Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
بعد سالهای سال تازه لایک اضافه کرده بودن ... عجب ...
چرا از کش گوگل نمیشه نسخه قبلی رو دید ؟
Last edited:
چند وقت پیش صحبت بود که چرا اینقدر سایت مشکلات داره
و چرا رسیدگی نمی کنین
یکی از مدیران جواب داد که چون اسپانسر و تبلیغات نمیاد و درآمد دیگری هم نداریم نمیتونیم فعلا مشکلات رو اساسی حل کنیم و اگر وضع به همین منوال باشه مجبوریم کلا تعطیل کنیم
البته بعید کلا تعطیل کنند و بفروشند ولی خوب دیگه با این وضع کاربری هم نمیمونه که باز بخواد برای آمار بازدید تبلیغات و اسپانسر بگیره
در کل معلوم نیست فعلا چی میشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
دوستان سایت در حال ارتقاع هست فکر کنم این هفته دیگه کاراش تموم میشه
بعد سالهای سال تازه لایک اضافه کرده بودن ... عجب ...
اصل خوبی فروم ها این بود که می شد تو نت سرچ کرد.ای بابا
کاش بسته نشه واقعا حیفه
اصلا این نرم افزار های تلگرام و واتس اپ و وایبر واقعن خراب کردن همه چیز رو
کلی فروم خوب بود که الان هر کدوم میرم اکثرا در حال تعطیلی هستن از بس کسی نمیاد !
کاش چند سال پیش بود !![]()
من فکر میکنم بخاطر افزایش (ارز) و قیمت های هزینه های ماهیانه شامل هاستینگ و ... دیگه براشون صرف نمیکنه که بخاطرش هزینه بدن . یادمه این اتفاق اولین باری هم که تحریم شدیم برای تی تی افتاد . مال چندین سال پیش بود .
در مورد اسپانسرینگ هم لازمه به چند تا از دوستان که قصد دارند در نقش اسپانسر و شرایط گزار ظاهر بشن عرض کنم . اگر مدیریت انجمن ، حریم خصوصی و آزادی عمل و ابتکارش را میخواست از دست بدهد قطعا خیلی زود تر به امثال شما ها مراجعه میکرد .
قطعا هوش و زکاوت ایشون در حدی بوده است که زود تر از پیشنهادات برادران سایبری به فکر تامین مالی بیفتند .
خدا بیامرزش مدتها بود که باید بسته میشد.
تالار هاش تارعنکبوت بسته همش.زور نیست که الکی بخان یه فروم رو به موت رو زنده نگهدارن.