مشکل فارسی نوشتن در Dreamweaver MX

RisheDra

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 مارس 2003
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
با عرض سلام.
من xp دارم.هیچ مشکلی برای نوشتن یا خواندن فارسی ندارم.
در front pageبه راحتی فارسی مینویسم.
حالا که یه ذره میخواهم فیلم بیام و با Dream weaver MX حال بدم.گویا بدجوری گیر کردم.
نمیشه
متشکر میشم یک پهلوان ما را کمک کند.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
با Dreamweaver صفحه رو دربيار و بعد بخش هاي فارسي رو با نت پد توش بنويس .. فكر نكنم راه ديگه اي داشته باشه :(
 

niterider

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
3
محل سکونت
The Most Beautifull Love , Tehran
اين مشكل Dreamweaver راه حل خاصي نداره . مي توني قسمت هاي تايپ و كارهاي فارسي رو تو front page انجام بدي بقيه بخشها رو تو Dreamweaver
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
به نظر من Dreamweaver فقط يه درد صفحات غير فارسي ميخوره و بهترين راه حل ممكن براي صفحات فارسي همين FrontPage بايد باشه... چون تنها مجموعه قدرتمنديه که يونيکد رو حمايت ميکنه...
 

mammad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 مارس 2003
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
7
سن
36
محل سکونت
NoWhere Abad
فكر كنم اگر اين <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> تگ رو تو قسمت كد هر صفحه وارد كني درست شه برا من كه درست ميشه.
 

mammad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 مارس 2003
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
7
سن
36
محل سکونت
NoWhere Abad
فكر كنم اگر اين <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> تگ رو تو قسمت كد هر صفحه وارد كني درست شه برا من كه درست ميشه.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
فكر كنم اگر اين <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> تگ رو تو قسمت كد هر صفحه وارد كني درست شه برا من كه درست ميشه.
فرقي نمي كنه چون بازم داخل خود dreamweaver كه داري كار مي كني متن ها رو فارسي نمي بيني و اگه فارسي بنويسي به طور صحيح توي صفحه قرار نمي گيره .. مگه اينكه بعدا بخش فارسي نويسي رو با برنامه ديگه انجام بدي ..
 

mammad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 مارس 2003
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
7
سن
36
محل سکونت
NoWhere Abad
فرقي نمي كنه چون بازم داخل خود dreamweaver كه داري كار مي كني متن ها رو فارسي نمي بيني و اگه فارسي بنويسي به طور صحيح توي صفحه قرار نمي گيره .. مگه اينكه بعدا بخش فارسي نويسي رو با برنامه ديگه انجام بدي ..
جالب اينجاست كه تو خوده DW هم درست مينويسه يعني وقتي تغيير ندي به خط شبه ميخي مينويسه اما وقتي كد رو وارد ميكني تو خود DW هم فارسي مينويسه align هم به هم نميخوره. يعني يونيكدو ساپورت ميكنه ايناهاش همين الانم دوباره امتحان كردم!
دفعه قبلي كه دوبار پست كردم واسه اين بود كه دقيقا همون موقع كه اومدم پست كنم dc شد :( بك رو زدم دوباره پست كردم بعد ديدم قبلي هم پست شده بود.
 

niterider

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
3
محل سکونت
The Most Beautifull Love , Tehran
متاسفانه dreamweaver با تمام قدرتي كه داره توي فارسي نويسي ضعف داره فكر مي كنم هر كاريش كني درست نمي شه :oops:
 

RisheDra

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 مارس 2003
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
ممد جان خدا الهی از بزرگی کمت نکند جوان.
کار میکند - اصلا نمیدانستم چندتا کدناقابل این قدر کار میکند.

مارا جزو مخلص های خودت بدان.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
ممد جان دمت گرم... نكته ظريفي بود ;)
 

mammad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 مارس 2003
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
7
سن
36
محل سکونت
NoWhere Abad
ممد جان خدا الهی از بزرگی کمت نکند جوان. &nbsp;
کار میکند - اصلا نمیدانستم چندتا کدناقابل این قدر کار میکند. &nbsp;

مارا جزو مخلص های خودت بدان
خواهش ميكنم قربان ما بيشتر مخلصيم خودمم اتفاقي فهميدم.
حالا كه خود احسان اومد تو اين جا يه انتقاد كنم نميشه حروف اين اديتور رو يه كم بزرگ كني من مجبورم برم تو word بنويسم بعد بيام اينجا پيستش كنم آخه همه كه عقاب نيستن!
راستي يه موقعي هم قرار بود يه موضوع در باره بازي ها بزاري منصرف شدي؟
 

taimazflash

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 جولای 2003
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
من به همه جواب ها نگاه كردم فكر نكنم مشكلت حل شده باشه من يه نرم افزار سراغ دارم كه خودم نوشتم و كدهاي يونيكد رو به كدهاي مخصوصي تبديل مي كنه كه وقتي با اون كد ها نوشتي همه جا حتي در ويندوز غير ايكس پي و هر نرم افزاري مي توني فارسي بنويسي من حتي در ulead photo express که برنامه سمجي است فارسي مي نويسم ودرواقع اين نرم افزار كلمات فارسي رو به كلمات انگليسي تبدبل مي كنه ولي وقتي فونتش رو روي البرز بذاري تبديل به فارسي مي شه. اگه علاقمندي به من ايميل بزن تا هم فونت ها وهم نرم افزار مورد نياز رو به همراه طريقه كار برات بفرستم.
email: [email protected]
موفق باشيد
حميد 8)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
من فكر نمي كنم در سياست گذاري هاشون تاثير داشته باشه، ولي اگر خواستين يه موقع كاري بكنيد به نظرم يه Petition بسازيد که بقيه امضا کنن بهتره! ولي مطمئنا جواب نمي ده :twisted:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
فكر نميكنم فايده اي داشته باشه. حالا منتظر office 2003 باشيد. شايد پوز dreamweaver رو هم بزنه!
 

als_1360

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
451
لایک‌ها
2
سن
40
محل سکونت
Tehran
دوستان سلام
من فكر مي كنم كه miladmovie حرف خوبي زده باشه ها اونا چون من خودم يك مشكلي با گيگا بايت داشتم كه به آنها ميل زدم و حل شد احتمالا اين كار جواب بده
 

niterider

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
3
محل سکونت
The Most Beautifull Love , Tehran
چرا شایدم جواب داد . البته فکر نمی کنم اونا سودی از بازار کشوری مثل ایران داشته باشن ولی اگه بشه از ایرانی های مقیم خارج استفاده کرد خوبه
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,936
لایک‌ها
3
سن
35
حالا اگر بتونه هم كه اين كار رو كنه فكر نكنم كار رقيب خودش (PHP) رو ساپورت كنه

توي همين انجمن اعضا كه هيچ وابستگي به اون شركت ها ندارند(به غير از خودم كه بابام توي مايكروسافت كار مي كنه) دعوا شده

ديگه چه برسه كه بخواهند اون ها با هم همكاري كنند

ميگيد نه
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=946&highlight=asp+AND+php' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...ght=asp+AND+php</a>
 
بالا