• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات و سوالات پیرامون بخش بازارچه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
بله، دوستمون درست میگن
باید فروشنده معتبر باشید

mohamedx66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
بنده اکانت مهم شدن تاپیک در بازارچه را خرید کردم ( 100 هزار تومان ) ولی سوالم اینه کدوم تاپیکم مهم میشه و در قسمت بازارچه نمایش داده میشه؟ آیا خودم باید اسم تاپیک را اعلام کنم؟
تاپیکم اینه ( http://forum.persiantools.com/threads/حراج-ویژه-محافظ-موبایل.653154/ )
اکانت فروشنده معتبر هم خریدم لطفا زودتر فعالش کنید

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,894
سلام
بنده اکانت مهم شدن تاپیک در بازارچه را خرید کردم ( 100 هزار تومان ) ولی سوالم اینه کدوم تاپیکم مهم میشه و در قسمت بازارچه نمایش داده میشه؟ آیا خودم باید اسم تاپیک را اعلام کنم؟
تاپیکم اینه ( http://forum.persiantools.com/threads/حراج-ویژه-محافظ-موبایل.653154/ )
اکانت فروشنده معتبر هم خریدم لطفا زودتر فعالش کنید
تاپیک شما مهم شد
مدارک را برای فروشنده معتبری به ایمیل فروم ارسال کنید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
@Forum Manager

من فکر میکتم مشکلی در تنظیمات اپ کردن خودکار تاپیک هام هستش
من از طریق همین لینک پایین تاپیک تنظیم میکنم مثلا هر 20 دقیقه ولی فکر میکنم اپ نمیشه سر همون ساعت

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
@Forum Manager

من فکر میکتم مشکلی در تنظیمات اپ کردن خودکار تاپیک هام هستش
من از طریق همین لینک پایین تاپیک تنظیم میکنم مثلا هر 20 دقیقه ولی فکر میکنم اپ نمیشه سر همون ساعت
ظاهرا زمان تنظیمی برای تمام تاپیک هاتون باید یکسان باشه و اینکه هر هفته کلا دوباره باید تنظیم کنید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
با سلام
از مدیران محترم درخواست دارم تاپیک های زیر رو تغییر نام دهند.سپاس
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-بازی-های-hd-2014-برای-تمامی-پردازنده-ها-دیتا-مشترک-obb-همراه-با-آموزش-تصویری-نرم-افزارهای-2014.477978/#post-8521145

به عنوان فروش بازی های HD 2015 برای تمامی پردازنده ها(دیتا مشترک Obb) همراه با آموزش تصویری تغییر نام یابد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-وِیژه-پک-بازی-وبرنامه-های-اندرویدhd-2014وِیژه-پردازندهadreno-تست-شده-آموزش-نصب-تصویری-و-ویدئویی.444357/#post-7943199

به عنوان فروش وِیژه پک بازی های HD 2015 وِیژه پردازنده Adreno تست شده + آموزش نصب تصویری و ویدئویی تغییر نام یابد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-وِیژه-و-استثنائی-پک-بازی-های-اندروید-hd-2013-وِیژه-پردازنده-power-vr-اپدیت-روزانه-بیش-از35-گیگ.431899/#post-7734253

به عنوان فروش وِیژه و استثنائی پک بازی های اندروید HD 2015 وِیژه پردازنده Power vr +اپدیت روزانه بیش از35 گیگ تغییر نام یابد

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
با سلام
از مدیران محترم درخواست دارم تاپیک های زیر رو تغییر نام دهند.سپاس
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-بازی-های-hd-2014-برای-تمامی-پردازنده-ها-دیتا-مشترک-obb-همراه-با-آموزش-تصویری-نرم-افزارهای-2014.477978/#post-8521145

به عنوان فروش بازی های HD 2015 برای تمامی پردازنده ها(دیتا مشترک Obb) همراه با آموزش تصویری تغییر نام یابد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-وِیژه-پک-بازی-وبرنامه-های-اندرویدhd-2014وِیژه-پردازندهadreno-تست-شده-آموزش-نصب-تصویری-و-ویدئویی.444357/#post-7943199

به عنوان فروش وِیژه پک بازی های HD 2015 وِیژه پردازنده Adreno تست شده + آموزش نصب تصویری و ویدئویی تغییر نام یابد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-وِیژه-و-استثنائی-پک-بازی-های-اندروید-hd-2013-وِیژه-پردازنده-power-vr-اپدیت-روزانه-بیش-از35-گیگ.431899/#post-7734253

به عنوان فروش وِیژه و استثنائی پک بازی های اندروید HD 2015 وِیژه پردازنده Power vr +اپدیت روزانه بیش از35 گیگ تغییر نام یابد

داخل هر تاپیکی که میخواین عنوانش تغییر کنه از گزینه گزارش تخلف استفاده کنید و در خواستتونو همونجا ارسال کنید... همکاران مربوطه از این طریق به در خواست های شما برای تغییر عنوان تاپیک یا قفل تاپیک رسیدگی می کنند.

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
داخل هر تاپیکی که میخواین عنوانش تغییر کنه از گزینه گزارش تخلف استفاده کنید و در خواستتونو همونجا ارسال کنید... همکاران مربوطه از این طریق به در خواست های شما برای تغییر عنوان تاپیک یا قفل تاپیک رسیدگی می کنند.
ممنون.این کارو کرده بودم ولی جوابی نگرفته بودم قبلا.بازم تست میکنم

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بخش دوم رو متوجه نشدم
یعنی شاید بعد یه مدت (احتمالا یک هفته) ببنید که تاپیک هایی که تنظیم کرده بودید آپ نمیشن و در این وقت باید دوباره تنظیمشون کنید.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا یه پیشنهاد.

دوستانی که امکانات آپ خودکار رو خریدن، نمیشه کاری کرد که تاپیکهای یه کاربر با فاصله زمانی مثلا 10 ذقیقه از هم آپ بشن؟ وقتی آخرین نوشته ها رو میزنی، یهو میبینی نصف صفحه تاپیکهای یه نفره که آپ خودکار خوردن. همشونم در یه ضمینه هستن.

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,894
آقا یه پیشنهاد.

دوستانی که امکانات آپ خودکار رو خریدن، نمیشه کاری کرد که تاپیکهای یه کاربر با فاصله زمانی مثلا 10 ذقیقه از هم آپ بشن؟ وقتی آخرین نوشته ها رو میزنی، یهو میبینی نصف صفحه تاپیکهای یه نفره که آپ خودکار خوردن. همشونم در یه ضمینه هستن.
سلام
این امکان وجود ندارد.

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
سلام
من دو تاپیک در بخش "خرید و فروش نرم افزار و خدمات نرم افزاری موبایل" داشتم که امروز صبح پاک شده! دلیلش رو زده نقض قوانین!!!
میخواستم ببینم دلیل دقیقش چی بوده و نقض کدوم قوانین مد نظر بوده؟

Your thread برنامه محافظ بوم بیچ - با Boom Guard دیگر در بازی Boom Beach غارت نشوید ! was deleted. دلیل: خلاف قوانین

Your thread محافظ Clash of Clans - با ClashGuard دیگر غارت نشوید! was deleted. دلیل: خلاف قوانین

فایل های ضمیمه

• upload_2015-1-24_13-3-7.png
    upload_2015-1-24_13-3-7.png
    866 بایت · نمایش ها: 7

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
خرید وفروش اکانت کلش و نرم افزارهای وابسته فعلا ممنوع شده ..
@Sir Vahid
همین الان چندین تاپیک در بازارچه هست که دارن خرید و فروش اکانت کلش میکنن و تازه هم نیستن!!!
ضمن اینکه نرم افزار ما برای خرید و فروش اکانت نیست یه ابزار جانبی برای این بازی هست مثل Trainer
یکی از دو تاپیک مربوط به بازی BoomBeach بود که به Clash ربطی نداره!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
مدیر عزیز من دو تا تاپیک زدم زدین مشکل داره و حذف کردین
چه خلافی داشته با قوانین مزایده؟

ralii

Registered User
لایک‌ها
12
چرا بازارچه خرید و فروش ماشین نداریم؟

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
هیچ کس نیست پاسخگوی تبعیض توی بخش بازارچه باشه ؟
چرا تاپیک های من پاک میشن و کسی هم دلیل دقیقش رو اعلام نمیکنه؟
چند روز اینجا منتظر پاسخ شما بودم ولی هیچکس جواب درستی نداد ولی الان یه تاپیک جدید ایجاد کردم طی 1 دقیقه بعد از ایجاد تاپیک میبینم که حذف شده!

بالا