• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات Nokia N73 ٠

mori

Registered User
لایک‌ها
14
ببینید این حرف هارو بذارید کنار
گوشیتون رو بخرید و ازش لذت ببرید!
اين مشخصات N73 موزیک ادیشن هست که چند روز پیش 420 تومن خریدم
untitled.jpg

مطمئنم این حرف ها از طرف فروشندگانی زده میشه که بعد از جریان رجیستر و این حرف ها نمی تونن مثل سابق سود کنن...

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
ببینید این حرف هارو بذارید کنار
گوشیتون رو بخرید و ازش لذت ببرید!
اين مشخصات N73 موزیک ادیشن هست که چند روز پیش 420 تومن خریدم
untitled.jpg

مطمئنم این حرف ها از طرف فروشندگانی زده میشه که بعد از جریان رجیستر و این حرف ها نمی تونن مثل سابق سود کنن...

ببین عکسو دیدم شک نکن که گوشیت فنلانده آخه من یه 6280 دارم که از کشور پرتغال خریدم خودم که 100% فنلاندیه و وقتی تو اون سایت می زنم همینارو می نویسه که مال تو نوشته

mori

Registered User
لایک‌ها
14
ببین عکسو دیدم شک نکن که گوشیت فنلانده آخه من یه 6280 دارم که از کشور پرتغال خریدم خودم که 100% فنلاندیه و وقتی تو اون سایت می زنم همینارو می نویسه که مال تو نوشته
من که مطمئنم
هدفم از زدن این پست این بود که بقیه کسانی هم که دو دل هستن خیالشون راحت بشه...

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
من که مطمئنم
هدفم از زدن این پست این بود که بقیه کسانی هم که دو دل هستن خیالشون راحت بشه...

شما که می گی برو بخر حالشو ببر ما که بودجه نداریم اون موقع که 360 بود می تونستم بگیرم اما الان نه
soloworld جان اسم کوچیکت رو به من نگفتی ها!
امروز قیمت ها چطور بود؟

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
شما که می گی برو بخر حالشو ببر ما که بودجه نداریم اون موقع که 360 بود می تونستم بگیرم اما الان نه
soloworld جان اسم کوچیکت رو به من نگفتی ها!
امروز قیمت ها چطور بود؟

مهدی هستم رفیق
امروز نرفتم ولی متاسفانه یکی از دوستان چیزی کشف کرده که اصلا کلا از خرید گوشی نا امید شدم...
تو یه تاپیک جدا گانه می نویسم ( تو مشاوره )

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
مهدی هستم رفیق
امروز نرفتم ولی متاسفانه یکی از دوستان چیزی کشف کرده که اصلا کلا از خرید گوشی نا امید شدم...
تو یه تاپیک جدا گانه می نویسم ( تو مشاوره )

چی شده اینجا بگو ما هم بدونیم لطفا
من شک کردم شاید اصلا imate بگیرم
چیه بگو دیگه همینجا مهدی جان

meweadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببین مهدی جان !
من بیشتر از یه هفته هست که ان73 موزیک گرفتم و مسکلی هم نداشتم
رمش هم بیشتز ار 1 گیگ برنامه و آهنگ ریختم اما به مشکل برنحورده.
تاحالا هم هنگ نکرده.
در دوربینش هم لق لق نزده و نمیزنه .
فقط اینکه سرعتش یه مقدار کمه . اما به نظر من در مقایسه با قدرت دوربینش و سیستم عاملش این اصلا چیزی حساب نمیشه .
من خودم از یه آشنا خریدم که همه اونو قبول داشتن.
نمیگم که از من سود نگرفت.
چرا گرفت....نوش جونش ....اما یه گوشی خوب و اصل بهم داد.
همه کفشون بریده بود که چه جوری تو این سری جدید قلابی اومده ، و اصلشو پیدا کردی اونم با این قیمت ؟!!!
سر همین، پیشنهاد میکنم که هرچه سریعتر بگیریش .

madscoother

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
svhost عزیز من imei وارد کردم پیغام میده شماره شما درسته ویکسری تنظیمات مربوط به شبکه میاد درست انجام میدم ولی جوابی نمیاد چطور بفهمم گوشیم اصله

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
svhost عزیز من imei وارد کردم پیغام میده شماره شما درسته ویکسری تنظیمات مربوط به شبکه میاد درست انجام میدم ولی جوابی نمیاد چطور بفهمم گوشیم اصله

ماله منم ان 73 مزیکاله فنلانده پشتشم خوب نگاه کردم که برچسب فنلاند یا هر چیزی درست باشه و دستکاری نشده باشه (البته به نظر من فنلاند یا چین یفرقی ندارند)
خلاصه منم شماره رو تو اون سایت زدم و همچین پیغامی داد که ما نمی گیم همچین چیزی وجود نداره اما فعلا...

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به اینکه باطری ان73 1100 mah هست یه شارزر نوکیا که روش نوشته 960mah میتونه کامل شارزش بکنه؟

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام.

اقا یه مشکلی برای درب دوربین گوشیم پیش امده(n73 me ) وقتی درب دوربینو میدم پایین گوشیم میره تو حالت دوربین ولی بعد از چند ثانیه بر میگرده به صفحه اصلی و این عمل یکسره ادامه پیدا میکنه.به لنزشم نگاه میکنم هر چند ثانیه بسته و باز میشه.فکر میکنم بخاطر استفاده از کاور هست اخه وقتی کاور میندازی درب دوربین خوب بالا پایین نمیره و بعضی وقتا نیاز هست یه کم بهش فشار بیاری تا تا ته پایین بره.

یکی از دوستان گفتش که مشکل از سنسوری هست که در زیر درب دوربینه .حالا میخواستم بدونم :

ایا سنسورس تعمیر میشه؟اخه اگه نشه مجبورم برم یه قاب کامل براش بگیرم.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
با سلام.

اقا یه مشکلی برای درب دوربین گوشیم پیش امده(n73 me ) وقتی درب دوربینو میدم پایین گوشیم میره تو حالت دوربین ولی بعد از چند ثانیه بر میگرده به صفحه اصلی و این عمل یکسره ادامه پیدا میکنه.به لنزشم نگاه میکنم هر چند ثانیه بسته و باز میشه.فکر میکنم بخاطر استفاده از کاور هست اخه وقتی کاور میندازی درب دوربین خوب بالا پایین نمیره و بعضی وقتا نیاز هست یه کم بهش فشار بیاری تا تا ته پایین بره.

یکی از دوستان گفتش که مشکل از سنسوری هست که در زیر درب دوربینه .حالا میخواستم بدونم :

ایا سنسورس تعمیر میشه؟اخه اگه نشه مجبورم برم یه قاب کامل براش بگیرم.
شما با یه درب باطری دیگه امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه!

sare2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.يه سوال در مورد n73
می خوام گوشی رو ریست کنم Lock Code می خواد...
12345 نیست چون قبلا عوضش کردم ولی الان یادم نمی یاد ... چی کار کنم؟؟؟
و اين که ايا مي تونم چراغ چشمک زن را غير فعال کنم
مرسي

hesan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا يه مشكلي واسه من پيش اومده، وقتي فيلم برداري مي كنم بيشتر از 15 ثانيه فيلم برداري نميكنه. تازه اون هم SAVE نميشه. فقط وقتي كيفيتش رو پائين بيارم درست ميشه . در ضمن 500 مگ حافظه خالي هم دارم. نميدونم چيكار كنم. ممنون مي شم راهنمائي كنيد.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام

آقا يه مشكلي واسه من پيش اومده، وقتي فيلم برداري مي كنم بيشتر از 15 ثانيه فيلم برداري نميكنه. تازه اون هم SAVE نميشه. فقط وقتي كيفيتش رو پائين بيارم درست ميشه . در ضمن 500 مگ حافظه خالي هم دارم. نميدونم چيكار كنم. ممنون مي شم راهنمائي كنيد.
شاید با مموری مشکل داره. روی Phone Memory هم همین مشکل هست؟
یه مستر ریست بکن ببین چی میشه...

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام

احتمالا شما رو گوشیت برنامه ای داری که همیشه در حال ران شدنه و حافظه رو اشغال کرده...اینجور مواقع شنیدم اینطوری میشه...یه امتحانی بکن

naawak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا در این تاپیک مشکلات مربوط به N73 را مطرح نمایید.

man n73 music edition daram vali az rooze sevom shoro kard be hang kardan va LCD kamrang mishe ta jaee ke goshi khamosh mikone ya zamani ke zang mikhore ya zang mizanam ya bazi vaghta moghe baz kardane darbe dorbin ya bastane darbe an khamosh mishe chetor
mitonam in moshkelo bartaf konam va fek mikonid in eshkal az koja nashi mishe

ترجمه! : من N73 ME دارم ولی از روز سوم شروع کرد به هنگ کردن و LCD کمرنگ میشه تا جايی که گوشی خاموش میکنه يا زمانی که زنگ میخوره يا زنگ میزنم يا بعضی وقت ها هنگام باز کردن در دوربين يا بستن درب آن خاموش میشه چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم و فکر میکنيد این اشکال از کجا ناشی میشه

naawak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد گوشی من که خاموش میکنه اینو هم بگم که من همه چیزش رو چک کردم فکر میکنم که درب دوربین که باعث این مشکل میشه . کیت پشت دربش که اون پایه های ودربین رو به هم اتصال میده باعپ خاموش شدن دوربین میشه و اینکه یه فضای خالی بین درب باطری و خود باطری وجود داره که با پر کردن اون فضا هم کمتر مشکل ریست براش پیش میاد. حالا با این چیزها مه من نوشتم آیا چیزی به ذهن کسی میرسه؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

یکی از دوستان یک N73 Music Edition در حدود کمتر از یک ماه پیش خریده ... یک بار موقع اتصال به کامپیوتر گزینه ی pict bridge رو انتخاب کرده (برای اولین بار بوده که این گزینه رو انتخاب میکرده) ، حالا یک مشکل بسیار بزرگ داره!

همون موقعی که این گزینه رو انتخاب کرده به یک error در رابطه با مموری برخورده و این مشکل همچنان سر جاش هست ...

کل error این هست :

Disk Error - Cannot c... (یک بار به جای c... کلمه ی Completeرو نوشته اما معمولا این طوری مینویسه)

Retry or data will be lost

این error دو تا گزینه ی retry و stop داره که گزینه ی Retry کلا غیر فعاله و گزینه ی stop رو هم وقتی انتخاب میکنه ، بعد از چند بار انتخاب مکرر برای چند لحظه پیام خطا میره اما مجددا این پیام رو میده .

این مشکل فقط زمانی هست که مموری داخل گوشی هست ... برای هر بار دسترسی به مموری و حتی فرمت کردن مموری این پیام میاد ... در حالت عادی هم هر چند لحظه یکبار ظاهر میشه ... در کل با این پیام اصلا نمیشه مموری رو تو گوشی گذاشت یعنی عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد ...

خیلی به راهنمایی اساتید نیازمندم

ممنون .

-نمیخواستم تاپیک تکراری بزنم وگرنه از زیر خاک تاپیک رو در نمی آوردم!-

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این مشکل فقط زمانی هست که مموری داخل گوشی هست ... برای هر بار دسترسی به مموری و حتی فرمت کردن مموری این پیام میاد ... در حالت عادی هم هر چند لحظه یکبار ظاهر میشه ... در کل با این پیام اصلا نمیشه مموری رو تو گوشی گذاشت یعنی عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد ...

مموری ریدر دم دست دارید ؟ که با اون مموری رو فرمت کنید ؟

بالا