• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل خرید از سایت دیوار

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
اخ اخ اقا دلم سوخت واقعا،خودم پولمو خوردن چون چند بار،خدا لعنتشون کنه چجوری این پولا رو میخورن واقعا،خیلی خیلی باید دقت کنی،البته من وسیله زیاد خریدم حالا 1-2بار اینجوری شد،تنها راهی که منطقی و عملی هست اینه که ازش ادرسی چیزی پیداش کنی و بری حضوری ازش پس بگیری تازه با دعوا و کتک کاری و .....اونم که بعیده پیداش کنی وسط خیابون چون معامله کردی
ولی نظر منو بخوای گوشی هرجاش سالمه بفروشش به عنوان قطعه و از خیرش بگذر،واگذارش کن به اوستا کریم،حالا ایشالا که ضررت کم باشه خیلی نباشه تو این اوضاع بی ریخت
تو سایت خودمون حالا چرا خرید نکردی؟اینجا اینهمه بچه های قدیمی هستن،رفتی سراغ دیوار

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
سلام
من یک گوشی از سایت دیوار خریداری کردم که متاسفانه سرم کلاه رفته
ایشون گوشی را برای چند لحظه به پاور بانکی که همراهش بود زد و گوشی شارز شد و بهم تحویل داد
بعد نیم ساعت که سمت منزل رفتم درصد از 57 امد روی 22 درصد
گوشی رو زدم به شارژی که داده بود شارژر اصلا توان شارژ کردن گوشی رو نداره
یعنی هم شارژر گوشی مشکل داره و هم سوکت شارژ و متوجه شدم قاب پشت هم شکسته و با چسب چسبونده
متاسفانه پیش یکی از دوستانم که خبره کار هست بردم و ایشون گفت باتری ترکیده گوشی باز شده و تعمیری هست اصلا ارزش هزینه کردن هم نداره ولی باز یک باتری بگیر بیار تست کنم به فروشنده گفتم بعد کلی منت گذاشتن یک باتری گفت بیا بهت بدم باتری رو گرفتم بردم پیش دوستم ایشون باتری را تا دید گفت تاریخ تولید رو ایشون پاک کرده و بهم نشون داد حالا بزار باز تست کنم خلاصه تست کردن و گفتم باتری که داده هم مشکل داره
الان ایشون کلا من رو توی بلک لیست قرار داده پیامک میزنم پاسخ نمیده
از اگهی اسکرین شات گرفتم که گفته بدون عیب و ایراد
به نظر دوستان باید از پلیس فتا پیگیری کنم یا شورای حل اختلاف
در ضمن فقط از ایشون یک شماره حساب بانک اینده دارم و یک خط تلفن
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
به نظرم هیچ کاری نکن . فقط درس بگیر ...

amokaka

Registered User
لایک‌ها
295
سلام خدمت دوستان عزیز
من هم مثل استارتر عزیز
یه گوشی از دیوار گرفتم حضوری همونحا تست کردم صدا ،دوربین،تصویر،...
همچی سالم و تمیز همونجام انتقال مالکیت دادیم طرفم یه ادم خیلی خیلی مظلوم و عادی ، کارتنم گرفتم ،اومدم خونه یک ساعتی کار کردم بدون مشکل، تا اینکه برادرم اومد یه نگاه کجکی از راستای افقی به گوشی کرد گفت این که کجه :D :)
دیدم راست میگه گوشی از کمر کج شده در حد کم، زیاد که دقت کردم دیدم ال سی دیم وسط از قاب جدا شده بود و گوشی لو شده به جای سالم تحویل گرفته بودم زنگ زدم طرف خاموش بود و هست ،هیچی دیگه به خوشی بعداز خرج قاب و تاچ و ال سی دی گوشی ، دارم لذتشو میبرم.:cool:
حق نگهدارتون

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
یعنی اینقدر حواستون نبوده که حضوری این نقص گوشیو ندیدین بعد برادرت با یک نگاه دیده !!!!!

معامله اینطوریه دیگه .درسته این یه گوشیه فقط
اما
همیشه ممکنه یکی از ابعاد داستان از چشم آدم پنهان بمونه

یارو میره یه پراید کاربراتوری بخره ، سه نفر با خودش همراه میاره.ینی 8 تا چشم . 8 تا گوش و 4 تا مغز و..
اوضاع قاراشمیشه : ))) . ایرانی جماعت اگه درب کسی نماله ، روزش شب نمیشه.(این دیگه تقصیر حکومت نیست.بی تربیتیه خودمونه)

استارتر محترم ، اگه میبینی 2.3 تومن قراره ضرر کنی ، بی خیالش شو . کائنات خودش خار ِ یارو رو میگــــ..
اگر مبلغ بالاتره ، شکایت کن . هرچند که حضوری معامله کردی و تحویلت داده / احتمالا راه به جایی نبری.البته متاسفانه

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
متاسفانه تجربیات مشابه داریم ما. و بسیار بعید است بتوانید کاری از پیش ببرید. متاسفم.

amokaka

Registered User
لایک‌ها
295
یعنی اینقدر حواستون نبوده که حضوری این نقص گوشیو ندیدین بعد برادرت با یک نگاه دیده !!!!!
سلام رفیق چاکریم
بله خداکنه برای کسی پیش نیاد
توی معامله که شور و شوق الکی داشته باشی بعضی عیبارو نمیبینیم متاسفانه.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
یه زمانی ما این همه وقت تو بازارچه همین انجمن گذاشتیم و مدیریت سایت سیستم امتیاز دهی به کاربرا رو راه اندازی کرد و با کلی حساسیت معامله ها انجام میشد، بازم یه باگ تو معامله پیدا میشد! اما همین که دیوار راه اندازی شد همه رفتن سمت اون چون کلاهبرداری خیلی راحت تر بود و قابل پیگیری نبود. الان کلی اگهی در هر زمینه ای تو دیوار پیدا میشه اما اگه شما از طرف بخوای سر یه لوکیشنی بیاد که کالا قراره کارشناسی و ارزیابی بشه، طرف خیلی راحت جواب شما رو نمیده.
شکایت قطعا حق شما هستش و میتونی از اون شخص شکایت کنی اما واسه شکایت در ایران کلی باید دوندگی داشته باشی و هزینه کنی. جسارتن در اخر طرف میگه من حضوری معامله کردم، خریدار هم شرایط گوشی رو دیده و با رضایت خودش خریده. حرف هم که قابل اثبات نیست و میگه من همه مشکلات رو به ایشون گفتم و خودش قبول کرده که با رضایت خودش پول رو واریز کرده!! یه مشکل دیگه ای هم که وجود داره اینه که شما جعبه رو از ایشون نگرفتی و انتقال مالکیت ندادی.
خیالتو راحت کنم از دیوار نمیتونی شکایت کنی. انقدر ماده و تبصره تو قوانینش هست که خودشو خیلی راحت تبرئه کرده چون مبالغ خیلی بالاتری کلاهبرداری شده که ما اصلا ازش بی اطلاع هستیم.
به شخصه، من هنوزم اگه بخوام معامله ای انجام بدم سعی میکنم از طریق کاربران قدیمی همین انجمن اقدام کنم تا اینکه تو دیوار فعالیت کنم. البته اونجا هم خرید و فروش های موفق و بی دردسری داشتم اما خب بازم انجمن خودمون یه اعتبار دیگه ای داره و هرکسی به این قصد تو انجمن ثبت نام نمیکنه، کاربرای قدیمی همه ثابت شده هستن و اعتبار خودشون رو دارن.
به هرحال امیدوارم به حق خودت برسی و همه ضرر ها جبران بشه.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
دوستان کسی اطلاع داره چرا پستای بنده پاک شده
میشه مدیریت محترم دلیل پاک شدن هردو پست بنده رو بفرمایند

و اینکه این یوزرای Fifa18 و Dodge Super Bee برای چی بن شدن ؟

تاپیک زدیم بیایم داخلش نظراتمونو بگیم و به نتیجه برسیم ولی همش شده پاک شدن نظرات

طرف تو پست شماره 10 گفته سایت دیوار تخمیه کسی کاریش نداره اونوقت پست من باید پاک بشه . الان پست شماره 10 خیلی کارشناسی شدست و ادبیات خوبی داره که پاک نشده ؟

یوزر @Business plan عزیز پست دوم منو شاید نرسیده باشی بخونی اما پست اول من تو این تاپیکو خوندی و لایک کردی
آیا پستم مستحق پاک شدن بود ؟ اگر بله ایرادش چی بود .

اگر مدیریت سوالی در مورد پستام داره یا سندو مدرکی میخواد میتونه ازم درخواست کنه بجای پاک کردن . من بدون سند و مدرک حرفی نمیزنم .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
یوزر @Business plan عزیز پست دوم منو شاید نرسیده باشی بخونی اما پست اول من تو این تاپیکو خوندی و لایک کردی
آیا پستم مستحق پاک شدن بود ؟ اگر بله ایرادش چی بود .
پست شما مشکلی نداشت
مدیریت پست ها رو نمیخونه، فقط کسی دکمه گزارش رو بزنه میاد پست شما رو میبینه پاک میکنه
مشکل اینه که بقیه ریپورت میزنن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
پست شما مشکلی نداشت
مدیریت پست ها رو نمیخونه، فقط کسی دکمه گزارش رو بزنه میاد پست شما رو میبینه پاک میکنه
مشکل اینه که بقیه ریپورت میزنن

مدیریت عزیز یوزر @EmpireWorld میشه نظرتون رو در مورد صحبتهای یوزر بیزنس پلن بگین که آیا واقعا انقدر کشکیه داستان ؟
اگر اینطور نیست دلیل پاک شدن پستای بنده رو میفرمایید لطفا
البته میدونم غلط اضافی دارم میکنم که ازتون میپرسم چرا پستام پاک شده

راستی بیزنس پلن عزیز اون دوتا چیکار کردن که بن شدن . اون دومیه یعنی Dodge Super Bee میدونم باند داره بهمراه چنتا اکانت و خیلی عاشق پست دادن تو فروم و کلا بجای استفاده از عقل و منطق بیشتر از رفقا و اکانتاش استفاده میکنه تا بگه حرفش درسته .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
اون دوتا چیکار کردن که بن شدن
شاید از طرف پاتق بن شدن نه اینجا
ایشون مدیر بازارچه خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر هستن نه کار و سرمایه
بقیه نمیتونن پست های اینجا رو پاک کنن مگر خود مدیر کار و سرمایه و مدیر ارشد
اکانت مدیر اینجا رو یادم رفت چی بود ، پروفایل داریوش...

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
شاید از طرف پاتق بن شدن نه اینجا

ایشون مدیر بازارچه خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر هستن نه کار و سرمایه
بقیه نمیتونن پست های اینجا رو پاک کنن مگر خود مدیر کار و سرمایه و مدیر ارشد
اکانت مدیر اینجا رو یادم رفت چی بود ، پروفایل داریوش...

خب کجا میشه یوزرشونو دید ؟
بیزنس جان فکر کنم باید پستتو گزارش کنم و داخلش بنویسم لطفا پست بیزنس پلن پک نکنید من با خودتون یکاری داشتم
اما فکر کنم آخرش پست شما پاک بشه کسی هم جواب منو نده

@EmpireWorld عزیز میشه یوزر مدیرای این بخشی که داخلش هستیمو بدین لطفا یا بگین از کجا پیدا کنیم یوزرشونو

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
مدیریت عزیز یوزر @EmpireWorld میشه نظرتون رو در مورد صحبتهای یوزر بیزنس پلن بگین که آیا واقعا انقدر کشکیه داستان ؟
اگر اینطور نیست دلیل پاک شدن پستای بنده رو میفرمایید لطفا
البته میدونم غلط اضافی دارم میکنم که ازتون میپرسم چرا پستام پاک شده

راستی بیزنس پلن عزیز اون دوتا چیکار کردن که بن شدن . اون دومیه یعنی Dodge Super Bee میدونم باند داره بهمراه چنتا اکانت و خیلی عاشق پست دادن تو فروم و کلا بجای استفاده از عقل و منطق بیشتر از رفقا و اکانتاش استفاده میکنه تا بگه حرفش درسته .
دوست عزیزم بیزنس پلن توضیح داد
اعتراضی اگه هست میتونید مدیر این بخش رو تگ کنید و ازش سوال کنید

بعد الان شما بالاخره خوشحالی از بن شدن Dodge یا ناراحتی؟

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
دوست عزیزم بیزنس پلن توضیح داد
اعتراضی اگه هست میتونید مدیر این بخش رو تگ کنید و ازش سوال کنید

بعد الان شما بالاخره خوشحالی از بن شدن Dodge یا ناراحتی؟

من فکر کردم شما پستای منو پاک کردین به بدلیل علاقه زیادی که بهم دارین نمیدونستم این بخش مدیرش یه نفر دیگست .

یوزر Dodge هم به این دلیل پرسیدم چون ایشون هم علاقه شدیدی به بنده دارن و گفتم شاید اومده در جواب پست من فحاشی کرده و به همین خاطر شما در کنار بن کردن اون مصلحت اندیشی کردین پست منم پاک کردین که اون و رفقاشم ناراحت نشن .

این محتمل ترین گزینه بود تا اینکه بیزنس پلن گفت داداش مدیر اینجا پستارو نمیخونه فقط پاک میکنه . راستی بزا پست شمارو گزارش کنم ببینم پاک میشه یا داستان مربوط به علاقه است .

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
یه زمانی ما این همه وقت تو بازارچه همین انجمن گذاشتیم و مدیریت سایت سیستم امتیاز دهی به کاربرا رو راه اندازی کرد و با کلی حساسیت معامله ها انجام میشد، بازم یه باگ تو معامله پیدا میشد! اما همین که دیوار راه اندازی شد همه رفتن سمت اون چون کلاهبرداری خیلی راحت تر بود و قابل پیگیری نبود. الان کلی اگهی در هر زمینه ای تو دیوار پیدا میشه اما اگه شما از طرف بخوای سر یه لوکیشنی بیاد که کالا قراره کارشناسی و ارزیابی بشه، طرف خیلی راحت جواب شما رو نمیده.
شکایت قطعا حق شما هستش و میتونی از اون شخص شکایت کنی اما واسه شکایت در ایران کلی باید دوندگی داشته باشی و هزینه کنی. جسارتن در اخر طرف میگه من حضوری معامله کردم، خریدار هم شرایط گوشی رو دیده و با رضایت خودش خریده. حرف هم که قابل اثبات نیست و میگه من همه مشکلات رو به ایشون گفتم و خودش قبول کرده که با رضایت خودش پول رو واریز کرده!! یه مشکل دیگه ای هم که وجود داره اینه که شما جعبه رو از ایشون نگرفتی و انتقال مالکیت ندادی.
خیالتو راحت کنم از دیوار نمیتونی شکایت کنی. انقدر ماده و تبصره تو قوانینش هست که خودشو خیلی راحت تبرئه کرده چون مبالغ خیلی بالاتری کلاهبرداری شده که ما اصلا ازش بی اطلاع هستیم.
به شخصه، من هنوزم اگه بخوام معامله ای انجام بدم سعی میکنم از طریق کاربران قدیمی همین انجمن اقدام کنم تا اینکه تو دیوار فعالیت کنم. البته اونجا هم خرید و فروش های موفق و بی دردسری داشتم اما خب بازم انجمن خودمون یه اعتبار دیگه ای داره و هرکسی به این قصد تو انجمن ثبت نام نمیکنه، کاربرای قدیمی همه ثابت شده هستن و اعتبار خودشون رو دارن.
به هرحال امیدوارم به حق خودت برسی و همه ضرر ها جبران بشه.
درود
طبق تجربه خودم از همین پی تی هر وقت گوشی دست دوم خریدم با توجه به اینکه همیشه از کاربر قدیمی یا امتیاز بالا خرید میکنم بازم گوشی مشکل دار بود و فروشنده توی آگهی ذکر نکرده بود ( فقط چند مورد گوشی کم کارد گرفتم مشکل نداشتند ) بازم با این حال همیشه موقع خرید همیشه پی تی رو اول چک‌ میکنم چون از دیوار قابل اعتمادتره

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
درود
طبق تجربه خودم از همین پی تی هر وقت گوشی دست دوم خریدم با توجه به اینکه همیشه از کاربر قدیمی یا امتیاز بالا خرید میکنم بازم گوشی مشکل دار بود و فروشنده توی آگهی ذکر نکرده بود ( فقط چند مورد گوشی کم کارد گرفتم مشکل نداشتند ) بازم با این حال همیشه موقع خرید همیشه پی تی رو اول چک‌ میکنم چون از دیوار قابل اعتمادتره
دیوار لااقل امکانش هست بری حضوری گوشیو بنچمارک کنی مشکل ظاهری /فنی داشته باشه مشخص میشه قبل معامله.
اینجا این امکانش نیست و باید به حرف فروشنده اعتماد کنی تا جنس برسه دستت بعد واراندازش کنی

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
من با کلی دقت و حساسیت رفتم گوشی خریدم،رو صفحش 1دونه خط مویی 4 سانتی بود من ندیدم !!!!!همه حواسم رفت به اینکه دور و اطرافشو ببینم باز نشده باشه و.... که البته فقط وقتی صفحه خاموشه مشخص هست،به نظرتون چقدر از ارزش گوشی کم میشه بخوام بفروشمش؟ s20 plus

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دیوار لااقل امکانش هست بری حضوری گوشیو بنچمارک کنی مشکل ظاهری /فنی داشته باشه مشخص میشه قبل معامله.
اینجا این امکانش نیست و باید به حرف فروشنده اعتماد کنی تا جنس برسه دستت بعد واراندازش کنی
شما از قدیم تو پرشین نبودی شاید متوجه حرف دوستمون نشده باشی
اینجا اینقدر همه چی تمیز و منصفانه معامله میشه که امکان خطا نداره
هرکی قدیمیه و معامله داشته میدونه،1-به دلیل داشتن اعتبار افراد قدیمی نمیان خودشونو خراب کنن
2-اینکه بعد از خرید هم اگر مشکلی باشه یا مبلغی توافق میشه یا جنس برگشتت میخوره
رو این حسابه که پرشین امنه اگر با افراد قدیمی معامله کنید

بالا