amd>intel
مدیر بازنشسته
این پیغام روتین ویندوز هست من اشتباه گفتم دفعه قبل .
حالا راه حل چيه؟؟؟؟این پیغام روتین ویندوز هست من اشتباه گفتم دفعه قبل .
گاهای اوقات بدون اینکه به اتوران ربظ داشته باشه همین ارورو همیشه می ده حتی موقع Shut Downباید دیسکها رو اتورانشون رو ببندید بعد اجکت کنید
همونطور که گفته شد ميتونه از خالی شدن باطری bios باشه، البته بد نيست قبل از اون يکبار آپديتش هم بکنين.سلام
من به یه مشکل برخوردم. وقتی دستگاه رو می خوام روشن کنم باید چند بار ریست کنم تا بالا بیاد بعد این پیغام رو می ده که The Bios not Instal هر چی هم سی دی مادربرد رو نصب می کنم جواب نمی ده....
خواهشمندم هر کی می دونه مشکلش چیه به بنده اطلاع بده ...
مدل مادربرد: asus P4P800-E
در صفحه نمایش مانیتور من ( mb1795 ) دوتا خط عمودی که کمی پررنگ تر از بقیه نمایشگر هستند پیدا شده . اشکال از مانیتور یا کارت گرافیک ؟
گرافیکم هم ATI64 هست .
به نظرم کارت گرافیک باشهسلام
یک مشکل عجیب پیدا کردم، نمیدونم سخت افزاری میشه یا نرم افزاری اما بیشتر حدسم سخت افزار بود!
چند روزی میشه که بعد یه مدت ( یک یا دو ساعت ) کار کردن با سیستمم، صفحه برای یه لحظه میره (انگار خاموش بشه) و برمیگرده!
اما تو حالت برگشت دیگه عادی نیست ، مهمترین نکته هایی که الان به چشم میاد اینه که یکسری از آیکون ها رو (رو دسکتاپ یا کنار ساعت تو سیستم تری ) نشون نمیده (فقط بعضی ها رو ) ، حالت Thumbnails بعضی عکس ها رو هم نشون نمیده و جاشون خالیه ... موقع خاموش شدن هم به جای عکس ویندوز، یک کادر مشکی هست (یعنی خالیه) ...!
یه نکته ی دیگه هم اشاره گر موس که روی هایپر لینک ها شکلش غیر عادی میشه ... نه این که اشاره گر دیگه ای بشه ، کلا غیر طبیعی میشه!
وقتی ریست میکنم همه چیز به حالت عادی برمیگرده.
حالا فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه؟! کارت گرافیک /مانیتور /مادربورد(!) / ،احتمالا نرم افزاری ویندوز/ ویروس/...؟!
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .
ممنونم...به نظرم کارت گرافیک باشه
برای اطمینان ویندوز رو هم عوض کنید ببینید حل میشه یا نه
سلام
یک مشکل عجیب پیدا کردم، نمیدونم سخت افزاری میشه یا نرم افزاری اما بیشتر حدسم سخت افزار بود!
چند روزی میشه که بعد یه مدت ( یک یا دو ساعت ) کار کردن با سیستمم، صفحه برای یه لحظه میره (انگار خاموش بشه) و برمیگرده!
اما تو حالت برگشت دیگه عادی نیست ، مهمترین نکته هایی که الان به چشم میاد اینه که یکسری از آیکون ها رو (رو دسکتاپ یا کنار ساعت تو سیستم تری ) نشون نمیده (فقط بعضی ها رو ) ، حالت Thumbnails بعضی عکس ها رو هم نشون نمیده و جاشون خالیه ... موقع خاموش شدن هم به جای عکس ویندوز، یک کادر مشکی هست (یعنی خالیه) ...!
یه نکته ی دیگه هم اشاره گر موس که روی هایپر لینک ها شکلش غیر عادی میشه ... نه این که اشاره گر دیگه ای بشه ، کلا غیر طبیعی میشه!
وقتی ریست میکنم همه چیز به حالت عادی برمیگرده.
حالا فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه؟! کارت گرافیک /مانیتور /مادربورد(!) / ،احتمالا نرم افزاری ویندوز/ ویروس/...؟!
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .
ممنون ... من فکر کنم یکم نامفهوم گفتم ، این که گفتم صفحه میره یعنی انگار مانیتور خاموش میشه ... کار از explorer گذشته!این توضیحی که دادید و پر رنگ شده
برای حالتی هستش که Explorer.exe شما ریست میشه یعنی بسته میشه و دوباره اجرا میشه
(البته تمام اتفاقاتی که توضیح دادید مربوط به همین فایل میشه)
به نظر میرسه فایل Explorer.exe ویندوز شما با یک فایل دستکاری شده توسط یک نرم افزار یا ویروس جایگزین میشه
اگه برنامه ای جدیدا نصب نکردید سیستم ویروسی شده
به نظرم مناسب ترین راه حل استفاده از System restore ویندوز هستش
اتفاقا واضح گفید و من فکر می کنم مشکل از همین فایل باشهممنون ... من فکر کنم یکم نامفهوم گفتم ، این که گفتم صفحه میره یعنی انگار مانیتور خاموش میشه ... کار از explorer گذشته!
نه خیلی کوتاهه... به اندازه ی رفتن صفحه به اسکرین سیور طول میکشه ...اتفاقا واضح گفید و من فکر می کنم مشکل از همین فایل باشه
رفتن و اومدن صفحه مگه چقدر طول میکشه؟ به Standby رفتن مانیتور میکشه یا نه ؟
لطفا از قسمت Display setting رزولوشن رو تغییر بدید و ببینید زمانی که برای رفتن و اومدن صفحه طول میکشه مشابه همون حالتی که گفتید هست یا سریعتره!
همونطور که می دونید Explorer.exe به نوعی پایه تمام کارهای ویندوز هستش و نمیشه دست کم گرفتش
ولی اگر از این فایل نباشه فکر نمی کنم فایل دیگه ای بتونه اینکار ها رو بکنه
اگر هم بخوایم به سخت افزار ربطش بدیم فکر می کنم فقط رم می تونه مقصر باشه
راستی سیستم عامل و کارت گرافیکتون چیه ؟
کنترل کن که درايورهات مخصوصاً کارت گرافيک و چيپ مادربردت به روز باشه ! همينطور گاهی برخی برنامه ها که نصب ميشه درايورهايی نصب ميکنن که اين مشکل پيش مياد و بعضاً با آپديتهايی که مايکروسافت ميده يا در نسخه جديدتر همون برنامه ها اصلاح ميشه.نه خیلی کوتاهه... به اندازه ی رفتن صفحه به اسکرین سیور طول میکشه ...
باید امتحان کنم رزولوشن رو ...
وای نه ... رم نباشه!
سیستم عامل XP ، گرافیک هم GeForce FX5200, 128 MB
ادیت: الان یکبار این اتفاق افتاد! اما دیگه مثل قبل نبود ... مانیتور برای لحظه ای خاموش شد! (سبز به نارنجی) ، با حرکت موسم روشن شد!