Amirpooyan
Registered User
خودت میدونی دوست عزیز ولی به نظرم اگر گوشیت گارانتی اصلیه بده تعمیر اگر هم نیست که به نظرم بهت انداختند. مموری تحت هیچ شرایطی نباید خود به خود تغییر وضعیت بده. در مورد در لنز هم همون روزهایی که gsmarena ریوو زد و توی ایران نبود بحثش توی همین انجمن شد اون عبارت loos به معنی لق نیست. اگر لنز گوشیتون لقه قاب گوشیتون خرابه یا شاید اصل نیست. loos به معنی شل است یعنی کیپ نمیشه و باز شدنش هم نیروی کمی میخواهد ولی لقی وجود نداره. sms هم هیچ مشکلی نداره مخصوصا اگر sms accelarator رو نصب کنید. البته ایرانسل گاهی وقتها کلا باهاش نمیشه sms زد.
خب Spell درستش Loose هست، که بله حق با شماست به معنی شل و منظور بنده هم از لقی همین بود (نمی تونستم بگم شلی)، یعنی وقتی درب یا کاور دوربین بسته است، انگشتتون رو بزار رو قسمت بالایی درب، به طرفین تکون بدین، یکم حرکت و لغزش داره و کاملا محسوس هست. این چند تا N73 که من از نزدیک دیدم، همشون همین طوری هستن و این حالت بقول شما شلی رو دارن، دارندگان N73 میتونن همین الان این کاری که گفتن رو انجام بدن تا منظور من رو متوجه بشن. اینطور که برداشت من ظاهرا به همه آدم هایی که تو اینترنت به وضعیت اشاره کردن، گوشی رو بهشون انداختن! :blink:
در مورد شلی Memory Slot این طوری نیست که زرتی از جاش در بیاد و مموری بیفته کف زمین! تقریبا گوشی من هر یک هفته در قسمت مموری یک 2 میلیمتری میزنه بیرون، که وقتی با انگشت درب را فشار بدم درست میشه. اما در حالت که درب بسته باشه به شدت هم گوشی رو تکون بدم، از جاش در نمیاد :blink: نمیدونم چطوری باید عزیزان رو جهت گارانتی مجاب کنم که این مشکل در درب اسلات هست. برداشت من اینه، که این قسمت هم مثل Joystick تو بعضی از گوشی ها زودتر خودش رو نشون میده و تو بعضی از گوشی ها دیرتر.
در مورد SMS ها در حالت عادی مشکلی نیست ولی همونطور که قبلا اشاره کردم، وقتی به صورت گروهی اقدام به ارسال sms میکنم، بطوری که همزمان بیش از 15 تا sms یا بیشتر در outbox وارد میشه، بعد از ارسال چند تاش گوشی برای هر sms باقی مانده در outbox یکerror میده که این sms به این شماره قابل تحویل نیست و چه بخوای sms جدید بزنی، چه بخوای قبلی ها رو دوباره ارسال کنی، بلافاصله error مشابهی را خواهید دید، حتی اگر یک روز هم به همین حال بزنی، این مشکل پا برجاست، کما اینکه با همین سیم کارت و گوشی 1100 در همان محل و تنها چند دقیقه بعد تست کردم، مشکلی در ارسال SMS نبود! :blink: و در این حالت به نظرم اشکال از اپراتور ایرانسل نیست، چون همیشه که اقدام به ارسال گروهی sms به تعداد بیش از 15 تا می کنم این مشکل رخ میده. آخرین نسخه فریمور هم نصب هست و SMS Accelerator هیچ کمکی نمیکنه و کماکان مشکل برقرار است.
اینطور من از نوشته های شما برداشت می کنم، منظورتون این هست که گوشی من مشکل دار است، اما حتی اگر اینطور هم باشد، یک سری مشکل مشابه برای این مدل گوشی تو اغلب Forum های گوشی طرح شده است، درباره آنها هم می توانید بگویید به آنها هم گوشی را انداخته اند؟!!