Bella_aster
مدیران قدیمی
ممنون ... باید همین رو امتحان کنم ... گفتم بیاره با مموری ریدر فرمت کنم ...مموری ریدر دم دست دارید ؟ که با اون مموری رو فرمت کنید ؟
ممنون ... باید همین رو امتحان کنم ... گفتم بیاره با مموری ریدر فرمت کنم ...مموری ریدر دم دست دارید ؟ که با اون مموری رو فرمت کنید ؟
مرسی...10 هزار تومن بدید یه رم بخرید و خلاص...این ها معمولا یه عمر مفید دارن که اکثرا هم قبل از رسیدن به عمر مفید خودشون به دلایل مختلفی مثل عدم remove کردن قبل از کشیدن از Pc یا نوسانات برق یا مشکلات ویروس و...مورد دار میشن و کاری هم نمیشه کرد...
نمیدونم ! حتما میدونید دیگه رم 2 گیگ رو خود گوشی بوده ... پشتش هم made in taiwan دیدم .خب همون احتمالا از این تقلبی های no name هست دیگه..
فکر کنم ترنسند یا سان دیسک بهترین هستن...
و فروشنده رم خودش رو برداشته و این رو رو گذاشته تو جعبه گوشی!نمیدونم ! حتما میدونید دیگه رم 2 گیگ رو خود گوشی بوده ... پشتش هم made in taiwan دیدم .
ممنونم .
مرسی... خودم فکر کردم یکم مشکوکه ... آخه نوشته ی روی رم هم غیر عادیه ...و فروشنده رم خودش رو برداشته و این رو رو گذاشته تو جعبه گوشی!
سلام دوست قدیمی !سلام ....
خوب هستین مینا خانم...
اساتید منم همین مشکلو دارم... من تازه دو روزه ان 73 گرفتم ... ! مثلاً از نمایندگی گرفتم ! همین امروز همین پیغام خطایی رو که sara_aster عزیز گفتن رو برا منم میده ... هیچ کاری نمیشه انجام داد.... خوشبختانه به من گفته 10 روز گارانتی تعویض داره.. فردا باید ببرم رمشو عوض کنه... عجب نامردایی پیدا میشن !
اگر چیزی پیدا کردین به منم بگین .... محتاج جواب !!!
سلام دوست قدیمی !
متشکرم
این گوشی که گفتم دیروز با یه رم دیگه تست شده و درست بوده ... یعنی رم خودش مشکل داره ... اگر مشکل شما هم مشابه همینه قبل از اینکه دیر بشه رمش رو عوض کنید ...
رمی که دیروز باهاش تست شد از لحاظ ظاهر عین همین بود اما made in taiwan نبود (متاسفانه الان یادم نمیاد دقیق کجا بود )
به هر حال هر چه زودتر قبل اینکه از عوض کردنش خود داری کنن رم رو عوض کنید .
چون خودم نوکیا ندارم سرچ کردم برات ...مستر ریست چجوریه؟ (شرمنده بلد نیستم)
با فرمت كامل گوشي همه نرمافزارهاي نصب شده و فايلهاي كاربر پاك ميشود و همه تنظيمات آن مانند روز اول ميشود. اين روش استاندارد تمام گوشيهاي سري 60 است. در قدم اول مانند سؤال قبل كارت حافظه را فرمت نماييد.
قبل از اينكه به سراغ فرمت گوشي برويد، بدانيد كه Mailbox و تمام اطلاعات كاربر پاك ميشود. پس بهتر است يك كپي از آنها تهيه كنيد. كليه تنظيمات نرمافزارها به حالت اوليه (پيشفرض) بازميگردد. مثلاً در برنامه دوربين، كيفيت عكسبرداري (Image Quallity) بهحالت نرمال باز ميگردد. براي فرمت گوشي كد #7370#* را در صفحه اصلي گوشي مانند شماره تلفن وارد كنيد.
گوشي سؤال خواهد كرد: ? "Restore all original phone setting Phone will Restart" در ادامه دكمه yes را فشار دهيد و رمز گوشي (Lock code) را وارد كنيد. اين رمز به طور پيشفرض در گوشيهاي نوكيا 12345 است. عمل فرمت چند دقيقه طول ميكشد. اگر گوشي شما به اندازه كافي باتري ندارد، پيش از فرمت كردن، آن را به شارژر وصل كنيد
آره .. کلا گوشی صفر میشه !!
بعد اگه اینکارو بکنم همه note هام می پره و phone book ام؟