Javacl
Registered User
مگه چیکار کردین؟! خدای نکرده تیک Noindex زو که نزدین؟!؟!احتمالا به خاطر تغییراتی که در افزونه all one seo و این موارد دادیم این مشکل به وجود اومده گوگل ویمستر هم اصلا باز نمیشه چند روزه
مگه چیکار کردین؟! خدای نکرده تیک Noindex زو که نزدین؟!؟!احتمالا به خاطر تغییراتی که در افزونه all one seo و این موارد دادیم این مشکل به وجود اومده گوگل ویمستر هم اصلا باز نمیشه چند روزه
noindex چیو؟
nodindex
تگها رو زده بودم که برداشتم
این قضیه به خیلی مسائل مربوط میشه، اول اینکه ممکنه مطلبی که شما قرار دادید و ایندکس شده سایت های قویتری هم این مطلب رو قرار دادن و اونها تو گوگل بالاتر میان. (pr سایت شما، الکسای سایت شما و ....)تگ ها هنوز داخل گوگل هستن مشکل اینجاست که قبلا از مطالب ورودی داشتیم ولی الآن نداریم دقیقاً عنوان رو سرچ می کنی توی 5 صفحه اولم نیستیم
خیر بک لینک زیاد هم نبوده فقط 3 بک لینک داشته که در آپدیت جدید هم رنکش شد 3شاید تو بک لینک دادن به سایتت عجله کردی و یه دفعه کلی بک لینک دادی دومینت رو گوگل اسپم شناخته!!! هر چند که ایندکس داری ولی سایت شما رو به عنوان سایتی که فعالیت اسپم داره شناخته! البته این یه حدسه فقط ، هر چند که دقیقا همین مورد رو تجربه کردم
به نظرم یکم به کارایی که واسه سایت کردی دقت کنی حتما یادت میاد که کجای کار مشکل داشته
به هرحال موفق باشی و امیدوارم دلیلشو زودتر بفهمی
شاید تو بک لینک دادن به سایتت عجله کردی و یه دفعه کلی بک لینک دادی دومینت رو گوگل اسپم شناخته!!! هر چند که ایندکس داری ولی سایت شما رو به عنوان سایتی که فعالیت اسپم داره شناخته! البته این یه حدسه فقط ، هر چند که دقیقا همین مورد رو تجربه کردم
به نظرم یکم به کارایی که واسه سایت کردی دقت کنی حتما یادت میاد که کجای کار مشکل داشته
به هرحال موفق باشی و امیدوارم دلیلشو زودتر بفهمی
حامد جان شما در مورد حرفت درباره بک لینک مطمئنی ؟ اون تجربه ای که گفتی داشتی مطمئنی مشکل از بک لینک بوده ؟
البته منم این حرف رو که اگه یهو کلی بک لینک بگیری ممکنه اسپم شناخته بشی را شنیده بودم ولی خب هر چی فکر کردم دیدم غیر منطقی به نظر میاد !
چون اگه واقعا اینطوری باشه ، چند تا سایت رنک بالا اگه دست به یکی کنن راحت میتونن یه سایت رو زمین بزنن (یهو همه بهش لینک بدن) !
حق با حامده
پ . ن :
سایت بزرگ اگه میخواست از این اسکل بازی ها دربیاره که بزرگ نمیشد ... :دی
طرف مگه بیکاره بیاد یه سایت صفر رو زمین بزنه .
من یه پست ثابت درباره یه ترفند 2 سال پیش تو سایت ترفندستان تبلیغ دادم که یکی از کلماتش لینک میشد به سایتم ، بعد این ویلاگ نویسا و حتی بعضی سایت ها مطلب رو از ترفندستان کپی کردن و لینک رو حذف نکردن ، به 3 روز نکشید ورودی گوگلم 0.1 قبلش شد هرچند بعد 3 و 4 ماه دوباره کم کم درست شد. البته این اتفاق واسه سایت های تازه کار بیشتر میفته و رو سایت درست حسابی نمیشه با چند تا بک لینک اونو اسپم کرد واسه گوگل
خوب اینجور که شما دوستان عرض می کنید فکر نمی کنم درست باشه چون سایتی که عرض کردم سایت دانلود قالب هست تقریبا توی تمام قالبها هم بک لینک برای خودمون هست خوب حالا ما هیچ
اون سایتهای بزرگ انتشار قالب خوب مطمئناً در روز وبلاگنویس های تازه کاره زیادی از قالبهاشون استفاده می کنن خوب یعنی به طور مستمر بک لینکهای زیادی در روز می گیرن
خوب پس باید بلاک بشن