• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل خرید از سایت دیوار

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
شما از قدیم تو پرشین نبودی شاید متوجه حرف دوستمون نشده باشی
اینجا اینقدر همه چی تمیز و منصفانه معامله میشه که امکان خطا نداره
هرکی قدیمیه و معامله داشته میدونه،1-به دلیل داشتن اعتبار افراد قدیمی نمیان خودشونو خراب کنن
2-اینکه بعد از خرید هم اگر مشکلی باشه یا مبلغی توافق میشه یا جنس برگشتت میخوره
رو این حسابه که پرشین امنه اگر با افراد قدیمی معامله کنید
من اینجا چند سال پیش معامله کردم
طرف ادکلن فیک رو جای اورجینال بهم تحویل داد.
هم به فروشنده هم مدیر بازار گفتم هیچ پیگیری نشد و نتیجه ای حاصل نشد.
از 2010هم اینجا فعالیت دارم

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
هرکی قدیمیه و معامله داشته میدونه،1-به دلیل داشتن اعتبار افراد قدیمی نمیان خودشونو خراب کنن

شما که از قدیم تا حالا تو پرشینی باید به اطلاعت برسونم که کاربر قدیمی داریم ده نفر شاکی فعال داره تو فروم و تا حالا شیش تا اکانتش بخاطر بالا کشیدن پول ملت بن شده و الانم داره با اکانت جدیدش فعالیت میکنه و هر روز تاپیک میزنه و مدیریتم کاریش نداره که این یعنی اشراف نداری روی فروم .

ضمن اینکه قبلا یه بخشی تو پرشین بود به اسم رسیدگی به شکایات که خیلی از مواقع توش حق به حقدار نمیرسید و بعد یه مدتم کلا بستنش چون حوصله رسیدگی به اینجور مواردو نداشتن .

الانم کسی مشکل داشته باشه دیگه حق نداره تاپیک بزنه که شما مطلع بشی مثل خود من که تو پیغام خصوصی تهدید شدم به افشای اطلاعات خصوصی و موقعی که بخاطرش تاپیک زدم مدیریت بهم گفت برم خوشحال باشم که بن نشدم و اون کسی که پول بقیه رو با شیش تا اکانت بالا کشیده بود و اومده بود میگفت من سرش کلاه گذاشتم و کسی که منو تهدید به افشای اطلاعات کرد خیلی راحت دارن فعالیت میکنن تو فروم . هردوی این افرادی هم که گفتم افراد قدیمی و با امتیاز بازارچه بالا هستن .

من چهار پنج ساله بیخیال پرشین شدم و فقط تو دیوار فعالیت میکنم چون معامله حضوری هستش و قبل خرید حضوری تست میکنم قطعه رو نه مثل دوستانی که تو تاپیک نظر دادن بعد اینکه اومدم خونه یکی دیگه بیاد بهم بگه گوشی که خریدی فلان ایرادو داره .

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009

اینم همون قدیمیه که میگفتم . اکانت شیشمش هم بن شد بعد کلاهبرداری .

1629455261905.png

1629455230593.png

بالا