• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات و سوالات پیرامون بخش بازارچه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
به این دلیل پاک شده احتمالا :

قوانین :
12 )منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از فروم حل کنید. انجمنهای پرشین تولز اجازه مطرح کردن اتهامات صحیح یا نادرستی که مستقیما نام افراد یا شرکتها را تحت تاثیر قرار می دهد (حتی به جهت روشن کردن اذهان و در هر موضوع که باشد) نمی دهد.

آخه من از کسی اسمی نگفته بودم و هدفم کلا سیستم های پاپ آپ بود

برداشته یکی دیتا بیسش رو فروخته بعد بیچارمون کردن با تعداد بی شمار اس ام اس بعد من اومدم گفتم اگر بیاین دوباره اس ام اس بدین پی گیری میکنم و شکایت می کنم ازتون
بعد این که اتهام بر علیه شخص نیست که

بعد اگه این مسئله که شما می گی درست باشه و به همین دلیل پاک کرده باشن چرا به سیستم های پاپ آپ اجازه میدین تبلیغ کنن و منافع کاربرهای پی تی رو مورد آسیب قرار میدین .

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
با سلام
دليل پاك شدن تايپيكتون استفاده از الفاظ ركيك بود
یه کم شعور توی کار لازمه حیوان نفهمی که باید مثل سگ باهات رفتار کرد . یعنی آدم برای یه حیون بی شعور بیشتر میتونه احترام قائل بشه
در ضمن شما اشاره كرديد

دوستان عزیزی که دارای سیستم پاپ آپ هستند دفعه دیگه اس ام اس تبلیغاتی بیاد روی گوشی ، به علت ایجاد مزاحمت ازتون شکایت می کنم
و با توجه به قوانين بخش ويژه وبمسترها :
12 )منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از فروم حل کنید.
انجمنهای پرشین تولز اجازه مطرح کردن اتهامات صحیح یا نادرستی که مستقیما نام افراد یا شرکتها را تحت تاثیر قرار می دهد (حتی به جهت روشن کردن اذهان و در هر موضوع که باشد) نمی دهد.
چون تايپيكتون حاوي مشكل شخصي بود حذف شد .

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
در تاپیک هی پرشین تولز سیستم های پاپ آپ دارن مزاحمت ایجاد می کنن و به حقوق فردی افراد دارن لطمه میزنن ولی شما اجازه فعالیت دادید که حتی در صورتی هم که اجازه هم داشته باشند باید در قسمت بازارچه خدمات وبمستری فعالیت کنند ولیکن میبینیم علاوه بر اینکه این سیستم ها در بخش نامربوط فعالیت می کنن بلکه پرشین تولز هم یه محیطی براشون فراهم کرده که حتی یک فرد بتونه سیستم های مختلفی رو بالا بیاره بعد بدون پرداخت ول کنه بره دست کسی هم بهش نرسه ، در صورتی که کسانیکه فعالیت تجاری در این سطح می کنند باید هویتشون مشخص باشه . و این کوتاهی متوجه فروم پرشین تولز هستش و کسایی که مدیریت می کنن

از طرفی سیستم های پاپ آپ هویت افراد رو به راحتی از شخصی به شخص دیگه منتقل می کنن که معلوم نیست به کی میرسه و هویت افراد رو میتونن ازش سو استفاده کنن که شما هیچ اطلاع رسانی در این زمینه هم نکردید

یکی از بزرگترین دلیل های افت انجمن و کم شدن بازدید های خوبش و افراد متخصص مسئول نبودن بعضی از عزیزان در پرشین تولز هستش

در مورد الفاظ رکیک به خاطر این بوده که 6 تا سیستم پاپ آپ حدود 48 تا اس ام اس به بنده تو یه روز دادن من واقعا متاسفم عوض اینکه شما به کاربر احترام بزارید میرید به یه سیستمی که حتی به خودتون هم داره لطمه میزنه سود میرسونید. در ضمن الفاظ رکیک به افراد کم فهمی بوده که شعور ما رو به زیر سوال میبرند ، در ضمن فقط هم شخص بنده نبودم تو همون تاپیکی که پاک کردید حداقل 5-6 نفر از این وضعیت ناراضی بودند پیشنهاد می کنم دیدتون رو عوض کنید

منافع بلند مدت خودتون رو بهش یه سری دوباره بزنید بخواهید همینجوری کاربر از دست بدهید دیگه تموم کارتون

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
سلام.

من امروز به یک مشکل بر خورد کردم. تاپیک من در بخش فروش بازارچه حذف شد.

بعد من یک پیام به مدیری که حذف کرده داشتم ولی مشخص نبود کیه که پیام خصوصی بدم.

از گزینه ی گزارش تخلف استفاده کردم تا پیامم رو برسونم.

لطفا شفاف سازی کنید کی به کیه که مجبور نباشیم از این حرکت ها بزنیم تا مدیر بازارچه این قدر آتیشی بشه.

با تشکر.

saet235qawert.jpg

newuser0920

Registered User
لایک‌ها
0
بابا گل بگیرین این بازارچرو
تایپیک منو حذف کردن نوشته تبصره فلان
آخه مرد حسابی یه تذکری گوشزدی چیزی
پس این حقوق برای چیته؟

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
حالا من کلا کاری به حذف تاپیکم ندارم.( مهم نیست من سعی کردم همین قوانین رو رعایت کنم که یک تاپیک دیگه زدم. چون نمی تونستم پست های غیر اسپم رو پاک کنم و تاپیک رو تغییر کابری داده بودم یعنی از فروش به مزایده. خوب با توجه به پست ها بهتر بود تاپیک رو ببندم. تاپیک رو بستم بعد تاپیک جدید زدم. که انگار خلاف قوانین بود. من که خوندم قوانین رو دوباره ولی متوجه نشدم.)

مهم اون گزارش دومی هست. کلا اجازه نداریم اعتراض کنیم. مسئله اینجاست. چون اسم مدیر رو از بخش پاسخ به گزارش برداشتند.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
با سلام و خسته نباشید چگونه میتوانم تیتر تاپیک فروش گوشی ام را ویرایش کنم ؟
سلام دوست من
عنوان مورد نظر رو با گزارش تخلف نوشته اول تاپیک تون درخواست بدید.
موفق باشید

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
به ترول ها اجازه فعالیت در انجمن ندید

آدرس پ.خ.:http://forum.persiantools.com/conversations/f.7082689/
خونه که خونه نباشه سگدونی باشه اینجور میشه ، لباس هالوین بپوش تو خونه بچرخ میترسن فرار میکنن :cool:
جای هالوین فکر تمیز کردن کلبه سگدونیت باش تا طاعون نگرفتی کون گشاد
هر چه زودتر آیپی این کاربرنما رو بن کنید لطفا
بن کردن از این نظر ج نمیده که این فرد تروله و خوب خیلی راحت یکی دیگه میسازه و جو پاتوق رو داغون میکنه و در نهایت همه کاربران ضربه میبینند،آمار انجمن هم سرانجام افت میکنه

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
سلام مدیران محترم. یه تاپیک تحت عنوان فروشگاه بزرگ nkala.com داشتم پاک شده دلیل پاک کردنش چیه و خدا کنه که بشه برش گردوند. 7ساعت واسش وقت گذاشتم و 20هزار هزینه فروشنده معتبر دادم که پاک بشه؟؟؟؟؟ بدون یه تذکر کوچیک پاک میکنین آخه؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونین همچین تاپیکی وقت واسش صرف شده؟ الان 12 ساعته فروشنده معتبر رو فعال کردم کیه که فعالش کنه؟؟ فقط بخاطر یه نام کاربری نوشتن اونم بدون یه تذکر
اینهمه سابقه دارم فروشنده معتبر دارم که لطف میکنین فعااش نمیکنین بازم تاپیک رو پاک میکنین. فقط خدا کنه تاپیک کلا پاک نشده باشه. خدا کنه!!!!!!

Last edited:

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
سلام مدیران محترم. یه تاپیک تحت عنوان فروشگاه بزرگ nkala.com داشتم پاک شده دلیل پاک کردنش چیه و خدا کنه که بشه برش گردوند. 7ساعت واسش وقت گذاشتم و 20هزار هزینه فروشنده معتبر دادم که پاک بشه؟؟؟؟؟ بدون یه تذکر کوچیک پاک میکنین آخه؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونین همچین تاپیکی وقت واسش صرف شده؟ الان 12 ساعته فروشنده معتبر رو فعال کردم کیه که فعالش کنه؟؟ فقط بخاطر یه نام کاربری نوشتن اونم بدون یه تذکر
اینهمه سابقه دارم فروشنده معتبر دارم که لطف میکنین فعااش نمیکنین بازم تاپیک رو پاک میکنین. فقط خدا کنه تاپیک کلا پاک نشده باشه. خدا کنه!!!!!!
به لطف یکی از مدیران تونستم متن تاپیکمو دوباره پیدا کنم.

ولی جدا بعضیا شاید با قوانین آشنا نباشن

دوستان یه سوال: آپ کردن اتوماتیک تاپیک واسه کیا فعاله؟ چون واسه من که فعال نشده

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
به لطف یکی از مدیران تونستم متن تاپیکمو دوباره پیدا کنم.

ولی جدا بعضیا شاید با قوانین آشنا نباشن

دوستان یه سوال: آپ کردن اتوماتیک تاپیک واسه کیا فعاله؟ چون واسه من که فعال نشده
سلام آپ کردن خودکار برای کاربرانی فعاله که امکانات ویژه بازارچه را خریداری نموده اند :
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه نمایید : امکانات ویژه بازارچه

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
فروشنده معتبر جز امکانات ویژه مگه نیس؟

خیر ! فروشنده معتبر فقط جهت تایید هویت شما برای انجام معاملات با اطمینان بیشتر هست ! و برای داشتن امکانات ویژه باید یکی از بسته های برنزی ، نقره ای ، طلایی یا الماسی را خریداری کنید..

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
خیر ! فروشنده معتبر فقط جهت تایید هویت شما برای انجام معاملات با اطمینان بیشتر هست ! و برای داشتن امکانات ویژه باید یکی از بسته های برنزی ، نقره ای ، طلایی یا الماسی را خریداری کنید..
ممنون. تاپیک رو خوندم و متوجه شدم
برای بسته برنزی واسه من که تازه فروشنده معتبر شدم لازمه کامل چولشو بدم یا مابه التفاوت؟

واسه من که همون50هزار بود. یعنی کامل!!!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
ممنون. تاپیک رو خوندم و متوجه شدم
برای بسته برنزی واسه من که تازه فروشنده معتبر شدم لازمه کامل چولشو بدم یا مابه التفاوت؟

واسه من که همون50هزار بود. یعنی کامل!!!
50 تومان جدا !

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
سلام وقت بخیر
اکانت شخص بنده فروشنده معتبر بود و فعلا نیز زمان داشت برای حق پرداخت عضویت ولی امروز متوجه شدوم که فروشنده معتبر از حساب بنده حذف شده است از دوستان جویا شدم دیدیم برای بعضی دیگر نیز حذف شده است

لطفا دلیل حذف را بفرمایید
ممنون

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
دوستان چقدر طول می کشه این عنوان فروشنده معتبر رو دریافت کنیم؟
بنده چند روز پیش ایمیل زدم پول رو هم واریز کردم
ولی خبری نیست

بالا