داشتم با اصطلاحات نون و کره آشنا میشدم حالا چکمه و دمپایی و جاکفشی هم اضافه شد
کبریت توکلی؟قوطی کبریت: گروهی همراه جای دنج و کوچیک... ...
5تا8 میلیون با جای خواب و سفر خارج از کشور این شرایط فقط یه نون خوب رو میطلبه بنظر لونه خرگوش میادبه این آگهی ها چطور میشه اعتماد کرد؟
خودم آگهی کار میزنم چندتایی پیدا میشه میگن کار توی شهر دیگه هست ، خب چه دلیل داره یه نفر از یه شهر دیگه برای کار با من تماس بگیره؟ مگر اینکه خیلی ماهر باشم یا سابقه کار داشته باشمانواع آگهیهای استخدام حسابدار و مدیر مالی | شیپور
لیست آگهیهای استخدام حسابدار و مدیر مالی در سراسر ایران و انواع آگهی استخدام حسابداری، صندوق دار، کانترکار مسلط به زبان انگلیسی و مدیر مالی با شرایط مناسب در شیپورwww.sheypoor.com
خب حالا چطور بفهمم سرکاری هست یا نه؟