کلا اونایی که ان 73 دارن راضی هستن؟
صداش چطوره؟ کیفیت عکسش چطوره؟
زیاد هنگ می کنه؟
من نمیدونم از این سوال میخواهید به کجا برسید، اما نظر شخصی من (در نظر بگیرید نظر شخصی من ممکنه با دیگران متفاوت باشه) من به چند موردی که به ذهنم میرسه اشاره میکنم، اما از کیفیت پایین چند قسمت گوشی مرا تا حد زیادی ناراضی کرده است (شما باید این گوشی را در پر قو نگهداری کنید! :blink: ):
- کاور یا درب دوربین یکم لقی داره، بقول یکی از کاربرای siscenter «درب دوربین ذاتاً لق هست»، راستش اگه یک مدت گوشی رو تو دستتون بگیرید و ازش استفاده کنید، بیشتر متوجه منظورم میشید.
- جوی استیک گوشی علاوه بر اینکه هر لحظه امکان داره از جاش در بیاد (که اگه دقت نکنید از جاش در میاد)، همچنین نسبتا لغزش زیادی هم داره.
- جای قرار گرفتن Mini SD بعد از یک مدت لق میشه (بدون اینکه شما کاری به Memory داشته باشید و اصلاً آن را خارج نکنید). تقریباً در هفته بعد از یک مدت تکان و دوندگی و این حرفا بلاخره در یکی از روزهای هفته با پیغام «حافظه به صورت امن جدا شد» رو برو میشم و آن موقع است که می فهمم باید انگشتم را بزارم روی قسمت درب نگهدارنده حافظه و فشار بدم تا 2 میلیمتر بره تو، تا مشکل حل بشه.
- بر خلاف انتظار من هندزفری این گوشی هم چندان چنگی به دل نمیزنه، اما خوب میشه با هزینه حدودی 25 هزار تومن مدل بهتری تهیه کنید.
- بر خلاف تصورم که بعد از یک مدت کار کردن با Keypad بهش عادت می کنم، هنوز هم بعد از چهار ماه استفاده احساس راحتی باهاش ندارم.
- رادیو با هندزفری خودش رو که تست کردم خیلی حساسیت بالایی داره و با کمی جابجایی خیلی مواقع نویز روی پخش می افته و بعضی وقت ها هم که توی ماشین میشنم، برای یک لحظه صدا قطع و وصل یا بهتر بگم موج فرستنده رادیویی گم میشه، که من فکر میکنم از ضعیف بودن قدرت گیرندگی رادیو هست. (ایستگاههای رادیو جوان و رادیو سلامت را اغلب گوش می کنم)
- با وارد شدن طرح قرمز و آبی و طلایی ایرانسل چون هزینه sms حذف و یا کم شد، تعداد sms های این روزهای من بسیار زیاد شده، بطوری که یک sms را از منوی خود گوشی به چندین شماره مختلف sms می کنم، وقتی تعداد پست سرهم زیاد میشه، بطوری که توی outbox من حدود 15 الی 25 تا sms وجود داره، خیلی از اوقات بعد از ارسال چند sms از ارسال بقیه sms ها خوداری میکنه و یک Error مبنی بر اینکه sms به هیچ کدام از شماره ها قابل تحویل نیست رو میده که در این موقع هر کاری کردم، بجز خاموش و روشن کردن گوشی فایدهای نداشت. (آخرین نسخه فریمور با یا بی برنامه SMS Accelerator این مشکل رفع نشد.)
- برای Data Entry کمی بیشتر از حد معمول برای یک گوشی یا برای تسریع سرعت تایپ Email و SMS و یا تغییرات در فایل های Office وجود یک کیبورد مثل Nokia Wireless Keyboard SU-8W یا چیزی مشابه آن برایم کاملا ضرروری است، اما در بازار پیدا نکردم و به شدت کمبود آن را احساس میکنم.
موارد بالا، نظرات من در باب قسمتهایی بود که چندان انتظارات مرا برآورده نکرده بود. اما صدای این گوشی نسبت به خیلی از گوشی ها که من تست کردم، با کیفیت تر و تا حدی میشه گفت بلند هست و تقریبا انتظارات رو نسبت به گوشی های موجود بر آورده می کنه. دوربینش هم برای آدمی مثل من که از عکاسی چیز چندانی سرم نمیشه، بد نیست و میشه با تنظیمات کمی که در Option دوربین هست، عکس های آماتوری خوبی انداخت (شاید بعضی ها عکاس باشند و عکس های حرفه ای بتونن با دوربین این گوشی بگیرن، اما من ... )
در مورد Stability گوشی باید بگم من از 16 فروردین امسال که این گوشی رو 465 هزار تومن خریدم، شاید 5 یا 6 بار بیشتر هنگ نکرده، البته از امکانات گوشی خیلی استفاده میکنم (پخش موسیقی، برنامه های جانبی، عکس برداری و بین 20 تا 60 دقیقه تماس روزانه) اما بنا به تجربه من اگر فریمور بروز باشه و آدم کار منطق کار با برنامه های Symbian رو بلد باشه، کمتر گوشی هنگ میکنه (به شرطی که مموری درست و حسابی روش بندازید و خود سرانه به نصب و عزل برنامه ها بدون استفاده از رابط خود گوشی نپردازید) سه چهار مورد از هنگ کردن ها موقع فیلم برداری یا عکاسی بوجود آمد، مخصوصا که موقع فیلم برداری گوشیتون زنگ بخوره یا براتون sms بیاد!
در بخش Office من برنامه QuickOffice v4.0.19.2 نصب کردم، من به شخصه با برنامه Excel بنا به مقتضای کارم، زیاد استفاده می کنم، فایلهای Excel که به نسبت برای یک گوشی میتونه سنگین باشه، مثل پیاده سازی های طرح های توجیهی واحد های صنعتی که تقریبا پر از فرمول است، که روی یک سری اطلاعات ورودی پردازش میشه، وقتی روی گوشی میریزم، تا حدی خوبی قابل استفاده است و وقتی اون ها رو Edit می کنم با وقفه قابل قبولی محاسبات دوباره صورت گرفته و نتایج جدید ارائه میشه. با بقیه قسمت های QuickOffice چندان کار نکردم. (تو این جور مسائل کارآمدی Handset های Touchscreen به خوبی نمایان میشود.)
این چند مورد خوب و بد راجب به این Handset بود، که تو ذهنم بود، باز شما اگه سوالی داشتی در مورد این گوشی بپرس، شاید من یا سایر دوستان جواب یا نظر بدیم.