آها ! بابا دمشون گرم باز !به نقل از 3nobar :آره شاهد جان البته یه ایمیل به ساپورت زدم اونا هم گفتن در حال بررسی هستیم. چند دقیقه بعد هم درست شد.
دقیقا" من الان به پشتیبانی یه ایمیل زدم اونها هم ازم یه یوزر پسورد موقتی برای ام تی گرفتن تا خودشون تست کنن.ديروز خووب بود ولي الان دوباره خراب شده
حالش چندان خوش نیست!ام تي شما حالش چطوره ؟
منظورشون اينه كه ما ديگه داون گريد نميكنيم !به نقل از 3nobar :بچهها این متن ایمیلیه که همین الان از ساپورت بدستم رسید:
salam,
mojadad DBD downgrade shod. ba in tafasir cpanel har rooz update
mikoneh, tebghe gofteh haye cpanel moshkel az mt mibashad va mt bayad
patchi dar nazar begirad, lotfan tavasote mt peygiri namaeed.
فکر کنم باید دست به دامن sixapart بشیم!
به نقل از mAmluX :الان ساعت 1:55 هست تا 10 دقيقه پيش خووب بود دوباره خراب شد
ظاهراً دوباره اتوماتيک آپ گريد شده!
واقعان اين مشکل رو از کجا بايد حل کرد ؟
cPanel که زبون سرش نميشه هي آپ گريد ميکنه!
ادمين هم که حوصلشو نداره اينو هي دان گريد کنه.
از طرفي عزيز هم که گفت تقصيره مووبل تايپ نيست!
يقه چه کسي رو بايد گرفت زد تو گوشش ؟
يکي جلو منو بگيره............
-
خسته نباشي !به نقل از arash :سلام، چرا به پشتیبانی ایمیل نمی زنی؟ دومین شما p30download.com باید باشه؟ اگر این باشه که همسایه ایم، راستش من دیگه مشکلی ندارم، حتما الان ایمیل بزن به [email protected] شاید مشکل از چیز دیگه ای باشه.
نه ! 3.17 هم همينطوره !به نقل از dinyar :سلام منم مشكل شما رو دارم وقتي سيو ميكنم ارور 500 ميده متن كاملش
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
mt من 3.16 هست فكر كنم از mt 3.17 استفاده كنيم درست شه