اگه خریداری کردید تا اولین روز کاری جوابتون رو میدن نگران نباشیداین مدیر عزیز پاسخ نمیدن
کسی نیست پیگیری کنیم ؟
وقتی adblock را فعال میکنیم مشکل ایجاد میشودتا اونجایی که من می دونم چنین اکانتی وجود نداره.
برای حذف تبلیغات می تونید از نرم افزار هایی مثل AdBlock استفاده کنید.
وقتی adblock را فعال میکنیم مشکل ایجاد میشود
مثلا قسمت ویرایشگر نوشته را نشان نمیدهد
و حتی لوگوی انجمن را هم به عنوان تبلیغ فیلتر میکند!!
تا اونجایی که من می دونم چنین اکانتی وجود نداره.
برای حذف تبلیغات می تونید از نرم افزار هایی مثل AdBlock استفاده کنید.
یه راهی بگید چجوری این مشکلو حل کنم؟؟من این مشکلو با adblock ندارم دلیل من برای اینکه نصبش نمیکنم اینه که تبلیغات توی سایت های خودمون هم حذف میکنه.
باور میکنید من توی یکی از سایت هام کلی درگیر بودم که چرا وقتی کد تبلیغ رو میذارم نمیاد حتی به کسی که بهم کدو داده بود گفتم خرابه آخرش فهمیدم مشکل از adblock است که تبلیغات سایت های خودم هم بلاک میکنه.
ما 2 دوساله اینجا عضویم چنین پلنی ندیدیم .... مطمئنین همین انجمن بوده ؟یادمه بود یه بخش اطلاعیه هایی که سربرگی (Tab) بود در بالای سایت وجود داشت که یکی از اطلاعیه ها نوشته بود اگه با تبلیغات مشکلی دارید اینجا را کلیک کنید که کلیک میکردیم یه تاپیک باز میشد که قیمت پلن های حذف تبلیغ VIP وجود داشت الان هر چی میگردم اون تاپیک نیست اطلاعیه های سربرگی بالا هم که مدیر حذف کرده.
نمی دونم شاید تو خواب دیدم ولی یادمه بودا؟ مطمئنید اصلاً نبوده؟ آخه من فقط اینجا عضوم و انجمن دیگه ای به جز vcp.ir نمیرم پس کجا دیدم که یادم میاد پرشین تولز بوده؟ حالا نمیشه مدیر همچین چیزی راه بندازه خب پولم که توشه کی از پول بدش میاد؟ خصوصاً پرشین تولز که بای میلیونر باشه.ما 2 دوساله اینجا عضویم چنین پلنی ندیدیم .... مطمئنین همین انجمن بوده ؟
چرا اتفاقا ایده خوبی هست !نمی دونم شاید تو خواب دیدم ولی یادمه بودا؟ مطمئنید اصلاً نبوده؟ آخه من فقط اینجا عضوم و انجمن دیگه ای به جز vcp.ir نمیرم پس کجا دیدم که یادم میاد پرشین تولز بوده؟ حالا نمیشه مدیر همچین چیزی راه بندازه خب پولم که توشه کی از پول بدش میاد؟ خصوصاً پرشین تولز که بای میلیونر باشه.
این بود:یادمه بود یه بخش اطلاعیه هایی که سربرگی (Tab) بود در بالای سایت وجود داشت که یکی از اطلاعیه ها نوشته بود اگه با تبلیغات مشکلی دارید اینجا را کلیک کنید که کلیک میکردیم یه تاپیک باز میشد که قیمت پلن های حذف تبلیغ VIP وجود داشت الان هر چی میگردم اون تاپیک نیست اطلاعیه های سربرگی بالا هم که مدیر حذف کرده.
اگر تبلیغاتی که در صفحات انجمنها نمایش داده می شود برای شما آزار دهنده است، این نوشته را بخوانید.
رهایی از تبلیغات
این بود: