آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در نوشتن کد SQL

شروع موضوع توسط Mehran NZ ‏27 آپریل 2010 در انجمن زبان T-SQL

  1. Mehran NZ

    Mehran NZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    1
    دوستان می خوام این دستور و در سکیوئل بنویسم هر جور که به مخم فشار میارم راهی به ذهنم نمی رسه الان کاملا هنگ کردم یکی کمک کنه لطفا
    سوال هم این بیده خیلی ساده و مفید: نام شرکتهایی که هیچ دو کارمند همشهری نداشته باشند.
    اینم جدولش:
    Employee(employeename,street,city)
    Works(employeename,companyname,salary)
    Company(companyname,city)
    در محیط اکسس دارم کار می کنم و دیتابیس به هیچ زبانی متصل نشده و فقط می خوام با کوئری کد رو بنویسم!
    رابطه و اینا هم که از طریق employeename دو جدول Employee و Works رو می شه به هم پیوند داد و از طریق companyname هم دو جدول WorksوCompany رو!
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    فکر نکنم بدون زبان بشه [​IMG] ، یه جورایی چیزی که باید بگیری از تیبل رو میخوای تو خودش نباشه. با دو سه تا حلقه تو بیسیک فکر میکنم شدنی باشه البته اکسس ندارم تست کنم.
     
  3. pro.net

    pro.net Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2010
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    1
    مشکلت اگر حل نشده بگو که کمک کنم.فکر کنم دیر رسیدم رفیق
     
  4. Mehran NZ

    Mehran NZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    1
    اون و که می دونم می شه ولی با کوئری می خوام
    کوئری خیلی دست آدم و می بنده من خودم هیچ راهی به ذهنم نمی رسه ولی خوب سوال استادمون هست چند تا سوال سخت دیگه هم بود که حلشون کردم ولی این و اصلا هیچ ایده ای ندارم
    در ضمن اگه بلدین بنویسین یا می خواین فکر کنید روش اکسس هم نشد سکیوئل سروری اوراکلی چیزی! هر چیزی که راه حل بده حالا یکم تغییر برام مشکلی ایجاد نمی کنه!
    سلام
    مشکلم حل نشده و کمک می خوام (در کل یک ساعت هم نیست تاپیک زدم پس زود رسیدین :rolleyes:)
     
    Last edited: ‏28 آپریل 2010
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اینو تست کردی؟ D:
    نمیدونم اکسس از IN پشتیبانی میکنه یا نه..
    کد:
     
    select * from employee 
    inner join works on employee.employeename = works.employeename
     inner join company on works.companyname = company.companyname 
    where employee.city NOT IN(company.city)
     
    
     
  6. Mehran NZ

    Mehran NZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    1
    آره in رو قبول می کنه!
    می گم داداش این کدی که نوشتی هم تو اکسس هم سکیوئل سرور خطا میده فکر کنم دو تا inner join رو نمی شه پشت سر هم استفاده کرد؟!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Mehran NZ

    Mehran NZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    1
    داداش دستور و تونستم اجرا کنم یه پرانتز و کم گذاشته بودی
    کد:
    select employee.employeename
    from (employee inner join works on employee.employeename=works.employeename)
    inner join company on company.companyname= works.companyname
    where employee.city NOT IN(company.city)
    
    ولی مسئله حل نشده کارمندها نباید در یک شهر باشند نه اینکه کارمند و کمپانی در یک شهر نباشند منطور دستور where هست که اشتباه نوشته شده!
     
  9. Mehran NZ

    Mehran NZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    1
    سلام
    داشتم رد می شدم دیدم اینجا صفحه اول هستش مثل اینکه کس دیگه تو این همه مدت تو این بخش پست نزده بود لول
    خلاصه اینکه خودم حلش کردم اینم راه حلش
    کد:
    select companyname
    from company,employee
    where company.employeename=employee.employeename and employee.city  in
    (
    select city
    from employee
    group by city
    having count(city)<2
    )
    
     
  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    D: جالب بود پس خودت یپدا کردی
     
  11. Mehran NZ

    Mehran NZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    1
    آره دادا ببین این سایت خیلی باحاله اگه فکر می کنی مشکل داری حتما سر بزن نه تو کتابها نه هیچ جای دیگه بهتر از این برای کو ئری مناسب نیست اگه این نبود من بدون تعارف نمی تونستم همچین چیزایی رو حل کنم
    http://www.sql-tutorial.ru
    http://www.sql-ex.ru
     
  12. elna

    elna کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2013
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    3
    Ban kanid MARAB,BAkoshid MARA