این داستان : پرویز و مبارزه با فساد روی دیوار
راست میگه خب چه جوری تایید میشن این اگهی ها
این داستان : پرویز و مبارزه با فساد روی دیوار
دقیقا خودشه ! تولید ملی افتخار ملی
به جای اینکه شارژت رو حروم کنی با همون پول برو پارک چرخ فلک سوار شو مزاحم مردمم نشو:general312:وقت هایی که حوصلم سر میره میرم توی دیوار زنگ میزنم به اگهی ها و شروع میکنم ایسگاه ملت رو گرفتن
غش غش میخندم
این یکی از بهترین تفریحات برای جوانان است حتما امتحان کنین بالاخره یا فحش میخورین یا میخندین
شارژ رو دخترا واسم میفرستن اخهبه جای اینکه شارژت رو حروم کنی با همون پول برو پارک چرخ فلک سوار شو مزاحم مردمم نشو:general312:
تو از هیکل و نونوا و کچل بودنت خجالت نکشیدی رفتی دیوار داری خرس ولنتاین دید میزنی ؟؟؟؟https://divar.ir/isfahan/اصفهان/browse/?query=0,خرس
حداقل میذاشتین دو روز بگذره:general208::general208::general208::general208:
این ها جنبه خوب و مثبتشه تبلیغ فالگیر و جادوگری و ماساژوری !!!! زوجین که دیگه واویلاآقا اون بخش اجتماعی دیوار رو از دست ندین که برای خودش دنیایی هست از عجایب!
مثلاً همین الآن آخرین تبلیغش اینه:
کمک غیر نقدی میکنم مانند مشورت دادن و دردودل کردن و ترجمه متن
یعنی طرف شماره تماس گذاشته که باهاش درد دل بکنی!!! :general304:
نصف تبلیغات هم نماز و روزه هست و پول میگیرن که نماز شما رو بخونن یا به جای شما روزه بگیرن! دیگه بگذریم از آموزش دوچرخه سواری و اهدای لباس زیر زنانه و... تبلیغات ماساژ رایگان هم دیدم که بنده رو یاد یه سری چیزهای استغفراللهی میندازه! :general509:
اوضاعی داریم واقعاً! چند وقت پیش رفتم تبلیغهای ماساژ رو دیدم و گفتم الکی یکی رو توی تلگرام بزنیم ببینیم چی میاد. طرف تبلیغ گذاشته بود ماساژ بانوان و متخصص خوش هیکل کردن خانومها، بعد آیدی تلگرامش حمید بود! :general304:این ها جنبه خوب و مثبتشه تبلیغ فالگیر و جادوگری و ماساژوری !!!! زوجین که دیگه واویلا
این نوشته ماشینو داشتن تحویل می دادن. فعل "تحویل دادن" معمولا در مورد ماشینای فرسوده ای به کار میره که می خوان برای بازیافت بدنشون به مراکز اسقاط. خیلی از مالکان خودروهای فرسوده وقتی می خوان ماشینشونو بدن به اسقاطی ها، بعضی از لوازم و قطعات سالم و همچنان قابل استفاده شون رو از روشون وا می کنن و خراب به جاشون می ندازن، چون اون ماشین به هر حال قرار بره زیر پرس و بازیافت بشه و برا همین فرقی نداره چه آشغالی روش باشه. اینجوری می تونن اون لوازم رو بفروشن به کسایی که ماشینای هم مدل اون خودروی اسقاطی رو (به عنوان ماشین کلاسیک و عتیقه) دارن و لنگ لوازمن. ولی اینجا صحبت از سانتافه ی منطقه آزاد کرده گه سنش اصلا به فروسدگی و اسقاط نمی خوره. پس به احتمال قوی همون بحث تقلب و کلاه برداری موقع فروش ماشین مطرح بوده؛ منتها یارو اینطوری نوشته تا یه کم وجهه و آبروی نداشته ی خودشون حفظ کنه :general404:آقا این تبلیغ یه پیچیدگی خاصی داره که من متوجه نمیشم یا رسماً داره کثافتکاری میکنه؟!
آخه دو روز هست اونجاست و کاری باهاش نداشتن، ولی از هر زاویهای میخونم مفهومش اینه که کمکفنر ماشین رو برداشتیم و به جاش یه چیز دیگه گذاشتیم و الآن میخوایم اون رو بفروشیم. اگه مفهوم دیگهای داره بگین که خیالم راحت بشه! :general602:
اصلا نیاز بوده بنویسه؟این نوشته ماشینو داشتن تحویل می دادن. فعل "تحویل دادن" معمولا در مورد ماشینای فرسوده ای به کار میره که می خوان برای بازیافت بدنشون به مراکز اسقاط. خیلی از مالکان خودروهای فرسوده وقتی می خوان ماشینشونو بدن به اسقاطی ها، بعضی از لوازم و قطعات سالم و همچنان قابل استفاده شون رو از روشون وا می کنن و خراب به جاشون می ندازن، چون اون ماشین به هر حال قرار بره زیر پرس و بازیافت بشه و برا همین فرقی نداره چه آشغالی روش باشه. اینجوری می تونن اون لوازم رو بفروشن به کسایی که ماشینای هم مدل اون خودروی اسقاطی رو (به عنوان ماشین کلاسیک و عتیقه) دارن و لنگ لوازمن. ولی اینجا صحبت از سانتافه ی منطقه آزاد کرده گه سنش اصلا به فروسدگی و اسقاط نمی خوره. پس به احتمال قوی همون بحث تقلب و کلاه برداری موقع فروش ماشین مطرح بوده؛ منتها یارو اینطوری نوشته تا یه کم وجهه و آبروی نداشته ی خودشون حفظ کنه :general404: