• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات و سوالات پیرامون بخش بازارچه

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام،مدیران عزیز یک پیشنهاد جالب برای اینکه بار از دوش شما کمتر بشه و رسیدگی به مشکلات انجمن راحتتر!

در همین بخش (اطلاعیه ها و اخبار انجمنهای پرشین تولز) یک بخش افتتاح کنید به نام تالار حل اخلاف، برای این بخش مدیر انجمن و همکار انجمن هم تعیین بشود، اینجوری هرکسی مشکلی داره بیاد و بگه و مدیران با توجه به اسناد و مدارک رسیدگی کنند! خیلی از مشکلات ریز و درشت انجمن حل میشه!;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
سلام در چه مورد؟
در مورد بخش بازارچه؟
قوانین به این صورت هست که اول کاربر از طریق پیغام خصوصی پیگیر میشه

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوست من
این بخش وجود داره:
بررسی مسایل فروشندگان
اما بسته شده و تاپیک جدید نمی‌پذیره. (البته مخصوص بازارچه هست.)
ما هم امیدواریم مدیران ارشد این بخش رو بازگشایی کنن.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام در چه مورد؟
در مورد بخش بازارچه؟
قوانین به این صورت هست که اول کاربر از طریق پیغام خصوصی پیگیر میشه

سلام،وقتتون بخیر...
پیغام خصوصی درسته هست اینجوری مدیران به صورت مستقیم با قضیه مشکل بین 2 یا چند نفر درگیر میشن و خوب مسلما وقت زیادی تلف میشه و این مشکلات همیشه بوده و هست! ولی اگر بخشی در این زمینه راه اندازی بشه و مدیرانی رو اختصاص بدن به این بخش هرکسی هر مشکلی داره،یا مثلا میخواد کلاهبرداری رو مشخص کنه،یا در خرید و فروشش راضی نبوده قبل از فیدبک منفی دادن یا فحاشی در تاپیک ها که منجر به بن شدن اونها بشه در این بخش مطرح میکنن و خیلی صلح آمیز قائله ختم بخیر میشه! وقتی هم در بخش عمومی قرار بگیره نظرات و تجربیات دیگران رو هم میشه در این زمینه اضافه کرد و قدرت تصمیم گیری مدیران هم بالاتر میره...

سلام دوست من
این بخش وجود داره:
بررسی مسایل فروشندگان
اما بسته شده و تاپیک جدید نمی‌پذیره. (البته مخصوص بازارچه هست.)
ما هم امیدواریم مدیران ارشد این بخش رو بازگشایی کنن.

سلام،بله دیدم این بخش رو ولی متسفانه قفل شده انگار! برای ما که کاربران هستم مشکلی ایجاد نمیکنه چنین بخشی نباشه ولی برای مدیران این تاپیک های کلاهبرداری،فحاشی،توهین،فیدبک هایی بدون دلیل،اختلافات بدون سند و مدرک بین کاربران واقعا یک بخشی میخواد به این اسم تا عین یک شورای حل اختلاف که در هر شهر داره و متشکل از چندین نفر وکیل و قاضی هستش اختلاف بین 2 نفر رو کاملا حل کنن... احتیاجی هم نیست مدیران ارشد خودشونو درگیر این مسائل کنند،کافیه چندتا مدیر جدید برای این بخش اختصاص بدن که بررسی کنن...

AhmadTheMerciful

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
چرا من نمیتونم تو بخش خرید و فروش موبایل موضوع جدید ایجاد کنم؟
قوانین رو خوندم و مشکلی از هیچ نظر ندیدم که مربوط به تعداد پایین پست یا همچین چیزی باشه

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سلام
چرا من نمیتونم تو بخش خرید و فروش موبایل موضوع جدید ایجاد کنم؟
قوانین رو خوندم و مشکلی از هیچ نظر ندیدم که مربوط به تعداد پایین پست یا همچین چیزی باشه
سلام
اگر قصد خرید یا فروش گوشی دارید در لینک زیر و اگر کالا و خدمات دیگری است به تناسب بخش مربوط به آن اقدام کنید:
خرید و فروش گوشی موبایل

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
من امتیاز منفی که یک نیو یوزر داده به من حتی یک پست هم نداشته
ریپورت میزنم رسیدگی نمیکنن

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
مدیران عزیز بنده به شدت از عملکرد شما عزیزان ناراضی هستم
حداقل مدیریت داشتن هماهنگی با سایر اعضا هستش
چطور مدیر Davood_Military میاد تاپیک منو از میزبانی وب میبره داخل بازارچه میگه طبق قوانین باید اینجا باشه
اما بعد M+J میاد پاک میکنه میگه خلاف قوانینه توی بازارچه هاست و سرور فروخته بشه؟؟؟
من باید به ساز چه کسی برقصم دقیقا؟؟؟
به خدا این وضعیت مدیریت نیست!!
الان تکلیف تاپیک من چیه؟؟؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سلام دوست عزیز
تو قوانین بخش میزبانی وب نوشته شده که فروش هاست و سرور ممنوع هست.
فک کنم باید در قسمت ( خدمات وب مستری ) تایپیک زده بشه
در هر صورت تایپیک رو میشه بازیابی کرد.
با مدیران در تماس باشید :)

@M+J
@Davood_Military

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
مدیر اول اومدن انتقال دادن تو خدمات وب مستری
مدیر دوم هم زحمت حذف روکشیدن
کار کدوم درست بوده؟؟؟
بالاخره کجا باید تاپیک زد؟؟؟

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
همکار محترم Davood_Military به تازگی همکاری خود را با بخش اینترنت و شبکه آغاز کرده اند و از قوانین بازارچه مطلع نبودند. البته از ابتدای این هفته هماهنگی لازم به عمل آمده است.
خرید و فروش هاست و سرور در این انجمن ممنوع است و در هیچ بخشی نمی توانید چنین تاپیکی ایجاد کنید.

dark_7qe

Registered User
لایک‌ها
66
همکار محترم Davood_Military به تازگی همکاری خود را با بخش اینترنت و شبکه آغاز کرده اند و از قوانین بازارچه مطلع نبودند. البته از ابتدای این هفته هماهنگی لازم به عمل آمده است.
خرید و فروش هاست و سرور در این انجمن ممنوع است و در هیچ بخشی نمی توانید چنین تاپیکی ایجاد کنید.
با تشکر از پاسخ شما
این همه دوستان که دارند فعالیت می کنند چطور پس فعالیت می کنند؟
در روز این همه درخواست هاستینگ و سرور داده داخل بخش های مختلف
چطور این قانون وضع شده؟

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
اگر به مفاد این قانون انتقاد دارید یا پیشنهادی در این خصوص به ذهنتان می رسد در بخش زیر مطرح کنید. اگر تاپیکی در این زمینه فعال است به محض مشاهده فعالیت آن توسط مدیران بخش مربوط به آن متوقف خواهد شد:
پیشنهاد ها و راهکار ها

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
در کل ایجاد تاپیک شما خلاف قوانین بوده است.
و اینکه چرا شما قبل از اینجا تاپیک قوانین را ملاحضه نکردید.
نکته بعد تاپیک بدون شک تجاری هست.و به صراحت اعلام شده خرید و فروش هاست ممنوع هست.
همکار انجمن جهت سرسامان دادن به بخش میزبانی تاپیک شما را جهت احترام گذاشتن حذف نکردن و منتقل کردن که مدیر بازارچه با بررسی به این نتیجه رسیده که می بایست حذف بشه و دقیقا تصمیم درستی بوده است.

پی نوشت :
از تمامی دوستان و کاربران گرامی تقاضا می کنیم قبل از ایجاد تاپیک اول با همکار بخش مربوطه بعد مدیر و اگر جوابی گرفته نشد با مدیر ارشد از طریق پیغام خصوصی در تماس و پیگیر باشید.
با تشکر
مدیر اول اومدن انتقال دادن تو خدمات وب مستری
مدیر دوم هم زحمت حذف روکشیدن
کار کدوم درست بوده؟؟؟
بالاخره کجا باید تاپیک زد؟؟؟

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
سلام
من چند بار به مذیران بازارچه در مورد امتیاز منفی ک بیخودی داده شده پی ام دادم اما هیچکدوم هیچگونه جوابی ندادن و امتیاز همچنان هست

|||| یک ساله پیش ما یک عدد پرینتر جوهر افشان پی 50 به یکی از یوزرهای بازارچه فروختیم ک در عین سلامت کامل بود خود من استفاده میکردم
ما برای ارسال پرینتر به اقای محترم پیشنهاد دادیم ک با ترمینال بفرستیم ایشون گفتن من لرستانم بفرست تهران منم قبول کردم چون اشنا تو ترمینال زیاد داشتیم برای تهران و سالم میرسوند.خلاصه بعد یک روز گفتن با پست پیشتاز بفرستید ما هم گفتیم اینا خوب حمل نمیکنن خراب نشه یه وقت؟! خلاصه رفتیم پست ارسال کردیم اونجا هم با اینکه گفتن بیمه کردیم اخرش گفتن بیمه نشده بود معلوم نبود کی به کی بود.
خلاصه وقتی پرینتر به دست ایشون رسید به گفته ایشون کارتریج خراب شده بود ! چون پرینتر همراه تانک بود( من این پرینتر ور چند ماه پیش از بچه های همین پی تی گرفته بودم و با ترمینال فرستاده بود و سالم سالم کار میکرد
گفتیم برگشت برن پولتو بگیر ایشون گفتن میفرستم اونجا خودت تعمیر کن نصف نصف ما هم قبول کردیم
اما ایشون فرستادن یه جای دیگه بدون مشورت با من و یادم نمیاد چند هزینه کردند بعد اومدن از من هزینه ی تعمیر میخوان!
*** من هیچگونه مستولیتی نمیبینم وقتی ایشون سرخود یه تصمیمی میگیرن
پرینتر خراب منو یا برگشت میزدند پولشون رو میگیرفتندیا میدادن خودم تعمیر میکردم
ایشون با اجازه خودشون فرستادن یع جای دیگه تعمیر کردند به من ربطی نداره.
|||||||||||||
من خوشم نمیاد اعتبارمو با 50-100 تومن از دست بدم یا با لجبازی بعضا

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سلام دوست عزیز
این مطلب بارها و بارها تکرار شده است که "حذف امتیازات منفی ارتباطی با تیم مدیریتی بازارچه ندارد" و شما باید طبق دستورالعمل پست روبرو اقدام کنید:#2
در این پست روش حذف امتیازات منفی و دلایل عدم حذف احتمالی آن توضیح داده شده است.

xX_boy

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوست عزیز
این مطلب بارها و بارها تکرار شده است که "حذف امتیازات منفی ارتباطی با تیم مدیریتی بازارچه ندارد" و شما باید طبق دستورالعمل پست روبرو اقدام کنید:#2
در این پست روش حذف امتیازات منفی و دلایل عدم حذف احتمالی آن توضیح داده شده است.
داداش من یکی دوبار این کارو کردم اصلا ج نداد پی ام هم کردم پاسخ نداد کسی آخه من متن رو کامل مینویسم

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
داداش من یکی دوبار این کارو کردم اصلا ج نداد پی ام هم کردم پاسخ نداد کسی آخه من متن رو کامل مینویسم

عزیز من میخوام این امتیاز بیخود حذف بشه
من دو بار از سر لجبازی یک کاربر و بدون هیچ معامله ای امتیاز منفی گرفتم همون روشی که @ARR@W فرمودن رو انجام دادم و بدون مشکل امتیاز منفیم حذف شد ...
شاید مسئول این کار کمتر وقت رسیدگی دارن و یا درخواستها زیاده برای همین مورد شما طول کشیده !

بالا