Mohamad846
Registered User
- نوشتهها
- 268
- لایکها
- 1,176
مومن من خودم مکان (مغازه) دارم، اینو میخوام چی کار
مومن من خودم مکان (مغازه) دارم، اینو میخوام چی کار
با مغازه میخوایی بلند کنی ملتو؟مومن من خودم مکان (مغازه) دارم، اینو میخوام چی کار
مگه خیلی سوسکی باشی! یا خیلی زبون داشته باشی و حرفهای باشی.یعنی بدون ماشین نمیشه داف تور کرد؟!![]()
هویج دارم نمیخوای؟وسایلت رو بده من خریدارم پایه
یه ویدئو قبلا دیم یوتیوب الان گمش کردم . خارجیه میاد ایران میپرسه چطوری از طرف خوشت میاد . اونم میگه قیافه و مد نداشته باشه اصلا طرفش نمیریم ، با bmw خیلی راحت سوار میشدنیعنی بدون ماشین نمیشه داف تور کرد؟!![]()
حالا داف نباشه، متوسط باشه چی؟مگه خیلی سوسکی باشی! یا خیلی زبون داشته باشی و حرفهای باشی.
ماشین تو ایران نشان ثروت هست و ثروت هم ارتباط مستقیم با زندگی راحت و آسوده داره. با توجه به بیکار بودن اکثر جوانان دخترها دنبال کسی می گردند که در آینده لنگ دوقرون پول نباشه. رو این حساب سعی می کنن کسی رو انتخاب کنن که اگر تونستن بتونن تبدیلش کنن به کیس ازدواج اگر هر نشد حداقل خوشگذرونیشون رو با یه آدم پولدار انجام دادن و تفریحات لاکچری کردنیه ویدئو قبلا دیم یوتیوب الان گمش کردم . خارجیه میاد ایران میپرسه چطوری از طرف خوشت میاد . اونم میگه قیافه و مد نداشته باشه اصلا طرفش نمیریم ، با bmw خیلی راحت سوار میشدن![]()
دقیقا همین طور ادمیه .ترول بازیشه تو نت :دیدفعه قبل میگفتی سیبزمینی خور هستی، آخرش معلوم شد به کمتر از سلطانی لب نمیزنی
حتم دارم خودتم عجب چیزی باشی و دور و برت پر از داف و حوریه
خدا ازت نگذره اگه اینجور آدمی باشی مشاهده پیوست 1191673
واقعیه همه چیز با پول ممکنه ،طبق شنیده ها برای لیسانس 120 واحد برات سابقه میزنن 20 واحد میای امتحان میدی سوال و جواب هم بهت میدنمشاهده پیوست 1191670
این اگهی رو خیلی جاها میبینم .از دوستان کسی اطلاع داره این واقعیه یا کلاهبرداری؟
حالا چقد پول میگیرنواقعیه همه چیز با پول ممکنه ،طبق شنیده ها برای لیسانس 120 واحد برات سابقه میزنن 20 واحد میای امتحان میدی سوال و جواب هم بهت میدن
جالبهواقعیه همه چیز با پول ممکنه ،طبق شنیده ها برای لیسانس 120 واحد برات سابقه میزنن 20 واحد میای امتحان میدی سوال و جواب هم بهت میدن
اونو دیگه باید زنگ بزنی بپرسی برای علوم انسانی غیر انتفاعی ها تا 10 تومن هم مدرک صادر میکننحالا چقد پول میگیرن![]()
فکر میکنی افتک چه جوری مدرکش رو گرفته؟جالبه
برای هر رشته ای؟
پزشکی هم داره؟ من همیشه دوست داشتم جراح قلب باشم
از صنعتی و سنتی آقا شریففکر میکنی افتک چه جوری مدرکش رو گرفته؟