آژانس هواپیماییipop

معادل توابع instr در Mysql

شروع موضوع توسط Piter1356 ‏10 ژوئن 2007 در انجمن MySQL

  1. Piter1356

    Piter1356 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام به همه دوستان
    من با odbc این گوئری رو اجرا میکنم

    کد:
    SELECT  PostTable.* , GroupCity.* FROM  PostTable , GroupCity WHERE ((left(GroupCity.CityGroupTitle,(instr(GroupCity.CityGroupTitle,'-->')-1))='$F')) And PostTable.PostGroup=GroupCity.CityGroupID  and
     PostTable.PostPublish=1
    ولی با mysql رکوردی استخراج نمیشه .

    به این نتیجه رسیدم که توابع instr در mysql قابل تشخیص نیست . حالا معادلش رو میخوام

    این توابع باید توسط انجین mysql اجرا بشه

    مثلا کد زیر باید شماره کارکتر( محل قرارگیری ) کارکترهای ('-->') درون محتوای فیلد GroupCity.CityGroupTitle برگردونه

    کد:
    instr(GroupCity.CityGroupTitle,'-->')
     
  2. barchasbsazآموزش لینک سازی 2018
  3. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    تو mysql هم تابع INSTR داریم. مشکلت حتماً جای دیگه است.
     
  4. Piter1356

    Piter1356 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    ممنونم دوست عزیز

    پیداش کردم

    با تابع SUBSTRING_INDEX تونستم عملکرد دستور زیر رو بدست بیارم
    کد:
    left(GroupCity.CityGroupTitle,(instr(GroupCity.CityGroupTitle,'-->')-1))='$F'
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak تبلیغات در گوگل