• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكلات شبه سخت افزاري

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
این پیغام روتین ویندوز هست من اشتباه گفتم دفعه قبل .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
باید دیسکها رو اتورانشون رو ببندید بعد اجکت کنید

FAB81

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون برای چک آنتی ویروس هست . مطمئنید فلاپی درایور سالم هست . البته اگر به فلاپی درایو نیاز ندارید از تو ستاپ بایوس دیسیبل کنید

AjinDojin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به یه مشکل برخوردم. وقتی دستگاه رو می خوام روشن کنم باید چند بار ریست کنم تا بالا بیاد بعد این پیغام رو می ده که The Bios not Instal هر چی هم سی دی مادربرد رو نصب می کنم جواب نمی ده....
خواهشمندم هر کی می دونه مشکلش چیه به بنده اطلاع بده ...:)
مدل مادربرد: asus P4P800-E

AjinDojin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از این که جوابمو دادی...........
دیگه اینقدر هم بی سواد نیستم:lol: اینو می دونم که به باطری ربطی نداره به تنظیمات بایوس ربط داره ولی نمی دونم کجاشو باید تغییر بدم................... فعلا Promise RAID غیرفعال کردم....... شاید جواب بده............
دوباره ممنون

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
نصب ه سی دی ه مینبورد تاثیری نخواهد داشت. بایوس رو آپدیت کن...
درضمن از امین جان هم بپرس...

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
من به یه مشکل برخوردم. وقتی دستگاه رو می خوام روشن کنم باید چند بار ریست کنم تا بالا بیاد بعد این پیغام رو می ده که The Bios not Instal هر چی هم سی دی مادربرد رو نصب می کنم جواب نمی ده....
خواهشمندم هر کی می دونه مشکلش چیه به بنده اطلاع بده ...:)
مدل مادربرد: asus P4P800-E
همونطور که گفته شد ميتونه از خالی شدن باطری bios باشه، البته بد نيست قبل از اون يکبار آپديتش هم بکنين.
در مرحله بعد بايد قطعات الکترونيکی برد کنترل بشه مثل Fet ها و خازنها.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
در صفحه نمایش مانیتور من ( mb1795 ) دوتا خط عمودی که کمی پررنگ تر از بقیه نمایشگر هستند پیدا شده . اشکال از مانیتور یا کارت گرافیک ؟
گرافیکم هم ATI64 هست .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

یک مشکل عجیب پیدا کردم، نمیدونم سخت افزاری میشه یا نرم افزاری اما بیشتر حدسم سخت افزار بود!

چند روزی میشه که بعد یه مدت ( یک یا دو ساعت ) کار کردن با سیستمم، صفحه برای یه لحظه میره (انگار خاموش بشه) و برمیگرده!
اما تو حالت برگشت دیگه عادی نیست ، مهمترین نکته هایی که الان به چشم میاد اینه که یکسری از آیکون ها رو (رو دسکتاپ یا کنار ساعت تو سیستم تری ) نشون نمیده (فقط بعضی ها رو ) ، حالت Thumbnails بعضی عکس ها رو هم نشون نمیده و جاشون خالیه ... موقع خاموش شدن هم به جای عکس ویندوز، یک کادر مشکی هست (یعنی خالیه) ...!

یه نکته ی دیگه هم اشاره گر موس که روی هایپر لینک ها شکلش غیر عادی میشه ... نه این که اشاره گر دیگه ای بشه ، کلا غیر طبیعی میشه!

وقتی ریست میکنم همه چیز به حالت عادی برمیگرده.

حالا فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه؟! کارت گرافیک /مانیتور /مادربورد(!) / ،احتمالا نرم افزاری ویندوز/ ویروس/...؟!

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
سلام

یک مشکل عجیب پیدا کردم، نمیدونم سخت افزاری میشه یا نرم افزاری اما بیشتر حدسم سخت افزار بود!

چند روزی میشه که بعد یه مدت ( یک یا دو ساعت ) کار کردن با سیستمم، صفحه برای یه لحظه میره (انگار خاموش بشه) و برمیگرده!
اما تو حالت برگشت دیگه عادی نیست ، مهمترین نکته هایی که الان به چشم میاد اینه که یکسری از آیکون ها رو (رو دسکتاپ یا کنار ساعت تو سیستم تری ) نشون نمیده (فقط بعضی ها رو ) ، حالت Thumbnails بعضی عکس ها رو هم نشون نمیده و جاشون خالیه ... موقع خاموش شدن هم به جای عکس ویندوز، یک کادر مشکی هست (یعنی خالیه) ...!

یه نکته ی دیگه هم اشاره گر موس که روی هایپر لینک ها شکلش غیر عادی میشه ... نه این که اشاره گر دیگه ای بشه ، کلا غیر طبیعی میشه!

حالا فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه؟! کارت گرافیک /مانیتور /مادربورد(!) / ،احتمالا نرم افزاری ویندوز/ ویروس/...؟!

به نظرم کارت گرافیک باشه
برای اطمینان ویندوز رو هم عوض کنید ببینید حل میشه یا نه

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام

اما تو حالت برگشت دیگه عادی نیست ، مهمترین نکته هایی که الان به چشم میاد اینه که یکسری از آیکون ها رو (رو دسکتاپ یا کنار ساعت تو سیستم تری ) نشون نمیده (فقط بعضی ها رو )
، حالت Thumbnails بعضی عکس ها رو هم نشون نمیده و جاشون خالیه ... موقع خاموش شدن هم به جای عکس ویندوز، یک کادر مشکی هست (یعنی خالیه) ...!

این توضیحی که دادید و پر رنگ شده
برای حالتی هستش که Explorer.exe شما ریست میشه یعنی بسته میشه و دوباره اجرا میشه

(البته تمام اتفاقاتی که توضیح دادید مربوط به همین فایل میشه)

به نظر میرسه فایل Explorer.exe ویندوز شما با یک فایل دستکاری شده توسط یک نرم افزار یا ویروس جایگزین میشه
اگه برنامه ای جدیدا نصب نکردید سیستم ویروسی شده

به نظرم مناسب ترین راه حل استفاده از System restore ویندوز هستش

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
این توضیحی که دادید و پر رنگ شده
برای حالتی هستش که Explorer.exe شما ریست میشه یعنی بسته میشه و دوباره اجرا میشه

(البته تمام اتفاقاتی که توضیح دادید مربوط به همین فایل میشه)

به نظر میرسه فایل Explorer.exe ویندوز شما با یک فایل دستکاری شده توسط یک نرم افزار یا ویروس جایگزین میشه
اگه برنامه ای جدیدا نصب نکردید سیستم ویروسی شده

به نظرم مناسب ترین راه حل استفاده از System restore ویندوز هستش

ممنون ... من فکر کنم یکم نامفهوم گفتم ، این که گفتم صفحه میره یعنی انگار مانیتور خاموش میشه ... کار از explorer گذشته!

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
ممنون ... من فکر کنم یکم نامفهوم گفتم ، این که گفتم صفحه میره یعنی انگار مانیتور خاموش میشه ... کار از explorer گذشته!
اتفاقا واضح گفید و من فکر می کنم مشکل از همین فایل باشه
رفتن و اومدن صفحه مگه چقدر طول میکشه؟ به Standby رفتن مانیتور میکشه یا نه ؟
لطفا از قسمت Display setting رزولوشن رو تغییر بدید و ببینید زمانی که برای رفتن و اومدن صفحه طول میکشه مشابه همون حالتی که گفتید هست یا سریعتره!
همونطور که می دونید Explorer.exe به نوعی پایه تمام کارهای ویندوز هستش و نمیشه دست کم گرفتش

ولی اگر از این فایل نباشه فکر نمی کنم فایل دیگه ای بتونه اینکار ها رو بکنه
اگر هم بخوایم به سخت افزار ربطش بدیم فکر می کنم فقط رم می تونه مقصر باشه:D
راستی سیستم عامل و کارت گرافیکتون چیه ؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
اتفاقا واضح گفید و من فکر می کنم مشکل از همین فایل باشه
رفتن و اومدن صفحه مگه چقدر طول میکشه؟ به Standby رفتن مانیتور میکشه یا نه ؟
لطفا از قسمت Display setting رزولوشن رو تغییر بدید و ببینید زمانی که برای رفتن و اومدن صفحه طول میکشه مشابه همون حالتی که گفتید هست یا سریعتره!
همونطور که می دونید Explorer.exe به نوعی پایه تمام کارهای ویندوز هستش و نمیشه دست کم گرفتش

ولی اگر از این فایل نباشه فکر نمی کنم فایل دیگه ای بتونه اینکار ها رو بکنه
اگر هم بخوایم به سخت افزار ربطش بدیم فکر می کنم فقط رم می تونه مقصر باشه:D
راستی سیستم عامل و کارت گرافیکتون چیه ؟
نه خیلی کوتاهه... به اندازه ی رفتن صفحه به اسکرین سیور طول میکشه ...

باید امتحان کنم رزولوشن رو ...

وای نه ... رم نباشه!

سیستم عامل XP ، گرافیک هم GeForce FX5200, 128 MB

ادیت: الان یکبار این اتفاق افتاد! اما دیگه مثل قبل نبود ... مانیتور برای لحظه ای خاموش شد! (سبز به نارنجی) ، با حرکت موسم روشن شد!

Last edited:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نه خیلی کوتاهه... به اندازه ی رفتن صفحه به اسکرین سیور طول میکشه ...

باید امتحان کنم رزولوشن رو ...

وای نه ... رم نباشه!

سیستم عامل XP ، گرافیک هم GeForce FX5200, 128 MB

ادیت: الان یکبار این اتفاق افتاد! اما دیگه مثل قبل نبود ... مانیتور برای لحظه ای خاموش شد! (سبز به نارنجی) ، با حرکت موسم روشن شد!
کنترل کن که درايورهات مخصوصاً کارت گرافيک و چيپ مادربردت به روز باشه ! همينطور گاهی برخی برنامه ها که نصب ميشه درايورهايی نصب ميکنن که اين مشکل پيش مياد و بعضاً با آپديتهايی که مايکروسافت ميده يا در نسخه جديدتر همون برنامه ها اصلاح ميشه.

بالا