ببخشید طبق روال هر کسی 70 تا پست داشته باشه و 10 روز از مدت ثبت نام گذشته باشه باید ریجستر بشه
درسته؟
پس چرا من هنوز نشدم 85 پست تقریبا یه ماهه که عضوم
درود
بنده هم همین سوال رو دارم لطفا مدیران عزیز راهنمایی کنند...
سپاس
ببخشید طبق روال هر کسی 70 تا پست داشته باشه و 10 روز از مدت ثبت نام گذشته باشه باید ریجستر بشه
درسته؟
پس چرا من هنوز نشدم 85 پست تقریبا یه ماهه که عضوم
من نمیدونم چرا تو بخش کنسول هیچ تاپیکی نمیشه اپ کرد برا من این جوری شده الان رفتم زیر یه کنسول صفحه 6 پیشنهاد دادم اودم دیدم از صفحه 6 تکون نخورده در صورت که باید صفحه اول
برای من هم این مشکل هست چرا :؟!موقع اپدیت پست اول این ارور میاد جدیدا
رسیدگی بشه لطفا
The time limit to edit this message (120 minutes) has expired.
برای آپ کردن تاپیکها در یک بخش و در کل بازارچه فواصل زمانی تعریف شده است که با رعایت آنها امکان بروزرسانی دارید.نمیشه آپ داد دو تا تاپیکو .
خب آخه چرا 10 دقیقه باید فاصله باشه بین آپ ها ؟برای آپ کردن تاپیکها در یک بخش و در کل بازارچه فواصل زمانی تعریف شده است که با رعایت آنها امکان بروزرسانی دارید.
با روش قبلی دیگر تاپیک شما اپ نخواهد شد. زمانبندی با در نظر گرفتن محدودیت صفحات نخست در نظر گرفته شده باید به شکلی باشد که تاپیک های آپ شده سایرین فورا از مشاهده خارج نشوند و فقط تعدادی تاپیک از یک یا دو کاربر قابل رویت باشد. به هر حال کسی که چند تاپیک فعال دارد باید زمانی را هم صرف پاسخ کاربران و رسیدگی به پیام ها و.. کند و در این فواصل می تواند تاپیکها را هم آپ دهد.خب آخه چرا 10 دقیقه باید فاصله باشه بین آپ ها ؟
آدم یه دیقه میخواد بیاد 10 تا تاپیشکشو آپ کنه و بره .
اینجوری که کلی طول میکشه و آدم مجبور میشه از همون روش سنتی ( پست دادن ) استفاده کنه . حالا نمیدونم خلاف قوانینه یا نه .
محدودیت بروزرسانی موضوعات با توجه به توع کاربری شما مطابق جدول لینک زیر تعیین شده است:درود
دوستان شما هم همچین مشکلی دارید.
من تو بخش لوازم جانبی تاپیکم رو آپ میکنم که تا بعد از تایم مشخص نمیشه آپش کرد و تاپیکای دیگه هم همینطور که تو بخش لوازم هستن
ولی وقتی میرم تو بخش گوشی و میخوام آپ کنم بازم همون محدودیت وجود داره
اگر برای یک تاپیک محدودیت باشه که درست میشه ولی نه اینکه یدونه آپ بدی بعد همشون اینجوری بشن!!!
امضا هم رو اعصابه![]()
حداقل زمان بین آپ یک موضوع برای بنده 3 ساعت هست مثل کاربران جدید!محدودیت بروزرسانی موضوعات با توجه به توع کاربری شما مطابق جدول لینک زیر تعیین شده است:
http://forum.persiantools.com/threads/امکانات-ویژه-بازارچه.381310/
در صورت مغایرت می توانبد در همین تاپیک مشکلات بازارچه پیگیر شوید.
حداقل زمان بین آپ یک موضوع برای بنده 3 ساعت هست مثل کاربران جدید!
حداقل زمان آپ بین کل موضوعات فروم برای بنده 10 دقیقه هست مثل کاربران جدید!
اتو آپ(حداکثر تعداد آپ هر موضوع) هم که ظاهرا اون هم مثل کاربران جدید 2 بار هست چون روزی نهایتا یک یا دو بار تاپیک من داره اتوماتیک آپ میشه.
حداقل زمان بین آپ یک موضوع برای بنده 3 ساعت هست مثل کاربران جدید!
حداقل زمان آپ بین کل موضوعات فروم برای بنده 10 دقیقه هست مثل کاربران جدید!
اتو آپ(حداکثر تعداد آپ هر موضوع) هم که ظاهرا اون هم مثل کاربران جدید 2 بار هست چون روزی نهایتا یک یا دو بار تاپیک من داره اتوماتیک آپ میشه.
در صورتیکه مشکل شما هنوز حل نشده با Forum Manager مکاتبه کنید.بنده هم همین مشکل را دارم . لطفا رسیدگی کنید .
منم همین مشکل رو دارم، با کی تماس بگیرم؟در صورتیکه مشکل شما هنوز حل نشده با Forum Manager مکاتبه کنید.
چی وجود نداره !! همین چند روز پیش باهاشون صحبت کردم برای این مشکل گفتن در حال بررسی هست حل بشهمنم همین مشکل رو دارم، با کی تماس بگیرم؟
فکر کنم یوزر Forum Manager وجود نداره دیگه!
درسته، داشتم توی مدیران دنبالش می گشتم ندیدمش، بهش پ.خ زدمچی وجود نداره !! همین چند روز پیش باهاشون صحبت کردم برای این مشکل گفتن در حال بررسی هست حل بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk