• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات و سوالات پیرامون بخش بازارچه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
748aupthreads.jpg

آقا این یعنی اینکه 20 تا موضوع اتوماتیک آپ می شه بعد 20 تای دیگه رو دستی باید آپ کرد ؟!

بعدش ما اصلا پکیج آپ نخواین بخوایم حجم اینباکس پی . ام هم زیاد بشه برای اون چقدر باید بدیم ؟ :|

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
گرامی فروشنده معتبر هستید
Snapshot_2014-09-30_124923.png

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
می شه من فروشنده معتبر بشم ولی فقط امکاناتش رو بدید ؟؟؟؟

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
با سلام خدمت مدیران محترم و کاربران پرشین تولز:)

یه پیشنهاد داشتم در مورد فروم و اینکه در بخش بازارچه حتی وقتی کالایی فروش میره و اعلام میشه که فروش رفته کاربرانی که نکته فروخته شد رو تو فروم جدی نمیگیرند یا نمیبینند تاپیکی که ختم شده در اون اسپم میکنن و قیمت آخر رو میخوان و پ.خ میدن که قیمت آخر چند یا فلان قیمت بنده خریدارم در حالی که کالای مورد نظر فروخته شده

در خواست من اینه در کنار دکمه گزارش تخلف دکمه خطم تاپیک زده بشه که فروشنده یا خودش
تاپیکشو قفل کنه و دسترسی بهش وجود نداشته باشه یا با زدن اون دکمه به مدیران پیامی فرستاده بشه که تاپیک قفل بشه و کاربرا بدونن موضوع بسته شده و کالا فروخته شده

یا اینکه کنار پست یه آیکون بیاد که معناش اتمام تاپیک یا همان فروخته شد باشه
:)

Last edited:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
عزیز وقتی کالاتون فروش رفت رو همون پست اول گزارش تخلف بزنید و بنویسید که کالا فروش رفت و لطفا قفل بشه! مدیر مربوطه وقتی آنلاین بشه تاپیک رو قفل میکنه!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اجبارا این پکیج برنزی رو خریدم !

حداقل این آپ کردن بازارچه رو درست کنید

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
You have to wait for 30: seconds between Up for a thread. Please try again after 28:56 seconds.

عجب !!!!!!!!!!!!!!!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
شی شده داداش مشکل چیه؟
146220.jpg

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
والا زامبی شدیم از دست مدیرای این سایت !

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
اینجا آپ کردن یعنی چی؟ یعنی مطلب رو بالاتر از بقیه تاپیک ها نشون بدیم؟ برای آپ کردن باید چی کار کرد؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
خب مشخصه وقتی شما تاپیک رو آپ می کنید تاپیک به صفحات اولیه آخرین نوشته ها میاد.کافیه به پنل کاربریتون رجوع کنید و گزینه آپ کردن موضوع رو می بینید،البته اگر برا شما که تازه واردید فعال باشه که من اینو خبر ندارم.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
خب مشخصه وقتی شما تاپیک رو آپ می کنید تاپیک به صفحات اولیه آخرین نوشته ها میاد.کافیه به پنل کاربریتون رجوع کنید و گزینه آپ کردن موضوع رو می بینید،البته اگر برا شما که تازه واردید فعال باشه که من اینو خبر ندارم.
اونجا نوشته که چه تعداد میشه آپ کرد - من میخام بدونم چه جوری باید آپ کرد - چگونگی آپ کردن نه تعدادی را که میتوان آپ کرد

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
من منظور شما رو نگرفتم البته با توجه به سوالای اکثر کاربران جواب دادم.بخاطر ساده بودن مشکلتون بنده به اشتباه پاسخ دادم،دوستمون که گفتن یک راهش هست،یه راهشم اینه.البته قبل از استفاده حتما اون اطلاعیه رو که قبلا گفتم بخونید در غیر اینصورت از مدیر اون بخش بخاطر آپ کردن بیش از حد یک تاپیک اخطار میگیرید.
Capture.JPG

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوست عزیزم
مدتی هست سیستم جدیدی با نام «Up Thread» و یا «آپ کردن تاپیک‌ها» برای سامان بخشیدن به بازارچه و جلوگیری از پست های نامرتبط راه اندازی شده.
موضوعات در هر بخش بازارچه فقط با استفاده از این سیستم به بالای بخش منتقل می‌شن و ارسال نوشته جدید در موضوع، چه اونو آغازگر موضوع بنویسه چه سایر کاربران، تأثیری در بالا بودن موضوع نداره.
بنابراین اگر می‌خواید تاپیک تون رو آپ کنید فقط از این سیستم باید استفاده کنید وگرنه آپ نمی‌شه!
این لینک ها رو بخونید تا بیشتر با این سیستم آشنا بشید:
اطلاع رسانی در مورد سیستم جدید بروز رسانی تاپیک‌ها در بازارچه
امکانات ویژه بازارچه
آپ کردن موضوع
این تاپیک‌ها رو هم می تونید مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:
توجه: این سیستم فقط در بازارچه هست و در سایر بخش ها تاپیک ها با ارسال نوشته جدید بالا میان.
متشکرم.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
آقای مدیر که پول می گیری برای امکانات چرا پاسخگو نیستی ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
کاربری این آقا بن شده کی بهش اجازه داده دوباره فعالیت کنه با اکانت جدیدی به اسم pishro داره فعالیت می کنه چند بار هم گزارش دادم ولیکن کسی توجهی نمی کنه اگه فعالیت ایشون مجازه بگید

@Hamid2day

ضمنن بنده یه تاپیک در مورد مزاحمت های اس ام اس سیستم های پاپ آپ زده بودم که پاک شده میخواستم ببینم کی و برای چی این کار رو انجام داده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
ضمنن بنده یه تاپیک در مورد مزاحمت های اس ام اس سیستم های پاپ آپ زده بودم که پاک شده میخواستم ببینم کی و برای چی این کار رو انجام داده

به این دلیل پاک شده احتمالا :

قوانین :
12 )منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از فروم حل کنید. انجمنهای پرشین تولز اجازه مطرح کردن اتهامات صحیح یا نادرستی که مستقیما نام افراد یا شرکتها را تحت تاثیر قرار می دهد (حتی به جهت روشن کردن اذهان و در هر موضوع که باشد) نمی دهد.

بالا