منتخب بازارچه

مشکل در ارتباط با mysqli بجای mysql

esmaelzadeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2017
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
سن
33
سلام دوستان وقت بخیر
من داخل php یک مشکل دارم توی کانکشن mysqli به صورت لوکال البته.وقتی mysql کانکشن میزنم ارتباط برقرار میشه.ولی وقتی mysqli میذارم نه کانکشن برقرار میشه نه چیز دیگه ای کار میکنه.اول فکر کردم مشکل از xampp هست اون رو پاک کردم wampp نصب کردم بازم همون بود.توی ext فولدر php رو هم چک کردم php_mysqli.dll هم هست و توی خود phpadmin هم نوشته که mysqli ساپرت میکنه ولی هیچ کدوم از دستورات با mysqliکار نمیکنه.ت
این اررور رو میده
Fatal error: Call to undefined function mysqli_connect() in E:\PHP\PHP_86\databases.php on line 7

یک نکته رو هم بگم من پورت آپاچی رو برای اینکه اجرا بشه کردم 8080.با پورت 80 استارت نمیشد کردمش 8080 تا استارت بشه.

ممنون از راهنمایی دوستان
 

esmaelzadeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2017
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
سن
33
ممنون از پاسختون
فقط اینکه این چیزی که نوشتین یکی هست که.
توی فایل php.ini من این دوتا هستش
extension=php_mysql.dll
extension=php_mysqli.dll
 

A2D3D

Registered User
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2008
نوشته‌ها
435
لایک‌ها
44
یه سمیکالن ; پشتش هست که باید برداشته شه
 

A2D3D

Registered User
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2008
نوشته‌ها
435
لایک‌ها
44
این دستور رو بزنید ببینید کار میکنه :
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $db_name);
 

esmaelzadeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2017
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
سن
33
این دستور رو بزنید ببینید کار میکنه :
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $db_name);
این کد که شما فرمودید رو زدم این هم اررور میده
Fatal error: Class 'mysqli' not found in E:\PHP\\databases.php on line 8
لاین 8 همین کدی هست که شما گفتین
من خودم از این کد استفاده میکنم
$connection = mysqli_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass, $dbname);

که اینم این اررور رو میده
Fatal error: Call to undefined function mysqli_connect() in E:\PHP\\databases.php on line 8
 

A2D3D

Registered User
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2008
نوشته‌ها
435
لایک‌ها
44
خب شما easyphp نصب کن کارتو راه بنداز
شاید با اون مشکلت حل بشه
 

pool

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2006
نوشته‌ها
2,546
لایک‌ها
1,843
با این کد ببین لایبراری فعال

PHP:
if (!function_exists('mysqli_init') && !extension_loaded('mysqli')) {
    echo 'فعال نیست';
}
else
{
    echo 'فعال';
}
 

esmaelzadeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2017
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
سن
33
با این کد ببین لایبراری فعال

PHP:
if (!function_exists('mysqli_init') && !extension_loaded('mysqli')) {
    echo 'فعال نیست';
}
else
{
    echo 'فعال';
}
پیغام فعال نیست رو میده.دقیقا مشکل این هست که میگه اصلا فانکشن mysqli رو پیدا نمیکنه. چه کار باید بکنم تا فعال بشه؟
از داخل php.ini فعالش کردم توی فروم های خارجی هم دیده بودم اکثرا برا فعال کردن گفته بودن که توی همین برم سیمی کالون php_mysqli.dll رو بردارم تا فعال بشه ولی این کار رو هم کردم نشده.یکجا گفته بود mysql-connector رو نصب کن درست میشه نصب کردم نشد.
 

pool

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2006
نوشته‌ها
2,546
لایک‌ها
1,843
پیغام فعال نیست رو میده.دقیقا مشکل این هست که میگه اصلا فانکشن mysqli رو پیدا نمیکنه. چه کار باید بکنم تا فعال بشه؟
از داخل php.ini فعالش کردم توی فروم های خارجی هم دیده بودم اکثرا برا فعال کردن گفته بودن که توی همین برم سیمی کالون php_mysqli.dll رو بردارم تا فعال بشه ولی این کار رو هم کردم نشده.یکجا گفته بود mysql-connector رو نصب کن درست میشه نصب کردم نشد.
ورژن wamp - php - سیستم عامل ؟ wamp آنیستال کن و پوشش از درایوت پاک کن (کپی از برنامه که داخل پوشه داری بگیر) مجددا نصب کن
 

esmaelzadeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2017
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
سن
33
ورژن wamp - php - سیستم عامل ؟ wamp آنیستال کن و پوشش از درایوت پاک کن (کپی از برنامه که داخل پوشه داری بگیر) مجددا نصب کن
سیستم عامل ویندوز 10 هستش
XAMPP.v5.6.24
XAMPP.7.1.7
WampServer.v3.0.6.x64
این 3 تا ورژن رو نصب کردم همشون همون پیغام رو میدن
 

esmaelzadeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2017
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
سن
33
ممنون از همه دوستان که کمک کردن.مشکلم حل شد.یعنی میشه گفت اصلا مشکلی نبوده.یکی از دوستان خوب بنده اومده بود برا من یک نرم افزار php xdebog یک چی تو همین اسما بود نصب کرده بود که گویا اون هم مثل همین سرورها هست برای اجرای فایل های php.فایل های من با اون اجرا میشد.من یکدفعه متوجه شدم که اون رو پاک کردم دیدم درست شد.الان نزدیک 5 روز هست اسکول شدم.من چون تازه php رو هم شروع کردم یکی از دوستان زحمت این برنامه رو کشیده بود که بعد من خودم اومدم xampp و این چیزارو نصب کردم دیگه در جریان این برنامه نبودم که تا الان یکدفعه میخواستم یک برنامه رو پاک کنم این رو هم دیدم پاک کردم درست شد.به هر حال از کمک دوستان ممنون
 

samavati87

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2016
نوشته‌ها
81
لایک‌ها
51
محل سکونت
ایالات متحده
mysqli باید جداگانه build و فعال شود.
 

mohsen11071

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2019
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
3
سن
39
به جای mysqli بهتره از pdo استفاده بشه
 
بالا