• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشتریان عجیب سایت دیوار

Thhemmeaker

Registered User
لایک‌ها
116
وقت هایی که حوصلم سر میره میرم توی دیوار زنگ میزنم به اگهی ها و شروع میکنم ایسگاه ملت رو گرفتن
غش غش میخندم
این یکی از بهترین تفریحات برای جوانان است حتما امتحان کنین بالاخره یا فحش میخورین یا میخندین

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
وقت هایی که حوصلم سر میره میرم توی دیوار زنگ میزنم به اگهی ها و شروع میکنم ایسگاه ملت رو گرفتن
غش غش میخندم
این یکی از بهترین تفریحات برای جوانان است حتما امتحان کنین بالاخره یا فحش میخورین یا میخندین
به جای اینکه شارژت رو حروم کنی با همون پول برو پارک چرخ فلک سوار شو مزاحم مردمم نشو:general312:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
مشتریهای عجیب باعث تعطیلیش میشن....:D

سایت "دیوار" در آستانه مسدود شدن

پلیس فتا از دادستانی تهران درخواست كرده با توجه به افزایش جرایم در سایت دیوار و ناتوانی مدیران سایت در كنترل آگهی‌ها، این سایت را مسدود كند.

در ده ماهه نخست امسال، 3 هزار پرونده كلاهبرداری مرتبط با سایت دیوار در پلیس فتا تشكیل شده و بیش از 30 متهم در این رابطه دستگیر شدند

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928

912

Registered User
لایک‌ها
472
چیزی دارین تو ایسام بفروشین درسته تعرفه داره ولی حداقل مشتری واقعی میاد سراغ جنس ومعامله هم ایمنه
فقط و فقط تعرفه شون خیلی بالاس خداییش

TaashTaak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
تو دیوار شرایط رو مینویسم عکس از هزار و یک جهت محصول میگذارم میگم خواهشا تماس نگیرید چونه نمیزنم خریدارش بودین این آدرس تشریف بیارید
میبینی طرف ساعت 8 صبح زنگ زده آقا سی پی یو چنده
مدل و مشخصات تو نوشتارم هست
قید هم کردم تماس نگیر
یعنی چی

آگهی استخدام هم زدم این شرایط این ساعت کار این مسیر از شهر
حائز شرایط بودین عکس کارت ملی یا دانشجویی تلگرام کنین در صورت نیاز خبرمیدم لطفا تماس نگیرید باز میبینی طرف تماس میگیره آقا شرایطتتون چیه؟

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
آقا اون بخش اجتماعی دیوار رو از دست ندین که برای خودش دنیایی هست از عجایب! :D
مثلاً همین الآن آخرین تبلیغش اینه:
کمک غیر نقدی میکنم مانند مشورت دادن و دردودل کردن و ترجمه متن

یعنی طرف شماره تماس گذاشته که باهاش درد دل بکنی!!! :general304:
نصف تبلیغات هم نماز و روزه هست و پول میگیرن که نماز شما رو بخونن یا به جای شما روزه بگیرن! دیگه بگذریم از آموزش دوچرخه سواری و اهدای لباس زیر زنانه و... تبلیغات ماساژ رایگان هم دیدم که بنده رو یاد یه سری چیزهای استغفراللهی میندازه! :general509:
این ها جنبه خوب و مثبتشه تبلیغ فالگیر و جادوگری و ماساژوری !!!! زوجین که دیگه واویلا

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آقا این تبلیغ یه پیچیدگی خاصی داره که من متوجه نمیشم یا رسماً داره کثافت‌کاری می‌کنه؟!
آخه دو روز هست اونجاست و کاری باهاش نداشتن، ولی از هر زاویه‌ای می‌خونم مفهومش اینه که کمک‌فنر ماشین رو برداشتیم و به جاش یه چیز دیگه گذاشتیم و الآن می‌خوایم اون رو بفروشیم. اگه مفهوم دیگه‌ای داره بگین که خیالم راحت بشه! :general602:

giz0_sadsacx.jpg

این ها جنبه خوب و مثبتشه تبلیغ فالگیر و جادوگری و ماساژوری !!!! زوجین که دیگه واویلا
اوضاعی داریم واقعاً! چند وقت پیش رفتم تبلیغ‌های ماساژ رو دیدم و گفتم الکی یکی رو توی تلگرام بزنیم ببینیم چی میاد. طرف تبلیغ گذاشته بود ماساژ بانوان و متخصص خوش هیکل کردن خانوم‌ها، بعد آیدی تلگرامش حمید بود! :general304:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
480 تومن تف هم نمیدن دو تا کمک فنر سانتافه رو میده 480؟!

بعد چیز عجیبی نیست خر رو رنگ میکنن جای قناری میفروشن این که دیگه یه دزدی ساده از ملت متمدن 2500 سالس....

ولی بیشتر به نظر کلاه برداری میاد اینا هیچی نباشه قیمتشون بالای 2 میلیون هست اصل باشه

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
آقا این تبلیغ یه پیچیدگی خاصی داره که من متوجه نمیشم یا رسماً داره کثافت‌کاری می‌کنه؟!
آخه دو روز هست اونجاست و کاری باهاش نداشتن، ولی از هر زاویه‌ای می‌خونم مفهومش اینه که کمک‌فنر ماشین رو برداشتیم و به جاش یه چیز دیگه گذاشتیم و الآن می‌خوایم اون رو بفروشیم. اگه مفهوم دیگه‌ای داره بگین که خیالم راحت بشه! :general602:

giz0_sadsacx.jpg
این نوشته ماشینو داشتن تحویل می دادن. فعل "تحویل دادن" معمولا در مورد ماشینای فرسوده ای به کار میره که می خوان برای بازیافت بدنشون به مراکز اسقاط. خیلی از مالکان خودروهای فرسوده وقتی می خوان ماشینشونو بدن به اسقاطی ها، بعضی از لوازم و قطعات سالم و همچنان قابل استفاده شون رو از روشون وا می کنن و خراب به جاشون می ندازن، چون اون ماشین به هر حال قرار بره زیر پرس و بازیافت بشه و برا همین فرقی نداره چه آشغالی روش باشه. اینجوری می تونن اون لوازم رو بفروشن به کسایی که ماشینای هم مدل اون خودروی اسقاطی رو (به عنوان ماشین کلاسیک و عتیقه) دارن و لنگ لوازمن. ولی اینجا صحبت از سانتافه ی منطقه آزاد کرده گه سنش اصلا به فروسدگی و اسقاط نمی خوره. پس به احتمال قوی همون بحث تقلب و کلاه برداری موقع فروش ماشین مطرح بوده؛ منتها یارو اینطوری نوشته تا یه کم وجهه و آبروی نداشته ی خودشون حفظ کنه :general404:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این نوشته ماشینو داشتن تحویل می دادن. فعل "تحویل دادن" معمولا در مورد ماشینای فرسوده ای به کار میره که می خوان برای بازیافت بدنشون به مراکز اسقاط. خیلی از مالکان خودروهای فرسوده وقتی می خوان ماشینشونو بدن به اسقاطی ها، بعضی از لوازم و قطعات سالم و همچنان قابل استفاده شون رو از روشون وا می کنن و خراب به جاشون می ندازن، چون اون ماشین به هر حال قرار بره زیر پرس و بازیافت بشه و برا همین فرقی نداره چه آشغالی روش باشه. اینجوری می تونن اون لوازم رو بفروشن به کسایی که ماشینای هم مدل اون خودروی اسقاطی رو (به عنوان ماشین کلاسیک و عتیقه) دارن و لنگ لوازمن. ولی اینجا صحبت از سانتافه ی منطقه آزاد کرده گه سنش اصلا به فروسدگی و اسقاط نمی خوره. پس به احتمال قوی همون بحث تقلب و کلاه برداری موقع فروش ماشین مطرح بوده؛ منتها یارو اینطوری نوشته تا یه کم وجهه و آبروی نداشته ی خودشون حفظ کنه :general404:
اصلا نیاز بوده بنویسه؟
احتمالا سرکاریه یا شماره کس دیگه رو زده برای اذیت کردن

بالا