منم موافقماین قضیه ویرایش باید تو اولویت باشه + اضافه کردن همه کد های لازم . اصلا به نظرم باید حتما به صورت آزمایشی ایرادات برطرف میشد بعد آپلود میشد
دکتر درسته اما وقتی شما و مدیران به پست های ویرایش شده دسترسی دارین چه دلیلی داره که امکان ویرایش برداشته بشه !از نظر من در بازارچه گزینه ویرایش نباشه خیلی بهتره . جلوی بسیاری از سوء استفاده ها گرفته میشه (فقط در بازارچه امکان ویرایش پست نباشه بسیار عالی هست)
دکتر درسته اما وقتی شما و مدیران به پست های ویرایش شده دسترسی دارین چه دلیلی داره که امکان ویرایش برداشته بشه !
بعضی فروشنده ها هم که اجناسشون قیمت بروز میخواد اونا باید چیکار کنن ؟
دکمه ی ویرایش پایین سمت راست فقط تا 5 دقیقه بعد از ایجاد پست فعاله (که به عنوان مشکل ذکر شده)
تگ اسپویلر هم به صورت پیش فرض نداره باید اضافه بشه
این امتیاز 16 برا پستها و تشکرها و ایناستآقا منم امتیازام کم شده 30تا امتیاز داشتم شده 16 تا
آخه وقتی مشکل ساز میشه دکتر جان که من نوعی بخوام پست اول تاپیکم رو ادیت کنم و لیست رو به روز کنم یا قیمت هارو تغییر بدماگر به صورت پیش فرض 5 دقیقه هست خودش کافیه باز هم جلوی بسیاری از سوء استفاده ها گرفته میشه .
پوزش میخوام .... اما منظورم این بود وقتی که مدیران به پست های ویرایش شده دسترسی داشته باشن میتونن پستهای ویرایش شده ی کاربران رو ببینند ... درسته !؟ یعنی درصورتی که مشکلی بوجود بیاد مدیران میتونن به سوء استفاده کاربر خاطی پی ببرن !پست اول اون تاپیک در صورتیکه مال خود استارتر باشه مشکلی نیست قابل ویرایش باشه . ولی الباقی پست ها نیازی نیست . قابل توجه شما من گفتم کاربران نگفتم مدیران . اسمش روش هست یه مدیر . باید بتونه با یه تاپیک یا یک پست هر کاری که میخواد بکنه . مدیر نیازی به سوء استفاده نداره !!!!
.
تو زنفورو فرقی بین پست اول و آخر نیست وقتی یه تنظیماتی برای ویرایش قرار میدی برای همه ی پست ها برقرار میشهپست اول که نیاز حتمی به ویرایش داره ، پست های بعدی هم باید یه زمان معقول ویرایش براشون در نظر گرفته بشه .
دکی قربونت برم این همه معامله موفق و بدون کلک انجام میشه، نمیشه به خاطر چند تا ... همه رو تو امپاس گذاشت. برای من فروشنده واقعا لازمه این قضیه. مشتری میاد تو تاپیک قیمت پست اول رو نگاه میکنه، حالا من تو صفحه ی فلان گفته باشم قیمتا کم شد چه تاثیری داره؟! مشتری میره !!از نظر من در بازارچه گزینه ویرایش نباشه خیلی بهتره . جلوی بسیاری از سوء استفاده ها گرفته میشه (فقط در بازارچه امکان ویرایش پست نباشه بسیار عالی هست)
اگر برای پست آغازین نباشه که خیلی مسخرست! هم آیتمها روز به روز و هفته به هفته تغییر میکنه و هم قیمتها.بخصوص برای تایپیکهای فروش دائمی یا کلی.اینطوری مرتب باید تایپیک جدید بزنیم با مورد جدید و قیمت جدید.از نظر من در بازارچه گزینه ویرایش نباشه خیلی بهتره . جلوی بسیاری از سوء استفاده ها گرفته میشه (فقط در بازارچه امکان ویرایش پست نباشه بسیار عالی هست)