• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات Nokia N73 ٠

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
یعنی مرورگر وب گوشی در حالت عمودی فقط کار میکنه...افقی نمیشه...افقی اگه بشه بهتره چون وب سایت ها بهتر نشون داده میشن و اسکرول کمتری لازمه...

زنگ گوشی اگه برای ساعت معینی تنظیم بشه فقط یه بار میزنه امکان انتخاب روزهایی از هفته یا چندین زنگ در 1 روز رو نداره....کلا این مشکل تمام اسمارت فونهای نوکیا هست تا به امروز....

با ریختن برنامه میشه حلش کرد ولی جالب اینه که یه گوشی جاوای ساده سونی اریکسون این امکان رو پیش فرض داره...

اینکار رو با تقویمش میشه کرد. فکر کنم رفتید توی آلارم و ساعت دنبالش گشتید

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی مرورگر وب گوشی در حالت عمودی فقط کار میکنه...افقی نمیشه...افقی اگه بشه بهتره چون وب سایت ها بهتر نشون داده میشن و اسکرول کمتری لازمه...

زنگ گوشی اگه برای ساعت معینی تنظیم بشه فقط یه بار میزنه امکان انتخاب روزهایی از هفته یا چندین زنگ در 1 روز رو نداره....کلا این مشکل تمام اسمارت فونهای نوکیا هست تا به امروز....

با ریختن برنامه میشه حلش کرد ولی جالب اینه که یه گوشی جاوای ساده سونی اریکسون این امکان رو پیش فرض داره...

فکر می کردم مربوط به snooz نبودن آلارم اشاره داره ...
ممنون ! پس تو بقیه سری های مشابه هم همین مشکل هست.
به هر حال من فکر می کنم انقدر مزایا داره که بشه از این چند تا عیب مختصر صرفه نظر کرد
و در ضمن معایبی که سایت Gsmarena برای این گوشی گفته اینهاست به طور کلی :

• * Loose camera cover
  • * Uncomfortable and cheap-looking numeric keypad
  • * No memory card included
  • * Slippery joystick
  • * No Wi-Fi
  • * Web browser does not work in landscape mode
  • * Alarm clock is not repeated

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینکار رو با تقویمش میشه کرد. فکر کنم رفتید توی آلارم و ساعت دنبالش گشتید

ببینم با تقویمش میتونی تنظیم کنی هر 2 شنبه و 5 شنبه 9 صبح زنگ بزنه؟ نه...نهایت میتونی تا 4 هفته نه 10 هفته رو دستی تنظیم کنی ولی تکرار رو نداره :p یعنی بعد 10 هفته دوباره باید بشینی تنظیم کنی...

فکر می کردم مربوط به snooz نبودن آلارم اشاره داره ...
ممنون ! پس تو بقیه سری های مشابه هم همین مشکل هست.
به هر حال من فکر می کنم انقدر مزایا داره که بشه از این چند تا عیب مختصر صرفه نظر کرد
و در ضمن معایبی که سایت Gsmarena برای این گوشی گفته اینهاست به طور کلی :

• * Loose camera cover
  • * Uncomfortable and cheap-looking numeric keypad
  • * No memory card included
  • * Slippery joystick
  • * No Wi-Fi
  • * Web browser does not work in landscape mode
  • * Alarm clock is not repeated

مشکل جوی استیکش هم مواظب باشید..جوی استیک بلندی داره و یکم ورزشکار باشی راحت میشکنه....

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
شاید بشه واسه این سوالم یه تاپیک جدا بزنم که همه استفاده کنند ...
ولی اگه میشه یه توضیح کامل از اینکه Wi-Fi چیه و تو گوشیها چیکار میشه باهاش کرد بگید لطفا

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
ببینم با تقویمش میتونی تنظیم کنی هر 2 شنبه و 5 شنبه 9 صبح زنگ بزنه؟ نه...نهایت میتونی تا 4 هفته نه 10 هفته رو دستی تنظیم کنی ولی تکرار رو نداره :p یعنی بعد 10 هفته دوباره باید بشینی تنظیم کنی...
...

بله میشه . باید گزینه repeat رو بزنی( روزانه- هفتگی - سالیانه و ... ) خودش تکرار میکنه
ولی کلا با این گوشی کسی نباید نگران اینجور چیزها باشه اینقدر برنامه هست برای همینکارها

mori

Registered User
لایک‌ها
14
برای کسانیکه با این مورد مشکل دارن
Web browser does not work in landscape mode
این ویدیو رو ببینید

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
این ویدیو رو ببینید

اون موقع که ایرانسل اینترنتش کار میکرد من با برنامه opera mobile راحت بودم خودش صفحه رو برای اون ابعاد تنظیم میکرد و خیلی راحت بود. بروزر خودش خیلی راحت نیست حتی اپرا مینی هم زیاد جالب نبود. ولی این برنامه چرخش صفحه یک نمونه اش اسمش rotate me بود که اینکار رو میکرد ولی توصیه من همون opera mobile هست.

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
این ویدیو رو ببینید

6b9pmz5.jpg
-
5ykj791.jpg

6g3lv9d.jpg
-
66a810o.jpg

rotateMe

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
البته این برنامه ی rotateme رو باید ساین کنید که بساطی داره واسه خودش. من دفعه ی اول که این کارو کردم فکر کنم نیم ساعتی مچل شدم ! ولی برنامه ی باحالیه ارزششو داره !

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
البته این برنامه ی rotateme رو باید ساین کنید که بساطی داره واسه خودش. من دفعه ی اول که این کارو کردم فکر کنم نیم ساعتی مچل شدم ! ولی برنامه ی باحالیه ارزششو داره !

خیلی از برنامه‌های Symbian 9.x برای UIQ 3.0 و Series 60v3 نیاز به Sign شدن دارن و بجز دفعه اول برای بدست آوردن Certificate یک ربع ساعتی آدم معطل میشه، در دفعات بعدی با داشتی Certificate و برنامه‌ SignSiS در ظرف چند ثانیه میشه یک برنامه Symbian رو Sign کرد. (متاسفانه چند روزی سایت www.symbiansigned.com به رحمت خدا رفته و از قضا چند تا از دوستان من گوشی جدید خریدند و برنامه‌هایی که باید Sign بشن رو نمیتونن نصب کنند! :( )

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی از برنامه‌های Symbian 9.x برای UIQ 3.0 و Series 60v3 نیاز به Sign شدن دارن و بجز دفعه اول برای بدست آوردن Certificate یک ربع ساعتی آدم معطل میشه، در دفعات بعدی با داشتی Certificate و برنامه‌ SignSiS در ظرف چند ثانیه میشه یک برنامه Symbian رو Sign کرد. (متاسفانه چند روزی سایت www.symbiansigned.com به رحمت خدا رفته و از قضا چند تا از دوستان من گوشی جدید خریدند و برنامه‌هایی که باید Sign بشن رو نمیتونن نصب کنند! :( )

کلا اونایی که ان 73 دارن راضی هستن؟
صداش چطوره؟ کیفیت عکسش چطوره؟
زیاد هنگ می کنه؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
زیاد هنگ می کنه؟

من نمیدونم از این سوال میخواهید به کجا برسید، اما نظر شخصی من (در نظر بگیرید نظر شخصی من ممکنه با دیگران متفاوت باشه) من به چند موردی که به ذهنم میرسه اشاره میکنم، اما از کیفیت پایین چند قسمت گوشی مرا تا حد زیادی ناراضی کرده است (شما باید این گوشی را در پر قو نگهداری کنید! :blink: ):

- کاور یا درب دوربین یکم لقی داره، بقول یکی از کاربرای siscenter «درب دوربین ذاتاً لق هست»، راستش اگه یک مدت گوشی رو تو دستتون بگیرید و ازش استفاده کنید، بیشتر متوجه منظورم میشید.
- جوی استیک گوشی علاوه بر اینکه هر لحظه امکان داره از جاش در بیاد (که اگه دقت نکنید از جاش در میاد)، همچنین نسبتا لغزش زیادی هم داره.
- جای قرار گرفتن Mini SD بعد از یک مدت لق میشه (بدون اینکه شما کاری به Memory داشته باشید و اصلاً آن را خارج نکنید). تقریباً در هفته بعد از یک مدت تکان و دوندگی و این حرفا بلاخره در یکی از روزهای هفته با پیغام «حافظه به صورت امن جدا شد» رو برو میشم و آن موقع است که می فهمم باید انگشتم را بزارم روی قسمت درب نگهدارنده حافظه و فشار بدم تا 2 میلیمتر بره تو، تا مشکل حل بشه.
- بر خلاف انتظار من هندزفری این گوشی هم چندان چنگی به دل نمیزنه، اما خوب میشه با هزینه حدودی 25 هزار تومن مدل بهتری تهیه کنید.
- بر خلاف تصورم که بعد از یک مدت کار کردن با Keypad بهش عادت می کنم، هنوز هم بعد از چهار ماه استفاده احساس راحتی باهاش ندارم.
- رادیو با هندزفری خودش رو که تست کردم خیلی حساسیت بالایی داره و با کمی جابجایی خیلی مواقع نویز روی پخش می افته و بعضی وقت ها هم که توی ماشین میشنم، برای یک لحظه صدا قطع و وصل یا بهتر بگم موج فرستنده رادیویی گم میشه، که من فکر میکنم از ضعیف بودن قدرت گیرندگی رادیو هست. (ایستگاههای رادیو جوان و رادیو سلامت را اغلب گوش می کنم)
- با وارد شدن طرح قرمز و آبی و طلایی ایرانسل چون هزینه sms حذف و یا کم شد، تعداد sms های این روزهای من بسیار زیاد شده، بطوری که یک sms را از منوی خود گوشی به چندین شماره مختلف sms می کنم، وقتی تعداد پست سرهم زیاد میشه، بطوری که توی outbox من حدود 15 الی 25 تا sms وجود داره، خیلی از اوقات بعد از ارسال چند sms از ارسال بقیه sms ها خوداری میکنه و یک Error مبنی بر اینکه sms به هیچ کدام از شماره ها قابل تحویل نیست رو میده که در این موقع هر کاری کردم، بجز خاموش و روشن کردن گوشی فایدهای نداشت. (آخرین نسخه فریمور با یا بی برنامه SMS Accelerator این مشکل رفع نشد.)
- برای Data Entry کمی بیشتر از حد معمول برای یک گوشی یا برای تسریع سرعت تایپ Email و SMS و یا تغییرات در فایل های Office وجود یک کیبورد مثل Nokia Wireless Keyboard SU-8W یا چیزی مشابه آن برایم کاملا ضرروری است، اما در بازار پیدا نکردم و به شدت کمبود آن را احساس میکنم.

موارد بالا، نظرات من در باب قسمتهایی بود که چندان انتظارات مرا برآورده نکرده بود. اما صدای این گوشی نسبت به خیلی از گوشی ها که من تست کردم، با کیفیت تر و تا حدی میشه گفت بلند هست و تقریبا انتظارات رو نسبت به گوشی های موجود بر آورده می کنه. دوربینش هم برای آدمی مثل من که از عکاسی چیز چندانی سرم نمیشه، بد نیست و میشه با تنظیمات کمی که در Option دوربین هست، عکس های آماتوری خوبی انداخت (شاید بعضی ها عکاس باشند و عکس های حرفه ای بتونن با دوربین این گوشی بگیرن، اما من ... )

در مورد Stability گوشی باید بگم من از 16 فروردین امسال که این گوشی رو 465 هزار تومن خریدم، شاید 5 یا 6 بار بیشتر هنگ نکرده، البته از امکانات گوشی خیلی استفاده میکنم (پخش موسیقی، برنامه های جانبی، عکس برداری و بین 20 تا 60 دقیقه تماس روزانه) اما بنا به تجربه من اگر فریمور بروز باشه و آدم کار منطق کار با برنامه های Symbian رو بلد باشه، کمتر گوشی هنگ میکنه (به شرطی که مموری درست و حسابی روش بندازید و خود سرانه به نصب و عزل برنامه ها بدون استفاده از رابط خود گوشی نپردازید) سه چهار مورد از هنگ کردن ها موقع فیلم برداری یا عکاسی بوجود آمد، مخصوصا که موقع فیلم برداری گوشیتون زنگ بخوره یا براتون sms بیاد!

در بخش Office من برنامه QuickOffice v4.0.19.2 نصب کردم، من به شخصه با برنامه Excel بنا به مقتضای کارم، زیاد استفاده می کنم، فایلهای Excel که به نسبت برای یک گوشی میتونه سنگین باشه، مثل پیاده سازی های طرح های توجیهی واحد های صنعتی که تقریبا پر از فرمول است، که روی یک سری اطلاعات ورودی پردازش میشه، وقتی روی گوشی میریزم، تا حدی خوبی قابل استفاده است و وقتی اون ها رو Edit می کنم با وقفه قابل قبولی محاسبات دوباره صورت گرفته و نتایج جدید ارائه میشه. با بقیه قسمت های QuickOffice چندان کار نکردم. (تو این جور مسائل کارآمدی Handset های Touchscreen به خوبی نمایان میشود.)

این چند مورد خوب و بد راجب به این Handset بود، که تو ذهنم بود، باز شما اگه سوالی داشتی در مورد این گوشی بپرس، شاید من یا سایر دوستان جواب یا نظر بدیم.

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
من نمیدونم از این سوال میخواهید به کجا برسید، اما نظر شخصی من (در نظر بگیرید نظر شخصی من ممکنه با دیگران متفاوت باشه) من به چند موردی که به ذهنم میرسه اشاره میکنم، اما از کیفیت پایین چند قسمت گوشی مرا تا حد زیادی ناراضی کرده است (شما باید این گوشی را در پر قو نگهداری کنید! :blink: ):

- کاور یا درب دوربین یکم لقی داره، بقول یکی از کاربرای siscenter «درب دوربین ذاتاً لق هست»، راستش اگه یک مدت گوشی رو تو دستتون بگیرید و ازش استفاده کنید، بیشتر متوجه منظورم میشید.
- جوی استیک گوشی علاوه بر اینکه هر لحظه امکان داره از جاش در بیاد (که اگه دقت نکنید از جاش در میاد)، همچنین نسبتا لغزش زیادی هم داره.
- جای قرار گرفتن Mini SD بعد از یک مدت لق میشه (بدون اینکه شما کاری به Memory داشته باشید و اصلاً آن را خارج نکنید). تقریباً در هفته بعد از یک مدت تکان و دوندگی و این حرفا بلاخره در یکی از روزهای هفته با پیغام «حافظه به صورت امن جدا شد» رو برو میشم و آن موقع است که می فهمم باید انگشتم را بزارم روی قسمت درب نگهدارنده حافظه و فشار بدم تا 2 میلیمتر بره تو، تا مشکل حل بشه.
- بر خلاف انتظار من هندزفری این گوشی هم چندان چنگی به دل نمیزنه، اما خوب میشه با هزینه حدودی 25 هزار تومن مدل بهتری تهیه کنید.
- بر خلاف تصورم که بعد از یک مدت کار کردن با Keypad بهش عادت می کنم، هنوز هم بعد از چهار ماه استفاده احساس راحتی باهاش ندارم.
- رادیو با هندزفری خودش رو که تست کردم خیلی حساسیت بالایی داره و با کمی جابجایی خیلی مواقع نویز روی پخش می افته و بعضی وقت ها هم که توی ماشین میشنم، برای یک لحظه صدا قطع و وصل یا بهتر بگم موج فرستنده رادیویی گم میشه، که من فکر میکنم از ضعیف بودن قدرت گیرندگی رادیو هست. (ایستگاههای رادیو جوان و رادیو سلامت را اغلب گوش می کنم)
- با وارد شدن طرح قرمز و آبی و طلایی ایرانسل چون هزینه sms حذف و یا کم شد، تعداد sms های این روزهای من بسیار زیاد شده، بطوری که یک sms را از منوی خود گوشی به چندین شماره مختلف sms می کنم، وقتی تعداد پست سرهم زیاد میشه، بطوری که توی outbox من حدود 15 الی 25 تا sms وجود داره، خیلی از اوقات بعد از ارسال چند sms از ارسال بقیه sms ها خوداری میکنه و یک Error مبنی بر اینکه sms به هیچ کدام از شماره ها قابل تحویل نیست رو میده که در این موقع هر کاری کردم، بجز خاموش و روشن کردن گوشی فایدهای نداشت. (آخرین نسخه فریمور با یا بی برنامه SMS Accelerator این مشکل رفع نشد.)
- برای Data Entry کمی بیشتر از حد معمول برای یک گوشی یا برای تسریع سرعت تایپ Email و SMS و یا تغییرات در فایل های Office وجود یک کیبورد مثل Nokia Wireless Keyboard SU-8W یا چیزی مشابه آن برایم کاملا ضرروری است، اما در بازار پیدا نکردم و به شدت کمبود آن را احساس میکنم.

موارد بالا، نظرات من در باب قسمتهایی بود که چندان انتظارات مرا برآورده نکرده بود. اما صدای این گوشی نسبت به خیلی از گوشی ها که من تست کردم، با کیفیت تر و تا حدی میشه گفت بلند هست و تقریبا انتظارات رو نسبت به گوشی های موجود بر آورده می کنه. دوربینش هم برای آدمی مثل من که از عکاسی چیز چندانی سرم نمیشه، بد نیست و میشه با تنظیمات کمی که در Option دوربین هست، عکس های آماتوری خوبی انداخت (شاید بعضی ها عکاس باشند و عکس های حرفه ای بتونن با دوربین این گوشی بگیرن، اما من ... )

در مورد Stability گوشی باید بگم من از 16 فروردین امسال که این گوشی رو 465 هزار تومن خریدم، شاید 5 یا 6 بار بیشتر هنگ نکرده، البته از امکانات گوشی خیلی استفاده میکنم (پخش موسیقی، برنامه های جانبی، عکس برداری و بین 20 تا 60 دقیقه تماس روزانه) اما بنا به تجربه من اگر فریمور بروز باشه و آدم کار منطق کار با برنامه های Symbian رو بلد باشه، کمتر گوشی هنگ میکنه (به شرطی که مموری درست و حسابی روش بندازید و خود سرانه به نصب و عزل برنامه ها بدون استفاده از رابط خود گوشی نپردازید) سه چهار مورد از هنگ کردن ها موقع فیلم برداری یا عکاسی بوجود آمد، مخصوصا که موقع فیلم برداری گوشیتون زنگ بخوره یا براتون sms بیاد!

در بخش Office من برنامه QuickOffice v4.0.19.2 نصب کردم، من به شخصه با برنامه Excel بنا به مقتضای کارم، زیاد استفاده می کنم، فایلهای Excel که به نسبت برای یک گوشی میتونه سنگین باشه، مثل پیاده سازی های طرح های توجیهی واحد های صنعتی که تقریبا پر از فرمول است، که روی یک سری اطلاعات ورودی پردازش میشه، وقتی روی گوشی میریزم، تا حدی خوبی قابل استفاده است و وقتی اون ها رو Edit می کنم با وقفه قابل قبولی محاسبات دوباره صورت گرفته و نتایج جدید ارائه میشه. با بقیه قسمت های QuickOffice چندان کار نکردم. (تو این جور مسائل کارآمدی Handset های Touchscreen به خوبی نمایان میشود.)

این چند مورد خوب و بد راجب به این Handset بود، که تو ذهنم بود، باز شما اگه سوالی داشتی در مورد این گوشی بپرس، شاید من یا سایر دوستان جواب یا نظر بدیم.

ممنون
فکر کنم باید یه کم بیشتر فکر کنم در مورد خریدش .. به هر حال من دنبال کیفیت دوربین بودم و گزینه بعدی برای من K800 هست که اصلا از صداش راضی نیستم و این مهمترین دلیلی بود که ازش صرفه نظر کردم.
دلیل دوم هم کیفیت پایین فیلمبرداریش بود ...

اگه این دوتا مشکل رو نداشت ، حتما به جای N73 اونو می خریدم. بدبختی اینه که آدم انتخابهای زیادی نداره تو ایران !!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
زیاد هنگ می کنه؟
آره.
صدا با هندزفری AD-41+HS-20 و با موزیک پلیر LCG JukeBox خوبه.
کیفیت عکس خوبه.
نه.
:)

svhost

Registered User
لایک‌ها
2

در کل پیشنهاد می کنید که بگیرم یا نه؟
میشه بگید چه چیزهایی توی جعبه اش بود وقتی گرفتید؟ کامل
بعد به نظرتون گارانتیش خیلی مهمه چی باشه؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
در کل پیشنهاد می کنید که بگیرم یا نه؟
میشه بگید چه چیزهایی توی جعبه اش بود وقتی گرفتید؟ کامل
بعد به نظرتون گارانتیش خیلی مهمه چی باشه؟

الان که پست قبلی خودم رو خوندم، دیدم چقدر غلط و غلوط توضیح دادم، فکر کنم بخاطر این بود که عجله داشتم بخوابم و قبل از پست کردن یادم رفت، یک بار بخونمش و اشکالاتش رو رفع کنم! شرمنده دوستان :blush: به بزرگی خودتون ببخشید.

راستش من نیازها و اولویت های شما رو نمی دونم و بهتره که خودتون تصمیم بگیرید.

در مورد این گوشی Review زیاد منتشر شده و در Forum قسمت پشتیبانی خود نوکیا می توانید درباره مشکلات این گوشی تا حد زیادی اطلاعات کسب کنید و اگر قصد خرید دارید با چشم و گوش باز این کار رو بکنید.

محتویات جعبه اش را می‌توانید در اول Review N73 در سایت mobile-review.com بخوانید. در مورد گارانتی های موجود و خدمات ارائه شده از طرف آنها، من چندان اطلاعاتی ندارم، امیدوارم بقیه دوستان در این زمینه به شما پاسخ دهند.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آره.
صدا با هندزفری AD-41+HS-20 و با موزیک پلیر LCG JukeBox خوبه.
کیفیت عکس خوبه.
نه.
:)

هندزفریش کشش هدفنهای قویتر رو هم داره من کریتیو 630 انداختم خیلی عالیه ولی یکبار از دوستم هدفنش رو گرفتم واقعا کیفیت تفاوت داشت و خیلی عالی شده بود البته اون هدفن 30 تومن هم قیمتش بود.
این قضیه لق بودن در گوشی و مموری کارت و sms و هنگ!!! چیه که امروز اینجا خواندم؟ من که مشکلی نداشتم چند تایی از دوستانم هم که داشتن چنین حرفی نزدند موضوع چیه ؟!

Air BRUSH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این درسته که میگن سرعت لود کردن عکس و sms و.... خیلی پایینه؟؟؟؟ واین به خاطر سیستم عاملشه؟

اگه از رم 512 استفاده کنیم باز هم کند میشه؟؟

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
هندزفریش کشش هدفنهای قویتر رو هم داره من کریتیو 630 انداختم خیلی عالیه ولی یکبار از دوستم هدفنش رو گرفتم واقعا کیفیت تفاوت داشت و خیلی عالی شده بود البته اون هدفن 30 تومن هم قیمتش بود.
این قضیه لق بودن در گوشی و مموری کارت و sms و هنگ!!! چیه که امروز اینجا خواندم؟ من که مشکلی نداشتم چند تایی از دوستانم هم که داشتن چنین حرفی نزدند موضوع چیه ؟!

موافقم، در مورد هندزفری، اگر آدم بخواد دنبال کیفیت باشه، باید رسما تو خرج بیفته. اما در مورد مسائلی که من اشاره کردم و ظاهرا شما و دوستانتان چنین مشکلاتی ندارید، باید بگم خوش به حالتان، چون من این مشکلات رو دارم.

در مورد لق بودن کاور یا درب دوربین، فکر کنم اگر تو اینترنت یکم جستجو کنید، در Review ها و Forum ها، کامنت های فروشگاه ها و ... به مطالب بسیاری در این زمینه بر می خوردید. برای مثال:

کد:
5. The camera slide has got a little loose. Not that it can slide open, it’s locked tight, but the top part of the slide can wiggle a little bit when closed.

http://www.my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=28011

====================================

Well it used to do its job alrite it still does but i guess the cover has become loose and so at times it shuts off when i take pics.

http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=43831

when I open the back camera cover some times the camera wont start,
Some times the camera app may close unexpectedly.
I think the problem is with the battery cover which is a little loose.

http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=hardware&message.id=4108

Nokia N73

PROS:

Great 3.2MP Camera with Carl Zeiss Optics
3D Stereo Speakers
UMTS - Quadband Support
Great Display

CONS:

Slippery Joystick
Slow software(Fixed by firmware?)
Loose camera cover

http://discussions.nokia.ie/rss/message?board.id=phones&message.id=15109

Main Disadvantages:
    * Loose camera cover
    * Uncomfortable and cheap-looking numeric keypad
    * No memory card included
    * Slippery joystick
    * No Wi-Fi
    * Web browser does not work in landscape mode
    * Alarm clock is not repeated

http://www.gsmarena.com/nokia_n73-review-106.php

My N73 started creaking and the lense cover became loose within days

http://www.expansys.com.hk/ft.aspx?k=70636

Cons: the camera cover becomes loose if not handled with care

http://shopping.yahoo.com/p:Nokia%20N73%20Cell%20Phone:1993968278:page=user-reviews

Hi, I bought my n73me 3 months ago. Now I am facing a serious issue.
when I open the back camera cover some times the camera wont start,
Some times the camera app may close unexpectedly.
I think the problem is with the battery cover which is a little loose. when i apply some force on the battery cover,camera closes. I dont know whether the two contact pins are causing problem

http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?p=322635

i'm thinking of buying the n73me but i have concerns about the sliding camera cover and the joystick. is the joystick same as the d-pad and does the camera cover become loose after a while?

http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=585827

Back cover appears to be loose

http://www.cnet.com.au/mobilephones/phones/0,239025953,240091801,00.htm

The only drawbacks are that the camera lens cover gets loose really quickly and the keypad is too small.

http://www.mobilefun.co.uk/11206-Nokia-N73-Reviews.htm

Unfortunately loose back cover, speakers crackling whilst playing, well. Anything. & for some reason the infra-red port was loose. Oh, & it crashed twice.

http://www.yourmobilephonereviews.co.uk/nokia_n73_reviews.htm

My N73 has a slightly loose battery cover. There's a slight movement if you apply some pressure up or downwards. Does anyone have the same problem?
I've fixed it by sticking a small piece of folder paper at the back. Should I exchange it due to this "imperfection"? It annoys me that the quality isn't perfect.

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/581585.html

در مورد لق بودن اسلات مموری و قضیه sms هم کافیه فقط یکم جستجو کنید و البته نتیجه گیری و قضاوت هم با خودتون.

بالا